- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.521
Kızlar 1yıl önce bende bu topiği sürekli okuyordum 1oğlum var ve kızım olsun çok istiyordum. Oğlumda sadece bebeğimiz olmuo die ovulasyon testi kullanıodum ve çift çizgi oldugu gunun gecesi ve ertesi gün ilişki oldu.o ay baska ilişki olmamıştı oncesi ve sonrası ve sagıma yatıp uyumuştum vede hep ceviz tarcın çörek oyu bal karışımı yiyoduk eşim ve ben. Sanırım bunların hepsi erkek bebek içinmiş.. Şimdi ise kızımı yeni kucagıma aldı çook şükür..kızımda sık ilişki sonrası oldu ama sadece sık ilişki son günü 1 kez korunmamiştık ve hemen kalkıp duşa girmiştim henüz bebiş düşünmüyoduk ama rabbim bana kızımı gönderdi çok şükür. Yani sık ilişki kız tek ilişki erkek ihtimalini artırıyor gibi,kızımda adetin 18. Günüydü , oglumda da 17 ve 18. Günlerde olmustu sadece ilişki Eşim sehir dısında olduğu için .. Kızlar belki yardımcı olur bu bilgiler. Tabi hersey Allah ın takdiri ama bende cok okudum bu sayfaları ama hiçbi yöntem denemeden kızım geldi şükür.. Bide en önemlisi dua oğlumdan sonra çokk dua ediodum bide kızım olsa die.. Herkesin gönlündekinin olması dilegiyle..
broken1985 kullanıcısından alıntı
Ben de koyu çizgiyi yakaladım o gece değil sonraki 2 gece üst üste ilişki yaşadık hamile kaldım.
kızlar bu arkadasın bebeği erkek olacakmış....
broken1985 kullanıcısından alıntı
Ben de koyu çizgiyi yakaladım o gece değil sonraki 2 gece üst üste ilişki yaşadık hamile kaldım.
kızlar bu arkadasın bebeği erkek olacakmış....
bu bizim yöntem işte
ne güzel yaa,şanslı annelerdensin senAllah gönlüne göre vermiş,çok şükür darsıs başımıza..
demekki sen geç yumurtluyosun...ikiside 18. günde olmuş ilginç :26:
öncelikle gözün aydin canim. bilgilerini biraz daha net verirsen belki yorum yapabiliriz. mesela sat bat iliski günleri adet siklusun falan
aaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm cok sevındım yaaa.hayırlı olsun tatlım.pekı sen yumurtlama gunundemıydın ılıskı oldugu gunlrde.ay cok sevındım vallahı
amnn benımde 7ay oldu kız yoruldum ben
ayy canım hadi gözün aydın sağ salim kucağına lırsın inş...benim takvime baksan canım ne görünüyor..
23 eylülde en son adet oldum 6gün sürüyor 26 günde 1 oluyorum ve 4 ekim yumurtlama günümdü 3 ekimde korunmasız ilişki oldu 4,5 ekimde olmadı ilişki
ne diyosunn harika bi haber buuuinşallah bukle bukle saçlı bi kızın olur canım ya,sende çok uğraştın aylardır...
Kızlar 1yıl önce bende bu topiği sürekli okuyordum 1oğlum var ve kızım olsun çok istiyordum. Oğlumda sadece bebeğimiz olmuo die ovulasyon testi kullanıodum ve çift çizgi oldugu gunun gecesi ve ertesi gün ilişki oldu.o ay baska ilişki olmamıştı oncesi ve sonrası ve sagıma yatıp uyumuştum vede hep ceviz tarcın çörek oyu bal karışımı yiyoduk eşim ve ben. Sanırım bunların hepsi erkek bebek içinmiş.. Şimdi ise kızımı yeni kucagıma aldı çook şükür..kızımda sık ilişki sonrası oldu ama sadece sık ilişki son günü 1 kez korunmamiştık ve hemen kalkıp duşa girmiştim henüz bebiş düşünmüyoduk ama rabbim bana kızımı gönderdi çok şükür. Yani sık ilişki kız tek ilişki erkek ihtimalini artırıyor gibi,kızımda adetin 18. Günüydü , oglumda da 17 ve 18. Günlerde olmustu sadece ilişki Eşim sehir dısında olduğu için .. Kızlar belki yardımcı olur bu bilgiler. Tabi hersey Allah ın takdiri ama bende cok okudum bu sayfaları ama hiçbi yöntem denemeden kızım geldi şükür.. Bide en önemlisi dua oğlumdan sonra çokk dua ediodum bide kızım olsa die.. Herkesin gönlündekinin olması dilegiyle..
