Süper Anneler - 2011

Bnm ilk dusukte 6. Haftada kalb atisini gorduk
10. Haftada cagirdi dr kontrol icin
Bnm bulantilar baslamisti kontrele bir hafta kala
Bicak gibi kesildi belirtiler anlam veremedim bende
Ve gittihimde kalbi durmus ve .6. Haftada kalmisti buyumesi
Ne kanama ne bisey hic bir belirti olmaadi
Allah yardimcimiz olsun
Hamile kalirsam 3 ay giymiycem diyorum fakat dusuklerden dolayi takip altinda olmam lazim
ALLAHA emanetiz insAllah

hep sorucam sorucam unutuyorum :44: sen bu ay antibiyotik kullanmıyor musun? nolcak şimdi,ilaç bitmişmiydi...

canım benım antıbıyotik değilde hormon ilacıydı içinde 2 adet vardı içtim bitti yumdan önceydi yani...ilaçtan sonra hemen hamiş oldum demekki aylardır bu hormon benı etkiliyormuş

Son düzenleme:
canım benım antıbıyotik değilde hormon ilacıydı içinde 2 adet vardı içtim bitti yumdan önceydi yani...ilaçtan sonra hemen hamiş oldum demekki aylardır bu hormon benı etkiliyormuş

aynen ya,keşke daha önce gidip içsymişsin...kaç aydır boşuna gitti vaktin diycem ama vakti saati varmış...olsun geldi ya,hoş geldi sefa geldi
ben neden kalamıyorum acaba kaç aydır :44:

Tahmin yurutmek zor aslinda
5. Haftada 10.000 di bnm
Gerci ikizmis o nedenle ole cikmis olabulu
Simdiden endiseler basgosterdi
Ne olacak nasil olacak
Hamile kalirsam gebelik devam edecekmi
Bir suru soru yumagi var beynimde

Tahmin yurutmek zor aslinda
5. Haftada 10.000 di bnm
Gerci ikizmis o nedenle ole cikmis olabulu
Simdiden endiseler basgosterdi
Ne olacak nasil olacak
Hamile kalirsam gebelik devam edecekmi
Bir suru soru yumagi var beynimde

bu hamileliğin su gibi aksın inşallah,sen bile anlama 9 ayın nasıl geçtiğini

sen neyapıyosun canım deneme oldu degılmı senın.ne kadar kaldı mujdelı habere bacıı ımm

ne müjdesi canım yaa,bu ay elime yüzüme bulaştı herşey...çok bilmiycen anacım iyi değil cır cır ötersen böyle yapamazsın işte..bak beceremedim bu ayda...boşa gitti...hiç dokunma bana dertliyim bu ay uslu uslu batımı bekliyorum

Kizlar nasilsiniz...telden giriyorumm... kizimi anneanne aldi bende evi toparliyodum malum 1haftadir gebelik geyiklerinden el surmedim. Dun iki defa saglik o. Gittm cok sira vardi anca bu sabah kan verdim yarin sonuc alicam eger bi sorun cikmazsa insallah gebelik takibi kayit acicaklar. Hafta sonu yada haftaya dr gidicem. Kafamda iki doktor var.. kiz benim haMileligimden sonra apartmanda komsumda gebe cikti hahahhaaaaa 4 haftalikmis... kizi 11 yasinda.. soyleyince bende soyledim.. ayni dr gidicek.. ben hala kararsizim..neyse benim dolgar folikasit yarin bitiyo.. tekrar alicam... prof elayi goturdugum zaman bana anne karninda 3ay folikasit disinda hic vitamin dahi ilac almayin demisti organlari gelistigi icin vitamin bile yavaslatiyomus.. gorumcem oyle yapti topac gibi dogdu oglu... bende 4aydir sadece folik kullaniyorum... neyse bende isleri bitirdim yavrumun yanina gideyim. Buarda elaya 2ay kulkanacagi konraktubax verdi sizin dediginiz gibi... az bisey insallah kalmicak dedi cok memnun kaldim dr.dan.. optum siziii

kizlarrr bugün basima birsey geldi. biraz gezmeye cikayim dedim giyindim kusandim birazda sportif takildim. yürüyüs yaptim dönüste biri bana laf atti döndüm baktim paralayacaktim daha cocuk yas 17- 18 belki de.ters ters baktim cocuk utandi gitti. eve geldim birtaraftan güldüm demekki daha yasimi göstermiyom yani simdilik göbek sisince isler degisir.. ee simdi bu cocuga bi sarki göndereyim ben
büyü de gel cocuk büyü de gel
hadi o yollari yürü de gel

Eylülcüm sende hamişmişsin hayırlı olsun canım, allah gönlündekini versin, beraber büyüteceğiz kızlar bebişleri, erkek bebek isteyenler değil hamişler topiğine döndük , Allah'ım hepimize gönlümüzdekini verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…