Süper Anneler - 2011

ah o yumdan 1 gün öncesinin gözü kör olmasın kız isteyene erkek veriyo,erkek isteyene kız

aa ne geç belli olmuş senin öylee..bende 3 ekimde yaptım denemeyi,yum günü yani...batım geldi bitti deeee 5 gün sonra yeni deneme var...

vallahi cnm tam bilmiyorum ama ondan sonrada 1,2 kez korunmasız ilişki oldu belki ozaman tuttu hiç hatırlamıyorum ilişki günlerimi bi ondan eminim 3 ekimden ama sonra korunmuştuk bayramda yapmadık ozamandan sonra korunduk tahminim 3 ekmde hamile kaldım yada adetim bier bitmezde olabilir...bugünle 1 hafta geçti adetimin üstünden işte bi yapayım dedim hiç beklemiyodum

selam arkadaşlar.valla sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyom ben yokken neler oldu diye.çok hastayım kızlar,pazar gününden beri grip oldum yatıyorum.kadın doğumcuya gitmedim henüz,yani daha cinsiyeti öğrenemedim.işlerde çok yoğun,bu hafta sonu bile iş var malesef artık haftaya kaldı benim doktor işim.dorticim çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın
apranxxcım senin içinde üzüldüm yine tutmamış iğne olduğun halde,hayırlısı artık canım vardır bir zamanı.şahsultancım merak etmişin ,sağol bacım,grip dışında iyim,kusmalar azaldı,çok şükür kanamamda durdu artık.
apranxcım bana 11. günmü yum oluyon diye sormuşun.bacım ben 24-25 günde düzenli adet oluyom ve 5-6 gün sürüyo.netten hesapladığımda 11.gün yum diyoduda ben ona göre yaptıydım kız ilişkiyi.ama akıntı vardı,gece ilişki oldu ve sabah kuruydu ve sonra öylen yine akıntı olmuştu,yani yumdan 1 gün öncemi oluyo ilişki acaba,bide bacılar bu hamilelikte kızımdan farklı olarak bebiş çok hareketli maşallah.ben kızma hamileyken hiç hareketlerini hissetmiyodum,hatta kocama çok demişimdir bu bebek hiç hareket etmiyo öldümü diye doktora gidiyoduk.ama bunda 19 haftadan beri acayip hareketli maaşallah.tekmeleyip duruyo.kız nerdeyse doğuracam 23 hafta bitiyo ben hala kızmı erkekmi doym hahahah bu gidişle doğurunca öğrencez galiba hahahah

buarada acile gittim grip için,idrar yolu enf. de varmış.doktor toz bi ilaç veri yatarken ılık suyla içilecekmiş,bide hafif bi antibiyotik verdi 200 mg lıkmış ama ismini hatırlamıyorum.korkudan ilaçları almadım canlarım.bana acil cvp yağdırın çabuk,alıp kullansam birşey olurmu.doktor hamileler için dedi kullan bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya

ama yaaa biz öğrenmek istiyoduk artık bence bu kadar hareketliyse erkektir o annesi
yum gününe gelince,akıntı herkeste farklı biliyosun ama 11.günün akşamı diyosun denemeyi,büyük ihtimalle tam zamanında olmuş...benim çatlamadan sonraki gün geldiğide oldu o akıntının...

kullanma derim ben...grip ilaçla 7 günde,ilaçsız 1 haftada geçer diye dalga geçiyor tüm doktorlar...ağır bi hastalık değil ki grip..enfeksiyon için bişey diyemem ama bence onuda içme...bol bol sıvı tüket...doğal şeylerle geçirmeye çalış...

canım ilaçlara nediyosun alıp kullansammı ya,çok kötü öksürüyorum.bide acildeki hemşire idraryolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler o yüzden antib.kullan dedi

canım ilaçlara nediyosun alıp kullansammı ya,çok kötü öksürüyorum.bide acildeki hemşire idraryolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler o yüzden antib.kullan dedi

canım ben acilde verilen ilaçlara çok güvenmiyorum,kullanma derim...mutlaka ama mutlaka bi kadın doğumcu görmeli...kendi druna gitmeyi biraz öne alamzmısın...

