- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.541
aa ne geç belli olmuş senin öylee..bende 3 ekimde yaptım denemeyi,yum günü yani...batım geldi bitti deeee 5 gün sonra yeni deneme var...
selam arkadaşlar.valla sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyom ben yokken neler oldu diye.çok hastayım kızlar,pazar gününden beri grip oldum yatıyorum.kadın doğumcuya gitmedim henüz,yani daha cinsiyeti öğrenemedim.işlerde çok yoğun,bu hafta sonu bile iş var malesef artık haftaya kaldı benim doktor işim.dorticim çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın
apranxxcım senin içinde üzüldüm yine tutmamış iğne olduğun halde,hayırlısı artık canım vardır bir zamanı.şahsultancım merak etmişin ,sağol bacım,grip dışında iyim,kusmalar azaldı,çok şükür kanamamda durdu artık.
apranxcım bana 11. günmü yum oluyon diye sormuşun.bacım ben 24-25 günde düzenli adet oluyom ve 5-6 gün sürüyo.netten hesapladığımda 11.gün yum diyoduda ben ona göre yaptıydım kız ilişkiyi.ama akıntı vardı,gece ilişki oldu ve sabah kuruydu ve sonra öylen yine akıntı olmuştu,yani yumdan 1 gün öncemi oluyo ilişki acaba,bide bacılar bu hamilelikte kızımdan farklı olarak bebiş çok hareketli maşallah.ben kızma hamileyken hiç hareketlerini hissetmiyodum,hatta kocama çok demişimdir bu bebek hiç hareket etmiyo öldümü diye doktora gidiyoduk.ama bunda 19 haftadan beri acayip hareketli maaşallah.tekmeleyip duruyo.kız nerdeyse doğuracam 23 hafta bitiyo ben hala kızmı erkekmi doym hahahah bu gidişle doğurunca öğrencez galiba hahahah
kullanma derim ben...grip ilaçla 7 günde,ilaçsız 1 haftada geçer diye dalga geçiyor tüm doktorlar...ağır bi hastalık değil ki grip..enfeksiyon için bişey diyemem ama bence onuda içme...bol bol sıvı tüket...doğal şeylerle geçirmeye çalış...buarada acile gittim grip için,idrar yolu enf. de varmış.doktor toz bi ilaç veri yatarken ılık suyla içilecekmiş,bide hafif bi antibiyotik verdi 200 mg lıkmış ama ismini hatırlamıyorum.korkudan ilaçları almadım canlarım.bana acil cvp yağdırın çabuk,alıp kullansam birşey olurmu.doktor hamileler için dedi kullan bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya
ama yaaa biz öğrenmek istiyoduk artıkbence bu kadar hareketliyse erkektir o annesi
yum gününe gelince,akıntı herkeste farklı biliyosun ama 11.günün akşamı diyosun denemeyi,büyük ihtimalle tam zamanında olmuş...benim çatlamadan sonraki gün geldiğide oldu o akıntının...
canım ilaçlara nediyosun alıp kullansammı ya,çok kötü öksürüyorum.bide acildeki hemşire idraryolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler o yüzden antib.kullan dedi
sanmam canım ;kan verirken ciddi bi miktar almıyorlar ki...çoğu kalıyordur...eğer öyle olsaydı,bu vitaminler spermlere hareket kazandırıyor,o zaman adet sonrası yapılan korunmalı fikifiki de hepsi giderdi denemede vitaminsiz sıpoşlar kalırdı...
buarada acile gittim grip için,idrar yolu enf. de varmış.doktor toz bi ilaç veri yatarken ılık suyla içilecekmiş,bide hafif bi antibiyotik verdi 200 mg lıkmış ama ismini hatırlamıyorum.korkudan ilaçları almadım canlarım.bana acil cvp yağdırın çabuk,alıp kullansam birşey olurmu.doktor hamileler için dedi kullan bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya
ilacı kesme sakın,önce tedavi gelir...hele ki antibiyotiği kafana göre kesemzsin...yoksa bundan sonraki tedavilerinde işe yaramaz...mutlaka dr talimatına uy derim...çok çok geçmiş olsun canım
zaten cok korkuyorum nasıl cekılecek dıye.o dişçi koltuguna oturunca fenalık gelıyor bana.yarında beyın cerrahına gıdecegız.bu arada bızım apranaks nerde yahu
tembelligin bahanesi olmazyatana kadar zamanin var hadi bakim herkes caliskan olsun bahcemizdeki cicekler hic solmasin
buarada acile gittim grip için,idrar yolu enf. de varmış.doktor toz bi ilaç veri yatarken ılık suyla içilecekmiş,bide hafif bi antibiyotik verdi 200 mg lıkmış ama ismini hatırlamıyorum.korkudan ilaçları almadım canlarım.bana acil cvp yağdırın çabuk,alıp kullansam birşey olurmu.doktor hamileler için dedi kullan bişey olmaz dedi ama ben korkuyorum ilaç kullanmaya
Evde internet yok ki
devam et iltihap varmis bak
bende dun gittim dolgu yapti dr yavas yavs hazirliklara baslayalim dimi ama kaldi bir ay insAllahhh
allah analı babalı büyütsün kızçeni cnm bende hiç beklemediğim bi anda bu sabah hamile olduğumu öğrendim benimde 3,5 yasında bi oğlum var kızım olmasını çok istiyorum ve işin ilginç yanı oğlumada bu ayda hamile kaldım ve sanırım doğum günleri aynı olucak nette hesapladım 30 haziran doğum diyor oğlumda 28 hazirandı ama 20 haziranda doğdu oğlum beklemiyorlar tam günün...sen hamileyken özellikle ilk ayda kızını solunda hissetinmi yada solamı yatarak uyuyordun sol kız sağ erkek derler bende oğluma sağda hissettim ve sık ilişki olmuştu
Ben geldimmmmmmmmm..... ozledim valla hepinizi.... bugun net geldi... biz neti yukardaki komsudan kullaniyoruzz ortak olalim dedik istemedi... izin verdi sifresinide. Giriyoruz sinirsizmis.. ama oda odememis faturayi giremiyoduk.. burdada yoktu. Bugun geldi odemis hemen... esimde diyoki aricam adami.. ulan sen ne bicim adamsin utanmiyomusun faturani geciktirmeye. Hahhaaaaaahhhaaaa sanki beles kullanan o... tobee tobeee.... yazikk ama saka biyana cok efendi bi adamdir bekar oldugu icin sanirim para istemiyo... kullanin paraya gerek yok diyomus... neyseeeeeeee......
Eveettt ben batimi bekliyorum kizim kafasini duvarin kenarina carpti c.tesi gecesi. 4 buyuk hastane dolastik. .c.pasa capa vakif gurabe eski adi. 2 tanede ozell. Hicbirinde acilde plastik cerrah bulamadik ensonunda beyin cerrahi vakif gurabede o bakti 2_ 3 cmlik aciklik var tam alninin kenarinda yarilmis resmen. Dikis atamiyolar iz kalir diye.sterilstrip diye bi bantla yapistirdilar kanamayi durdurduktan sonra. 2gun sonra vakif hastanesine poliklinige gittik pof.gordu.kuruduktan sonra krem yazicakmis iz kalmadin diye. Sadece plastik cerrahlar yaziyomus... biraz icim rahatladi cok kotuydUm aklimi kaybediyodum kanlar icinde gordugumde.. Allah beterinden korusun hep boyle teselli veriyorum kendime. Kizim iyi yarasi kapandi gibi bisey.bakalim 5 kasimda randevu aldim. Sonra gene yazarim.optum hepi.iziii
kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?