Süper Anneler - 2011

canım arkadasım ınan ne dıyecegımı bılemedım.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.ne olur uzulme allah sana bır melek daha yolladı.allah hayırlı etsın canım

arkasım beklıyorum sizi aşk olsun herzaman dua edıyorum hepıniz olisteye ısmınız yazılacak ve yanınada erkek yazılır inşalah
aminnn canım aminn...cümlemizin inşallah

pozitifimmm,daha sık uğra...sen kaç aylık oldun ki,ne zaman belli olacak bebişimiz

dortimmm,yine gez dolaş...avm lere git hava soğuksa...olsun soğuk olsun sımsıkı giyin yine çık dolaş hava al...sakın uykuya bırakma kendini...bol bol kuran oku,sıkılınca abdest al...çok faydası oluyor inan...gel beraber gezelim kızzzz

bu ay benim yumoş bomba gibi patlayacak sağda sürekli sancım var...dün gece uyutmadı resmen...ama testler negatif yarın olacak herhalde deneme...

bu mesaji okudugumdan beri gülüyom kendi kendime. cok yasa sen. evet ben de öyle biliyom catladiktan sonra 12 saat alkali. biliyom ama nedense bu siralar bildigim herseyi sorgular oldum.kafayi siyirdim galiba dogru söylüyorsun ben eniyisi biraz müzik dersine gireyim ara verdim zaten

güncelleme yapildi eklenecek yada yanlis varsa bildirin

Son düzenleme:
canım maden suyu iç mutlaka gebelikte tansiyonu düzenliyor
bu ay benim yumoş bomba gibi patlayacak sağda sürekli sancım var...dün gece uyutmadı resmen...ama testler negatif yarın olacak herhalde deneme...

hadi bakalım patlat bombayııııı

kizlarrr bu ayki ates cizelge yorumlayin bakem
06 ekim adetin ilk günü
07 ekim 36,7 °
08 ekim 36,6 °
09 ekim 36,7 °
10 ekim 36,7 °
11 ekim 36,6 °
12 ekim 36,7 °
13 ekim 36,7 °
14 ekim 36,7 °
15 ekim 36,6 °
16 ekim 36,6 °
17 ekim 36,6 °
18 ekim 36,6 °
19 ekim gece 02.00 36,4 (bu istisna yum.un catlamasini beklerken )
19 ekim 36,6 °
20 ekim 36,8 °
21 ekim 37 °
22 ekim 37 °
23 ekim 37 °
24 ekim 37 °
25 ekim 37,1 °
26 ekim 37 °
27 ekim 37 °
28 ekim 37 °
29 ekim 37 °
30 ekim 37 °
not : istisna gece disinda bütün günler sabah 07.00-07.30 arasi yataktan kalkmadan uyandiktan sonra ölcüldü )

canım arkadasım ınan ne dıyecegımı bılemedım.allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın.ne olur uzulme allah sana bır melek daha yolladı.allah hayırlı etsın canım

sağol canım,sen nasılsın biraz düzeldinmi?sıkma canını.apranx ın dediği gibi kuran okumayı biliyosan oku,namaz kıl dua et,ruhun gıdası bunlar.tabi sana diyorumda ben çok yapıyorum sanki((kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürermiş misali bende sana akıl veriyorum işte.kusura bakma canımkendi karamsarlığımı sana bulaştırmayayımbugünlerde pek iyi değilim

1. canım 19 undakı ıkıncı olcumunde kesıntısız 3 saatlık uykun var mı?
2. 19 undakı ıkıncı ölçümünü saat kaçta yaptın?

canım birde ölçümünü her gün aynı saatte yapmalısın mesela hergun 7 de...

Son düzenleme:

19 unda uyuyabildiysem 2-3 saat uyumuşumdur.canım bizim uyanma standart hep sabah 7 çok nadir belki birkaç gün7- 7.30 arasıdır.notta yazdımya.

19 unda uyuyabildiysem 2-3 saat uyumuşumdur.canım bizim uyanma standart hep sabah 7 çok nadir belki birkaç gün7- 7.30 arasıdır.notta yazdımya.
canım 7-7.30 arası yazdığın için sordum...ateşin 20 sınde yukselmıs 19 unda gün içinde çatlamış gibi görünüyor...

Bugün sağ kasığımda bir bölge ara ara çok ağrıyo geçiyo.özellikle öksürürken acayip acıyo.yine mi adet olacam nedir.

ayy kız ağzından yel alsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…