Süper Anneler - 2011

benimki böyle işte yok yok der hiç beklemediğin anda yapıştırır Allahtan ben atik davrandım ama kaldı birazda içinde gurbet in kardeşi böyle hamile kalmış kızınna desene ben de tutarsa 3. kızım yolda

çok kızgınım ona işten gelsin soracam daha o günden beri sinirim dinmedi....

cnm benim huzurunuzu bozma
belki sende tutmaz guzelim
ona bakarsan pozisyon aklimda degil
karabiberde tek iliski ile hemen kalkti yikadi ve oglu var guzelim yaaa nasip meselesi bide

sen bılırsın abla ama markası çok güzel bilirsin teravet naz81 vs arkadaslarda var diğerleri gibi yanılma payıda yok ALLAH gönlündekını tez zamanda versın inşallahhh

cnm aldim ovulasyon testini insAllah hakkimda hayirli olan olur guzelim benim ama bu ay gecti sanirim cunku adetin ilk gununden itibaren baslayin yaziyor yoksa bu clearblue da faklimi dijital oldugu icin
ha bide sunu okudum az cok ben ne zaman yumurtluyorum kasik agrisindan ve akntidan anliyorum zamanda yapsam olur sanirim

Son düzenleme:
Clearblue Dıjıtal Ovulasyon Testı
20 adet test cubugu ıle bırlıkte 132 tl ye aldim
fakat trde ki fiyati 179 tl

cnm benim huzurunuzu bozma
belki sende tutmaz guzelim
ona bakarsan pozisyon aklimda degil
karabiberde tek iliski ile hemen kalkti yikadi ve oglu var guzelim yaaa nasip meselesi bide

ben de yıkadım o zaman farkettim içimde de biraz varmış oldu bari ben yinede tedbirimi alayım dedim biraz parmağımla karbonat koydum cep tel aldım saate bakmak bahanesiyle kasıma koydum...bir desırnaştım benimki daha geçmedi diye şey de oldum... sağıma dönüp yattım napayım başka bekliyorum umarım tutmaz ama içim de içimi yiyor eşimle bu yüzden zıtız işte ben istediğimde hiçbirşey yapmaz kendi isteyecek madem bebek istemiyorsun niye yaptın diyorum sen zor hamile kalıyorsun zaten bişey olmaz korkma diyor hem bebek isteyen sendin şimdi niye kızıyorsun diyor ..... ya erkek için onca şey yaptığımı ,planladığımı bilmiyor garibim...biz bunlardan hiç konuşmayız inanmaz diye konuyu hiç açmamıştım
ama tutmazsa artık onunla konuşma vakti geldi ...

bu test hakkında detay bılmıyorum abla teravet gelirse seni aydınlatır naza anlatıyordu ogün buay kullan diğer aya tam anlarsın zaten

MOM - Mini Ovulation Microcope mit 3 Jahre Garantie! kaufen auf ricardo.ch (Bis: 18.11.2011 22:54)
Bunu buldum yaklasik tr parasi 130 tl egreldi otu gorunuyor ya o iste 3 yil garantili

canım bende boniyle bilmem ne almıştım geçen yıl 230tl verdim.ama bir türlü doğru dürüüst becerenedim güvenemedim.yok ilaç kullanımı sonucu etkiler yok bilmem kaç saat yemek yeme birşey içme yok.şimdi öylece duruyor.bence idrarla olanlar daha iyi.birde tükürük testi şu adreste uygun fiyat
Donna Trk , Mini-Mikroskop Ovlasyon Testi

canım benim de böyle oldu birkaç defa tutmaz bence zaten vajinal duş ve karbonat zaten hamşle kalmayı zorlaştırıyor.

