- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.641
yorgunum biraz .bebek uyumuyor ablası şuan sallıyor.bende sizlere bakayım dedim ya bune sıkıcı hayat yaaa
bebegin nesi var gazi falan mi var acaba ? emziriyomusun ? eger emziriyosan kimyonlu bi cay karisimi vardi suan hatirlamiyorum ben cok icerdim dogumlardan sonra gaz problemi olmuyodu o caydan bol bol icmeni tavsiye ederim. bebegin uyumasini da kolaylastiriyo.
selam canımmm nasılsın.ben kac gundur hastanedeyım.ıkı tane emar bır tomografı ve bırde beyın fılmı cekıldım.cok sukur beyınde bır sorun yokmus.boyunda duzlesme vede depresyon teshısı koyuldu.bırde dopler cekecekler cuma gunu.oyuzden gelemedım canım
bebegin nesi var gazi falan mi var acaba ? emziriyomusun ? eger emziriyosan kimyonlu bi cay karisimi vardi suan hatirlamiyorum ben cok icerdim dogumlardan sonra gaz problemi olmuyodu o caydan bol bol icmeni tavsiye ederim. bebegin uyumasini da kolaylastiriyo.
cnm gelmeye calisirm bundan sonra insALlah herkesle faceden görüyoruzgurbet merhaba canım sen ve dorti burda bayagı eskisiniz dorti buraya geliyor ama sen pek fazla gelmiyorsun özlemişiz seni .bu arada kızlarla görüşüyormusun orkidem teravet eylüle kızlar buralara ugramaz oldu üzülüyoruz((
kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi
guluzar canim kizin nasil oldu yarasi nasil ? sen nasilsin hamilelik belirtisi var mi ? evet batlar yaklasiyo. apranxx in da deneme günü yaklasiyo.
Sende belirti varmi sultanim...
canım geçmiş olsun inşallah...ben depresyondayım deyip kaptırma kendini...sabah erkenden kalk,güzelce giyin süsle,aç camlarını,perdelerini...yap bi kahve,camdan baka baka iç...çık dolaş,kızını gezidr...elişi örsaol canım.bende yıne depresyon cıktı.boyun duzlesmesı cıktı.cok sukur kötu bısey yokmuş.
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
valla ben de merak ediyorum ne yapacağımı :18: sık ilişki yaptım kızlar hamileyimmmm bile diyebilirim,o kadar cozuttum yaniapranaxım bende seni merak ediyordum
anladığım kadarıyla bebiş henüz göbüşe yerleşmemiş
valla ne yapacağını merak içinde bekliyorum
kübram hiç üzme kendini.bak benimde üçüncü kızım oldu.inan dogunca iyiki dogmuş meleyim diyorum.hatırlıyormusun annen rüyada domates görmüş bende sana kız demiştim.çünkü bende domates görmüştüm hamileyken demekki rüyalar dogruymuş kızlar.artık buna inandım .neyse Allah kızlarına uzun ömür versin acısını göstermesin canım benim .bende kızıma az önce banyo yaptırdım büyük kızımla bana destek oluyor ne güzel erkek olsa nerde eve gelmezdi :))))
kesin ruh eşiyiz bizayy canim sormaa ya cir cir burda konusuyom ama nedense dünden beri pek keyfim yok. bi uyusukluk cöktü üstüme nedense kendimi cok yorgun hissediyom. bilgisayari bile acmak istemiyorum yaa. ne bu tembellik anlamadim. dortiyle kubrayi merak etmistim bi bakayim dedim. sende durumlar nasil ?
kesin ruh eşiyiz biz2 gündür bende de var o kırıklık...matematik dersi mi ağır geldi dersin arada beden eğitimi yapmakta fayda var...
1 haftada 1.8 kg vermişim kızlarrrrrrrr
kesin ruh ikiziyiz.bazen senin mesajlari okuyunca ben yazmis gibi oluyom. matematik her türlü hesap yorar adamisenin fen derslerini de hatirliyom ben matematik daha iyi
hehehe,bugün beden eğitimi var....feni hiç sormaaa,dönüp dolanıp aynı sonuca çıkıyorum,sınıf geçme...Allahım başarıyla bi geçsem sınıfı
kız senden haberler ne?var mı belirti?
bi sen bi de gülüzardan müthiş ümitliyim bu sefer
Apranxxx baciii hosgeldinn oyyy nerelerdeydin kizzzzz.... ayy buraya girince bebek konusunda heyecanlaniyorum... gun icinde aklima bilw gelmiyo desem yeridirr... kiz ben gene ruya gordum dun gece. Boy.umda kendi kolyem aile kolYesi varya isimlerimiz yaziyo... o kolye buyuyo uzuyo gogsume kadar... ve sanirim istedigim erkek ismide yaziyodu icinde... ama sanirim tam hatirlayamiyorum insallahhhh gercek
cikarr... yorum yapinn
Insallahhh arkadasim Rabbim ne verirse hayirlisini versin... buarada zaten oyle bi kolye aldi kocam. Ucumuzun ismi yaziyo. Iste o kolye uzuyohemen yorumlayayım
senin oğlan göbüşüne düşücek bacım,büyüycek büyücek göğsünden süt içicek...kocişte sana doğum hediyesi alıcak,üstünde oğluşunun ve sizin isminiz yazacak...mutlu aile tablosu
hehehe,bugün beden eğitimi var....feni hiç sormaaa,dönüp dolanıp aynı sonuca çıkıyorum,sınıf geçme...Allahım başarıyla bi geçsem sınıfı
kız senden haberler ne?var mı belirti?
bi sen bi de gülüzardan müthiş ümitliyim bu sefer
Insallahhh arkadasim Rabbim ne verirse hayirlisini versin... buarada zaten oyle bi kolye aldi kocam. Ucumuzun ismi yaziyo. Iste o kolye uzuyo
kızlar dünden beri az az sık sık kanama yada lekenlenme gibi desem daha doğru olur bide kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı bugün doktoruma gittim düşük ihtimali olabilir ama lekenme tarzı geliyorsa rahim yerleşmesi ve büyümesindende olabilr dedi ama her ihtimale karsı düşük önleyiici hap ve minoset verdi allahım korusu miniciğimi
saol canım.bende yıne depresyon cıktı.boyun duzlesmesı cıktı.cok sukur kötu bısey yokmuş.
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?