- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.561
kız niye cvp vermiyosunuz şahsultan gülizar
Evde internet yok ki
canım nasıl içim ezildi anlatamam..geçmiş olsun...geçen sene benim küçük kız,okulda camlı bi kapıyı cam kısmından ittirmiş açmak için...eli camdan içeri girmiş,bide can havliyle geri çekmiş...bilek kısmı paramparça...okuldan aradılar,ama giderken ömrümün yarısı bitti...özel hastane kabul etmemiş,devlette buluştuk öğretmenleri getirmiş oraya..her tarafı kan...Allahım düşmanımın başına vermesin...neyse ordada plastik c. yokmuş...normal dikiş attılar 25 tane falan içli dışlı...sonra izler kabardı falan,krem verdi plastik cerrahi,sonra götürmüştüm...izlere çok iyi geliyo o krem 70 tl civarındaydı ama ssk bağkur karşılıyor....ahh çok zor çocuk büyütmek çok...o günü hiç unutamam...tam şah damarında,Allahım korudu yavrumu...kaç gün kendime gelemedim
senin yavrunuda korumuş...Allahım kazlardan belalardan korusun onları...kremi al ve düzenli kullan...ama güneşe çıkmadan önce sürme leke yapıyormuş...
Ben geldimmmmmmmmm..... ozledim valla hepinizi.... bugun net geldi... biz neti yukardaki komsudan kullaniyoruzz ortak olalim dedik istemedi... izin verdi sifresinide. Giriyoruz sinirsizmis.. ama oda odememis faturayi giremiyoduk.. burdada yoktu. Bugun geldi odemis hemen... esimde diyoki aricam adami.. ulan sen ne bicim adamsin utanmiyomusun faturani geciktirmeye. Hahhaaaaaahhhaaaa sanki beles kullanan o... tobee tobeee.... yazikk ama saka biyana cok efendi bi adamdir bekar oldugu icin sanirim para istemiyo... kullanin paraya gerek yok diyomus... neyseeeeeeee......
Eveettt ben batimi bekliyorum kizim kafasini duvarin kenarina carpti c.tesi gecesi. 4 buyuk hastane dolastik. .c.pasa capa vakif gurabe eski adi. 2 tanede ozell. Hicbirinde acilde plastik cerrah bulamadik ensonunda beyin cerrahi vakif gurabede o bakti 2_ 3 cmlik aciklik var tam alninin kenarinda yarilmis resmen. Dikis atamiyolar iz kalir diye.sterilstrip diye bi bantla yapistirdilar kanamayi durdurduktan sonra. 2gun sonra vakif hastanesine poliklinige gittik pof.gordu.kuruduktan sonra krem yazicakmis iz kalmadin diye. Sadece plastik cerrahlar yaziyomus... biraz icim rahatladi cok kotuydUm aklimi kaybediyodum kanlar icinde gordugumde.. Allah beterinden korusun hep boyle teselli veriyorum kendime. Kizim iyi yarasi kapandi gibi bisey.bakalim 5 kasimda randevu aldim. Sonra gene yazarim.optum hepi.iziii
Hoşgeldinnn.ayy ögleden sonra topik canlanmış.bir de şu hastalık olayları olmasa ama hayat böyle işte.çok geçmiş olsun canım.benim büyük kız 2 yaşındaydı türkiyede izindeydik düştü yüzü topraga sürtündü kötü olduk.hastaneye gitmedik mikrop kapmasin diye.eczaneye gittik 2 krem verdiler biri gündüz biri gece için.çok şükür iz kalmadı.iz kalmaması için mutlaka düzenli krem kullan.tekrar geçmiş olsun.
kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
sagol canım... sanada gecmıs olsun.. ıste ama kesıkle surtunme bır olmuyo... yarık oldugu ıcın ız kalma oranı fazla.. ama surtunmede kotu.. amaan bır anne ıcın cocugun ayagının tasa degmesı bıle cok kotu.... Rabbım korusun evlatlarımızı..
canım geçmiş olsun merak etme cok ız kalmıyor benım kızda kaydıraktan düştü alnı açılmıştı. plastık cerrahın yazdığı kremı kullandım cok az ızı kaldı.İlacı sgk ödemiyor. contratubeks kullandm sağlıkçı arkadaslarımda bunu önermişti.Ben geldimmmmmmmmm..... ozledim valla hepinizi.... bugun net geldi... biz neti yukardaki komsudan kullaniyoruzz ortak olalim dedik istemedi... izin verdi sifresinide. Giriyoruz sinirsizmis.. ama oda odememis faturayi giremiyoduk.. burdada yoktu. Bugun geldi odemis hemen... esimde diyoki aricam adami.. ulan sen ne bicim adamsin utanmiyomusun faturani geciktirmeye. Hahhaaaaaahhhaaaa sanki beles kullanan o... tobee tobeee.... yazikk ama saka biyana cok efendi bi adamdir bekar oldugu icin sanirim para istemiyo... kullanin paraya gerek yok diyomus... neyseeeeeeee......
