Süper Anneler - 2011

Allah razi olsun kizlar
Iki sene cok yiprandim gercekten
En son eltimle hamile kalmistim onunki dogdu bn kaybettim
Simdi gorumcem hamile gecen senede kucuk gorumcem dogum yapt
Onlar bile tepki verdi ki el ne olur kizim icin ciktim bu yola cok yanliz erkeklerin icinde buyudu QUOTE=yxliz;32528585]Allah sana bağışlasın yawrularını.
Ne ahmaklar varyaaa ne demek çocuğun var diye düşüklere üzülme demek[/QUOTE]

bosver ver sen insanları onlar hersey konuşur zaten canım rabbım bir kez daha hamiş olmanı ve sag salım kucağına almanı nasıp etsınn

[/QUOTE]

bn geldım bnıde sohbetınıe alırmısınızzzz

bn geldım bnıde sohbetınıe alırmısınızzzz[/QUOTE]

hosgeldin. kiz erkek ne istiyorsun? ya da oylesine takiliyor musun?? bir iki bir sey de ki geyik alsin yurusunn.

Canim 3 yavrum var Allah a emanet
3 kaybim var
Hem nazardan hem tepkikerden kokar oldum
3 cocugun var kayiplara niye uzuluyosun diye tepki verdi herkes
O nedenl bir tane dedimdi
Bu arada test yaptim tek cizgi

ya yokk oyle deme, kayiplara neden uzuluyorsun demek de garip olmus. herhalde onlarin senin canindan can oldugunu bilmiyorlar. anne baba olmayi dogur gitsin diye algiliyorlar.

bi de sayfadan surekli atiliyorum. hep yenile yapamam ki? sizde de mi oyle?
kizlarr diger topiklere bakiyor musunuz? anacigimmm neler var neler? oku oku bitmiyor? gercek mi atiyorlar mi sasirdim valla.

en az 3 saat önce sıvı alımını yavaşlat,yudumla su içebilirsin mesela ama bi bardak dolusu meyve suyu içme tabiki,ya da çay falan...ve yine en az o 3 saat tuvalete gitme....

clear blue iyiydi. hic bunlarla ugrasmiyorsun; iste o da cok pahali. sabah aksam yapamiyorsun.

ben cay iciyordum 1 bardak ya da kahve. misal likir likir su icerdim, onu azalttim bir tek :)))))))))))))))))))
komple yanlismis yahu!!!

@eylul sekerim kocise etrafa soyledin mi? yoksa beklemede misin?
@gurbetim daha erken 1 hafta sonra tekrar test yap. daha 15 gun varmis adetine. atesine bak bence.

canım eşim biliyor bırde siz biliyorusunuz kız kardeşlerime bile söylemedim daha....

Sagol cnm bnm
Bnden cok kizim uzuldu
Hamike kalirsam.3 ay kimsrye solemiycem
Sayet ilerlerse gebelik 3. Ayda kizimi goturup kardesini gostericem
Canim cepten giriyorum o nedenle atmio sistem
bn geldım bnıde sohbetınıe alırmısınızzzz

hosgeldin. kiz erkek ne istiyorsun? ya da oylesine takiliyor musun?? bir iki bir sey de ki geyik alsin yurusunn.

ya yokk oyle deme, kayiplara neden uzuluyorsun demek de garip olmus. herhalde onlarin senin canindan can oldugunu bilmiyorlar. anne baba olmayi dogur gitsin diye algiliyorlar.

bi de sayfadan surekli atiliyorum. hep yenile yapamam ki? sizde de mi oyle?
kizlarr diger topiklere bakiyor musunuz? anacigimmm neler var neler? oku oku bitmiyor? gercek mi atiyorlar mi sasirdim valla.[/QUOTE]

5 gun var kiz daha az 15 gundennnn:18:

sağolasın cnm benim ayy insallah kızdır evet cnm senin ovulasyondan önceydi benimde sanırım tam ovulasyon gecesi kaldım zaten hiç bi yöntem denemedim şuan dua ediyorum bol bol gece gündüz cinsiyetini öğrenene kadar okıycam meryem suresini allahım insallah kabul eder dualarımı masallah cnm seninde az kalmış doğumuna allah sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm...
çok berbatım mafoldum bulantı,bas ağrısı,halsizlik,bas dönmesi,kafamı yastıktan zor kaldırıyorum evimin işini yapamıyorum oğluma zor bakıyorum yemek zor yapıyorum çok kötüyüm 3.aydan sonra gecer insallah yaaa oğlumdada bu bulantı ve kusmadan çok çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…