- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.021
sultan hadı kızzz hamılelık takvımı yapalım takıp etmıs oluruz. gercı burdan takıp edıyorum gun gun hamılelık dıye ama. hem gormus oluruz... nasıı yapıcaz?? sen bılıyonmu?? :26:
hayirli sabahlar fistiklar super analar
Gunaydin gurbetim... valla kimse gelmiyo artik.. bende artik girmicem... bugun zaten kizi plasti cerraha goturucem randevu almustim devlet hastnsinden. Bakalim ne verwcek... sabah saglik o gittim kan tahlili yaptirmaya. Sira kapiya cikmis bu ne yaa.. kiz elimde dondum geri napiyim...hala biyere gitmedim bakalim..
günaydinnnn ben burdayim ama
yok valla alisamadim daha.hamile gibi hissetmiyom kendimisadece korkularim var. ilk kizimda cok bulantim kusmam olmustu ikinci de de oldu ama uzun sürmedi. yine kusmalardan korkuyom bir de bu sefer canim birsey istesede istemesede istemis gibi yapcam ne zaman aseriyim ben esimi yormak istiym bu sefer
testi yineledinmi cnm
geç bile kalmışsın aşermek için...ben her denemeden sonra oğlan istiyo inanki ben değil deyip herşeyi aldırıyorumhemen başlamalısın 9 ay dediğin göz açıp kapayasıya geçiyo ona göre,4. yü doğurmam diyosan son şansını iyi değerlendir
Dr lar ishali hemen kesmiyolar mikrop bakteri vucuttan atilsin diye. Ama kusmasini engellemek icin pirinc corbasi sade. Ve leblebi versin esin. Cokk gecmis olsun arkadasim. Bide yarina kadar iyi olmazssa dr goturun cunku ishal ve kusma salgini var canim.
Tesekkur ederim.. taaaa ilk gun geldi sabah sabah.. cok guzeller dimi... cok zengin bi aile degiliz kocam herzaman pahali hediyeler alamaz ama devamli cicek gonderir.. kizimdada evimiz cicek bahcesi gibi olmustu..
gec mi kaldim tamam ben hemen bugünden asereyimben 3. ye zor ikna oldum 4. yü düsünmüyorumki
kizlar aklima gelmisken denemeye devam edecek arkadaslar icin yazayim. gecen esim türk marketinden nar suyu almis icindekilere baktim 200ml narsuyu icindeki potasyum degeri 326 yaziyo. belki bi faydam olur diye yazdim.
bence dusun be gulum valla kalabalik aile olmak cok guzel
tekrar test yapmadim canimya
canım naptın? dr bulabldin mi kafana yatan?
canim ben daha hamile moduna gecemedim ya. ben türk dr istiyorum cünkü cogu randevuya kendim gitmek zorunda kalacam ama kaldigimiz yerin cevresinde yok ötekileri de arastirdim internetten esim bugün bakip randevu alacak
apranxx kizinin düzelmesine sevindim insallah bugün de problem cikmazda hepten iyilesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?