- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.261
gönlüne gore dr bulmana cok sevındım bacım...İnsanın içine sinmesi gerekiyor yoksa kendini tedirgin hissediyorsun ..evet canim 6. haftam oluyo. bu dr cok tecrübeliymis sezeryandan sonra hastalari 5 saat sonra ayaga kalkiyomus hastalariyla cok ilgiliymis 3d 4 d ultrasonu da varmis. cok hastasi varmis ama bizimki randevu alabilmis ayyy sevindim valla.dr un muayenesinin ulasimi da kolay.
Dun alinan kan tahlilim sonucu hcg 1000 cikti. Dr iyi dedi.. bende haftaya alicam randevuyu karar verdik gibi.. sahsultanim ben yogun olan doktordan kacarim ilkinden biliyorum yogunluktan hastayla okadar ilgilenemiyolar.. orta olsun ywter onemli olan dogumda iletisim bence... ben oyle arastiriyorum cunku eladan biliyorum dogumu zaten biz yapiyoruz yani ben normal d. Yaptim dr.un sadece moral vermesi dogum aninda cesaretlendirmesi ve hastane hijyeni bence bukadar olsa yeter... bu sefer cok lux hastaneye gitmicem zaten ben doguruyorum.. neyse canlarim yine girerim...
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar; tüm dualarınız kabul olsun bugun inş
Gunaydin eylul... hayirli cumalar...neyaptin bacim aldinmi randevuu... benim 2 gun onceki deger 1000 cikti... iyidir herhalde dr oyle dedi... randevu aldim haftaya c.tesi..ozamana kadar belki kalp atisida duyulur mu dersin?
Sağol canım.git canım özele inşallah herşey iyi olur senin için
ins Allah canm bu sefer olacak
hemen hemen aynı boydayız...babası "prensesim annesinden bile güzel "diye seviyo...aşıklar birbirlerine,kıskanıyorum vallamasallahhhhh kız sanavalla konusma yanı yazma tarzından hıc oyle durmuyosun buarada saka yaptım kızz sen varya benı cebınden cıkarırsın fıstık sahsultanda oyle dortıde oyle valla hayat dolusunuz...ama nekadar guzell boyun kadardır kızların ohh sımdı bıtanede yap ne yardımcı olurlar sana
sağolasın canım,iyi çok şükür..bugün önemli sınavı var,gitti okula ama karnı ağrıyodu halaCanım kızın nasıl oldu?kusması devam ediyomu?ay inşallah düzelmiştir de bugün rahatça uyursunuz.
şimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz..
Apranxxx ne bu yaa kizlarin biri bitmeden oburu basliyoo... cok gecmis olsun canim Insaallahh en kisa zamanda gecer sende cocukta rahat bi nefes alirsiniz
çok şükür canım,iyileşti sayılır,dün gece beraber yattık,babayı şutladık...güzel güzel uyumuşuz..
herkese hayırlı cumalar kızlar.yuce rabbım dualarımızı ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah
amin canım....günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar; tüm dualarınız kabul olsun bugun inş
seninde inşallah
Gunaydin eylul... hayirli cumalar...neyaptin bacim aldinmi randevuu... benim 2 gun onceki deger 1000 cikti... iyidir herhalde dr oyle dedi... randevu aldim haftaya c.tesi..ozamana kadar belki kalp atisida duyulur mu dersin?
canım değerin süperama koyu çizgiden dolayı ben bekliyodum böyle bi rakamı
mışıl mışıl uyuduk canım,elhamdülillahapranaxx nerdesin nasil oldu kizin ? bugün uyuyabildinizmi ?
sağolun canlarım,geçti bitti çok şükürapranax hosgeldın kızın nasıl oldu ?
gurbet pazartesiye az kaldı canım hadi hayırlısı inşş kızın seninledir
sol tarafima yattim sabaha kadar sol kasigim agridi dönemedim agridan hayir olsun
hemen hemen aynı boydayız...babası "prensesim annesinden bile güzel "diye seviyo...aşıklar birbirlerine,kıskanıyorum vallabu sabah rüyamı anlatıyorum kahvaltıda,daha ağzımı açmadan kardeimizi mi gördün diyolar bebeği sadece emzirirken vericeklermiş bana
sağolasın canım,iyi çok şükür..bugün önemli sınavı var,gitti okula ama karnı ağrıyodu hala
çok şükür canım,iyileşti sayılır,dün gece beraber yattık,babayı şutladık...güzel güzel uyumuşuz..
amin canım....
seninde inşallah
canım değerin süperama koyu çizgiden dolayı ben bekliyodum böyle bi rakamı
mışıl mışıl uyuduk canım,elhamdülillah
sağolun canlarım,geçti bitti çok şükür
bnm kizimda bnmle ayni boyda benden uzun olsun diyorum ama nerdeeee armut dibine dusmus
iyi olduguna sevindim kizinin
hayır olsun,bebek olsun canım inşallah,ya da bebekler olsun
gecen ay 23. gun oldum adet
dun 23 gunu tamamladik
ya 27. gunde olucam yada 9 ay hic olmiycam
habire deliler gibi yaziyom kendi kendime
isi de astim gerci bir firma bitirdim de yenisine basliycam
benim de önümde kaç sayfa açık bi bilsen,başım dönüyo bazen :111:
inşallah gurbatim 9 ay gelmesinler...o kadar ihtiyacım var ki bugünlerde güzel bi habere daha,amin amin amin
gecen ay 23. gun oldum adet
dun 23 gunu tamamladik
ya 27. gunde olucam yada 9 ay hic olmiycam
eski super analardan bi arkadasda hamis ne guzel bu hafta tam 4 hamisimizden haber aldik ayni ayda dogum yapmak ne guzel kirklar karisacakkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?