Süper Anneler - 2011

gönlüne gore dr bulmana cok sevındım bacım...İnsanın içine sinmesi gerekiyor yoksa kendini tedirgin hissediyorsun ..

canım senınde degerın cok güzel cıkmıs hayırlı olsun tekrardan..Bende dr konusunda karasızım kızımın dr cok kalabalık bir yanım ona git diyor bir yanım yok o kadr sıra beklenmezkı diyor kararsızım ben hala

Son düzenleme:
Gunaydin eylul... hayirli cumalar...neyaptin bacim aldinmi randevuu... benim 2 gun onceki deger 1000 cikti... iyidir herhalde dr oyle dedi... randevu aldim haftaya c.tesi..ozamana kadar belki kalp atisida duyulur mu dersin?

canım sanırım değer 6000 lere ulaşınca duyuluyormuş..2 günde bir ikiye katladığına göre muhtemelen duyarsın canım..ben daha doktora karar veremedm :18::18::18::18::18:

hemen hemen aynı boydayız...babası "prensesim annesinden bile güzel "diye seviyo...aşıklar birbirlerine,kıskanıyorum valla bu sabah rüyamı anlatıyorum kahvaltıda,daha ağzımı açmadan kardeimizi mi gördün diyolar bebeği sadece emzirirken vericeklermiş bana
Canım kızın nasıl oldu?kusması devam ediyomu?ay inşallah düzelmiştir de bugün rahatça uyursunuz.
sağolasın canım,iyi çok şükür..bugün önemli sınavı var,gitti okula ama karnı ağrıyodu hala

gecen ay 23. gun oldum adet
dun 23 gunu tamamladik
ya 27. gunde olucam yada 9 ay hic olmiycam

Son düzenleme:
habire deliler gibi yaziyom kendi kendime
isi de astim gerci bir firma bitirdim de yenisine basliycam

gecen ay 23. gun oldum adet
dun 23 gunu tamamladik
ya 27. gunde olucam yada 9 ay hic olmiycam

habire deliler gibi yaziyom kendi kendime
isi de astim gerci bir firma bitirdim de yenisine basliycam

benim de önümde kaç sayfa açık bi bilsen,başım dönüyo bazen :111:

inşallah gurbatim 9 ay gelmesinler...o kadar ihtiyacım var ki bugünlerde güzel bi habere daha,amin amin amin

benim de önümde kaç sayfa açık bi bilsen,başım dönüyo bazen :111:

inşallah gurbatim 9 ay gelmesinler...o kadar ihtiyacım var ki bugünlerde güzel bi habere daha,amin amin amin

eski super analardan bi arkadasda hamis ne guzel bu hafta tam 4 hamisimizden haber aldik ayni ayda dogum yapmak ne guzel kirklar karisacakkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…