- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.661
Canım sen kızında birşey denemişmiydin?
yok sekercigim, kistim vardi. gerizekali bir doktor beni korkutunca SIK SIk iliski oldu. bos yere korkmusum, hemen tuttu.
kızlar desınızı ıyı calısı hemen hamıle kalın benı yanlız bıramayın
Sen hangi ülkedesin?galiba kasımda denemeye başlayacaktın.bu sefer neler yapacaksın yada yapıyosun.mesela diyet takviye uyguluyomusun?haa birde mesaj sayını artırmak için geçen gün hangi topikleri rahatsız ettin:-D?
sahh sultan bende nekusma neuyku hıcbıseyyok sadece aksam karnımda bıraz şişlık var doktara daha gıdemedım
hehehe,bugün beden eğitimi var....feni hiç sormaaa,dönüp dolanıp aynı sonuca çıkıyorum,sınıf geçme...Allahım başarıyla bi geçsem sınıfı
kız senden haberler ne?var mı belirti?
bi sen bi de gülüzardan müthiş ümitliyim bu sefer
Apranxxx baciii hosgeldinn oyyy nerelerdeydin kizzzzz.... ayy buraya girince bebek konusunda heyecanlaniyorum... gun icinde aklima bilw gelmiyo desem yeridirr... kiz ben gene ruya gordum dun gece. Boy.umda kendi kolyem aile kolYesi varya isimlerimiz yaziyo... o kolye buyuyo uzuyo gogsume kadar... ve sanirim istedigim erkek ismide yaziyodu icinde... ama sanirim tam hatirlayamiyorum insallahhhh gercek
cikarr... yorum yapinn[/QUOT
hayıra yoralım hayır olsun oğluşun geliyorrrr
Bugün beden eğitiminde hangi hareketler var?amuda kalkacan mı?hehe. Bende haberler guluzara dediğim gibi tembellik birde göğüslerimde ağrı var.benim şimdiye kadar göğüste pek problemim olmadı.hamilelik değilse bir problem olabilir belki.
inş bu tembellik gebelik belirtisi olsun
nerdesınız heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy apranxx dortı sahsultan kubra eylul zeynep kernek ve dıger arkadaslar...... batlar yaklastı kımseden ses yok huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kız ne diyon sen ne sık ilişkisi?yumurtlama günün geliyo korunmadın mı sen?hem cinsel perhize ne oldu?
kızlar desınızı ıyı calısı hemen hamıle kalın benı yanlız bıramayın
yok sekercigim, kistim vardi. gerizekali bir doktor beni korkutunca SIK SIk iliski oldu. bos yere korkmusum, hemen tuttu.
canım hoşgeldin,Allah sana prensesini göndersin inşallah ama takvim bakmıyoruz ki biz :26:merhaba arkadaşlar topiğinizi tesaduf eserı gordum benim de bi oğlum var ve bi kız bebek çok istıyorum herseyden önce saglık sıhhat tabı kı ancak aralık ayında denemeye baslıycaz kullandıgım ılaclar var cunku sızden rıcam benım de hangı aralıklarda ız olabılme ıhtımalı var bakar mısınız dogum tarıhımı fılan yazsam acaba:44:
Bu -12 +12 olayını hep karıştırıyorum ya.çift çizgiden 12 saat sonrasına kadar alkali bir sonraki 12 saat asidikmiydi.yoksa yum.çatladıktan 12 saat sonrasına kadar alkali sonraki 12 saat asidik.galiba 2.yazdığım doğru.şimdi buraya yazarken o mantıklı geldi.
ooo benden ümidin yok nu kız bu ay şaka bir yana inş kızlardan güzel haber gelir
eylüllll kızma bacısı yaApranxxx baciii hosgeldinn oyyy nerelerdeydin kizzzzz.... ayy buraya girince bebek konusunda heyecanlaniyorum... gun icinde aklima bilw gelmiyo desem yeridirr... kiz ben gene ruya gordum dun gece. Boy.umda kendi kolyem aile kolYesi varya isimlerimiz yaziyo... o kolye buyuyo uzuyo gogsume kadar... ve sanirim istedigim erkek ismide yaziyodu icinde... ama sanirim tam hatirlayamiyorum insallahhhh gercek
cikarr... yorum yapinn[/QUOT
hayıra yoralım hayır olsun oğluşun geliyorrrr
inş bu tembellik gebelik belirtisi olsunsen deneme yapmadın yabu ay,ondan öyle şeyettiydim biz kasım yolcusuyuz seninle...ama kızların ikisinde de bu ay zamanlama süperrrrr
şimdilik kurallara aykırı bişey yapmadım bacım,perhize devam 5.gün...ama her an cozutabilirim,yetti gari...
