Süper Anneler - 2011

yahuuu 2 gun gelmiyoruz, hepiniz hamis kaliyorsunuz.

eylulcugum cok tebrikler, pespese dogurun bakalimm.

bi gazaa geldim, koca yanimda olsa ovulasyon movulasyon dinlemem, attiriveririmm :)))

yelizz eger ozel olmayacaksa neden tek iliski deniyorsun? ovulasyon gunu 1-2 iliskiyle sansini cogaltabilirsin? 1 yildir denedigin icin kiz veya erkek icin ugrasmiyorsundur diye tahmin ediyorum.

ayyyyy bu ne be!! nasil erkek yapariz uzerine geyikler, teoriler yapacktim. sankim ayagimi topige suruyerek geldim; hepiniz hamile kaldiniz, kimle konusucaz simdi?

gurbet bende senin 2 oglun 1 kizin var diye biliyordum, eski yazilari okurken oyle kalmis aklimda. hatta 4.yu gurbette nasil yapiyor, helal olsun falan demistim. ben anca 2 yaparim gibime geliyor. yalniz olunca cok zorr.

kizlarr komik bir sey soracagim. simdi bu ovulasyon testlerini yaparken sivi alimini azaltiyoruz, ama idrarada mi cikmiyorsunuz? yani idrarimizi tutarak mi bu testi yapiyoruz? eger oyleyse benimki hep yanlismis

ben sivi alimini 2 saat once azaltiyorum, o kadar. arakadasim 2 saat idrara cikmiyormus, toplanip yapilir diyor.

yelizz eger ozel olmayacaksa neden tek iliski deniyorsun? ovulasyon gunu 1-2 iliskiyle sansini cogaltabilirsin? 1 yildir denedigin icin kiz veya erkek icin ugrasmiyorsundur diye tahmin ediyorum.

Var ilişki güzelim ben yanlış ifade ettim. Siz yumurtlama günü 1 gün öncesi 1 gün sonrasını söylüyosunuz sandım.
Dur yaziym hatta ilişki günlerini
19 Ekim
23 Ekim
26 Ekim
27 Ekim
30 Ekim çatlama iğnesi oldum (ilişki olmadı)
31 Ekimde gece ilişki (çatlama iğnesinden tam 36 saat sonrası)

Son düzenleme:

Şöyle anlatiym hayatım. WCye gidiyosun 13:00te mesela sonra 3 saat sıvı almıyosun 16:00d tekrar wcye gidip o idrarınla testi yapıyosun, en doğru sonucu ovu. testinde bu veriyo...

ya hadi beklemeyin Kasim´i 3 ay sonrayi falan dolduralim listeyi hamilelerlebak tablo ugurlu geldi.

karilara gaz verme bakiyimmm.

bi de tabloyu ara ara ekle istersen. geri sayfalarda kalinca kimse bulamaz. aklina estikce ekle gitsin.

Şöyle anlatiym hayatım. WCye gidiyosun 13:00te mesela sonra 3 saat sıvı almıyosun 16:00d tekrar wcye gidip o idrarınla testi yapıyosun, en doğru sonucu ovu. testinde bu veriyo...

himm, anladim canim. tesekkur ederim.

shetless abimize gore sabah 11-3 aksamda 7 ile 11 arasi testi yapmak lazimmis.

hastasıyım,oğlun çok yakışıklı maşallah

Canim 3 yavrum var Allah a emanet
3 kaybim var
Hem nazardan hem tepkikerden kokar oldum
3 cocugun var kayiplara niye uzuluyosun diye tepki verdi herkes
O nedenl bir tane dedimdi
Bu arada test yaptim tek cizgi

3 kaybim var

Allah sana bağışlasın yawrularını.
Ne ahmaklar varyaaa ne demek çocuğun var diye düşüklere üzülme demek

3 kaybim var

Allah nazarlardan korusun evlatlarını pot kırdım galiba :18: niye tepki alasın ki,her evladın yeri ayrı...bi anne her canına kıyamaz...3 kayıp az mı canım yaa artık sıra bizde bak,çok çalış..zaten kız istiyosun kızına bacı,günde 2 kere ev ödevi veriyom sana...sorcam bak,ödevini yaptın mı diye...sabah ödevini yap akşam tekrar yap...öyle daha çok aklına girer

ben gebelik testi hiç yapmayayım o zaman batlarımızın arası 1 gün,hadi bakalım hayırlısı....

not:benden önce bi hamile kalan daha olursa yakarım uleeyyynn bu topiği

Son düzenleme:
3 kaybim var

bosver ver sen insanları onlar hersey konuşur zaten canım rabbım bir kez daha hamiş olmanı ve sag salım kucağına almanı nasıp etsınn

Ilk sayfadan takip edebilirsiniz tabloyu kizlar

benimle tabiki bu gidişle ebeniz ben olucam...çocukların göbek adını apranxx koyun bari

dur kızzz yapma topık lazım bıze
Ilk sayfadan takip edebilirsiniz tabloyu kizlar

ellerine sağlık canım

en az 3 saat önce sıvı alımını yavaşlat,yudumla su içebilirsin mesela ama bi bardak dolusu meyve suyu içme tabiki,ya da çay falan...ve yine en az o 3 saat tuvalete gitme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…