Süper Anneler - 2011

Merhaba kızlar, gecmis bayraminiz kutlu olsun, bacılar aklıma takıldı, benim bu hamileliğim kızımdakiyle aynı,birebir, yine kız geliyor galiba?iki,uç çocuklu bacılar sizin hamilelikler nasildi?

canim hamilelilerin ayni yada farkli olacak diye birsey yok. ilk kizimda cok fazla bulanti ve kusmalarim oldu. ikincisinde de bulanti kusma oldu ama cok uzun sürmedi hatta ikinci de canim ilk aylarda et istemisti göbek falan hep farkliydi ama sonuc kiz.takilma bence böyle seylere hamilelikler icindeki cocugun ihtiyaclarina senin vücudunun ihtiyaclarina göre degisiyo.

sizmayi niye bekliyosun arkadasim atla gel biz yumurtanin catladigi saati yakalamaya calisiyoduk ama sen beni örnek alma bence benim bu ay epey karisti

planlar süper bacim. bence testi al bak bana bu ay bir gün önceden pozitif cikti. ben cumartesi pozitifi beklerken cuma sabah basladi.

bu arada ev bomba atılmış gibi,biraz toparlayıp gelicem yine

şahsultan,sen neden girmiyosun artık moralin bozuk mu hala? herşeyin hayırlısı canım yaa,gel nolurrr

evet ya moralim bozuk. kiz cumadan evrak unutmustum ya hani bu sabah unuttugum evragi götürdüm. fazla girmek istemiyorum ama buraya yazmadan da yapamiyorum.baska kim varki bu konuyu dertlesecegim

kız bu testlerı hep kredı kartıylamı alıyosunuz.kapıda ödemelı olan yokmu yaa.bende almak ıstıyorumda

ben geçen ay ptt havale ile aldım

apranxxxxx özel mesaj kutunu bosalt bakiyimm

boşalttımmmm

evet ya moralim bozuk. kiz cumadan evrak unutmustum ya hani bu sabah unuttugum evragi götürdüm. fazla girmek istemiyorum ama buraya yazmadan da yapamiyorum.baska kim varki bu konuyu dertlesecegim

ben de uzak durmaya çalışıyorum ruh sağlığım açısından ama ne mümkün,sizinle görüşmeden güne başlayamıyorum

kizlarr tabloyu düzenlesekmi ?

kesinlikle yaz bacım sat; 18 ekim, deneme 30 ekim,bat 15 kasım saat gibi düzenli maşşallahhhh tıkır tıkır benim yumoşum

kız diyorum ki alllhım 11 aydamıyız acaba kafama karıştırdın

canım bakarız beraber tablona bende ateş ölçme topiğini takipteyim

Kızlar tablo için güncel bilgilerimi yazıyorum;

30 yaşındayım, sat 30 ağustos, bat 25 eylüldü.

Unutmadan, bildiği hiçbir yöntemi uygulamadığı ayda hamile kalan şaşkın diye ekleyin olur mu kızlar

bat ne allesen? kod adi gibi, sat bat. birileri okusa bu karilar cildirmis der.

bi de teknoloji ozurlu degilimdir aslinda ama eski sayfalardan nasil alinti yapacagimi bulamadim

@apranxx
akinti vs durumlarini ben okuyamiyorum. nasil sundu vs gibi. bana basladi ve bitti gibim geliyor. reglerim duzenli 28 gunde bir oluyorum. normalde ayin 15 inde yum.olmasi lazimdi, ama testte gormedim.

bi de bende yurtdisindayim. buradaki saglik gorevlisine ikina SIKILA sordum. ilginc bir sey soyledi. dedi ki iyi bir test yerine, daha uyduruk bir test kullan. cunku onlar o kadar hassas olmadiklarindan dolayi yuma en yakin saati vereceklerdir. bana mantikli geldi. onun 2 kiz bir erkek varmis. test pozitif ciktikran 2 saat vs sonra iliski olmus. belki -12 ye denk getirmis olabilir, bilemiyorum. bi arkadasimda oglu varya tuzu kuru, sacma diyor. tamamiyle sans isi oldugunu soyluyor.

@SchahSultan

moralini vence hic bozma, ovulasyona en yakin saati yakalamis olabilirsin. bos yere kendini hirpalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…