Süper Anneler - 2011

oleyyyy tebrik ederim canim vay be bu ay düsünürken ters köse yaptin haa.dün de sormustum sana adet oldun mu diye
canım sagol

:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124::124::128::128:
çok çok çok kutluyorum canım benim,Allah gönlüne göre verdi....hamişler doldu taştı,bereketli topik maşşallahhhh
ayyy bacım allh razı olsun darısı sana inş
kiz eylül ne zamanlar iliski oldu neler oldu anlat hele. testin fotosu yokmu ? biz de bakalim heyecanli oluyo
bacım 20 sınde oldu ben ovu zamanı gectı sanmıştım cunku ateş ve ağrılarım bıtmıstı
super haberr bir haftada 3 hamis haberi almak yaaaaa
canım darısı sana inşşş
adete yakin belirtiler ltfen varmiydi belirtilerinizzzzzzzzzzzz cabuk cevap bekliyorumm

bende hiç bir şey yoktu canım

elülcüm yaa,sırası değil ama;benim ateş bugün 36.8 çıktı...2 gün ölçmedim istanbuldayken ama cuma 36.5 ti...kaça kadar yükselip düşer bu meret

boğaz köprüsünden atlıycam :111: ben de hamiş olmak istiyorum,kıskançlık tribi atıyorum şu anda

elülcüm yaa,sırası değil ama;benim ateş bugün 36.8 çıktı...2 gün ölçmedim istanbuldayken ama cuma 36.5 ti...kaça kadar yükselip düşer bu meret

canım kişiden kişiye değişiyor benim 37 lere cıktıgı olmuştu mesela ama bu ay daha çıkmadı

güncelleme yapildi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…