Süper Anneler - 2011

merhaba ne güzel yaaa Allah bagislasin cocuklarinisenin iliski günleri ve sonuclari ilgincmis yumurtlamaya göre.

öncelikle gözün aydin canim. bilgilerini biraz daha net verirsen belki yorum yapabiliriz. mesela sat bat iliski günleri adet siklusun falan

23 eylülde en son adet oldum 6gün sürüyor 26 günde 1 oluyorum ve 4 ekim yumurtlama günümdü 3 ekimde korunmasız ilişki oldu 4,5 ekimde olmadı ilişki

aaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm cok sevındım yaaa.hayırlı olsun tatlım.pekı sen yumurtlama gunundemıydın ılıskı oldugu gunlrde.ay cok sevındım vallahı

sağol cnm benim darsı isteyen herkezn basına bende hala şoktayım hiç beklemiyorum adet olamıyorum diye aspirin bile içmiştim form çayları selma sirkeli sular içiyordum bu ay biraz kilo almıştım çünkü...yumurtlama günümde ilişki olmadı 4 ekimdi 3 ekimde oldu bende hep içimde kalmasın diye yöntem deniycektim nasip olmadı insallah kızım olur sağlıklı hayırlısıyla

amnn benımde 7ay oldu kız yoruldum ben

ayy canım hadi gözün aydın sağ salim kucağına lırsın inş...benim takvime baksan canım ne görünüyor..

amin cnm...daha önceleri bakmıştım ocağa kadar kız ama çin takviminde erkek çıkıyo gerçi oğlumuda bu ayda hamile kaldım ekimde 20 yasında ondada kız çıkıyo insallah bu seferde tersi olur

23 eylülde en son adet oldum 6gün sürüyor 26 günde 1 oluyorum ve 4 ekim yumurtlama günümdü 3 ekimde korunmasız ilişki oldu 4,5 ekimde olmadı ilişki

yumurtlamaya yakin olmus tabi yumurtlanin catladigi saat de önemli. eger 4 ekimde sabah degil de gec vakitte yumurta catladiysa kiz olma ihtimali var.yumurtlamadan önce oldugu icin de kiz olma ihtimali var hayirlisi bakalim.test yapmismiydin ilk pozitif ne zaman cikmisti ?

ne diyosunn harika bi haber buuu inşallah bukle bukle saçlı bi kızın olur canım ya,sende çok uğraştın aylardır...

ahh cnm insallah aminnnnnnnnnnnnnnnn....sorma cnm ya uğrastığım aylarda hamile kalamadım uğrasmadığım yöntem denemediğiim ayda kaldım allah ne yazdıysa o olur o zaman olur insallah ya benimde saçlarım bukle bukleydi küçükken insallah benim gibi bi kzım olur

allah analı babalı büyütsün kızçeni cnm bende hiç beklemediğim bi anda bu sabah hamile olduğumu öğrendim benimde 3,5 yasında bi oğlum var kızım olmasını çok istiyorum ve işin ilginç yanı oğlumada bu ayda hamile kaldım ve sanırım doğum günleri aynı olucak nette hesapladım 30 haziran doğum diyor oğlumda 28 hazirandı ama 20 haziranda doğdu oğlum beklemiyorlar tam günün...sen hamileyken özellikle ilk ayda kızını solunda hissetinmi yada solamı yatarak uyuyordun sol kız sağ erkek derler bende oğluma sağda hissettim ve sık ilişki olmuştu

cnm ben hiç bişey yapmadım ne yöntem deneyebildim ne dua bundan sonra insallah dua edicem hiç ummuyodu hamile kalacağımı ama bence 3 ekimde olan oldu hamiş kaldım solumada yatarak uyurum artık hayırlısı insallah sağlıklı hayırlısı olur bundan sonra dua etmek düşer...hamilelik testini daha bu sabah yaptım 18inde adet olmayı bekliyordum

Geçmiş olsun canim acil şifalar. Bol bol yat dinlen

Gözün aydın bacım hadi hayırlısı:)

bu arkadasinki daha normal gözüküyo.
evet bencede ama iki ilişki denemiş
bu bizim yöntem işte
kız bızde tek ilşki oluyor

Son düzenleme:

kızlar annem daha doktora gitme diyor haftaya gidersin iyice belli olur ozamana kadar diyor netten hesapladım 4 hafta 4 günlük oluyormusum acaba bugün gitsek kese görünürmü yoksa bekliyimmi

Son düzenleme:
canım sat 23 eylul bat:18 ekımse senin döngün 25 gün oluyor canım bu durumda ovulasyonun 4 ekim görünüyor 3 ekimde denem olduguna göre yumdan 1 gun once olmus görünyor..Bu durumda kızın olabilir ama eskilerden karabiber 01 ın oglu olmus yumdan 1 gun once ilşki ile..Hakkında hayırlısı olsun inş

yaaa oğlumu olmuş hayırlısı artık ne yapalım rabbim ne yazdıysa...

aa ne geç belli olmuş senin öylee..bende 3 ekimde yaptım denemeyi,yum günü yani...batım geldi bitti deeee 5 gün sonra yeni deneme var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…