merhabalar....
aranıza yeni katıldım. uzun zamandır bu konuları okuyorum. benim de 4 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. 2 çocuk düşündüğümüz için ikincisinin erkek olmasını istiyoruz Allah'ın izniyle.
bir çok şey araştırdım. ne yenicek ne yenmicek ama o kadar çok kafam karıştı ki anlatamam. bir arkadaş burda sanırım adet günlerine göre gün veriyordu. yanlışım varsa affola... beni bilgilendirirseniz sevinirim. bazı nedenlerden dolayı ocak ayında ilk denemeyi yapıcaz. eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. eşim ve ben ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. bir de üzüm pekmezi erkek bebek için iyi midir bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.

adet tarihlerim:

17 ağustos
13 eylül
9 ekim
8 kasım.....

bi düzensizlik oldu ben de anlamadım geçtiğimiz ay antibiyotik kullandım herhalde ondan diyorum ama bilmiyorum yine de.
eşimin doğum tarihi 01.02.1975
benim doğum tarihim 21.12.1980
geçen ay adetimin bittiği günün ertesi günü kasığımda acayip bir ağrı hissettim. tarihi de unutmuyorum 16 ekimdi. adetimin 8. günü oluyor yani. o gündür bugündür kafam karışık. benim bildiğim yumurtlama zamanı genelde 14. gün değilmiydi.
bildiğiniz şeylere bana da bakabilir misiniz kızlar valla ne yapacağımı şaşırdım inanın

canım adet saatlerın yok bılıyorsan onuda ekle arkadas gelınce yardımcı olur belkı

Gelincikkkkkkkk

seni çok merak ediyorum bende :)

naz81 canım benim hamile kalamıyor değilsin şuan çok şükür
oğlunda da 8 ay sonra olmuş bak...bu kezde olacak
her kadın farklı....üzme kendini lütfen....bak bu kez monitörle de
daha kolay olacak işimiz :))))))

gurbet bacımmm hakkına hayırlısı
beraber kalırız belkide bacım inşallahhhhhhhhh
bana da dua etmeyi unutmayın lütfen...siklus düzene girsin hayırlısıyla

sagol canim..bu ay kendimi uzak tutmak istiyorum...cok bunaldim...evet bakalim monitoru kullanmaya basladim insallah zorluk cekmem.....kendimi stresse sokmak istemiyorum allahima sükürler olsun diyorum iyki bi tane evladim var....ikinciside gec olcaksa insallah kiz olur diyorum

birbirimiz icin dua edelim canlarim......

bu sene bizim burda oglan senesi kim hamileyse oglu olcak.......insallah yüce rabbim gönlümüze göre hepimize verir

bennur seninle bisey konusmaliyim..bi ara msnde yazisalim....

Son düzenleme:

mrb suzancım kadın üstte olunca hamile kalma sansı düşük neden çünkü sprmler geri akarlar aya kalktığındada asağı akmıştır fiskiye ile yıkadınsa yukarı itmiş olabilirmisin bilmiyorum ama ihtimal düşükkk veren allah inş.gönlümüze göre verir.

adet tarihlerim:

17 ağustos (saatini hatırlamıyorum)
13 eylül (saatini hatırlamıyorum)
9 ekim (öğleden sonra 4 civarı)
8 kasım..... (sabah 7de)

bi düzensizlik oldu ben de anlamadım geçtiğimiz ay antibiyotik kullandım herhalde ondan diyorum ama bilmiyorum yine de.
eşimin doğum tarihi 01.02.1975
benim doğum tarihim 21.12.1980
geçen ay adetimin bittiği günün ertesi günü kasığımda acayip bir ağrı hissettim. tarihi de unutmuyorum 16 ekimdi. adetimin 8. günü oluyor yani. o gündür bugündür kafam karışık. benim bildiğim yumurtlama zamanı genelde 14. gün değilmiydi.
bildiğiniz şeylere bana da bakabilir misiniz kızlar valla ne yapacağımı şaşırdım inanın

ocak ayı için bir de şu bio ryhtm mi ne ona bakarsanız sevinirim...

heyecan dorukta bernur valla sorma eşimde kız isimleri düşünmeye durdu dur hele dedim desturr
fol yok yumurta yok
hemen size haber edicem bı kesınleşsin varsada yoksada hepinizden allah razı olsun canım arkadaslarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…