- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.361
tablo guzel olmus eline saglik, kasimda denemelere baslayinca detaylari veririm :)
tablonun en ustunde hamile olanlarin cinsiyet belli mi?
Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hepiçimde hiç heycan yok erkeğe dair.
Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hepiçimde hiç heycan yok erkeğe dair.
ben yazarım canımmm bir apranax vardı 5 ay uğraştı sonunda oğluşunu buldu derimmm
diyet bence de çok gerekli değil,çünkü en uygun anı bulduğunda alkali olunuyor..Kizlar gunaydin herkese, spermler bosaldiktan sonra 3 gun canli kaliyor, bizim yumurta 24 saat. boyle olunca da hepimizin kesin hamile kalmasi lazim. milyonlarca sperm bir yumurtayi dolleyemiyor yaaa, yuhhhh :)))
ates olcme bende ise yarayacak gibi. cunku yumrtlama aninda bana bir usume geliyor. daha once aklima gelmemisti, okuyunca farkettim. buyuk bir ihtimalle o an yumurtluyorum.
monodoks agir bir ilac kizlar, bence bulasmayin. irkek yapacak diye sagliktan olmak da var.
soyle bir liste yaptim, ekleme vs yapin, guncel olsun:
ERKEK BEBEK ICIN
- diyet (cok gerekli olmamakla beraber, potasyum agirlikli, alkali olmali. nette alkali yiyecekler diye tiklanirsa dolu sey var)
- erkegin boxer kullanmasi, sicak dustan kacinmasi
- ovulasyon takibi (bunun icin idarla yapilan kitlar)
- turnusol kagidi ( kadinin vajeni alkali olmali.)
- iliskiden yarim saat once erkegin enerji icecegi veya sert kahve icmesi.
- cinsel perhiz, 4-5 gun
-ates takibi. yumurtlama gunu ates duser, yumrtladiginiz an yukselir.
- erkegin bolgesel soguk dus yapmasi.
- tartismali olmakla beraber bazi arkadaslar vajinal mantar ilaclari ve karbonatli dus yapiyorlar.
- iliski ovulasyondan 12 saat once veya 12 saat sonra olmali ya da yumurta catladiktan sonra. bunun icin ovulasyon testinde gulenyuzu gordukten 36 saat sonra vey catlatma ignesi olanlarda 36 saat sonra iliskide bulunmali (zurnanin zirt dedigi en zor bolum)
var mi eklenecekler
hadi insallah.zaten tersi olursa o zaman ben söylerim ne yazacagini dedigimi yazarsin
hayir belli degil.kubra ögrenecekti ama o da bayramdan sonra daha gelmedi topige
ve bana söz verdi bu ay da kalamazsan sperm testine gidicem dediiii...ateş ölçme ve akıntı takibi yapıcam,test alsam mı bilmiyorum,o testler insanı strese sokuyor :26:
Bizi sessizce takip eden biri varsa bunlar kafayı yemis der kızlar :))))
esin sperm testine gitmek istemiyorsa, bunu evde olcen testler var. bizim ovulation gibi. normal veya yavas oldugunu soyluyor. ordan bilgi sahibi olabilirsin.
bi de ben nedense -12 ye inaniyorum. cunku arkadasim gulenyuzu gorur gormez cinsel iliskide bulundu. henuz yumurtanin catlamasi imkansiz. duzenli yapiyordu ve erkek oldu. tabii 3 ay kadar yakalayamdi, sonucta tek atimlik sansimiz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?