Süper Anneler - 2011

canın ALLAH sağlıklı kucagına almayı nasip etsin.ben de kız bebekler de daha erken öğreniliyor diye biliyordum. arkadaşıma adetten bir gün önce yaptık 2 dakika içinde iki çizgi oluştu.ben de ona senin kesin kızın olucak dedim.cinsiyeti öğrenene kadar kız bekliyorduk..26 ekimde oğlu doğdu.yani bu tezi çürüttü o..ALLAH gönlündekini nasip etsin

yanliz degilsin canim....bende hamile kalamadim...oturup hep agladim ama elimizde olan birsey degil....elbet bizimde yüzümüz birgün gülücek.....

Moralinizi bozmayın diyeceğim ama ben de aynıyım.;Klomenle bile hamile kalamadım..Bir de adetim de gelmiyor.Herşey altüst oldu.Test yaptırdım negatif çıktı.ALLAH nasip etsin hepimize...

canım senin verdiğn adresin içine girdim orda bir tane jel var.CONCEIVE PLUS PRE-CONCEPTION LUBRICANT

Doğal Yolla hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu vajinal jeldir,sperm için en uygun ortamı sağlar.

hamile kalma yüzdenizi yüksek oranlarda arttırır.
Sperm dostu yapıya sahip ph aralığı sizin için
uygundur.

Sperm hücrelerinin vajina içindeki asidik ortamdan zarar görmeden ve daha hızlı geçişini sağlar.acaba erkek bebek için iyi midir ?

benim eltim bana geldi galiba hamileyim dedi, adetine 4-5 gün vardi ve test positiv cikti ,onunda oglu olcak...

benim eltim bana geldi galiba hamileyim dedi, adetine 4-5 gün vardi ve test positiv cikti ,onunda oglu olcak...

bende ilk gebeliğimde adet olmam gereken gün test yapmıştım.anında çok net çift çıkmıştı ve benim kızım oldu....
yengem 1 gün gecikmeyle sanırım test yaptı çok silik bi çizgi çıkmış.onunda kızı doğdu 3 gün önce...:44::44:
bunlar hiç belirleyici değil kızlarr...
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım işallah gönlündekine kavuşursun...hadi ayağını sürtte çoğalsın hamiş bacılar ....

dimla

canım hayırlı olsun...allah tamamına erdirsin
İnşallah gönlündeki olur hayırlısıyla....sağlıkla.....

kızlar lütfen karamsarlığa kapılmayın
Çok şükür ki hepimizin en az 1 evladı var
Ya hiç olamayanlar ne yapsın.....Lütfen hep pozitif düşünmeye çalışalım

Ben ne yapayım....Karar verdim bebeğe ama bir türlü çalışmaya başlayamıyoruz
Siklus bir türlü düşmüyor....Sürekli dengesiz ....Eşim benden çok istiyor bebek
Artık olsun diyor....beklemeyelim diyor ama ben kararlıyım...yeniden deneyeceğim
aynı yöntemi...Ama ne zaman olur bilemiyorum...Ben Allahıma dua ediyorum
Biliyorum ki zamanı geldiğinde olacak zaten...Ne bana ne başka bişeye bağlı olmayacak
Hakkımıza hayırlı , gönlümüzdeki olanı sağlıkla versin Rabbim...

canım nasıl anladı acaba içine mi doğdu ki yoksa belirti mi vardı benim o kazadan iki gün sonra yani dün adet olacakmışım gibi kasıklarım şişti yumurtalıklarıma sağlı sollu iğnelenme oldu .. çamaşır sepetini kaldıracaktım ağrı oldu kasığımda sanki kan boşalacakmış gibi ben de bıraktım taşımayı iteledim ...olabilir mi acep yoksa ben kafayı hamilelikle bozduğum için mi böyle hissediyorum yaa tam bir molozum bir de korktum yıkadım yıkamasaydım keşke diyorum şimdi ama iş işten geçti eşiminde kalbini kırdım bu gün tamir edyim bari yum. günü geçti nasıl olsa....

aynı yöntem derken ne yapıyorsun canım unutmuşum şimdi geçmişe de dönemedim sen kız mı erkek mi istiyordun?

inşallah canım yaa.... çok istiyorum inşallah allah çok bekletmeden gönderir bebişlerimizi
buraya girip okudukça içim bi tuhaf oluyo var ya.bişi düğümleniyo boğazım....

evet aysenur yalnız değiliz bende kalamdımmm adetime göre yumurtlamada birlikte olmuşum ama çin takvimine görede erkek ti ama battan 2vgün önce oldum bende ağladım üzüldüm ama hep hayırlı ise diye diledim dememkki değilmiş sende öyle düşün hayırlısı ile gelsinler bereketleriyle bizi sevindirsinler inş.

valla ben çin takvimi makvimi bakmıyorum tutmadığını söyleyen çok kişi var inanmıyorum.
Allahım gönlümde olanı hayırla ve sağlıkla verir inşallah banada tabi isteyen herkesede...
nete göre bende yumurtlama günü ilişki oldu ama aslında ben o tarihten önce yumurtlama olmuş ısı takibiyle bu ay anladım....
ama acemiliğime geldi..
üzüldüm çok ne yalan söyleyeyim.sanki hazırlamışımtım kendimi.çünkü kızıma ilk denememde hamiş kalmıştım.
bu sefer olmadı ama..
inşallah önümüzdeki ay gelir bebişlerimiz canım ya....
adetim bitsede ovulasyon günleri gelse artık beklemek sıkıcı:44:

aynı yöntem derken ne yapıyorsun canım unutmuşum şimdi geçmişe de dönemedim sen kız mı erkek mi istiyordun?

Canım nasip olursa erkek bebek istiyorum
Oğlumda da aynı yöntemle hamile kalmıştım
Daha önce de konuştuk zaten...Osman beyden tarih alıcam yine ,
hep dediğim gibi nasip olursa inşallahhhhhhhh

Ama siklus düzende olmalı bu yöntemde ve 28 altı olmalı
Düzene sokmaya çalışıyorum inş.. Dua edin bana lütfen

bennur osman bey dr sanırım nerde oturuyosun o dr nerde benank.oturuyorum biraz açarmısın canım siklusum 26 il 28 arası değişio benimde kızıma 1 erkek kardeş diliyoruz bildiklerini paylasırsan bizleri sevindirirsin canımmm dualarımız hepimize...

aysecim bende kızımda aynı sen gibi oldum hemen kaldım dı bu sefer ya yumurtlma saşırdı yada bayramda çok uzun yolcular yaptık memleket memeleket geztik tutmadı diyorum arkadaşlarımın hamiş yaşlarıyla aylarına baktım çin tak.doğru çıktı aklım karıştıı

Kizlar yaaa burada varmi acaba bu sperm dostu yaaaa alabilsem bnde

canım doktor değil osman bey
osman yıldız diye aratırsan çıkar canım...sitede herşey yazıyor...
Allah gönlünüze göre versin....İnşallahhhh istediğin olur hayırlısıyla....

Son düzenleme:

OrKide anam nerdesin giii

ay bu cıkamadım bu msj dannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…