- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.141
Merhaba arkadaslar bnem dün sabah bebeğimin kalbi durmuş hastanede öğrendm ve kürtaj oldum
aaaaaaaaaaaa sendemı hamılesın eylulll hayırlı olsun canımmmm
kız canımm uzulme saka yaptımmmm:+':
tskr ederım dortı
Merhaba arkadaslar bnem dün sabah bebeğimin kalbi durmuş hastanede öğrendm ve kürtaj oldum
kız nerdesin sen ? devamsızlıktan sınıfta kalıcan bak ona göre
mont canım hemen doktora git cunku doktor bana kanama oldugumu sordu ve kesede kanama var dedı erken gıtmısolsaydım kanamayı farkedıp ılac tedavısı verırdım benım bebek dort veya besgunmus kalbı durmus ve ıykı hastaneye gıttım yoksa benı zehırlermıs kurdas çok zor gectı allah kımseye yasatmasın bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar benimde az az lekelenme tarzında dünden beri kanama oluyoprogestorunu 2-3gündür içmedim çünkü çok bas dönemsi yapıyo yürüyomıyodum ama bugün tekrar basladım içmeye bende korkuyorum düşük olurmu diye ama rabbim nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin
kac gundur gelen gıdenle ugrasıyorum canım oyuzden fazala gelemedım sayfaya.eylulde hamişmiş.çok sevındım.hadı bı sen kaldın galıba kız.dun komsular geldı hosgeldıne bana.attakı bırıncı katta oturan kadının uc tane oglu var.ıkıser yas aralıkları var.bıze gelırken 10 aylık ogluyla geldı.kızı bulana kadar devam edecekmıs sanırım dogurmaya.samımı olmadıgım ıcın soramadımda bunun formulu varmı dıye.arka arkaya erkek cocuk dogurmus.sorsaydım yazardım sıze.ama daha yenı tanısdık kadınla
ayy bende bayılıyorum onaeylül,senin bu avatardaki oğlan çok tatlı ya,inşallah onun gibi oğluşun olur
allh razı olsun canımeylulcum hayirli ugurlu olsun insallah, Allah tamamina erdirsin, insallah gonlundeki olur oglusuna kavusursun
Zeynep_Sevin cok gecmis olsun, Allahim biran once tekrar bebek nasip etsin insallah.
dr gıt hemn beklem canımkızlar benimde az az lekelenme tarzında dünden beri kanama oluyoprogestorunu 2-3gündür içmedim çünkü çok bas dönemsi yapıyo yürüyomıyodum ama bugün tekrar basladım içmeye bende korkuyorum düşük olurmu diye ama rabbim nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin
allh razı olsun canım..en kısa zamanda sanada tekrar nasıp olsun inşeylülcum hayırlı olsun :) Hepiniz çok sağolsun canlarım benm ... 7 hafta 3 günlüktü . ve kalbi durmuştu .
apranxx kizin nasil oldu ? guluzar kizini götürdünmü plastik cerrahiye ne dedi doktor ? eylül,guluzar folik asit aliyosunuz demi hergün unutmayin.
apranxx kizin nasil oldu ? guluzar kizini götürdünmü plastik cerrahiye ne dedi doktor ? eylül,guluzar folik asit aliyosunuz demi hergün unutmayin.
aferin kız sana,hamişim falan demeden ödevlerini yapıyosun,devamsızlık yok,tam puannnnnnnn
kızım iyi çok şükür sultancım,geldi geçti birgünde...1 günde bile yüzü süzüldü kuzumun...Allah beterinden korusun...
ee hamişler,hadi başlayın artık dr kontrollerine,kese görelim,pıt pıtları duyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?