- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.401
1000 ihlas duası listem
yeşim
eylül
elea
orkidem
şahsultan
gülüzarela
zeynep sevin
sibel derin
laraela
kübra
yalel
cemredeniz
nurgül B.
phia
kernek
gurbetgüzeli
reyyaneha
month
senaserra
inşallah unuttuğum kimse yoktur...karışık listem,faceden ve diğer topiklerden...kızlar hepinizin adına tek tek dua edicem..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...unuttuğum isim varsa hatırlatın nolurr...
telliogullarindan apranxx sende beni güldürüyon kiz ikimizi yanyana düsünemiyom ben ya tam tersi sus pus otururuz yada espriler havada ucar.
neyse canlarim bugün burda hava aylardir ilk defa cok güzel suanda disarisi 23 derece cocuklar bahceye cikmak istiyor sanirim ben de .hadi sonra görüsürüz .telliogullarindan apranxx kiz gel bahcede kahve icelim
Bacılar bu biortime bakan varmı ben cikamadim işin içinden
ahhh tek atım olmasa zaten hepimiz şimdiye hamiştikkesin sperm testine gitmek istemiyorsa, bunu evde olcen testler var. bizim ovulation gibi. normal veya yavas oldugunu soyluyor. ordan bilgi sahibi olabilirsin.
bi de ben nedense -12 ye inaniyorum. cunku arkadasim gulenyuzu gorur gormez cinsel iliskide bulundu. henuz yumurtanin catlamasi imkansiz. duzenli yapiyordu ve erkek oldu. tabii 3 ay kadar yakalayamdi, sonucta tek atimlik sansimiz var :)
hiç istemiyo hemdeama bu ay da olmazsa gidecek paşa paşa...psikolojisini bozdum adamın
ben -12 ye tam inanıyorum,bişey okuyorum sonra hoopp vazgeçiyorum...zaten ne biliyormusun,takdiri ilahi...burda bu kadar vıdı vıdı konuşuyoruz,deneme gecesi benim elim ayağıma dolanıyor,bildiklerimi unutuyorum,yani Allah yapmamaızı istemezse bi şekilde unutuyoruz,ya da göre göre yanlış yapıyoruz...
Sultancım o halde benim tuttmuyor, kızımı erkek diye gösteriyor, şimdiki bebeği de kız gösteriyor, bu tutar kesin, bana kız olacak gibi geliyor hepiçimde hiç heycan yok erkeğe dair.
dorticim şimdi bu takvime göre x mi kı:44:z yoksa o'lar mı kız oluyor acaba?
günaydinnn topigi ben aciyim bugün bariii kimse yok
günaydinnn topigi ben aciyim bugün bariii kimse yok
günaydınnnnn
müge anlıya sardım 2-3 gündürçok gıcık olduğum bi kadın vardı 5 sene ceza almıştı o tekrar gelmiş programa
kimmis o kadin bak merak ettim. benim programlardan hic haberim yok türk kanali izlemiyoruz.
hiç sorma canım yaa çok can sıkıcı bi durum;kadın fuhuş yaparken 7 yaşındaki oğlu görüyor,adamlar ve bu pislik kadın bir olup çocuğu dövüp öldürüyorlar ve bi tarlaya atıyorlar...sonra da hiç bişey olmamış gibi müge anlı nın programına çıktı,oğlum kayıp diye...tam 45 gün geldi programa...en sonunda gerçek ortaya çıkınca cezaevine girdi,5 sene sonra çıkmışşşşşaka gibi...hep yalan dolan....
başka bir kadında öğretmen,sevgilisi polis...oğulları oluyo...kadının ailesinin haberi yok...kadın bebeği evde yalnız bırakıp memeleketine gidiyo 9 gün...bi geliyo bebek açlıktan ölmüşgerizekalı öleceğini tahmin etmemiştim diyo yaaa...acıkınca ağlar ağlar uyur dedim diyo...
bu iki canavarında oğlu var;Rabbim sen görüyorsun,sen biliyorsun
ayyy inanmiyorum bunlar insan mi yaöylelerine 5 yil ceza neki izleme kiz öyle programlari.simdi okuyunca iyiki ben izlemiyomusum.ilk baslarda ben almancami gelistireyim diye türk kanali kurdurmadik sonra da bu sekilde alistim gittim.cok begendigimiz bi dizi yada program olursa internetten bakiyoz
geçen gün iki kadın,anne-kız;güya bana çaktırmadan konuşacaklar,almanca konuşuyorlar....bilmiyorlar ki Almanyda doğdum büyüdümAllahtan benim hakkımda konuşmadılar,yoksaaaaaa anlamamış gibi yaptım bende
kac yasina kadar almanyadaydin canim. neden türkiyeye gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?