Süper Anneler - 2011

küçük kızım sabah halsizdi,karnım ağrıyo anne dedi...ben de okula götürmedim,evde şimdi...ben de işteyim...2 kere istifra etmiş,ishalde var herhalde eşim aradı şimdi...patates falan mı yedirsem acaba,geçmezse dra götüreyim yarın bari...bugün için ne yapabilirm?dr a gitsem ilaç yazıcak

pirinc corbasi yap cok iyi geliyo. ishali coksa kola yada kusburnu cayi receli de olabilir. leblebide iyi geliyo

canım hamişken hiç aşermedim ben o yüzden ne zmn aşermen gerek yardım edemeyeceğim apranaxx cvp versinnn
benim msj kutumda bos yer var

Sulatanım hayırlı olsun canım, sende mi hamilesin? yeni öğrendim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, nasıl olmuştu zamanlama yöntem filan var mı ? İnşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın canım

sagol canim tesekkür ederim. kiz ne yöntem varsa denedim sayilir takviye diyet ovulasyon testi vajinal dus derin iliski orgazm corap metodu tek problem ayni gün iki iliski oldu iste bakalim hayirlisi.

oooo süperler canım

geçmiş olsun canım ya muz ve şeftali yedir ishale iyi gelir..patateste işe yarar onu da yedirebilirsin

Dr lar ishali hemen kesmiyolar mikrop bakteri vucuttan atilsin diye. Ama kusmasini engellemek icin pirinc corbasi sade. Ve leblebi versin esin. Cokk gecmis olsun arkadasim. Bide yarina kadar iyi olmazssa dr goturun cunku ishal ve kusma salgini var canim.

sultan hadı kızzz hamılelık takvımı yapalım takıp etmıs oluruz. gercı burdan takıp edıyorum gun gun hamılelık dıye ama. hem gormus oluruz... nasıı yapıcaz?? sen bılıyonmu?? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…