- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.861
deseydin o ben degilim ruh ikizim diye adamin iyice kafasi karisirdibak egeer ben hamileysem ruh ikizim olarak senin de bu ay hamile kalman lazim
bak canim tekrar söylüyorum senin yum. yarin olabilir hatirlasana kizzz burdan söyletme bana.
evet ya bugün sabah sayim yaparken topikte ögleden sonra tam eksin oldu ya adrenalin ve ziyaretci patlamasi yasadi topik
kocacım daha lazım bana,daha fazla şok olmasın adamceyizimbu ay hamiş kalırsam kesin ikiziz
sanmam canım yaa,hesaplara göre en uzak saat 1 kasım 11:00 çıkıyordu...en uzun adetide hesaba katarsak yani...ee 17:00 da yaptım testi negatif,şimdi yükselse bile 18 saat kalmış yaa,bakalım son testide yarın sabah yaparım...negatifse yine, kaçmış benim yumoş
canim biz zaten 4 kisiyiz besinci tabagi koyardim ama esim bugün gec gelecek yemek saatine yetisemiyo zaten duramadim ben whatsapp dan testin resmini gönderdim 10 dk sönra anca kendini toplayip arayabildi.beklemiyodu yine bu ay
bende bende,hep beraber inşallah ya Rabbim duy sesimizi aminnnnnnnnnnnnnn
nasıl kutlayacağınızı buldum
madem geç gelicek eşinuyut kızları,giyin şımşıkıdık amaaaaa rahat bişeyler oh aylardır sık dişini nereye kadar...kız sınır yok,kural yol...altta üstte,sağda solda farketmezzzzz
verin odunu
kutlamanın alası olur...napcan almanlarla doğum gününde
nasıl kutlayacağınızı buldum
madem geç gelicek eşinuyut kızları,giyin şımşıkıdık amaaaaa rahat bişeyler oh aylardır sık dişini nereye kadar...kız sınır yok,kural yol...altta üstte,sağda solda,gece gündüz farketmezzzzz
verin odunu
kutlamanın alası olur...napcan almanlarla doğum gününde
Kizim oglanin kafaya mafaya degerrr 3 ay ya sabir
Kizim oglanin kafaya mafaya degerrr 3 ay ya sabir
aman ya,sohbet şahane ama kızlar beni bekliyor,küçüğün proje dersi varmış,büyüğünde yarın matematik sınavı
istemeye istemey çıkıyorum kızlar
çok konuşmayın heee,gidin uyuyun hamilesiniz siz
1 kereden bişey olmaz bee yazık 7 aydır,sıka sıka diş kalmadı
1 kereden bişey olmaz bee yazık 7 aydır,sıka sıka diş kalmadı
Kiz senle aramizda 5 ay var 14 yili devirnisiz
hcg yazıyoooooooooooooo
kız sen gebesinnn
ilk hamişimiizzz
ne diyeyim bilemedim,hayırlı uğurlu olsun canım benimmmmm,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin....
grubun ilk oğluşu geliyooooooooooooooooo :119::118::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?