- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.041
ah be guzelim bnm drum turktu bana perden var bebegin olmaz dedi olurda dusuk olur demedi
iki yil ugrastim 3 dusuk oldu sim simdi anliyorum neden bebk olmayacagini meyer rahim perdesindenmis
insAllah bu sefer olacak umudum var
kılzar günaydın size bir sürprizim varrrrr
aaa merak etmiyor musunuz aşk olsunnn
yaaaaaaaa
benim beklene bat gerçekleşmedi ve dun test yaptım sılk çizgi var sanırım hamileyimmmmm
yaaaaaaaa
benim beklene bat gerçekleşmedi ve dun test yaptım sılk çizgi var sanırım hamileyimmmmm
ah be guzelim bnm drum turktu bana perden var bebegin olmaz dedi olurda dusuk olur demedi
iki yil ugrastim 3 dusuk oldu sim simdi anliyorum neden bebk olmayacagini meyer rahim perdesindenmis
insAllah bu sefer olacak umudum var
ayyy ben tam pozitif olun dedigim gün test ve hamilelik haberi geliyooo az önce de gurbetime yazdiydim
kiz bendemi yapsam neee test bakarsin cikarrrrr
kılzar günaydın size bir sürprizim varrrrr
yaaaaaaaa
kiz bendemi yapsam neee test bakarsin cikarrrrr
adete yakin belirtiler ltfen varmiydi belirtilerinizzzzzzzzzzzz cabuk cevap bekliyorumm
gurbetim tabloyu güncelleyecem iznin olursa seni de ekleyim listeye.bilgilerini verirsen yas cocuk sayisi bat sat deneme falan eylülün hamileligiyle beraber güncelleyim. bir de ilk sayfaya koymak icin tabloyu liste istediydin gecen .nasil liste anlamadim liste tabloda zaten
niyekibirsey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?