Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaslar bnem dün sabah bebeğimin kalbi durmuş hastanede öğrendm ve kürtaj oldum

çok üzüldüm zeynepcim...grubumuzun ilk hamişi sendin...üzülme demek boş biliyorum ama düşüğün hemen arkası gebelik derler...üzülme nolur,bunu veren Rabbim yine verir...

kızlar benimde az az lekelenme tarzında dünden beri kanama oluyo progestorunu 2-3gündür içmedim çünkü çok bas dönemsi yapıyo yürüyomıyodum ama bugün tekrar basladım içmeye bende korkuyorum düşük olurmu diye ama rabbim nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin

Son düzenleme:
eylulcum hayirli ugurlu olsun insallah, Allah tamamina erdirsin, insallah gonlundeki olur oglusuna kavusursun

Zeynep_Sevin cok gecmis olsun, Allahim biran once tekrar bebek nasip etsin insallah.

mont canım hemen doktora git cunku doktor bana kanama oldugumu sordu ve kesede kanama var dedı erken gıtmısolsaydım kanamayı farkedıp ılac tedavısı verırdım benım bebek dort veya besgunmus kalbı durmus ve ıykı hastaneye gıttım yoksa benı zehırlermıs kurdas çok zor gectı allah kımseye yasatmasın bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız nerdesin sen ? devamsızlıktan sınıfta kalıcan bak ona göre

kac gundur gelen gıdenle ugrasıyorum canım oyuzden fazala gelemedım sayfaya.eylulde hamişmiş.çok sevındım.hadı bı sen kaldın galıba kız.dun komsular geldı hosgeldıne bana.attakı bırıncı katta oturan kadının uc tane oglu var.ıkıser yas aralıkları var.bıze gelırken 10 aylık ogluyla geldı.kızı bulana kadar devam edecekmıs sanırım dogurmaya.samımı olmadıgım ıcın soramadımda bunun formulu varmı dıye.arka arkaya erkek cocuk dogurmus.sorsaydım yazardım sıze.ama daha yenı tanısdık kadınla

Son düzenleme:

canım tekrar cok gecmıs olsun. ınsallah en kısa zamanda yıne kalırsın.uzulme.kurtajla beraber temızlendıgı ıcın rahım daha cabuk hamıle kalınıyormus.bır ıkı ay sonra yıne deneme yaparsın degılmı canım.hayırlısı olsun.

canım sakın ilacını ihmal etme...ben de içiyorum progestan,yumurtlamadan sonra iç dedi dr um... 10 gün içip bırakıyorum...felaket başdönmesi yapıyo,yer kayıyo sanki...gece yatağa girmeden önce iç,ya da aynı ilacı vajinalde kullanabiliyosun...dr una şikayetlerini söyle,bi yol gösterir ama kesinlikle içmemezlik yapma canım...Allah yardımcın olsun

çok özledim kız seni bak komşular başlamış gelmeye ne güzel.....

maşşallah 3 erkek doğuran komşuya,demek devam edecekmiş millette hırs var anacım,benim 3. oldu oldu olmadı bi daha tövbe
bence bi formülü yoktur,olsaydı tam tersini uygulardı kız için...çağır kk ya gelsin

apranxx kizin nasil oldu ? guluzar kizini götürdünmü plastik cerrahiye ne dedi doktor ? eylül,guluzar folik asit aliyosunuz demi hergün unutmayin.

eylül,senin bu avatardaki oğlan çok tatlı ya,inşallah onun gibi oğluşun olur
ayy bende bayılıyorum ona
eylulcum hayirli ugurlu olsun insallah, Allah tamamina erdirsin, insallah gonlundeki olur oglusuna kavusursun

Zeynep_Sevin cok gecmis olsun, Allahim biran once tekrar bebek nasip etsin insallah.
allh razı olsun canım
dr gıt hemn beklem canım
eylülcum hayırlı olsun :) Hepiniz çok sağolsun canlarım benm ... 7 hafta 3 günlüktü . ve kalbi durmuştu .
allh razı olsun canım..en kısa zamanda sanada tekrar nasıp olsun inş
apranxx kizin nasil oldu ? guluzar kizini götürdünmü plastik cerrahiye ne dedi doktor ? eylül,guluzar folik asit aliyosunuz demi hergün unutmayin.

canım ben alıyorum hergun ıcınde b12 vıt de var...hatırlattığın ıcın tskr ederım

aferin kız sana,hamişim falan demeden ödevlerini yapıyosun,devamsızlık yok,tam puannnnnnnn
kızım iyi çok şükür sultancım,geldi geçti birgünde...1 günde bile yüzü süzüldü kuzumun...Allah beterinden korusun...

ee hamişler,hadi başlayın artık dr kontrollerine,kese görelim,pıt pıtları duyalım

hep sorucam sorucam unutuyorum :44: sen bu ay antibiyotik kullanmıyor musun? nolcak şimdi,ilaç bitmişmiydi...

sevindim canim kizini iyilesmesine.cocuklar hasta olunca dayanamiyorum. baskoyduk bu topige cok kötü bi aksilik olmadigi sürece ben burdayim devamsizlik yok. herkesi merak ediyorum.birsey biliyosam paylasmaya calisiyorum.

kızlar bi gebelik tablosu yapsanız da gözümüz gönlümüz açılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…