Süper Anneler - 2011

aynen benim esim de rahatina düskün ve hep boxer giyer

Kizlar yakin bir arkadasim 3 kızı var. kendini adadi bu işe 3 ay diet yapti hemde ne diyet. Ph olçtu alkali yapan şuruplar fitiller Takviyeler kürler eşi kan verdi. Çat ignesi oldu 36. Saat tek iliski hamile kaldi sonuç kız. Rabbim hakkımızda hayirlısını nasip etsin gönlümüzdekini versin bizlere insallah hepimiz icin dua ediyorum hep(

hehehe bu siteyi de yalamis yutmustum hatta bilgisayarimda kayitli hala. orda da erkek bebegi yakalayan coktu. sonradan face e gecmisler benim facem yok

göre göre yanlis yapiyoruz cümlesi bana geliyor

aman yaaa,böylelerini duyunca bütün inancımı yitiriyorum :18:

buyur burdan yak

üstüne bastın ayağını kaldır bizim grup o işte

aboooovvv kiz senin ordaki nickin neydi bakiimm ben bazi nickleri hala hatirliyorum.ama sadece okudum. kayitli oldugum tek yer burasi

o gurp dağıldı canım,ben yazmadım hiç...kızlar 2 ayrı face açtılar,seferoğulları tellioğlulları

tellioğullarıgillerdeyim ben

kızları almaya gidiyorum okula,markete de gidicem,bişey isteyen var mııı

buarada bugün annem yine beni rüyasinda görmüs bir kiz cocugu gezdiriyomusum bu kadinin her yumurtlamadan sonra beni rüyasinda görmesi beni hasta ediyo yya.bir de 3.yü düsündügümü falan bilmiyo.eger hamile kalsam anneme desem kesin derki ben biliyodum rüyamda görmüstüm der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…