yaa sende hemen hamiş kaldın,insan 1-2 ay arkadaşlarını bekler yaa
canım hoşgeldin,Allah sana prensesini göndersin inşallah ama takvim bakmıyoruz ki biz :26:
nası hala karıştırıyosun yaa çatladıktan sonra 12 saat boyunca alkali...sonra yavaş yavaş asidikleşiyor...shettlesin kitabında da öyle yazıyormuş zaten,uzayan akıntıda olsun ilişki,eğer akıntı kremsiye dönerse sakın yapmayın diye...sen müzik dersine gir bi süre
ooo benden ümidin yok nu kız bu ay şaka bir yana inş kızlardan güzel haber gelir
eylüllll kızma bacısı yasen deneme yapmadın yabu ay,ondan öyle şeyettiydim biz kasım yolcusuyuz seninle...ama kızların ikisinde de bu ay zamanlama süperrrrr
takıldım bacım ne yapıyım boş boş canım sıkılıyor bende heyecanla kırmızıların gelmesini bekliyorummmm
bu arada akıntı agrı başladı mı?
merhaba arkadaşlar topiğinizi tesaduf eserı gordum benim de bi oğlum var ve bi kız bebek çok istıyorum herseyden önce saglık sıhhat tabı kı ancak aralık ayında denemeye baslıycaz kullandıgım ılaclar var cunku sızden rıcam benım de hangı aralıklarda ız olabılme ıhtımalı var bakar mısınız dogum tarıhımı fılan yazsam acaba:44:
Dorti canım geçmiş olsun :) Kübra yeter artık cinsiyeti öğren İnşallah erkektir canım :) dualarımız sennle :) Gurbetgüzeli bende hamileyim biliyosun inş sende hamile kalırsın Allah sağlıkla kucağına almasını nasip eder .:)
arkadaşlar bebeğin cinsiyetini öğrendik.doktor açmıyo yine derken derken aaa açtı bebek kızmış dedi((evet arkadaşlar bu güne kadar belki diyodum ama artık kesin.bundan sonra sağlıklı olsun diye dua edeceğiz neyapalım elden birşey gelmez.yapılması gerekenleri yapmaya çalıştık ama takdir Allahtan işte.demekki erken olmuş yum gününden.neyse bundan sonra doktor 3. olma ihtimali var dese bile umutsuzum,büyük konuşmayayım ama asla diyorum benden bukadar.çünkü bunun için bile neler çektim sağlıık problemi olarak,takip eden arkadaşlar bilir.hemde rüyamda görmüştüm 2 kere :doktor bana senin 3 kızın olacak oğlun olmayacak diyordu.bak 3. yü denesem bile oda kız olacak ((artık kabuğuma çekilip kendimi buna alıştırmalıyım ((
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
zaten moral bozuk olunca her türlü hastalığa davetiye çıkmış oluyor
doktorun depresyon için verdiği ilaçları dikkatli kullan bırakınca çok daha kötü olunuyor diye biliyorum
canim gecmis olsun tekrar.insallah doktorun verdigi ilac iyi gelir.depresyon olayina gelince hastalik ve stres olunca depresyon ister istemez oluyor. ama su varki sen caba göstermezsen depresyon hapinin da faydasi olmaz. depresyon hapindan daha önemli olan moralini yüksek tutmak iyilesecegine inanmak. boynun icin verilen ilaci düzenli kullanirsan umarim iyilesirsin. moralini yüksek tutki hem kendine hem de ailene faydan olsun. yalniz degilsin aileni de düsünmek zorundasin.biran evvel kendini toplamaya calis.iyi seyler düsün.
Canim evet biliyorum yaaa cook gecmis olsun dikkat et kendine... amaann hangimiz depresyonda degilizki doktorlara goree bossveerrr)
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
zaten moral bozuk olunca her türlü hastalığa davetiye çıkmış oluyor
doktorun depresyon için verdiği ilaçları dikkatli kullan bırakınca çok daha kötü olunuyor diye biliyorum
canim gecmis olsun tekrar.insallah doktorun verdigi ilac iyi gelir.depresyon olayina gelince hastalik ve stres olunca depresyon ister istemez oluyor. ama su varki sen caba göstermezsen depresyon hapinin da faydasi olmaz. depresyon hapindan daha önemli olan moralini yüksek tutmak iyilesecegine inanmak. boynun icin verilen ilaci düzenli kullanirsan umarim iyilesirsin. moralini yüksek tutki hem kendine hem de ailene faydan olsun. yalniz degilsin aileni de düsünmek zorundasin.biran evvel kendini toplamaya calis.iyi seyler düsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?