Süper Anneler - 2011

günaydinnnnn. iste bu ates konusu tam da karisik konulardan biri.en iyi anladigim nokta yumurtlamadan sonra adet gününe kadar hep yüksekse hamilelik var sadece bu kismini net anladim.su yumurtlama ani zaten bi muamma benim icin.ates profu eylül cevaplasin aydinlanalim

günaydınn al bakalım canım merak etme 3 ay etkili bir ilaçmış olmazsada ertesi aylar için işe yarar ama
olumsuz düşünmek yokkkkk bu ayyyy herkes güzel haberi verecek

napim eylülüm yaaa artık o kadar alıştım ki negatif görmeye,pozitifi görünce kalpten gitmezsem iyidir

başım çok ağrıyoooo

ateş topiğndeki kızlar çatır çatır söylüyor ne zaman yumurtlama olduğunu,ben öööyyle bakıyorum anam nasıl anlıyolar şaştım valla

arşivde süper annelersiniz topiği var,googleden buldum...2-3 gündür oraya dadandım değişik uygulamalar var

napim eylülüm yaaa artık o kadar alıştım ki negatif görmeye,pozitifi görünce kalpten gitmezsem iyidir

başım çok ağrıyoooo
bende öyleyim ama artık güzel düşünmek istiyorummmm

canlarım bu ateş belli bir seyirde giderken 2 gün kadr düşük çıkıyor işte o düşük günleri değerlendirmek gerekiyormuş sonra zaten yükseliyor bu durumdada yum çatlamış oluyor.benim bu ay 13 14.15.gün 35.6 çıktı 16.gün 35.9 bu durumda 15 gün catlamıs oldu yum...
yalnız benım kafamı karıştıran bir şey oldu bu ay 15 gun akıntım yum kıvamı değildi 16 gün yüksek phlı yum kıvamı akıntıyı gördüm bu durum aklıma şu soruyu getirdi
--------geçtiğimiz aylarda akıntı olunca deneme yapmıştım eee akıntıda çatlamadan 1 gün sonra geldi nerdeyse acaba geç mi kaldım geçen aylarda

aaa o zaman ordakiler sadece hamile kalmak icin yaziyolar anladim.o zaman biz de burda kendimiz prof oluruz.aslinda eskilerden teravet var ben onunla yazisabilmeyi cok isterdim ama artik yok galiba

kesinlikle,teravetle tanışmayı çok isterdim...idolüm resmen dönüp dönüp yazdıklarını okuyorum....çok bilinçli hareket etmiş..

yum olduktan sonra ateş yükseliyor canım bugun yum olduysa yarın yüksek çıkıyor ama herkeste olmayabılıyormusta bunun için 2 ay ölçüm yapıp ateşinin seyrini bilmek lazımmış birde bazen ateş yükselmiyor demişti lara...
kızlar bunlar benim okuduklarım tam doğru olmayabilir belki çünkü bende yeni ölçüm yapıyorum ((
ister ateş ölçelim ister yum takibi yapalım ister akıntı işin eni sonu yum çatlamasıdan sonraya denk geliyor kızlaar tek şansımız varrrrr o da zmanlama gerisi boşşşş

Son düzenleme:

bişey diycem bana kızacaksın ama; nasılsa bizim booll bol vaktimiz var bacım,ölçeriz...5 ay daha giderimiz var gibi gelmeye başladı bana

tutuyo kiz ilklerde tutuyoooo

senin tutuyo mu kizlarin

benim 1 kızım var sultannn ama tutuyor ve bu takvimin tutmadığı cok az insan gördümmm
ama bunu yazdım diye üzülme ben kız aylarındada deneme yaptım çünkü biz zamanlamaya göre hareket ediyoruz bu takvimse bence yöntemsiz ilşkilerde denenebilir

ben tablo olayina el atayim. aslinda bugün cok isim var ama sirf dün yarin yaparim dedigim icin bugün yapacam görev bilinci iste bazi tembel arkadaslar yine bilgi güncellemesi yapmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…