Süper Anneler - 2011

kız niye cvp vermiyosunuz şahsultan gülizar

Canım hoşgeldin ben ögleden sonra giremedim internete evet merak ettik seni geçmiş olsun canım hastalık da olsa kısaca haber verin arkadaşlar merakta kalıyoruz burda.hamilelikte ilaç kullanmaktan yana değilim ama hastalık bebek ve sana zarar verecekse dr.hamileler kullanabilir dediyse kullan.içine sinmiyosa kadın dogum doktoruna git yada telefonla sor canım

canım arkadasım cok sagolasın... sanada cok gecmıs olsun Allah bırdaha yasattırmasın hıcbırımıze... Allah beterınden korusun yavrularımızı.... bakalım krem verdıgı zaman ısmını yazarım sana. belkı aynı kremdır. kucuk kızın kac yasında bacım ız kaldımı kolunda? gercekten Rabbım koruyo baska dıcek bısey yok...

Hoşgeldinnn.ayy ögleden sonra topik canlanmış.bir de şu hastalık olayları olmasa ama hayat böyle işte.çok geçmiş olsun canım.benim büyük kız 2 yaşındaydı türkiyede izindeydik düştü yüzü topraga sürtündü kötü olduk.hastaneye gitmedik mikrop kapmasin diye.eczaneye gittik 2 krem verdiler biri gündüz biri gece için.çok şükür iz kalmadı.iz kalmaması için mutlaka düzenli krem kullan.tekrar geçmiş olsun.

sagol canım... sanada gecmıs olsun.. ıste ama kesıkle surtunme bır olmuyo... yarık oldugu ıcın ız kalma oranı fazla.. ama surtunmede kotu.. amaan bır anne ıcın cocugun ayagının tasa degmesı bıle cok kotu.... Rabbım korusun evlatlarımızı..

ayyy inanmıyorum gerçekten çok sevindim inşallahh sen isteğine kavuşursunda kırarız şu seytanın bacağını artık kız isteyen bir arkadaşımızın kızı oldu deriz hadi hayırlısı inşallahhh

Canım yüzü alnı burnu kan içindeydi bir de yaz günü sürekli temizleyip o kremleri sürmek çok kötüydü.bu yazda dizi yandı sıcak suyla.yanık kremimiz vardı hemen onu kullandık geçmeye başlayınca yüzüne kullandığım kremi begenmiştim aynısından aldım ona devam ettim.adı fito.düşme,yanık vs. için iz kalmaması için kullanılıyomuş.

canım geçmiş olsun merak etme cok ız kalmıyor benım kızda kaydıraktan düştü alnı açılmıştı. plastık cerrahın yazdığı kremı kullandım cok az ızı kaldı.İlacı sgk ödemiyor. contratubeks kullandm sağlıkçı arkadaslarımda bunu önermişti.

yaaa oğlumu olmuş hayırlısı artık ne yapalım rabbim ne yazdıysa...
canım senınde olacak dıye bırsey yok ben sadece ornek olsun dıye yazdım benim takvimde kız görünüyor ve ben yöntemsiz denemede takvime inanıyorum

geçmiş olsun arada yazın ya canımız sıkılyor

kızlar ilşkiden sonra gelen akıntıya takılmayın o zmnda yum kıvamına benzer gelebiliyormuş
kızlar annem daha doktora gitme diyor haftaya gidersin iyice belli olur ozamana kadar diyor netten hesapladım 4 hafta 4 günlük oluyormusum acaba bugün gitsek kese görünürmü yoksa bekliyimmi

kese ıcın erken canım bencede annenı dınle ...

Ayyyy sultannn nasi yandiii....... Allahim sen koru yavrularimizi.... coook gecmos olsun bacim. Eylulun soyledigi kremi vermiis komsunun kizina.oda ela gibi dusmustu yuzu yarilmisti simdi 6 ay kullandi gecti nokta gibi kaldi.insallahh kalmaz kiz cocugu...

sağol cnm amin insallah ,aynen öyle cnm arzu ediyor gönül bi kız bi erkek rabbim hayırlısını versin..ne güzel seninde değişik olmuş insallah benimde öyle olur bende oğlumda hep sağa yatarak uyurdum ve evliliğimin 15.ayında kalmıştım hamile ve tamamen nasip kısmet işte ve stres çok etkiliyo gebeliği

sağol cnm amin insallah seninde hayırlısı olsun,kaç haftalıksın sen cnm ben 4 hafta 4 günlüküm erkek istiyosun sanırım insallah bi oğlun olur sağlıklı hayırlı benimde kızımaynen bendede daha mide bulantısı yok insallahta böyle gider oğlumda çok çektim çünkü

inallahhhh cnm yaaaaa aminn kırarım o şeytanın bacağını insallah rabbimin emri ve izniyle aminnnnnn

ahh cnm ben dilerimde eşim dururmu hiç hadi gidelim dedi bugün gittik doktora

kızlar aksam üzeri doktora gittik eşim durmadı kan tahlili falan istemedi doktor direk ultrosona koydu ve keseyi gördük minnacık küçücük nokta kadar kalp atısı içinde 2 hafta sonra çağırdı,doktora dedim kese sağdamı soldamı kese rahimde olur rahimde tam ortada olur dedi yok yani doktor bey sağdanmı soldanmı yumurtlamışım dedim doktor bana bilemiycem ama muhtemelen soldan yumurtlamışsın dedi pek anlamadı gibi geldi bana ama çaktırmadı bende dedim oğluma sağdan yumurtlamıştım taşımıştım falan dedim yok öye bişey olurmu hiç allah ne yazdıysa dedi:) çokta hızlıda konusuyordu bazı kelimeleri tam anlıyamadım bile :)saçlarını boyatmak yok kola,çay,sigara içmek yok çok şükür içmiyorum sigara dedim mümkün olduğunca organik beslen dedi meyve sebze balık kırmız et ye dedi falan filan çok detaycı konustu oğluma gittiğim doktor böyle değildi:) ama çok hızlı konusuyo ezbelemiş artık yetişemiyorum anlamakta:)) 2 hafta sonra kese ne tarafta duruyo daha net anlarım insallah oğlumunkiyle bile karsılaştırıcam

hamılelık takvımı yapsana canım burda bızde görelım kac haftalık oldugunu.

canım vallahı cok sevındım yaaa.hadı hayırlısı bakalım.ınsallah gönlundekı olur

ayyyyyyyy canım cok uzuldum allah yardımcınız olsun.cok uzuldum ınsallah tezz zamanda ıyılesır kızın canımm.annelık ne kadar zor bısey degılmı.okurken bıle benımde içim acıdı.yuce rabbım evlatlarımızın acısıyla sınamasın hıcbırımızı.geçmiş olsun

devam et iltihap varmis bak
bende dun gittim dolgu yapti dr yavas yavs hazirliklara baslayalim dimi ama kaldi bir ay insAllahhh

gurbetım nasılsın canım.nerdesın sen.gelmedın coktandır.sen ne yaptın bebek işini.ne zaman deneme yapacaksın.neler yapıyosun ne hazırlıgı kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…