Süper Anneler - 2011

kız eksik kalmasın onu da deneyelim 7 aydır yapmadığımız kalmadı

aaaaaaaaaa sultan hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süper haber bu :92::92::92::92::92::92:
allahım tamamına erdirsin inşşşş
kız göbeğinize adımızı yazın hadiiiii

Son düzenleme:
şimdi okudum yazılanları guluzar ve sultan tebrik ederim ınşallah saglıkla ve hayırlısıyla oğullarınızı kuçagınıza alırsınız, Allah tamamına erdirsin.

ateş ölçme işi işe yarıyor bence sultanın 19 unda catlamıs gorunuyordu bak o günkü ilişki ile tuttu
apranax senın ateş ne alemde bacısı yazmadın sen yarın sabah ölç yaz bakalım hepsini

şimdi okudum yazılanları guluzar ve sultan tebrik ederim ınşallah saglıkla ve hayırlısıyla oğullarınızı kuçagınıza alırsınız, Allah tamamına erdirsin.

tesekkür ederim canim. insallah sende 2 hafta sonra cinsiyetini ögrenirsin. ne kötüymüs orasi kac hafta gecmis sadece ilk haftalarda ultrasona bakmislar. aslinda duymustum orasi öyleymis. bura da eskiden öylesmis ama simdi degil.

kizz guluzarin disi o yüzden mi agridi acaba? bak bugün disten bahsetmedi demekki kutlama yapacaklar

:))) yok be canim... biz dis sikmadik sukur... ama disim agriyo saka bi yana.. bu habere golge dusurmesindiye agzimi acmadim esime bile. Ama agriyo hala bogazim cenem agzim.. napicam bilmiyorum.. dr hemen gitmicem 5-6 haftalik olsun alttan muayene istemiyorum cunku.

Kız espri yaptım zaten.beni azçok tanımışsınızdır esprilerimi bilirsiniz.canım diş doktoruna git bence ne zamana kadar dayanacaksın hamile olduğunu söylersen ona göre tedavi yaparlar en azından.

sagolll canimmmmm tamam alta mi yazayim üste mi ortaya mi

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar ben yokken neler olmuş.sah sultaaaaaaaaaaan kız sevıncden hangı yazıyı okuyacagımı hangısını alıntı yapacagımı sasırdım.bak ben sana demedımmı hamılesın dıye yaaaaaa.ohh sıra apranaksda artık hadı bakalım hayırlı osun sultanıımmm

benı necabuk unuttun kız benım oglum hepinizin agbisi olacak yanlız apranaksın oglunu dovecek

yaa o gelsin de, abisi dövsün varsın,sonra öpüştürüp barıştırırız paşaları
ayağını mı sürttün bacım iki hamiş peşpeşe...güzelce sürtseydin de bizde gelelim arkadan hemencik...

ateş ölçme işi işe yarıyor bence sultanın 19 unda catlamıs gorunuyordu bak o günkü ilişki ile tuttu
apranax senın ateş ne alemde bacısı yazmadın sen yarın sabah ölç yaz bakalım hepsini

bacısı ölçtüm hep
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4

30 ekim 23:00 da oldu deneme...testlerde pozitifi hiç yakalayamadım zaten çok erken çatlamış bu sefer dimi eylül tüh bee çok geç yapmışım denemeyi,tutmaz bu ayda...

sagolll canimmmmm tamam alta mi yazayim üste mi ortaya mi

eylülü aşağılara bi yere yaz ,beni tam ortaya...hatta garanti olsun bide sağ göbüşe yaz...
ben bu göbek muhabbetini bi yerden hatırlıyorum amaaa :44: tersine mi dönmüş ne

hadı bacım artık sıra sende.ıkıncı denemeyıde yapda hamıle kal artık yaaaaaa.hadı beklıyoruz artık senı.hayırlısıyla tabiki

kocişi bekliyorum,hele bi gelsin 2. deneme olacak inşallah ama ben kaçırdım bu ay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…