Süper Anneler - 2011

SENIN ADINA SEVINDIM CANIM dedim yadr cok onemli bende ozel klinige gidicem insAllah hersey yeni model sigortada privat insAllah bu sefer hersey yolunda gider Allahim

Son düzenleme:

hahaha canım benim kız 1 haftadır internet yoktu.bacım ben 25 günde bir 5 gün adet oluyorum.nette ovulasyon hesaplama programından hesapladım,20 mayıs adet tarihimdi 30 mayıs yum günü çıkıyodu.aklımca biraz daha geçsin diye 30u 31e bağlayan gece tek ilişki oldu ama şu akıntı olayını bilmiyodum.benim 30 mayıs akıntı vardı 31 mayıs sabah kupkuru ve öyleden sonrası tekrar akıntı ve hatırladığım kadarıyla kasık ağrısı vardı.bir ay kadar et ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım ve saka su ph yüksek diye içtik,limonlu soda ilişki öncesi kahve ve 5-6 gün cinsel perhiz,ilişkiden sonra sağ tarafa yattım ve 1 kaç gün hemde...vaj duşa gelince ben 2 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı karbonat koydum ve derinlemesine yıkamaya çalıştım....anlayacağın burda öğrendiklerimi hemenhemen yapmaya çalıştım ki akıntı takibini kaçırmışım:)))bunları 5-10 kez yazdım daha önce.söylemek gerekirse bacım bende bukadar şeye rağmen üstelik umreye bile gidip dualar etmeme rağmen neden erkek değilde kız oldu diye çok taktım ama kısmet işte.apranxx bacım sağolsun çok kızıyodu bana kız olacak diye üzülüyorum diye:)))ha bide hep belirtilerde erkek yahu bu doktorlar kör olmasın sakın:))bebek sağ tarafta ve babada benle kilo alıyo üstelik benden çok kilo aldı 72 den 78 e çıktı adam ve bebek kızımda olduğundan çok hareketli,üstelik aşağıda duruyo falan işte.neyse bacım varmı daha soracağın birşey?bukadar işte sen neyaparsan yap takdiriilahi...
i

süpriz oldu birşey yapmadım demişsin canımda 20 ekim dışında ilişki olmadımıki tarihi hatırlıyosun.hadi hadi yinede dikkat etmişsindir:))tek sayıda hamiş olduk nedir eylülcüm.çiftle farkı neki??

canım nasılsın.bulantıların falan duzeldımı ıyısın degılmı canım.

Dun alinan kan tahlilim sonucu hcg 1000 cikti. Dr iyi dedi.. bende haftaya alicam randevuyu karar verdik gibi.. sahsultanim ben yogun olan doktordan kacarim ilkinden biliyorum yogunluktan hastayla okadar ilgilenemiyolar.. orta olsun ywter onemli olan dogumda iletisim bence... ben oyle arastiriyorum cunku eladan biliyorum dogumu zaten biz yapiyoruz yani ben normal d. Yaptim dr.un sadece moral vermesi dogum aninda cesaretlendirmesi ve hastane hijyeni bence bukadar olsa yeter... bu sefer cok lux hastaneye gitmicem zaten ben doguruyorum.. neyse canlarim yine girerim...

canımmmm cok sevdındım hayırlı olsun tekrar.sonucun cok ıyı masallah.gözunaydın tatlım

Son düzenleme:

kız doktora gıderken ayakkabına apranaksın ısmınıde yaz unutma sakın.

şekerim,ben kobay olarak şöle anlatiim 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sodayı karıştırdım,kızların şurup şırıngası vardı ölçekli tuhaf bişey,ince uzun...onunla taa derinlere zerk ettim ama noollduuu el elde baş başta kaldım yine
bu ay eserse gene yaparım,korkmuştum enfeksiyon kaparmıyım diye ama hiçbişey olmadı çok şükür

kizlar sagolunn sabir li birisi olaraktan Allahim nasip etsin isterimmm civil civil cocuk sesleri dolsun evimmmm insAllah amin

hatunnnnnn yaparim yeterki yiyin siz kiz ben 10 cocukluda olsam hic biseyden geri kalam haberin olsun

hiç şüphem yok canım yaparsın,maşşalllah 10 parmağında 20 marifet

kizlarr istedigimiz doktordan esim randevu alabilmis haftaya cuma ayin 15 inde sabah
gözün aydın sultanım,hadi bakalım ilk kese kimden gelicek hayırlısıyla..

olmazmi varda telef olmasin diyom burda cok pahali meret yaa almanyadan almistim mullerden 3 euroya adet egcerse yapcam gelsin pazartesiiiii

harcama boşuna kız milli servet gruba yeni slogan buldum;önce bat,sonra test

kızlar, yurt dışında olanlar amazondan online alabilirsiniz, çok daha ucuz. aklınızda olsun.ben 100 adet ovulation testi 15 euroya aldım

amazonu duydum, kız ne ucuzmuş,ama tr den sipariş yok di mi:26:

valla bacım kızma bana,ben senin iyiliğin için söyledim hep daha bugün bişey okudum;kimisi Allahtan erkek çocuk ister,ama Allah c.c. ona hz.Meryem gibi kız çocuğu verir,duası kabul olmadığından değil,böyle hayırlı bir kız çocuğunu hakettiğinden..
belki erkektir kız drlar görememiştir doğuma kadar yolu var

abla demeeeeee zaten yaşlandım diye dertleniyorum...3,yü gençleşmek için kullanıcam,ondan yapıyorum
büyük 14 küçük 9 yaşında canım,ellerinden öperler

masallahhhhh kız sana valla konusma yanı yazma tarzından hıc oyle durmuyosun buarada saka yaptım kızz sen varya benı cebınden cıkarırsın fıstık sahsultanda oyle dortıde oyle valla hayat dolusunuz...ama nekadar guzell boyun kadardır kızların ohh sımdı bıtanede yap ne yardımcı olurlar sana

Canım gözünaydın. Burdaki dr lar zaten zamanları yoksa randevu vermiyolar çok kuralcılar.biz zaten bu doktoru hastalarıyla çok iyi ilgileniyo tecrübeli diye seçtik.benim zaten sezeryan olur.iki dogumumda sezeryan oldu çünkü.bu dr un ameliyatı da iyiymiş.bakalım hayırlısı ilk muayenede içime sinmezse başka dr buluruz.

herkese hayırlı cumalar kızlar.yuce rabbım dualarımızı ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah

herkese hayırlı cumalar kızlar.yuce rabbım dualarımızı ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah

Gunaydin arkadasim... sanada hayirli cumalar canim... Allah gonlumuzdekileri kabul etsin insallah... sabah dr dan randevu aldik haftaya ctesi esim evde oldugu icin. Hastanenin gebelik egitimide varmis yarin cagirdilar.. elayi birakabilsem... 5 saat durmaz hicbiyerde...Bakalim nasil gecicek.. apranxxdan haberin varmi kizi nasil oldu acaba girmedi hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…