- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.321
ve kızlar bu program ikbal gürpınarındı...hocadan sonra ikbal dedi ki,boşverin bu işelri hayırlı sağlıklı evladınız olsun,ama illaki oğlan derseniz,benim programıma bi prof. gelmişti,erkeğe hamile kalınacak günde kadının ateşi 0.5 derece yüksek olur normalinden...bu günde hamile kalın dedi...
ne diyosun eylülcüm,ateş prof.u seni ilan ettimateş ne zaman yarım derece artıyo ki :26: yumurtlamadan sonraki gün mü?
günaydınn al bakalım canım merak etme 3 ay etkili bir ilaçmış olmazsada ertesi aylar için işe yarar ama
olumsuz düşünmek yokkkkk bu ayyyy herkes güzel haberi verecek
günaydinnnnn. iste bu ates konusu tam da karisik konulardan biri.en iyi anladigim nokta yumurtlamadan sonra adet gününe kadar hep yüksekse hamilelik var sadece bu kismini net anladim.su yumurtlama ani zaten bi muamma benim icin.ates profu eylül cevaplasin aydinlanalim
ateş topiğndeki kızlar çatır çatır söylüyor ne zaman yumurtlama olduğunu,ben öööyyle bakıyorumanam nasıl anlıyolar şaştım valla
arşivde süper annelersiniz topiği var,googleden buldum...2-3 gündür oraya dadandımdeğişik uygulamalar var
o topikten tanidik yok mu arada bir burdakilerinde yumurtlama zamanini söylese.
Eki Görüntüle 835356
canım burdan 37 yasına bak ekim kasım aralık ocak erkek görünüyor diğer aylara da bakarsın
bende öyleyim ama artık güzel düşünmek istiyorummmmnapim eylülüm yaaaartık o kadar alıştım ki negatif görmeye,pozitifi görünce kalpten gitmezsem iyidir
başım çok ağrıyoooo
günaydinnnnn. iste bu ates konusu tam da karisik konulardan biri.en iyi anladigim nokta yumurtlamadan sonra adet gününe kadar hep yüksekse hamilelik var sadece bu kismini net anladim.su yumurtlama ani zaten bi muamma benim icin.ates profu eylül cevaplasin aydinlanalim
ben bu takvime inanmak istemiyorum
ben bu takvime inanmak istemiyorum
cinsiyet deyince çok kızıyorlardemezsem de gün aşırı ilişki diyorlar hep
inanma kız boşver
ilklerde tutuyor mu ona baksana
aaa o zaman ordakiler sadece hamile kalmak icin yaziyolar anladim.o zaman biz de burda kendimiz prof oluruz.aslinda eskilerden teravet var ben onunla yazisabilmeyi cok isterdim ama artik yok galiba
ve kızlar bu program ikbal gürpınarındı...hocadan sonra ikbal dedi ki,boşverin bu işelri hayırlı sağlıklı evladınız olsun,ama illaki oğlan derseniz,benim programıma bi prof. gelmişti,erkeğe hamile kalınacak günde kadının ateşi 0.5 derece yüksek olur normalinden...bu günde hamile kalın dedi...
ne diyosun eylülcüm,ateş prof.u seni ilan ettimateş ne zaman yarım derece artıyo ki :26: yumurtlamadan sonraki gün mü?
yum olduktan sonra ateş yükseliyor canım bugun yum olduysa yarın yüksek çıkıyor ama herkeste olmayabılıyormusta bunun için 2 ay ölçüm yapıp ateşinin seyrini bilmek lazımmış birde bazen ateş yükselmiyor demişti lara...
kızlar bunlar benim okuduklarım tam doğru olmayabilir belki çünkü bende yeni ölçüm yapıyorum((
kesinlikle,teravetle tanışmayı çok isterdim...idolüm resmen dönüp dönüp yazdıklarını okuyorum....çok bilinçli hareket etmiş..
tutuyo kiz ilklerde tutuyoooo
senin tutuyo mu kizlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?