- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.301
günaydın sultanlar
dün test yaptım yine sonuç pozitif zaten 3 gün önce silik çift çizgiyle belli etmişti kendini
yani hamileyimmmmmm :)
beni fazla yalnız bırakmayın hadi haberlerinizi bekliyorum
bişey sorucam idrar testinde gebeliği kız bebekler daha erken belli ediyomuş
doğru mu bilimsel mi sizce?
sevgili doğum ve cinsiyet uzmanı arkadaşlarıma danışıyım dedim :))
ilginçtir kızımda da erken öğrendim idrar testiyle
hepinize sevgi ve gebelik enerjisi yolluyorum :))
yanliz degilsin canim....bende hamile kalamadim...oturup hep agladim ama elimizde olan birsey degil....elbet bizimde yüzümüz birgün gülücek.....
canın ALLAH sağlıklı kucagına almayı nasip etsin.ben de kız bebekler de daha erken öğreniliyor diye biliyordum. arkadaşıma adetten bir gün önce yaptık 2 dakika içinde iki çizgi oluştu.ben de ona senin kesin kızın olucak dedim.cinsiyeti öğrenene kadar kız bekliyorduk..26 ekimde oğlu doğdu.yani bu tezi çürüttü o..ALLAH gönlündekini nasip etsin
.......................................inşallah canım yaa.... çok istiyorum inşallah allah çok bekletmeden gönderir bebişlerimizi
buraya girip okudukça içim bi tuhaf oluyo var ya.bişi düğümleniyo boğazım....
.......................................
üzülme canim benim.....
benim eltim bana geldi galiba hamileyim dedi, adetine 4-5 gün vardi ve test positiv cikti ,onunda oglu olcak...
günaydın sultanlar
dün test yaptım yine sonuç pozitif zaten 3 gün önce silik çift çizgiyle belli etmişti kendini
yani hamileyimmmmmm :)
beni fazla yalnız bırakmayın hadi haberlerinizi bekliyorum
bişey sorucam idrar testinde gebeliği kız bebekler daha erken belli ediyomuş
doğru mu bilimsel mi sizce?
sevgili doğum ve cinsiyet uzmanı arkadaşlarıma danışıyım dedim :))
ilginçtir kızımda da erken öğrendim idrar testiyle
hepinize sevgi ve gebelik enerjisi yolluyorum :))
benim eltim bana geldi galiba hamileyim dedi, adetine 4-5 gün vardi ve test positiv cikti ,onunda oglu olcak...
dimla
canım hayırlı olsun...allah tamamına erdirsin
İnşallah gönlündeki olur hayırlısıyla....sağlıkla.....
kızlar lütfen karamsarlığa kapılmayın
Çok şükür ki hepimizin en az 1 evladı var
Ya hiç olamayanlar ne yapsın.....Lütfen hep pozitif düşünmeye çalışalım
Ben ne yapayım....Karar verdim bebeğe ama bir türlü çalışmaya başlayamıyoruz
Siklus bir türlü düşmüyor....Sürekli dengesiz ....Eşim benden çok istiyor bebek
Artık olsun diyor....beklemeyelim diyor ama ben kararlıyım...yeniden deneyeceğim
aynı yöntemi...Ama ne zaman olur bilemiyorum...Ben Allahıma dua ediyorum
Biliyorum ki zamanı geldiğinde olacak zaten...Ne bana ne başka bişeye bağlı olmayacak
Hakkımıza hayırlı , gönlümüzdeki olanı sağlıkla versin Rabbim...
inşallah canım yaa.... çok istiyorum inşallah allah çok bekletmeden gönderir bebişlerimizi
buraya girip okudukça içim bi tuhaf oluyo var ya.bişi düğümleniyo boğazım....
evet aysenur yalnız değiliz bende kalamdımmm adetime göre yumurtlamada birlikte olmuşum ama çin takvimine görede erkek ti ama battan 2vgün önce oldum bende ağladım üzüldüm ama hep hayırlı ise diye diledim dememkki değilmiş sende öyle düşün hayırlısı ile gelsinler bereketleriyle bizi sevindirsinler inş.
aynı yöntem derken ne yapıyorsun canım unutmuşum şimdi geçmişe de dönemedim sen kız mı erkek mi istiyordun?
Canım nasip olursa erkek bebek istiyorum
Oğlumda da aynı yöntemle hamile kalmıştım
Daha önce de konuştuk zaten...Osman beyden tarih alıcam yine ,
hep dediğim gibi nasip olursa inşallahhhhhhhh
Ama siklus düzende olmalı bu yöntemde ve 28 altı olmalı
Düzene sokmaya çalışıyorum inş.. Dua edin bana lütfen
valla ben çin takvimi makvimi bakmıyorum tutmadığını söyleyen çok kişi var inanmıyorum.
Allahım gönlümde olanı hayırla ve sağlıkla verir inşallah banada tabi isteyen herkesede...
nete göre bende yumurtlama günü ilişki oldu ama aslında ben o tarihten önce yumurtlama olmuş ısı takibiyle bu ay anladım....
ama acemiliğime geldi..
üzüldüm çok ne yalan söyleyeyim.sanki hazırlamışımtım kendimi.çünkü kızıma ilk denememde hamiş kalmıştım.
bu sefer olmadı ama..
inşallah önümüzdeki ay gelir bebişlerimiz canım ya....
adetim bitsede ovulasyon günleri gelse artık beklemek sıkıcı:44:
canım senin verdiğn adresin içine girdim orda bir tane jel var.CONCEIVE PLUS PRE-CONCEPTION LUBRICANT
Doğal Yolla hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu vajinal jeldir,sperm için en uygun ortamı sağlar.
hamile kalma yüzdenizi yüksek oranlarda arttırır.
Sperm dostu yapıya sahip ph aralığı sizin için
uygundur.
Sperm hücrelerinin vajina içindeki asidik ortamdan zarar görmeden ve daha hızlı geçişini sağlar.acaba erkek bebek için iyi midir ?
bennur osman bey dr sanırım nerde oturuyosun o dr nerde benank.oturuyorum biraz açarmısın canım siklusum 26 il 28 arası değişio benimde kızıma 1 erkek kardeş diliyoruz bildiklerini paylasırsan bizleri sevindirirsin canımmm dualarımız hepimize...
Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
Biorhythm Chart Form
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
buda matematikten alıntıdır
OrKide anam nerdesin giii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?