Süper Anneler - 2011

benim arkasim hamile kaldi ve üstte iliski yapti, hemde plansizdi, ise baslamadan önce denedi hamile kalamadi, ama ne oldu plansiz hamile kaldi tutmaz dedik tek iliskide ve üstteydi ama hamile kaldi...5 haftalik oldu mikail suan.....YÜce rabbim nasip etmisse , olucagi varsa olur canim....

bioritim için bebeklerımızın isimleri ve cinsiyetlerı bölümünde emreemırınım arkadas var oradan baktır canım

herkese merhaba, aranıza yeni katıldım, burayı yeni keşfettim, ben de diyorum ki kadınlar kulübünde herşeyi buluyorum ama böyle bir topik nasıl olmaz diyordum, meğerse varmış :)))

kızlar benim yaklaşık 3 yaşında bir kızım var, ve bu 4-5 ay içerinde ona kardeş planlıyoruz, elbette cinsiyeti farketmez Allah eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama 2. sinin erkek olması için şansımızı denemk istiyorum, bu konuda bana yardımcı olabilir msiniz? inanın hiç bir şey bilmiyorum, hangi yöntemleri uyguluyorsunuz, neyden başlamam gerek??

canım meraba sen ocak ayındamı gebe kalmak istemiştin

bubio ryhtm ne demek bana baksalar yaklaşık bende 1 aydır üyeyim .bebeğin varmı 2,bebekmi düşündüğün

donna tükürük mikroskopu sakın almayın. hiçbir işe yaramaz.

Teross cnm clearblue anlat hele nasil kullancam basitmi kullanimi anacim nasil birsey gelirse tam yumurtlama zamamina geliyor hele bir el ativer cnm

Son düzenleme:
günaydın sultanlar

dün test yaptım yine sonuç pozitif zaten 3 gün önce silik çift çizgiyle belli etmişti kendini
yani hamileyimmmmmm :)
beni fazla yalnız bırakmayın hadi haberlerinizi bekliyorum
bişey sorucam idrar testinde gebeliği kız bebekler daha erken belli ediyomuş
doğru mu bilimsel mi sizce?
sevgili doğum ve cinsiyet uzmanı arkadaşlarıma danışıyım dedim :))
ilginçtir kızımda da erken öğrendim idrar testiyle

hepinize sevgi ve gebelik enerjisi yolluyorum :))

Son düzenleme:
Hadi gozun aydin cnm gonlundekini karnina koysun guzel Allahim valla iliskiden 10 gun sonra bacim ve karakedi test yapti ikisininde kizi oldu olacak aman bnce 10. Gun sarti adete yakin gunlere bir sey diyemem

Hadi gozun aydin cnm gonlundekini karnina koysun guzel Allahim valla iliskiden 10 gun sonra bacim ve karakedi test yapti ikisininde kizi oldu olacak aman bnce 10. Gun sarti adete yakin gunlere bir sey diyemem

ben adete 1 gün kal yapmıştım daha önce çıkmaz diye hiç denemedim
hayırlısı allahtan yalnız ben adetimin erktesi günü serumlara bağlanıp yatağa düştüm kızımda
şimdi yüreğim ağzımda ne zaman kötü olucam diye bi korku var içimde
işimden istifa etmek zorunda kalmıştım
zofran diye bi ilaçla yarı ayaktaydım
tek isteğim işimden tekrar istifa etmemek...

kızlar size hep dua ediyorum hamişlerin duası kabul olurmuş allahın izniyle
hadi çabuk tutun elinizi :)))

maşallah hadi oğluşun yola çıkmıştır inşallah canım RABBIM gönlündekını versın çok sevındım
bu konuda bir bılgim yok ama gurbet abla öyle söylüyor ama belki kişiden kişiye değişir sen takma bunları 3 ay sakın bi hamılelık geçir cinsiyetini öğrenırsın
benımde ateşim hala yüksek bakalım sonuç ne olacak :26:

hadi inşallah gelincik beraber haber alırız diye düşünmüştüm
kaç gün var adetine
inşallah kızım gibi akıllı tatlı annesinin biricik arkadaşı olacak şeker bi kız haberi verirsin bizlere

hadi inşallah gelincik beraber haber alırız diye düşünmüştüm
kaç gün var adetine
inşallah kızım gibi akıllı tatlı annesinin biricik arkadaşı olacak şeker bi kız haberi verirsin bizlere

amınn inş canım güzel dileklerin için teşekkür ederım
benım geçen ay bugün adetım olmuştu fakat 26 gün sürdüğü için ilk defa ben sankı 29 gün sürecekmiş gibi beklıyorum ümitlenmemek için emın olmak için 2 3 gün daha beklıcem baklm

tebrikler canım.Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah....
ben beceremedim hamile kalma işini üzülüyorum şimdide...

yanliz degilsin canim....bende hamile kalamadim...oturup hep agladim ama elimizde olan birsey degil....elbet bizimde yüzümüz birgün gülücek.....

inşallah canım yaa.... çok istiyorum inşallah allah çok bekletmeden gönderir bebişlerimizi
buraya girip okudukça içim bi tuhaf oluyo var ya.bişi düğümleniyo boğazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…