Süper Anneler - 2011

ah be guzelim bnm drum turktu bana perden var bebegin olmaz dedi olurda dusuk olur demedi
iki yil ugrastim 3 dusuk oldu sim simdi anliyorum neden bebk olmayacagini meyer rahim perdesindenmis
insAllah bu sefer olacak umudum var

aslinda orasi öyle bilgili olsun anlayisli olsun yeter diyorum simdi. insallah gurbetim bu sefer olur umudunu kesme zaten pozitif olmakta fayda var. gecen gün böyle pozitif olun karamsar olmayin yazdim ögleden sonra hem guluzarin testi hem benim test adrenalin oldu.

aaa merak etmiyor musunuz aşk olsunnn

yaaaaaaaa

benim beklene bat gerçekleşmedi ve dun test yaptım sılk çizgi var sanırım hamileyimmmmm

aaa merak etmiyor musunuz aşk olsunnn

yaaaaaaaa

benim beklene bat gerçekleşmedi ve dun test yaptım sılk çizgi var sanırım hamileyimmmmm

canım ya merak etmez olurmuyuz hiç söyleeeeeeee
ben müşteri gelince ekranı alta indirip kalkıyorum pcden...ama gidince açıyorum yine

:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124::124::128::128:
çok çok çok kutluyorum canım benim,Allah gönlüne göre verdi....hamişler doldu taştı,bereketli topik maşşallahhhh

kiz bendemi yapsam neee test bakarsin cikarrrrr

gurbetim tabloyu güncelleyecem iznin olursa seni de ekleyim listeye.bilgilerini verirsen yas cocuk sayisi bat sat deneme falan eylülün hamileligiyle beraber güncelleyim. bir de ilk sayfaya koymak icin tabloyu liste istediydin gecen .nasil liste anlamadim liste tabloda zaten

adete yakin belirtiler ltfen varmiydi belirtilerinizzzzzzzzzzzz cabuk cevap bekliyorumm

canim
yas 37
sat 15,10,2013
cocuk sayisi 1
deneme iki yildir deniyor
bu ay bos biraktik artikkk
bu guncelledigin tabloyu bana msj at bende ilk sayfaya yapistirayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…