Süper Anneler - 2011

kocacım daha lazım bana,daha fazla şok olmasın adamceyizim bu ay hamiş kalırsam kesin ikiziz

sanmam canım yaa,hesaplara göre en uzak saat 1 kasım 11:00 çıkıyordu...en uzun adetide hesaba katarsak yani...ee 17:00 da yaptım testi negatif,şimdi yükselse bile 18 saat kalmış yaa,bakalım son testide yarın sabah yaparım...negatifse yine, kaçmış benim yumoş

sen yine de yarin sabah bi test yap canim 11 de deneme yap bakalim . hem yum kactiysa denemenin bi zarari olmaz kacmadiysa iyi olur.

canim biz zaten 4 kisiyiz besinci tabagi koyardim ama esim bugün gec gelecek yemek saatine yetisemiyo zaten duramadim ben whatsapp dan testin resmini gönderdim 10 dk sönra anca kendini toplayip arayabildi.beklemiyodu yine bu ay

nasıl kutlayacağınızı buldum
madem geç gelicek eşin uyut kızları,giyin şımşıkıdık amaaaaa rahat bişeyler oh aylardır sık dişini nereye kadar...kız sınır yok,kural yol...altta üstte,sağda solda,gece gündüz farketmezzzzz
verin odunu
kutlamanın alası olur...napcan almanlarla doğum gününde

Son düzenleme:

kizzz apranxx ne güldüm ya verin odunu haaa biz bu siralar odunu sobaya veriyoz hava cok sogukda

Kizim oglanin kafaya mafaya degerrr 3 ay ya sabir

aman ya,sohbet şahane ama kızlar beni bekliyor,küçüğün proje dersi varmış,büyüğünde yarın matematik sınavı
istemeye istemey çıkıyorum kızlar
çok konuşmayın heee,gidin uyuyun hamilesiniz siz

benim de cikmam lazim kizlar iyice acikti onlari doyuesam iyi olacak. cepten takipteyim 3 gün

gördün mü bak bir sürü arkadaş geldi sana,hadi oynayın beraber

benı necabuk unuttun kız benım oglum hepinizin agbisi olacak yanlız apranaksın oglunu dovecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…