- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.241
ben bi arkadaşın tavsiyesiyle netteki bi siteden sipariş verdim.içinde 20 tane var 3 tanede gebelik testi hediye.24tl fiyatı.
hep kaset tipi hamilelik testi gibi kullanımı kolay olur...
benim bi kızım var.ve bi oğlumda olmasını çok istiyorum.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
yumurtlama zamanı tekilişki falan diye okudum buradan o yüzden kullanmayı düşünüyorum...
geçen seferde o yüzden kaçtı zaten bebiş bence.27 sinde yumurtlama beklerken 25 inde yumurtladım sanırım...
ben bi arkadaşın tavsiyesiyle netteki bi siteden sipariş verdim.içinde 20 tane var 3 tanede gebelik testi hediye.24tl fiyatı.
hep kaset tipi hamilelik testi gibi kullanımı kolay olur...
benim bi kızım var.ve bi oğlumda olmasını çok istiyorum.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
yumurtlama zamanı tekilişki falan diye okudum buradan o yüzden kullanmayı düşünüyorum...
geçen seferde o yüzden kaçtı zaten bebiş bence.27 sinde yumurtlama beklerken 25 inde yumurtladım sanırım...
UcuMus yaa bende ismarlasam gelirmiki trden
Nerde yaaa benim imkansiz nerde yattigim belli degil ki 3 saatlik uyku bile yok ya bnde
UcuMus yaa bende ismarlasam gelirmiki trden
Nerde yaaa benim imkansiz nerde yattigim belli degil ki 3 saatlik uyku bile yok ya bnde
Gelincik
adı ne canım testin ?
abla tr den nıye ısmarlıyorsun ki oranında satış siteleri vardır arastır istersen kargo ücreti fazla tutmazmı
MOM - Mini Ovulation Microcope mit 3 Jahre Garantie! kaufen auf ricardo.ch (Bis: 18.11.2011 22:54)
Bunu buldum yaklasik tr parasi 130 tl egreldi otu gorunuyor ya o iste 3 yil garantili
sen yurtdışındaydın dimi...hıı onu siteden bi bakmak lazım...
labquick adı canımmm inşallah iyidir kullanan arkadaş memnunmuş.
ay ben hiç sevmedım onu yaa elımde var halaa ilk ay yarısını kullandım nerdeyse göremedım çizgiyi hep silik çizgi çıktı içinde 6 tanede gebelık testi vardı 2 sini kullandım gebelık testının işte ama ne bıleyım bıdaha alacak olsam o markayı almam sen bılırsın cnm
hadi yaaaa tüh ben sipariş verdim dün.
kullanan arkadaşlar var memnun fiyatta uygun olunca bende alayım dedim...
bakalım bende işe yarayacakmı???
olmadı bi dahaki aya başka marka alırım.
senin kullandığın bi marka varmı canım....
yok canım bende diğer ay sipariş verdim işte bakalım bu ay belli olsun hamılemıyım değilmiyim bakarım artık duruma göre fakat canobebekde bundan kullandı aynı şıkayet ondada oldu göremedık çizgiyi hep silik çok şikayet var bu markada düşün gebelık testıne bilegüvenemez oldum neyse bıde sen kulan bakalım canım belkı sende tutar
haa buarada ben hep ateş yöntemıyle çatlamalarımı buldum
sen yurtdışındaydın dimi...hıı onu siteden bi bakmak lazım...
labquick adı canımmm inşallah iyidir kullanan arkadaş memnunmuş.
ben o markadan kullandım silik çıkmıştı çok umutlanmıştım geçen ay hatırlamıyonuzmu kızlar
kız ne yapcan sen bunları bacım bol bol yap gitsin sen
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl kızlar tablom
geincik sen 14de yumoşlamışsın gibi?????
ama ateşin bugün düşmüş yarın çıkarsa hamişsindir inşallahhhhhh
ayın 10 unda kaçamak oldu ya ben üstteydim eşimin boşalacağını hissedince hemen kalktım çogunu dışarda boşaldı ama içerde de bir miktar kaldı bir sürü kızdım hazır değilim diye 7-8 gibi yumurtlamıştım bu kadarcıktan tutar mı ki...eşimle küsüz ben dediğimde yapmaz ben ne zaman hazır olmayayım kendi kafasına göre iş yapar ...keşke kalkmasaydım diyorum şimdi azıcık meninin içinde kaç tane y vardır ki? zaten pozisyonda yanlış ....kasım 21- 23 arası adeti bekliyorum ...umarım tutmaz tutarsa da Rabbim gönlümdekini verir işallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?