- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.901
yazın yazın ben en altlara yazın subata kadar deneme yok bende ara verceğim ben apranax cok shem cok sıkıldım hemde doğum ıznım yanmasıneylülü aşağılara bi yere yaz,beni tam ortaya...hatta garanti olsun bide sağ göbüşe yaz...
ben bu göbek muhabbetini bi yerden hatırlıyorum amaaa :44: tersine mi dönmüş ne
ayy bacım bu bahtsızlık ne kı bızde anlamadım gittikocişi bekliyorum,hele bi gelsin2. deneme olacak inşallah ama ben kaçırdım bu ay canım
amannn şimdi 9 ay çek bu hamişlerin nazlarını
uykuları ağırlaşacak,sabah erken kalkıp gelemicekler buraya...yok yatak keyfi,yok süt içmeydi...bekle dur burda tek başına
hadi doğurun artık yaaa
sagolll canimmmmm tamam alta mi yazayim üste mi ortaya mi
bacısı ölçtüm hep
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
30 ekim 23:00 da oldu deneme...testlerde pozitifi hiç yakalayamadım zatençok erken çatlamış bu sefer dimi eylül tüh bee çok geç yapmışım denemeyi,tutmaz bu ayda...
bacısı ölçtüm hep
22 ekim 36.2 (reglin 5. günü)
23 ekim 36.2
24 ekim 36.2
25 ekim 36.1
26 ekim 36.0
27 ekim 36.1
28 ekim 36.1
29 ekim 36.1
30 ekim 36.3
31 ekim 36.3
1 kasım 36.4
30 ekim 23:00 da oldu deneme...testlerde pozitifi hiç yakalayamadım zatençok erken çatlamış bu sefer dimi eylül tüh bee çok geç yapmışım denemeyi,tutmaz bu ayda...
niye yokkibazi yerler 31 ekim ve 1kasim tatil . bizim bu taraf sadece 1 kasim.
anacigim asil bombayi kacirmisim. o kadar cok sayfa var ki, haliyle yakinlari okuyorum(
GULIZAR ve SULTAN bir gun gelmedik, hemen kapmissiniz oglisleri. ayyy cok sevindimmmmmmm, sanki topigin hepimizin oglu olmus gibi. artik sanaldan buyuturuz. allahim gonlunuzdekini versinnnnnnn. gul atacagim ustunuze de iste teknik yetersizlikler :)))))))))))))))))
sekerim neden bu kadar erken yumrtaldigini dusunuyorsun? bence henuz olmamis, ates tablosu oyle diyor. ayrica cok erken daha, 10. gundesi. test yapmaya devam et derim. bi de hep ayni testi kullanmak gerek. testlerde karilar gibi pek hassas.
Ask olsun arkadasim niye alinayim sen in espri yaptigini biliyorum senide biraz olsun taniyorum artik. Neseli esprilisin ve bu benim hosuma gidiyo sizlerle konusmaktan mutlu oluyorum eger benim dedigimi yanlis anladiysan sana ask olsun simdi. Telden yaziyorum ya oyuzden suratlar falan yapamadim canim bisorun yok yani. Buarada disciden korkuyorum bebege zarar verirmi ilaclar anestezi falan. k.doguma gidince sorucam disci anlarmi bilmiyorum zararlarini.
gülizar ve sahsultan tebrik ederim.Rabbim inş.gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar.ben tutturamadım oğlanı inş.siz tutturmuşunuzdur.apranx cım hadi hayırlısı.sendende alırız inş.güzel haberleri.biryerde okumuştum arkadaşlar stres vücudu asidik yapıyor bu yüzden stresli gergin annelerin kızı,sakin olanların oğlu oluyormuş.bazen düşünüyorumda oğlan olsun diye hesapla kitapla yöntemle uğraşıp strese giripte olan ilişkilerden kızım oldu,acaba hiç birşey denemeden kazara hamile kalsaydım saldım çayıra mevlam kayıra deseydim oğlum olurmuyduki:?????çünkü kardeşim öyleydi.kızımda hatırlıyorum ozamanlar 28 günde bir adet oluyodum ama bukadar hesap bilmesemde yum günü diye bişeyler yarım yamalak okuyup 12 ve 14 günlerde 2 ilişki ile hamile kalmıştım ve kızım olmuştu.bundada yine yum günü diye hesaplayıp tek ilişkiyle hamile kaldım ya aklımca.yani anlayacağınız kendim ettim kendim buldum galiba.kendimi strese sokup aklımca hesaplama yapıp ilişkide bulundum oldu 2 kız.
kız ben ne yapayım 3 kız olacak ya benimablamın 4 kızı var,eniştem pedleri koliyle alıp koyuyo banyoya eşim diyo,ben de koliyle alırım artık
anaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar ben yokken neler olmuş.sah sultaaaaaaaaaaan kız sevıncden hangı yazıyı okuyacagımı hangısını alıntı yapacagımı sasırdım.bak ben sana demedımmı hamılesın dıye yaaaaaa.ohh sıra apranaksda artık hadı bakalım hayırlı osun sultanıımmm
eylülü aşağılara bi yere yaz,beni tam ortaya...hatta garanti olsun bide sağ göbüşe yaz...
ben bu göbek muhabbetini bi yerden hatırlıyorum amaaa :44: tersine mi dönmüş ne
amannn şimdi 9 ay çek bu hamişlerin nazlarını
uykuları ağırlaşacak,sabah erken kalkıp gelemicekler buraya...yok yatak keyfi,yok süt içmeydi...bekle dur burda tek başına
hadi doğurun artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?