Süper Anneler - 2011

yorgunum biraz .bebek uyumuyor ablası şuan sallıyor.bende sizlere bakayım dedim ya bune sıkıcı hayat yaaa

bebegin nesi var gazi falan mi var acaba ? emziriyomusun ? eger emziriyosan kimyonlu bi cay karisimi vardi suan hatirlamiyorum ben cok icerdim dogumlardan sonra gaz problemi olmuyodu o caydan bol bol icmeni tavsiye ederim. bebegin uyumasini da kolaylastiriyo.

hatirladim rezene kimyon anason karisimiydi. hastanede dogumdan sonra basliyolar annelere icirmeye evde devam ediyosun ben cok ictim gercekten

Canim evet biliyorum yaaa cook gecmis olsun dikkat et kendine... amaann hangimiz depresyonda degilizki doktorlara goree bossveerrr )

gazı eskisine göre azaldı.emziriyorum doymadıgında mama veriyorum .

cnm gelmeye calisirm bundan sonra insALlah herkesle faceden görüyoruz
herkes iyi bebekleriyle ugraisyorlar orkidemin kizi yasina grecek

gecmis olsun bol bol su ic dinlen canm

guluzar canim kizin nasil oldu yarasi nasil ? sen nasilsin hamilelik belirtisi var mi ? evet batlar yaklasiyo. apranxx in da deneme günü yaklasiyo.

Sagol canim arkadasim hatirlaman neguzel... kizim iyi cok sukur... kuduruk gibii cok hareketli.. yarasi biraz kuculdu gibi.. ilk gunkunde cooook iyi.. kurudu gibi bisey iste.. ayin 5 inde randevum var plastik cerrahta.bakalim ne verecek.. iz kalmasin baska bisey istemem.. buarada cuma gunu benim batim. Ara ara adet olucakmisim gibi agrilar batmalar oluyo... belki adet oncesi sancisidir bilmiyorumkii.. ama gecen aydan tek farki bu ay goguslerim dolgun ve tUtunca dokununca hafif sizliyo.. ama hamilelik belirtisi olarak gormuyorum... gecen ay umutlandim bu ay rahatim biraz daha.. test falanda yapmadim hic.. yapmicamda gunumu bekliyorum...

saol canım.bende yıne depresyon cıktı.boyun duzlesmesı cıktı.cok sukur kötu bısey yokmuş.
canım geçmiş olsun inşallah...ben depresyondayım deyip kaptırma kendini...sabah erkenden kalk,güzelce giyin süsle,aç camlarını,perdelerini...yap bi kahve,camdan baka baka iç...çık dolaş,kızını gezidr...elişi ör sakın kendini koyverme

kübracım,ne diyelim canım,hayırlısı buymuş...biz 3 kız kardeşiz,inci gibiyiz maşşallah...sohbetlerimiz bitmek bilmez...bebeğim olsunda varsın bi kızım daha olsun...3. için daha çok erken,tabiki düşünemezsin ama bak bana yeminler ediyordum 3. istemem diye....şimdi düşünüyorum Allah'ım affetsin,tövbe ede ede bi hal oldum...ayrıca yumu tutturmakla da mesele bitmiyor...bu bizim kaderimiz,sadece biz bilmiyoruz...öğrenmen iyi oldu,doğuma kadar alışırsın prensesine...yeterki Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

apranaxım bende seni merak ediyordum
anladığım kadarıyla bebiş henüz göbüşe yerleşmemiş
valla ne yapacağını merak içinde bekliyorum
valla ben de merak ediyorum ne yapacağımı :18: sık ilişki yaptım kızlar hamileyimmmm bile diyebilirim,o kadar cozuttum yani

domates yemek yok bundan böyleeeee altın gibi pırlanta gibi kızlarımız maşallah sübhanallah

kesin ruh eşiyiz biz 2 gündür bende de var o kırıklık...matematik dersi mi ağır geldi dersin arada beden eğitimi yapmakta fayda var...
1 haftada 1.8 kg vermişim kızlarrrrrrrr

kesin ruh eşiyiz biz 2 gündür bende de var o kırıklık...matematik dersi mi ağır geldi dersin arada beden eğitimi yapmakta fayda var...
1 haftada 1.8 kg vermişim kızlarrrrrrrr

kesin ruh ikiziyiz.bazen senin mesajlari okuyunca ben yazmis gibi oluyom. matematik her türlü hesap yorar adami senin fen derslerini de hatirliyom ben matematik daha iyi

kesin ruh ikiziyiz.bazen senin mesajlari okuyunca ben yazmis gibi oluyom. matematik her türlü hesap yorar adami senin fen derslerini de hatirliyom ben matematik daha iyi

hehehe,bugün beden eğitimi var....feni hiç sormaaa,dönüp dolanıp aynı sonuca çıkıyorum,sınıf geçme...Allahım başarıyla bi geçsem sınıfı
kız senden haberler ne?var mı belirti?
bi sen bi de gülüzardan müthiş ümitliyim bu sefer

Apranxxx baciii hosgeldinn oyyy nerelerdeydin kizzzzz.... ayy buraya girince bebek konusunda heyecanlaniyorum... gun icinde aklima bilw gelmiyo desem yeridirr... kiz ben gene ruya gordum dun gece. Boy.umda kendi kolyem aile kolYesi varya isimlerimiz yaziyo... o kolye buyuyo uzuyo gogsume kadar... ve sanirim istedigim erkek ismide yaziyodu icinde... ama sanirim tam hatirlayamiyorum insallahhhh gercek
cikarr... yorum yapinn

hemen yorumlayayım

senin oğlan göbüşüne düşücek bacım,büyüycek büyücek göğsünden süt içicek...kocişte sana doğum hediyesi alıcak,üstünde oğluşunun ve sizin isminiz yazacak...mutlu aile tablosu

Insallahhh arkadasim Rabbim ne verirse hayirlisini versin... buarada zaten oyle bi kolye aldi kocam. Ucumuzun ismi yaziyo. Iste o kolye uzuyo

Bugün beden eğitiminde hangi hareketler var?amuda kalkacan mı?hehe. Bende haberler guluzara dediğim gibi tembellik birde göğüslerimde ağrı var.benim şimdiye kadar göğüste pek problemim olmadı.hamilelik değilse bir problem olabilir belki.

saol canım.bende yıne depresyon cıktı.boyun duzlesmesı cıktı.cok sukur kötu bısey yokmuş.

kizlar cok gecmis olsun. dikkat edin kendinize. depresyon da cagimizin hastaligi, senede bir bende dalip cikiyorum:) bende de panik atak var. resmi yerlere gidince panik atagim tutuyor. bankaya gidecek diye deli gibi kalbi carpan birini gorurseniz o benim!!

kizimin cinsiyetini ogrenmeden once takvimler ve herkes kessssinn irkek diyoru. gobegimin sekli su bu derken. bende erkek hissediyordum. hatta emindim. sonra kiz dedi doktor, nasil bir sok. biz hep kiz kardesiz, annem keza oyle, ablamin 3 kiz. resmen takinti olmustu bende. niye bizim sulalede erkek yok diye? velhasil 2 gun sonra herseyi unutuyorsunuz, simdi bebegime bakinca 10 bin erkege degismem diyorum. bu yuzden hakkinizdir suanki hayal kirikligi ve uzuntu; ama eminim 3 gun sonra gecer ve geyigini yaparsiniz.

eger sormamin mahsuru yoksa bu topikte konustuklarimizi yaptiniz mi? yumurta gununu hesaplama, cinsel perhiz vs gibi. biraz bilgi verirseniz bizde faydalanabiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…