- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.881
aminnn canım aminn...cümlemizin inşallah
pozitifimmm,daha sık uğra...sen kaç aylık oldun ki,ne zaman belli olacak bebişimiz
canım şu an 18 haftalık ama sadece bebişimi bir kere görebildim o da ilk hamile kaldığımda keseye ve kalp atışına bakmak için bir daha da görmedim 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah ultrasyona alırlar bebeğimi gösterir ve oğluşun olacak derler bakalım kısmet hala beklemedeyim.
canım maden suyu iç mutlaka gebelikte tansiyonu düzenliyor
ayyy canım maden suyunuda ne çok severim bir bilsen ama amerikada bulmak zor oluyor heryer coca cola 7 ayım kaldı türkiyeme kavuşmama inşallah dönünce bol bol içerim.
kız eksik kalmasın onu da deneyelim 7 aydır yapmadığımız kalmadıben de grubumuzun ilk hamişi diyorum saf saf6. hamişimiz gülüzrela pozitifimmm de hamile sultancım,güncelleme yapınca eklersin...o da tek deneme olmayınca çift yaptı ama tarihlerini hatırlamıyorum...
bu arada çift deneme yapanlar tutturdu hep yaa,ben de yapıcam
1 kereden bişey olmaz bee yazık 7 aydır,sıka sıka diş kalmadı
Sultan bizim burda tatil yok hellodan dolayi
benı necabuk unuttun kız benım oglum hepinizin agbisi olacak yanlız apranaksın oglunu dovecek
yenı hamıleler hayırlı olsun allah gonlunüzdekını erkek evladını versın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aaaaaaaaaa sultan hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süper haber bu :92::92::92::92::92::92:
allahım tamamına erdirsin inşşşş
kız göbeğinize adımızı yazın hadiiiii
şimdi okudum yazılanları guluzar ve sultan tebrik ederim ınşallah saglıkla ve hayırlısıyla oğullarınızı kuçagınıza alırsınız, Allah tamamına erdirsin.
kizz guluzarin disi o yüzden mi agridi acaba? bak bugün disten bahsetmedi demekki kutlama yapacaklar
:))) yok be canim... biz dis sikmadik sukur... ama disim agriyo saka bi yana.. bu habere golge dusurmesindiye agzimi acmadim esime bile. Ama agriyo hala bogazim cenem agzim.. napicam bilmiyorum.. dr hemen gitmicem 5-6 haftalik olsun alttan muayene istemiyorum cunku.
aman yaaa,ben kızları alıp geldim siz gitmişsiniz
bu arada komik bişey söylimmm
şahsultan resim yüklemeye çalışırken pc eşimdeydi,bende arada f5 yapıyordum,foto gelmişmi diye...eşim sultanın yazısını okumuş,kızları almaya gidicem,ay inanamıyorum hamilemiyim falan,okumuş...döndü bana "şahsultan sen misin?aşkım hamilemisin yoksa,bu kadar çabuk belli olur mu?"ben şok tabii..ne alaka ya,nerden çıkardın dedim...eee kızları almaya gidicem yazmışsın demez mi? gül gül çldüm...garibim nerden bilsin kızlarımızı aynı saatte aldığımızı suratının ifadesini unutamıyorum,canım yaa hamile sandı beni....bu kadar araştırma yapınca süper erken gebelik testinide bulduk sandı herhalde,hoş" bulduk" desem onada inanacak artık
sagolll canimmmmm tamam alta mi yazayim üste mi ortaya mi
iş güç yeşimim ya ne olsun...yoğun bu günlerim,full işteyim
benı necabuk unuttun kız benım oglum hepinizin agbisi olacak yanlız apranaksın oglunu dovecek
aminnn canım aminn...cümlemizin inşallah
pozitifimmm,daha sık uğra...sen kaç aylık oldun ki,ne zaman belli olacak bebişimiz
canım şu an 18 haftalık ama sadece bebişimi bir kere görebildim o da ilk hamile kaldığımda keseye ve kalp atışına bakmak için bir daha da görmedim 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah ultrasyona alırlar bebeğimi gösterir ve oğluşun olacak derler bakalım kısmet hala beklemedeyim.
inşallah canım,ben inanıyorum,bu güzel paylaşımlar en mutlu haberlerle dönecek bize...boy boy foto paylaşıcaz burada...20 haftalıkta söyler herhalde insafsızlaray iyi ki yurtdışında değilim,çatlar insan meraktan ya neyse canım geç olsun,güç olmasın
ateş ölçme işi işe yarıyor bence sultanın 19 unda catlamıs gorunuyordu bak o günkü ilişki ile tuttu
apranax senın ateş ne alemde bacısı yazmadın sen yarın sabah ölç yaz bakalım hepsini
sagolll canimmmmm tamam alta mi yazayim üste mi ortaya mi
hadı bacım artık sıra sende.ıkıncı denemeyıde yapda hamıle kal artık yaaaaaa.hadı beklıyoruz artık senı.hayırlısıyla tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?