- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.321
teroşşşş
gurbettttt
hayırdır orkideyi neden soruyorsunuz?
bir durum mu var?
teroş diyetten dolayı soruyordur....mutlaka :))
ya kızlar özellikle orkide cim
komşum süt ve süt ürünleri inanılmaz tüketen biri hatta ailecek
süt,peynir,ayran vs....çok fazla tüketirler...yaz kış farketmez
et tavuk ve balık çok severler ailece....roka yı acayip yiyorlar
yumurta desem onuda çok fazla tüketirler
ama 2 oğlu var...ilk bebeği ikizmiş belli değilmiş cinsiyeti ama
kızım olmaz diye çok korkardı bence ikizleride mi erkekti acaba yada öyle mi
hisset ti....çok küçükkeb düşük yapmış zaten ikizlere
ama zamanalamayı deneyerek kızı oldu hemde ballllllıııı bir kız maşallahhhhhhh
diyet konusuna da fazla inanmıyorum ben....herşey zamanla alakalı...doğru zaman....ama ne zaman işte
mrb kızlar
sanırım bu ay yalnız kaldım(
teravet hiç bişey yapmadım valla sadece çift çizgiyi gördüğüm gün başladım denemeye
zaten çin diyet bioritm hiçbiri uymuyo şartlarıma
eşime namaz kıldırdım dua ettim
bide el halık el bari çok çağırdım
ben daha öncede yazmıştım kızlar eylülde yumurtlama takibi yapıp denedim çin de erkek görünmesine rağmen tutmadı
yani bazı faktörleri göz önünde bulundurmak güzel ama gerilmiştim ilk ay bende eşimde böyle yap şöyle yap
stres çok etkiliyo kızlar
lütfen rahat olun allah'a bırakın tabiki de denemek istediklerinizi deneyin ama fazla germeden kendinizi
adetin bittiği günkü ilişkiden hamile kalıp erkek çocuk sahibi olanlarda var
pozitif enerji ve inançla sizleri çabucak bekliyorum beni fazla tek koymayın yaaaa
hıı aklıma gelmişken ilk denemede yumurta akını kullandım x lere etki etsin y ler hazır olsun diye
daha sonraki denemelerde kullanmadım çatladığında hazır bulur y yi diye düşündüm
hıı aklıma gelmişken ilk denemede yumurta akını kullandım x lere etki etsin y ler hazır olsun diye
daha sonraki denemelerde kullanmadım çatladığında hazır bulur y yi diye düşündüm
dimla yumurta akını ne yaptınnn biorhytma baktım ama bişe anlamadım oı dalşgalar yatau çizginin üstünde oluncamı erkek bebek oluyomuş o tarihtemi ayyy valla iyce saşırdım kusura bakmayın saçmalarsam bilmiyorummm kimse çin tak.inanmıyo ama tamam rabbim verdikten herşey boşta cevremde soruyom bakıyom çin takvimi aynen çıkıyo kendimi riske atmak istemiyom napsam yumurtlama günümü bekler 1 kez deberim artık diyorummm
ya vajene yumurta akı bırakıyosun önce ph nı ölçtüm 9 un üstünde olmaması ve bi haftadan beri buzdolabında saklamaya dikkat ettim
ilişkiden yarım saat önce kullandım kötüydü ama napiyimm :))
bioritmde ilişki gününde duygusal yönde isen kız fiziksel yönde ise erkek diyolar
ama kızlar noolur dua edin bana çünkü hiç bir kıstas tutmadan kalkıştım bu işe cesaretim işte
şunu da düşündüm belki şartlar müsait olduğunda gebelik oluşmayabilir ol demeyince olmuyo işte
nebiliyim allahım sen en iyisini bilirsin
teravet sende denemiştin dimi bu ay
orkidem ne zaman başlıcaktı çalışmalara
canım nasıl anladı acaba içine mi doğdu ki yoksa belirti mi vardı benim o kazadan iki gün sonra yani dün adet olacakmışım gibi kasıklarım şişti yumurtalıklarıma sağlı sollu iğnelenme oldu .. çamaşır sepetini kaldıracaktım ağrı oldu kasığımda sanki kan boşalacakmış gibi ben de bıraktım taşımayı iteledim ...olabilir mi acep yoksa ben kafayı hamilelikle bozduğum için mi böyle hissediyorum yaa tam bir molozum bir de korktum yıkadım yıkamasaydım keşke diyorum şimdi ama iş işten geçti eşiminde kalbini kırdım bu gün tamir edyim bari yum. günü geçti nasıl olsa....
ilk denemeyi hangi gün yapmıştın.çift çizgi çıkan gün mü?
inşallah rabbim gönlünden geceni versin bacımmmm..ama o biortimde anlamadım bana baksana bi zamanınvarsa doğum tarihim m13,08,1982,yumurtlama tarihim 22 kasım 2011 eşim doğum tarihi 22 nisan 1978 bakarsan sevinirim ben yorumlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?