Süper Anneler - 2011

Allah razi olsun canim ALLAH hepimizin gonlune gore versin ben hastayim okuysmiyorum

neyse canlarim bugün burda hava aylardir ilk defa cok güzel suanda disarisi 23 derece cocuklar bahceye cikmak istiyor sanirim ben de .hadi sonra görüsürüz .telliogullarindan apranxx kiz gel bahcede kahve icelim

neyse canlarim bugün burda hava aylardir ilk defa cok güzel suanda disarisi 23 derece cocuklar bahceye cikmak istiyor sanirim ben de .hadi sonra görüsürüz .telliogullarindan apranxx kiz gel bahcede kahve icelim

gelmem sen seferoğlullarındansın...yasak aşk bu,uzaktan sevelim birbirimizi

nerelerdesin cadı? kaptın oğlanı çekildin köşene dimiii :82:

Ocakta deniycem hayirlisiyla. Bu gun adetimin 12. Gunu ve şuan yumurtluyorum :) sag yımırtam ve kasıgım agrıyor belimde aynı sekilde adet duzenleyici ilac bakalim ise yarayacakmı 3 ay içicem onuda yaa

ahhh tek atım olmasa zaten hepimiz şimdiye hamiştikk

ayy benimde valla herşey aklımdan çıkıyor sankı bırden aceleci davrnmaya başlıyorum okuduğum duyduğum hersey aklımdan bır bır geçiyor ama icraat yok

Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hep içimde hiç heycan yok erkeğe dair.

sen nasıl baktınkı canım.mesela ben normalde 37 yasındayım ama cın takvımınde 38 e bakıyorum.yanı hamıle kaldıgın aya ve yaşına bakacaksın canım

kimmis o kadin bak merak ettim. benim programlardan hic haberim yok türk kanali izlemiyoruz.

hiç sorma canım yaa çok can sıkıcı bi durum;kadın fuhuş yaparken 7 yaşındaki oğlu görüyor,adamlar ve bu pislik kadın bir olup çocuğu dövüp öldürüyorlar ve bi tarlaya atıyorlar...sonra da hiç bişey olmamış gibi müge anlı nın programına çıktı,oğlum kayıp diye...tam 45 gün geldi programa...en sonunda gerçek ortaya çıkınca cezaevine girdi,5 sene sonra çıkmışşşş şaka gibi...hep yalan dolan....

başka bir kadında öğretmen,sevgilisi polis...oğulları oluyo...kadının ailesinin haberi yok...kadın bebeği evde yalnız bırakıp memeleketine gidiyo 9 gün...bi geliyo bebek açlıktan ölmüş gerizekalı öleceğini tahmin etmemiştim diyo yaaa...acıkınca ağlar ağlar uyur dedim diyo...

bu iki canavarında oğlu var;Rabbim sen görüyorsun,sen biliyorsun

ayyy inanmiyorum bunlar insan mi ya öylelerine 5 yil ceza neki izleme kiz öyle programlari.simdi okuyunca iyiki ben izlemiyomusum.ilk baslarda ben almancami gelistireyim diye türk kanali kurdurmadik sonra da bu sekilde alistim gittim.cok begendigimiz bi dizi yada program olursa internetten bakiyoz

kesinlikle izlememek en iyisi ama burda gündemi çok uzun süre meşgul etmişlerdi,ana haber bültenlerinde falan...ister istemez izledim,şimdi görünce şok oldum,5 senede çıkmış,müebbet yemişti oysa ki

geçen gün iki kadın,anne-kız;güya bana çaktırmadan konuşacaklar,almanca konuşuyorlar....bilmiyorlar ki Almanyda doğdum büyüdüm Allahtan benim hakkımda konuşmadılar,yoksaaaaaa anlamamış gibi yaptım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…