Süper Anneler - 2011

Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hep içimde hiç heycan yok erkeğe dair.

Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hep içimde hiç heycan yok erkeğe dair.

canim inanma bak kizinda tutmamis yanlis cikmis.simdi korkularin var da ondan öyle geliyor sana biraz sabret.

ya takvime bakıp canınızı sıkmayın kızlar dorti sordu onun için ekledim
yaşınıza 1 eklemiyorsunuz ve ovulasyonun olduğu aya bakıyorsunuz ilkinde tutumuyorsa sizde tutumuyor demektir

diyet bence de çok gerekli değil,çünkü en uygun anı bulduğunda alkali olunuyor..
cinsel perhize çok inanıyorum..diyet,yum anı,takviye vs herşeyi yapıpta kızı olanlar var ama dikkat ettiğim hep eksik bişeyler var,cinsel perhiz süresi ve 0+12
boxer olayı tamamen sallama bence,bu konuda eşim kadar rahatına düşkün bi erkek daha yoktur..dar pantolon,şort vs giymez...bildim bileli boxer giyer ama sonuç 2 kızzz
ve yumdan 12 saat öncesi de tehlikeli bence...y ler önce varıyor ama ne kadar önce?12 saate kadar x ler yetişir Allah korusun...ilişki olduğunda yumurta mutlaka hazır bulunmalı...

benimde tutmuyor bu takvim...ikisine de erkek diyo,ben bu takvime göre kız ayında yapıcam

pozitif düşün pozitif olsun oğluşum diye sev onu

ve bana söz verdi bu ay da kalamazsan sperm testine gidicem dediiii...ateş ölçme ve akıntı takibi yapıcam,test alsam mı bilmiyorum,o testler insanı strese sokuyor :26:

esin sperm testine gitmek istemiyorsa, bunu evde olcen testler var. bizim ovulation gibi. normal veya yavas oldugunu soyluyor. ordan bilgi sahibi olabilirsin.

bi de ben nedense -12 ye inaniyorum. cunku arkadasim gulenyuzu gorur gormez cinsel iliskide bulundu. henuz yumurtanin catlamasi imkansiz. duzenli yapiyordu ve erkek oldu. tabii 3 ay kadar yakalayamdi, sonucta tek atimlik sansimiz var :)

Erkek çocuk istiyorum !!! - oyalamakagidi

soyle bir site gozume ilisdi. bizim burda konustuklarimizi tartisiyorlar. facebook sayfasi falanda kurulmus.

daha komigi benim koca ikinciyi de kiz istiyor. abisiyle aile hep problem yasamis. kiz cocugu vefalidir, birbirlerine arkadas yoldas olurlar diyor, benim bu okumalarima da bayagi kiziyor. bakalim nasil yapcaz?

hiç istemiyo hemde ama bu ay da olmazsa gidecek paşa paşa...psikolojisini bozdum adamın

ben -12 ye tam inanıyorum,bişey okuyorum sonra hoopp vazgeçiyorum...zaten ne biliyormusun,takdiri ilahi...burda bu kadar vıdı vıdı konuşuyoruz,deneme gecesi benim elim ayağıma dolanıyor,bildiklerimi unutuyorum,yani Allah yapmamaızı istemezse bi şekilde unutuyoruz,ya da göre göre yanlış yapıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…