Eveettt ben batimi bekliyorum kizim kafasini duvarin kenarina carpti c.tesi gecesi. 4 buyuk hastane dolastik. .c.pasa capa vakif gurabe eski adi. 2 tanede ozell. Hicbirinde acilde plastik cerrah bulamadik ensonunda beyin cerrahi vakif gurabede o bakti 2_ 3 cmlik aciklik var tam alninin kenarinda yarilmis resmen. Dikis atamiyolar iz kalir diye.sterilstrip diye bi bantla yapistirdilar kanamayi durdurduktan sonra. 2gun sonra vakif hastanesine poliklinige gittik pof.gordu.kuruduktan sonra krem yazicakmis iz kalmadin diye. Sadece plastik cerrahlar yaziyomus... biraz icim rahatladi cok kotuydUm aklimi kaybediyodum kanlar icinde gordugumde.. Allah beterinden korusun hep boyle teselli veriyorum kendime. Kizim iyi yarasi kapandi gibi bisey.bakalim 5 kasimda randevu aldim. Sonra gene yazarim.optum hepi.iziii
canım senınde olacak dıye bırsey yok ben sadece ornek olsun dıye yazdım benim takvimde kız görünüyor ve ben yöntemsiz denemede takvime inanıyorumyaaa oğlumu olmuşhayırlısı artık ne yapalım rabbim ne yazdıysa...
geçmiş olsun arada yazın ya canımız sıkılyorselam arkadaşlar.valla sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyom ben yokken neler oldu diye.çok hastayım kızlar,pazar gününden beri grip oldum yatıyorum.kadın doğumcuya gitmedim henüz,yani daha cinsiyeti öğrenemedim.işlerde çok yoğun,bu hafta sonu bile iş var malesef artık haftaya kaldı benim doktor işim.dorticim çok geçmiş olsun canım rahatsızlığın
apranxxcım senin içinde üzüldüm yine tutmamış iğne olduğun halde,hayırlısı artık canım vardır bir zamanı.şahsultancım merak etmişin ,sağol bacım,grip dışında iyim,kusmalar azaldı,çok şükür kanamamda durdu artık.
apranxcım bana 11. günmü yum oluyon diye sormuşun.bacım ben 24-25 günde düzenli adet oluyom ve 5-6 gün sürüyo.netten hesapladığımda 11.gün yum diyoduda ben ona göre yaptıydım kız ilişkiyi.ama akıntı vardı,gece ilişki oldu ve sabah kuruydu ve sonra öylen yine akıntı olmuştu,yani yumdan 1 gün öncemi oluyo ilişki acaba,bide bacılar bu hamilelikte kızımdan farklı olarak bebiş çok hareketli maşallah.ben kızma hamileyken hiç hareketlerini hissetmiyodum,hatta kocama çok demişimdir bu bebek hiç hareket etmiyo öldümü diye doktora gidiyoduk.ama bunda 19 haftadan beri acayip hareketli maaşallah.tekmeleyip duruyo.kız nerdeyse doğuracam 23 hafta bitiyo ben hala kızmı erkekmi doym hahahah bu gidişle doğurunca öğrencez galiba hahahah
kızlar ilşkiden sonra gelen akıntıya takılmayın o zmnda yum kıvamına benzer gelebiliyormuşama yaaa biz öğrenmek istiyoduk artıkbence bu kadar hareketliyse erkektir o annesi
yum gününe gelince,akıntı herkeste farklı biliyosun ama 11.günün akşamı diyosun denemeyi,büyük ihtimalle tam zamanında olmuş...benim çatlamadan sonraki gün geldiğide oldu o akıntının...
kızlar annem daha doktora gitme diyor haftaya gidersin iyice belli olur ozamana kadar diyor netten hesapladım 4 hafta 4 günlük oluyormusum acaba bugün gitsek kese görünürmü yoksa bekliyimmi
ayyy inanmıyorum gerçekten çok sevindim inşallahh sen isteğine kavuşursunda kırarız şu seytanın bacağını artık kız isteyen bir arkadaşımızın kızı oldu deriz hadi hayırlısı inşallahhh
aaa kımler gelmıs nasılsın canım oğlusun nasıl
Canım yüzü alnı burnu kan içindeydi bir de yaz günü sürekli temizleyip o kremleri sürmek çok kötüydü.bu yazda dizi yandı sıcak suyla.yanık kremimiz vardı hemen onu kullandık geçmeye başlayınca yüzüne kullandığım kremi begenmiştim aynısından aldım ona devam ettim.adı fito.düşme,yanık vs. için iz kalmaması için kullanılıyomuş.
