- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.381
diyet bence de çok gerekli değil,çünkü en uygun anı bulduğunda alkali olunuyor..
cinsel perhize çok inanıyorum..diyet,yum anı,takviye vs herşeyi yapıpta kızı olanlar var ama dikkat ettiğim hep eksik bişeyler var,cinsel perhiz süresi ve 0+12
boxer olayı tamamen sallama bence,bu konuda eşim kadar rahatına düşkün bi erkek daha yoktur..dar pantolon,şort vs giymez...bildim bileli boxer giyer ama sonuç 2 kızzz
ve yumdan 12 saat öncesi de tehlikeli bence...y ler önce varıyor ama ne kadar önce?12 saate kadar x ler yetişir Allah korusun...ilişki olduğunda yumurta mutlaka hazır bulunmalı...
ne diycen kız söle çok merak ettim :78:
kübra bugün gidecekti doktoraaa,inşallah göstermiştir pipisini
kız bu bana 30 ekim için bakire diyooo,kız olur diyooher türlü yapma diyo yani,hem bakirelik gidicek hemde kızı bulucan, akıllı ol diyooo
Erkek çocuk istiyorum !!! - oyalamakagidi
soyle bir site gozume ilisdi. bizim burda konustuklarimizi tartisiyorlar. facebook sayfasi falanda kurulmus.
daha komigi benim koca ikinciyi de kiz istiyor. abisiyle aile hep problem yasamis. kiz cocugu vefalidir, birbirlerine arkadas yoldas olurlar diyor, benim bu okumalarima da bayagi kiziyor. bakalim nasil yapcaz?
hiç istemiyo hemdeama bu ay da olmazsa gidecek paşa paşa...psikolojisini bozdum adamın
ben -12 ye tam inanıyorum,bişey okuyorum sonra hoopp vazgeçiyorum...zaten ne biliyormusun,takdiri ilahi...burda bu kadar vıdı vıdı konuşuyoruz,deneme gecesi benim elim ayağıma dolanıyor,bildiklerimi unutuyorum,yani Allah yapmamaızı istemezse bi şekilde unutuyoruz,ya da göre göre yanlış yapıyoruz...
Kizlar yakin bir arkadasim 3 kızı var. kendini adadi bu işe 3 ay diet yapti hemde ne diyet. Ph olçtu alkali yapan şuruplar fitiller Takviyeler kürler eşi kan verdi. Çat ignesi oldu 36. Saat tek iliski hamile kaldi sonuç kız. Rabbim hakkımızda hayirlısını nasip etsin gönlümüzdekini versin bizlere insallah hepimiz icin dua ediyorum hep(
Kizlar yakin bir arkadasim 3 kızı var. kendini adadi bu işe 3 ay diet yapti hemde ne diyet. Ph olçtu alkali yapan şuruplar fitiller Takviyeler kürler eşi kan verdi. Çat ignesi oldu 36. Saat tek iliski hamile kaldi sonuç kız. Rabbim hakkımızda hayirlısını nasip etsin gönlümüzdekini versin bizlere insallah hepimiz icin dua ediyorum hep(
Erkek çocuk istiyorum !!! - oyalamakagidi
soyle bir site gozume ilisdi. bizim burda konustuklarimizi tartisiyorlar. facebook sayfasi falanda kurulmus.
daha komigi benim koca ikinciyi de kiz istiyor. abisiyle aile hep problem yasamis. kiz cocugu vefalidir, birbirlerine arkadas yoldas olurlar diyor, benim bu okumalarima da bayagi kiziyor. bakalim nasil yapcaz?
üstüne bastın ayağını kaldırbizim grup o işte
kizz senin yumurtlaman 1 kasima gelmiyo mu erkek diyo iste
göre göre yanlis yapiyoruz cümlesi bana geliyor
aboooovvv kiz senin ordaki nickin neydi bakiimm ben bazi nickleri hala hatirliyorum.ama sadece okudum. kayitli oldugum tek yer burasi
çok güldüm çokkk,Allahta seni güldürsün bacım...
sana değildi ama düşününce cuk oturmuş oldu...ben de çok hatalar yaptım kız,sonradan çok kızdım kendime
kızları almaya gidiyorum okula,markete de gidicem,bişey isteyen var mııı
o gurp dağıldı canım,ben yazmadım hiç...kızlar 2 ayrı face açtılar,seferoğulları tellioğlulları
tellioğullarıgillerdeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?