Süper Anneler - 2011

hayirli sabahlar fistiklar super analar

Gunaydin gurbetim... valla kimse gelmiyo artik.. bende artik girmicem... bugun zaten kizi plasti cerraha goturucem randevu almustim devlet hastnsinden. Bakalim ne verwcek... sabah saglik o gittim kan tahlili yaptirmaya. Sira kapiya cikmis bu ne yaa.. kiz elimde dondum geri napiyim...hala biyere gitmedim bakalim..

gecdmis olsun cnm benimmm face cikti cikali kimse ugramaz oldu

geç bile kalmışsın aşermek için...ben her denemeden sonra oğlan istiyo inanki ben değil deyip herşeyi aldırıyorum hemen başlamalısın 9 ay dediğin göz açıp kapayasıya geçiyo ona göre,4. yü doğurmam diyosan son şansını iyi değerlendir

gec mi kaldim tamam ben hemen bugünden asereyim ben 3. ye zor ikna oldum 4. yü düsünmüyorumki

Tesekkur ederim.. taaaa ilk gun geldi sabah sabah.. cok guzeller dimi... cok zengin bi aile degiliz kocam herzaman pahali hediyeler alamaz ama devamli cicek gonderir.. kizimdada evimiz cicek bahcesi gibi olmustu..

canım çiçeklerin çok hoş....eşin çok ince pahalı hediyeye ne gerek var,pahalı şeyleri ben yasaklıyorum kocama,alma diyorum ne gerek var,bütçeyi zorlayıp benim gönlüm olsun diye alıcak,ee sonra yine biz çekicez sıkıntıyı....çiçek en iyisiiiiiiiiiiiiii çikolatada olabilir ama ennnn büyüğünden

kızım iyi çok şükür ama dün çok istifra etti,bir yudum bile bişey yemedi..eve giderken muz almıştım çeyreğini bile yemedi...erkenden uyudu,bu sabah iyiyim anne dedi,okula gitti...iyi hissetmezse öğretmeni arar zaten gider alırım...sanırım ishalle attı dediğin gibi,çünkü akşam epey rahatlamıştı...
ayrıca kaçma sakın,ara ara giriyo herkes,bak hamişsin dövemem ama kulaklarını çekerim

nerdesin kuşum ne yaptın?dr larda mı geçiyo vaktin nodüllere ne dedi dr?

kizlar aklima gelmisken denemeye devam edecek arkadaslar icin yazayim. gecen esim türk marketinden nar suyu almis icindekilere baktim 200ml narsuyu icindeki potasyum degeri 326 yaziyo. belki bi faydam olur diye yazdim.

canım naptın? dr bulabldin mi kafana yatan?

canim ben daha hamile moduna gecemedim ya. ben türk dr istiyorum cünkü cogu randevuya kendim gitmek zorunda kalacam ama kaldigimiz yerin cevresinde yok ötekileri de arastirdim internetten esim bugün bakip randevu alacak
apranxx kizinin düzelmesine sevindim insallah bugün de problem cikmazda hepten iyilesir.

ah be guzelim bnm drum turktu bana perden var bebegin olmaz dedi olurda dusuk olur demedi
iki yil ugrastim 3 dusuk oldu sim simdi anliyorum neden bebk olmayacagini meyer rahim perdesindenmis
insAllah bu sefer olacak umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…