- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.681
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
aminnn canım aminn...cümlemizin inşallaharkasım beklıyorum sizi aşk olsun herzaman dua edıyorum hepıniz olisteye ısmınız yazılacak ve yanınada erkek yazılır inşalah
arkadaslar nasilsiniz ben girmeyeli neler olmus month hamileymissin insallah gonlundeki olur kizini saglikla kucagina almak nasip olur, dorticim gecmis olsun Allahim sifa versin insallah, kubracim cinsiyeti ogrenmissin hayirlisi boyleymis saglikli hayirli bir kizin olsun insallah seni anliyorum su an bende cinsiyet ogrenmek istiyorum hep bir kizim bir oglum olsun istedim bakalim hayirlisi ne olacak, benimde tansiyonum cok dusuyor basim cok agriyor ilacda icemiyorum dr da ilac icme dedi.zeynep sevin seninde hayirli olsun insallah gonlundeki olur.
insallah herkes hamis kalir ama hamis kalmaklada bitmiyor cinsiyet meraki ne olacak diye bazen fazlami abartiyorum erkek bebek olayini diye kendime kiziyorum ama elimde degil, en onemlisi saglikli olmalari tabi insallah hepimizin gonlunnndeki olur.
dortimmm,yine gez dolaş...avm lere git hava soğuksa...olsun soğuk olsun sımsıkı giyin yine çık dolaş hava al...sakın uykuya bırakma kendini...bol bol kuran oku,sıkılınca abdest al...çok faydası oluyor inan...gel beraber gezelim kızzzzben zaten 7 sene agır ılaclar kullandım panık atak yuzunden uc senedır bırakmıstım ne guzel..burda cok sıkıldım ankarada sureklı gezen tozan ben erzıncanda eve tıkıldım.bu benı cok etkıledı sanırım.sehır degısıklıgı cok etkıledı benı.annemden uzaklastım.bellı bır ortamım vardı bunlar cok stres yaptı bana.canımız sagolsun ınsallah bende alısırım artık buralara.allah baska dert vermesın canlarım.sagolun allah hepınızden razı olsun
nası hala karıştırıyosun yaa çatladıktan sonra 12 saat boyunca alkali...sonra yavaş yavaş asidikleşiyor...shettlesin kitabında da öyle yazıyormuş zaten,uzayan akıntıda olsun ilişki,eğer akıntı kremsiye dönerse sakın yapmayın diye...sen müzik dersine gir bi süre
bu ay benim yumoş bomba gibi patlayacaksağda sürekli sancım var...dün gece uyutmadı resmen...ama testler negatif yarın olacak herhalde deneme...
güncelleme yapildi eklenecek yada yanlis varsa bildirin[table="width: 800, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]yas[/td]
[td]cocuk sayisi[/td]
[td]sat[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]deneme sayisi[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hkubra03[/td]
[td]33[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]20 Mayis[/td]
[td]31 Mayis gece 01.00 tek iliski[/td]
[td]1.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamilecinsiyet:kiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]30 Agustos[/td]
[td]8 Eylül ve 11 ya da 12 Eylül[/td]
[td]5.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynep_sevin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]18 ve 20 Eylül[/td]
[td]6.deneme[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yELiiizz[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]14.gün tek iliski[/td]
[td]1 yildan fazla[/td]
[td]...[/td]
[td]hamile[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]27[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td]17 Ekim aksam ve 18 Ekim 17:00[/td]
[td]2.deneme[/td]
[td]1 Kasim[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]35[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]6 Ekim[/td]
[td]19 Ekim sabah 09 :00 ve 17 :00[/td]
[td]7.deneme[/td]
[td]2 ya da 3 Kasim[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senaserra[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Kasim[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]reyyaneha[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]11 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]34[/td]
[td]2 kiz[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]15 Kasim[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]30[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 Kasim[/td]
[td]Kasim´da deneme yapacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lenarin[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Kasim´da denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dorti[/td]
[td]37[/td]
[td]1 oglan 1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitifimmm[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Ocak´ta denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sibelderin[/td]
[td]...[/td]
[td]1 kiz[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 ay sonra denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hdg_34[/td]
[td]...[/td]
[td]1 oglan[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]3 ay sonra denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaslar yukaridaki listedekilerden hemen hemen yarisi topige ugramiyo
canım maden suyu iç mutlaka gebelikte tansiyonu düzenliyorarkadaslar nasilsiniz ben girmeyeli neler olmus month hamileymissin insallah gonlundeki olur kizini saglikla kucagina almak nasip olur, dorticim gecmis olsun Allahim sifa versin insallah, kubracim cinsiyeti ogrenmissin hayirlisi boyleymis saglikli hayirli bir kizin olsun insallah seni anliyorum su an bende cinsiyet ogrenmek istiyorum hep bir kizim bir oglum olsun istedim bakalim hayirlisi ne olacak, benimde tansiyonum cok dusuyor basim cok agriyor ilacda icemiyorum dr da ilac icme dedi.zeynep sevin seninde hayirli olsun insallah gonlundeki olur.