Seninde hayırlı olsun gebeliğin,inş gönlündekine kavusursun, bol dua et bence, sende benim gibi yöntem deneyememişsin ama nasip tamamen, sonuç ne olursa olsun annelik hissi sevkati aynı oluyor inanki, oğluma daha bi düşkün oldum hatta,amagönül olmayanı arzu ediyor işte.. Hamileliğin başlarında hiç hissetmedim bişe sağ ya da solda ama hep sağıma yatarak uyurum, kızımda hemen dusa girmiştim zaten bebek düsünmediğimizden,oğlumu uzun süre bekleyince bende sok olmustum gebeliğime..
hayırlı olsun canım bende hamıleyım tek ılıskı denedım olmadı ıkı ılşki oldu adet tarıhım 6 eylul 13 ve 15 deneme oldu ben 29 30 gunde oluyorum benım bebek ne olacak daha mıde bulantısı yok sankı hamıledegılım
ayyy inanmıyorum gerçekten çok sevindim inşallahh sen isteğine kavuşursunda kırarız şu seytanın bacağını artık kız isteyen bir arkadaşımızın kızı oldu deriz hadi hayırlısı inşallahhh
canım geçmiş olsun merak etme cok ız kalmıyor benım kızda kaydıraktan düştü alnı açılmıştı. plastık cerrahın yazdığı kremı kullandım cok az ızı kaldı.İlacı sgk ödemiyor. contratubeks kullandm sağlıkçı arkadaslarımda bunu önermişti.
canım senınde olacak dıye bırsey yok ben sadece ornek olsun dıye yazdım benim takvimde kız görünüyor ve ben yöntemsiz denemede takvime inanıyorum
geçmiş olsun arada yazın ya canımız sıkılyor
kızlar ilşkiden sonra gelen akıntıya takılmayın o zmnda yum kıvamına benzer gelebiliyormuş
kese ıcın erken canım bencede annenı dınle ...
hayırlı olsun canım bende hamıleyım tek ılıskı denedım olmadı ıkı ılşki oldu adet tarıhım 6 eylul 13 ve 15 deneme oldu ben 29 30 gunde oluyorum benım bebek ne olacak daha mıde bulantısı yok sankı hamıledegılım
kızlar aksam üzeri doktora gittik eşim durmadı kan tahlili falan istemedi doktor direk ultrosona koydu ve keseyi gördük minnacık küçücük nokta kadar kalp atısı içinde 2 hafta sonra çağırdı,doktora dedim kese sağdamı soldamı kese rahimde olur rahimde tam ortada olur dedi yok yani doktor bey sağdanmı soldanmı yumurtlamışım dedim doktor bana bilemiycem ama muhtemelen soldan yumurtlamışsın dedi pek anlamadı gibi geldi bana ama çaktırmadıbende dedim oğluma sağdan yumurtlamıştım taşımıştım falan dedim yok öye bişey olurmu hiç allah ne yazdıysa dedi:) çokta hızlıda konusuyordu bazı kelimeleri tam anlıyamadım bile :)saçlarını boyatmak yok kola,çay,sigara içmek yok çok şükür içmiyorum sigara dedim mümkün olduğunca organik beslen dedi meyve sebze balık kırmız et ye dedi falan filan çok detaycı konustu oğluma gittiğim doktor böyle değildi:) ama çok hızlı konusuyo ezbelemiş artık yetişemiyorum anlamakta:)) 2 hafta sonra kese ne tarafta duruyo daha net anlarım insallah oğlumunkiyle bile karsılaştırıcam
ayyyyyyyy canım cok uzuldum allah yardımcınız olsun.cok uzuldum ınsallah tezz zamanda ıyılesır kızın canımm.annelık ne kadar zor bısey degılmı.okurken bıle benımde içim acıdı.yuce rabbım evlatlarımızın acısıyla sınamasın hıcbırımızı.geçmiş olsunBen geldimmmmmmmmm..... ozledim valla hepinizi.... bugun net geldi... biz neti yukardaki komsudan kullaniyoruzz ortak olalim dedik istemedi... izin verdi sifresinide. Giriyoruz sinirsizmis.. ama oda odememis faturayi giremiyoduk.. burdada yoktu. Bugun geldi odemis hemen... esimde diyoki aricam adami.. ulan sen ne bicim adamsin utanmiyomusun faturani geciktirmeye. Hahhaaaaaahhhaaaa sanki beles kullanan o... tobee tobeee.... yazikk ama saka biyana cok efendi bi adamdir bekar oldugu icin sanirim para istemiyo... kullanin paraya gerek yok diyomus... neyseeeeeeee......
devam et iltihap varmis bak
bende dun gittim dolgu yapti dr yavas yavs hazirliklara baslayalim dimi ama kaldi bir ay insAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?