Sagol canim o zaman kocise kan verdireyim bari cunku takviyeleri bir daha almaz

Doktor hamileler icebiliyo demis bence sen doktoru dinle sonra daha buyuk problem cikarsa daha agir ilacta alamazsin

ilacı kesme sakın,önce tedavi gelir...hele ki antibiyotiği kafana göre kesemzsin...yoksa bundan sonraki tedavilerinde işe yaramaz...mutlaka dr talimatına uy derim...çok çok geçmiş olsun canım

Bence de sakin kesme iltihap kurumazsa disi cekerken acidan olursun ve sonrasinda enfeksiyon olur

Ben 4 ay önce doğum yaptım.enfeksiyon bendede olmuştu.doktorum banada toz birde antibiyotik vermişti kullanmaya korktuğumu söyledim hiç bir zararı yok tam tersi enfeksiyonun bebeğe daha çok zararı var demişti.Ben yinede sadece tozu kullanmıştım antibiyotiği içmedim.Su çok içtim geçti çok şükür

Evde internet yok ki

Ben geldimmmmmmmmm..... ozledim valla hepinizi.... bugun net geldi... biz neti yukardaki komsudan kullaniyoruzz ortak olalim dedik istemedi... izin verdi sifresinide. Giriyoruz sinirsizmis.. ama oda odememis faturayi giremiyoduk.. burdada yoktu. Bugun geldi odemis hemen... esimde diyoki aricam adami.. ulan sen ne bicim adamsin utanmiyomusun faturani geciktirmeye. Hahhaaaaaahhhaaaa sanki beles kullanan o... tobee tobeee.... yazikk ama saka biyana cok efendi bi adamdir bekar oldugu icin sanirim para istemiyo... kullanin paraya gerek yok diyomus... neyseeeeeeee......
Eveettt ben batimi bekliyorum kizim kafasini duvarin kenarina carpti c.tesi gecesi. 4 buyuk hastane dolastik. .c.pasa capa vakif gurabe eski adi. 2 tanede ozell. Hicbirinde acilde plastik cerrah bulamadik ensonunda beyin cerrahi vakif gurabede o bakti 2_ 3 cmlik aciklik var tam alninin kenarinda yarilmis resmen. Dikis atamiyolar iz kalir diye.sterilstrip diye bi bantla yapistirdilar kanamayi durdurduktan sonra. 2gun sonra vakif hastanesine poliklinige gittik pof.gordu.kuruduktan sonra krem yazicakmis iz kalmadin diye. Sadece plastik cerrahlar yaziyomus... biraz icim rahatladi cok kotuydUm aklimi kaybediyodum kanlar icinde gordugumde.. Allah beterinden korusun hep boyle teselli veriyorum kendime. Kizim iyi yarasi kapandi gibi bisey.bakalim 5 kasimda randevu aldim. Sonra gene yazarim.optum hepi.iziii

Seninde hayırlı olsun gebeliğin,inş gönlündekine kavusursun, bol dua et bence, sende benim gibi yöntem deneyememişsin ama nasip tamamen, sonuç ne olursa olsun annelik hissi sevkati aynı oluyor inanki, oğluma daha bi düşkün oldum hatta,amagönül olmayanı arzu ediyor işte.. Hamileliğin başlarında hiç hissetmedim bişe sağ ya da solda ama hep sağıma yatarak uyurum, kızımda hemen dusa girmiştim zaten bebek düsünmediğimizden,oğlumu uzun süre bekleyince bende sok olmustum gebeliğime..

canım nasıl içim ezildi anlatamam..geçmiş olsun...geçen sene benim küçük kız,okulda camlı bi kapıyı cam kısmından ittirmiş açmak için...eli camdan içeri girmiş,bide can havliyle geri çekmiş...bilek kısmı paramparça...okuldan aradılar,ama giderken ömrümün yarısı bitti...özel hastane kabul etmemiş,devlette buluştuk öğretmenleri getirmiş oraya..her tarafı kan...Allahım düşmanımın başına vermesin...neyse ordada plastik c. yokmuş...normal dikiş attılar 25 tane falan içli dışlı...sonra izler kabardı falan,krem verdi plastik cerrahi,sonra götürmüştüm...izlere çok iyi geliyo o krem 70 tl civarındaydı ama ssk bağkur karşılıyor....ahh çok zor çocuk büyütmek çok...o günü hiç unutamam...tam şah damarında,Allahım korudu yavrumu...kaç gün kendime gelemedim
senin yavrunuda korumuş...Allahım kazlardan belalardan korusun onları...kremi al ve düzenli kullan...ama güneşe çıkmadan önce sürme leke yapıyormuş...

hayırlı olsun canım bende hamıleyım tek ılıskı denedım olmadı ıkı ılşki oldu adet tarıhım 6 eylul 13 ve 15 deneme oldu ben 29 30 gunde oluyorum benım bebek ne olacak daha mıde bulantısı yok sankı hamıledegılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…