yumurtlamaya yakin olmus tabi yumurtlanin catladigi saat de önemli. eger 4 ekimde sabah degil de gec vakitte yumurta catladiysa kiz olma ihtimali var.yumurtlamadan önce oldugu icin de kiz olma ihtimali var hayirlisi bakalim.test yapmismiydin ilk pozitif ne zaman cikmisti ?
Geçmiş olsun canim acil şifalar. Bol bol yat dinlensormayın kızlar gunledır ensemden yukarı dogru sıddetlı agrılar vardı.once önemsemedım.baktım dayanılmaz oluyor bugun doktora gıttım beyın cerrahı amelıyata gırmıs baska doktora sordum boyun fıtıgı dedı.cumartesıye randevu aldık.suan boynumda sıcak su torbasıyle duruyorum.agrım kesılsın dıye.bu ne berbat bıseymıs kızlar yaaa.ayaga kalkasım gelmıyor.sureklı agrıyla dolasıyorum ve mıdemde bulanıyor.cok rahatsız ettı benı.ayrıca paazartesı gunude dişim cekılecek bırde kanal yapılacak.daha beyın emarına gırecem cunku doktor kesın ısteyecek emar.ne olur bana dua edın kızlaar.moralım cok bozuk.allah yardımıcımız olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın
Gözün aydın bacım hadi hayırlısı:)kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
evet bencede ama iki ilişki denemişbu arkadasinki daha normal gözüküyo.
kız bızde tek ilşki oluyorbu bizim yöntem işte
ahh cnm insallah aminnnnnnnnnnnnnnnn....sorma cnm ya uğrastığım aylarda hamile kalamadım uğrasmadığım yöntem denemediğiim ayda kaldım allah ne yazdıysa o olur o zaman olur insallah ya benimde saçlarım bukle bukleydi küçükken insallah benim gibi bi kzım olur[/QUOTE ]
inş kızdır bebeğin canımm benımde kızımda son regl tarıhım 23 eyluldu
evet bencede ama iki ilişki denemiş
kız bızde tek ilşki oluyor
ahh cnm insallah aminnnnnnnnnnnnnnnn....sorma cnm ya uğrastığım aylarda hamile kalamadım uğrasmadığım yöntem denemediğiim ayda kaldım allah ne yazdıysa o olur o zaman olur insallah ya benimde saçlarım bukle bukleydi küçükken insallah benim gibi bi kzım olur[/QUOTE ]
inş kızdır bebeğin canımm benımde kızımda son regl tarıhım 23 eyluldu
aminnn insallah cnm
canım sat 23 eylul bat:18 ekımse senin döngün 25 gün oluyor canım bu durumda ovulasyonun 4 ekim görünüyor 3 ekimde denem olduguna göre yumdan 1 gun once olmus görünyor..Bu durumda kızın olabilir ama eskilerden karabiber 01 ın oglu olmus yumdan 1 gun once ilşki ile..Hakkında hayırlısı olsun inş
cnm ben hiç bişey yapmadım ne yöntem deneyebildim ne dua bundan sonra insallah dua edicem hiç ummuyodu hamile kalacağımı ama bence 3 ekimde olan oldu hamiş kaldım solumada yatarak uyurum artık hayırlısı insallah sağlıklı hayırlısı olur bundan sonra dua etmek düşer...hamilelik testini daha bu sabah yaptım 18inde adet olmayı bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?