insallah herkes hamis kalir ama hamis kalmaklada bitmiyor cinsiyet meraki ne olacak diye bazen fazlami abartiyorum erkek bebek olayini diye kendime kiziyorum ama elimde degil, en onemlisi saglikli olmalari tabi insallah hepimizin gonlunnndeki olur.
bu ay benim yumoş bomba gibi patlayacaksağda sürekli sancım var...dün gece uyutmadı resmen...ama testler negatif yarın olacak herhalde deneme...
canım arkadasım ınan ne dıyecegımı bılemedım.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.ne olur uzulme allah sana bır melek daha yolladı.allah hayırlı etsın canım
kizlarrr bu ayki ates cizelge yorumlayin bakem
06 ekim adetin ilk günü
07 ekim 36,7 °
08 ekim 36,6 °
09 ekim 36,7 °
10 ekim 36,7 °
11 ekim 36,6 °
12 ekim 36,7 °
13 ekim 36,7 °
14 ekim 36,7 °
15 ekim 36,6 °
16 ekim 36,6 °
17 ekim 36,6 °
18 ekim 36,6 °
19 ekim gece 02.00 36,4 (bu istisna yum.un catlamasini beklerken )
19 ekim 36,6 °
20 ekim 36,8 °
21 ekim 37 °
22 ekim 37 °
23 ekim 37 °
24 ekim 37 °
25 ekim 37,1 °
26 ekim 37 °
27 ekim 37 °
28 ekim 37 °
29 ekim 37 °
30 ekim 37 °
not : istisna gece disinda bütün günler sabah 07.00-07.30 arasi yataktan kalkmadan uyandiktan sonra ölcüldü )
1. canım 19 undakı ıkıncı olcumunde kesıntısız 3 saatlık uykun var mı?
2. 19 undakı ıkıncı ölçümünü saat kaçta yaptın?
canım birde ölçümünü her gün aynı saatte yapmalısın mesela hergun 7 de...
canım 7-7.30 arası yazdığın için sordum...ateşin 20 sınde yukselmıs 19 unda gün içinde çatlamış gibi görünüyor...19 unda uyuyabildiysem 2-3 saat uyumuşumdur.canım bizim uyanma standart hep sabah 7 çok nadir belki birkaç gün7- 7.30 arasıdır.notta yazdımya.
Bugün sağ kasığımda bir bölge ara ara çok ağrıyo geçiyo.özellikle öksürürken acayip acıyo.yine mi adet olacam nedir.
Kızz sordun gitmişsin bende bekliyom burda.ateş profum eylülüm yorumlamadan gitmişsin :-(
20 gün değil de 20 ekim de yükselmiş 19 ekimde çatlamış demek istiyosun demi.19 ekim adetin 13 .günü oluyo.benim deneme biliyosun 19 unda olmuştu.canım 7-7.30 arası yazdığın için sordum...ateşin 20 gun yukselmıs 19 gun gün içinde çatlamış gibi görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?