Süper Anneler - 2011

yok sekercigim, kistim vardi. gerizekali bir doktor beni korkutunca SIK SIk iliski oldu. bos yere korkmusum, hemen tuttu.

Sen hangi ülkedesin?galiba kasımda denemeye başlayacaktın.bu sefer neler yapacaksın yada yapıyosun.mesela diyet takviye uyguluyomusun?haa birde mesaj sayını artırmak için geçen gün hangi topikleri rahatsız ettin:-D?

kızlar desınızı ıyı calısı hemen hamıle kalın benı yanlız bıramayın

Dersimize çok çalışıyoruz da ya sorular çok zor geliyo bildiğimizi unutuyoruz yada sorular çalışmadığımız yerlerden geliyo bilmediğimiz soruları da sallıyoruz rastgele işte hehehe. Senin hamilelik nasıl gidiyor canım?

ben londradayim. epeycedir cok agir olmamak kosuluyla diyet yapiyorum. aslinda normalinde benim alkali olmam lazim, ben kadar muz, kayisi vs yiyen: yogurt sut icmeyen kimse yoktur. acikcasi ben esime cinko vs vermiyorum. keciboynuzu pekmezi, incir receli ve bu haftada kaynatma seklindeki tarifi yapayim diyorum. ama ben pek bunlara inanmiyorum. ne olur ne olmaz diye.

ovulasyon testleriyle gunu belirleyip, ph olcme taraftariyim. aslinda ph sayesinde yumurtlama zamanimizi hatta animizi tespit edebiliriz gibime geliyor. yumurta catladiginda vajen alkali oluyor. bi de oksuruk surblarinin icindeki kafein ve zencefil cayi spremleri hizlandirir. son gun 3-4 gun esime basarirsam bunlardan icirteyim diyorum.

uztmayayim, ben -12 ye inaniyorum. yani testte pozitifi gordukten sonra 12 saat bekleyip deneme yapma taraftariyim. belki kasimi es gecip cift cizgiyi gordukten sonra 5 saatte bir test yapip, tam yumurtlama anini tespit edebilirim. bu sayede test pozitif olduktan kac saat sonra catladigimi bulmus olurum. bir referans olur. tabii ki diger ay hastalik vs durumu cikmamasi lazim. bir grip olsak butun her sey karisir. dedigim gibi ben 1 hafta cinsel perhiz, SIKI test takibi ve cift cizgiyi yakaladiktan 12 saat sonra iliski.

merhaba arkadaşlar topiğinizi tesaduf eserı gordum benim de bi oğlum var ve bi kız bebek çok istıyorum herseyden önce saglık sıhhat tabı kı ancak aralık ayında denemeye baslıycaz kullandıgım ılaclar var cunku sızden rıcam benım de hangı aralıklarda ız olabılme ıhtımalı var bakar mısınız dogum tarıhımı fılan yazsam acaba:44:

Bu -12 +12 olayını hep karıştırıyorum ya.çift çizgiden 12 saat sonrasına kadar alkali bir sonraki 12 saat asidikmiydi.yoksa yum.çatladıktan 12 saat sonrasına kadar alkali sonraki 12 saat asidik.galiba 2.yazdığım doğru.şimdi buraya yazarken o mantıklı geldi.

ooo benden ümidin yok nu kız bu ay şaka bir yana inş kızlardan güzel haber gelir

Kız ne diyon sen ne sık ilişkisi?yumurtlama günün geliyo korunmadın mı sen?hem cinsel perhize ne oldu?

şimdilik kurallara aykırı bişey yapmadım bacım,perhize devam 5.gün...ama her an cozutabilirim,yetti gari...
kızlar desınızı ıyı calısı hemen hamıle kalın benı yanlız bıramayın

yaa sende hemen hamiş kaldın,insan 1-2 ay arkadaşlarını bekler yaa

yok sekercigim, kistim vardi. gerizekali bir doktor beni korkutunca SIK SIk iliski oldu. bos yere korkmusum, hemen tuttu.

canım hoşgeldin,Allah sana prensesini göndersin inşallah ama takvim bakmıyoruz ki biz :26:

nası hala karıştırıyosun yaa çatladıktan sonra 12 saat boyunca alkali...sonra yavaş yavaş asidikleşiyor...shettlesin kitabında da öyle yazıyormuş zaten,uzayan akıntıda olsun ilişki,eğer akıntı kremsiye dönerse sakın yapmayın diye...sen müzik dersine gir bi süre

Son düzenleme:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin,Allah sana prensesini göndersin inşallah ama takvim bakmıyoruz ki biz :26:

yaaa tühh ben sayfanın ilk baslarında görmüştüm de o yuzden yazdım

biz su linkteki metotlari ve kendi deneyimlerimizi paylasiyoruz. SIK cinsel iliski kiz cocugu sansini artiriyor.

Cinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi

arkadaslar nasilsiniz ben girmeyeli neler olmus month hamileymissin insallah gonlundeki olur kizini saglikla kucagina almak nasip olur, dorticim gecmis olsun Allahim sifa versin insallah, kubracim cinsiyeti ogrenmissin hayirlisi boyleymis saglikli hayirli bir kizin olsun insallah seni anliyorum su an bende cinsiyet ogrenmek istiyorum hep bir kizim bir oglum olsun istedim bakalim hayirlisi ne olacak, benimde tansiyonum cok dusuyor basim cok agriyor ilacda icemiyorum dr da ilac icme dedi.zeynep sevin seninde hayirli olsun insallah gonlundeki olur.
insallah herkes hamis kalir ama hamis kalmaklada bitmiyor cinsiyet meraki ne olacak diye bazen fazlami abartiyorum erkek bebek olayini diye kendime kiziyorum ama elimde degil, en onemlisi saglikli olmalari tabi insallah hepimizin gonlunnndeki olur.

Canim evet biliyorum yaaa cook gecmis olsun dikkat et kendine... amaann hangimiz depresyonda degilizki doktorlara goree bossveerrr )
canım arkadaslarım hepınızı cok sevıyorum ıyıkı varsınız.

ben zaten 7 sene agır ılaclar kullandım panık atak yuzunden uc senedır bırakmıstım ne guzel..burda cok sıkıldım ankarada sureklı gezen tozan ben erzıncanda eve tıkıldım.bu benı cok etkıledı sanırım.sehır degısıklıgı cok etkıledı benı.annemden uzaklastım.bellı bır ortamım vardı bunlar cok stres yaptı bana.canımız sagolsun ınsallah bende alısırım artık buralara.allah baska dert vermesın canlarım.sagolun allah hepınızden razı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…