- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.281
mrb suzancım kadın üstte olunca hamile kalma sansı düşük neden çünkü sprmler geri akarlar aya kalktığındada asağı akmıştır fiskiye ile yıkadınsa yukarı itmiş olabilirmisin bilmiyorum ama ihtimal düşükkk veren allah inş.gönlümüze göre verir.
adet tarihlerim:
17 ağustos (saatini hatırlamıyorum)
13 eylül (saatini hatırlamıyorum)
9 ekim (öğleden sonra 4 civarı)
8 kasım..... (sabah 7de)
bi düzensizlik oldu ben de anlamadım geçtiğimiz ay antibiyotik kullandım herhalde ondan diyorum ama bilmiyorum yine de.
eşimin doğum tarihi 01.02.1975
benim doğum tarihim 21.12.1980
geçen ay adetimin bittiği günün ertesi günü kasığımda acayip bir ağrı hissettim. tarihi de unutmuyorum 16 ekimdi. adetimin 8. günü oluyor yani. o gündür bugündür kafam karışık. benim bildiğim yumurtlama zamanı genelde 14. gün değilmiydi.
bildiğiniz şeylere bana da bakabilir misiniz kızlar valla ne yapacağımı şaşırdım inanın
ocak ayı için bir de şu bio ryhtm mi ne ona bakarsanız sevinirim...
adet tarihlerim:
17 ağustos (saatini hatırlamıyorum)
13 eylül (saatini hatırlamıyorum)
9 ekim (öğleden sonra 4 civarı)
8 kasım..... (sabah 7de)
bi düzensizlik oldu ben de anlamadım geçtiğimiz ay antibiyotik kullandım herhalde ondan diyorum ama bilmiyorum yine de.
eşimin doğum tarihi 01.02.1975
benim doğum tarihim 21.12.1980
geçen ay adetimin bittiği günün ertesi günü kasığımda acayip bir ağrı hissettim. tarihi de unutmuyorum 16 ekimdi. adetimin 8. günü oluyor yani. o gündür bugündür kafam karışık. benim bildiğim yumurtlama zamanı genelde 14. gün değilmiydi.
bildiğiniz şeylere bana da bakabilir misiniz kızlar valla ne yapacağımı şaşırdım inanın
ocak ayı için bir de şu bio ryhtm mi ne ona bakarsanız sevinirim...
Clearblue Dıjıtal Ovulasyon Testı
20 adet test cubugu ıle bırlıkte 132 tl ye aldim
fakat trde ki fiyati 179 tl
canım bende boniyle bilmem ne almıştım geçen yıl 230tl verdim.ama bir türlü doğru dürüüst becerenedim güvenemedim.yok ilaç kullanımı sonucu etkiler yok bilmem kaç saat yemek yeme birşey içme yok.şimdi öylece duruyor.bence idrarla olanlar daha iyi.birde tükürük testi şu adreste uygun fiyat
Donna Trk , Mini-Mikroskop Ovlasyon Testi
Teross cnm clearblue anlat hele nasil kullancam basitmi kullanimi anacim nasil birsey gelirse tam yumurtlama zamamina geliyor hele bir el ativer cnm
bacım şurada görüntülü anlatımı vermişler.
clearblue dijital ovulaston testi,ovulasyon belirtileri,ovulasyon hesaplama,ovulasyon dnemi, Ovulasyon Yumurtlama Testi Testleri Yumurtlama
tahmini yumurtlama gününden 3-4 gün önceden günde 2 tane yap.
Hadi gozun aydin cnm gonlundekini karnina koysun guzel Allahim valla iliskiden 10 gun sonra bacim ve karakedi test yapti ikisininde kizi oldu olacak aman bnce 10. Gun sarti adete yakin gunlere bir sey diyememgünaydın sultanlar
dün test yaptım yine sonuç pozitif zaten 3 gün önce silik çift çizgiyle belli etmişti kendini
yani hamileyimmmmmm :)
beni fazla yalnız bırakmayın hadi haberlerinizi bekliyorum
bişey sorucam idrar testinde gebeliği kız bebekler daha erken belli ediyomuş
doğru mu bilimsel mi sizce?
sevgili doğum ve cinsiyet uzmanı arkadaşlarıma danışıyım dedim :))
ilginçtir kızımda da erken öğrendim idrar testiyle
hepinize sevgi ve gebelik enerjisi yolluyorum :))
Hadi gozun aydin cnm gonlundekini karnina koysun guzel Allahim valla iliskiden 10 gun sonra bacim ve karakedi test yapti ikisininde kizi oldu olacak aman bnce 10. Gun sarti adete yakin gunlere bir sey diyemem
günaydın sultanlar
dün test yaptım yine sonuç pozitif zaten 3 gün önce silik çift çizgiyle belli etmişti kendini
maşallah hadi oğluşun yola çıkmıştır inşallah canım RABBIM gönlündekını versın çok sevındım
bu konuda bir bılgim yok ama gurbet abla öyle söylüyor ama belki kişiden kişiye değişir sen takma bunları 3 ay sakın bi hamılelık geçir cinsiyetini öğrenırsın
benımde ateşim hala yüksek bakalım sonuç ne olacak :26:
hadi inşallah gelincik beraber haber alırız diye düşünmüştüm
kaç gün var adetine
inşallah kızım gibi akıllı tatlı annesinin biricik arkadaşı olacak şeker bi kız haberi verirsin bizlere
günaydın sultanlar
tebrikler canım.Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah....
ben beceremedim hamile kalma işiniüzülüyorum şimdide...
yanliz degilsin canim....bende hamile kalamadim...oturup hep agladim ama elimizde olan birsey degil....elbet bizimde yüzümüz birgün gülücek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?