- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.241
evet canim 6. haftam oluyo. bu dr cok tecrübeliymis sezeryandan sonra hastalari 5 saat sonra ayaga kalkiyomus hastalariyla cok ilgiliymis 3d 4 d ultrasonu da varmis. cok hastasi varmis ama bizimki randevu alabilmis ayyy sevindim valla.dr un muayenesinin ulasimi da kolay.
ŞOKKKK ŞOKKKKKKKKKKK, sen almanyada deil miydin? Valla burada laf atmayı bırak kesinlikle bakmıyorlar bile. bu bağlamda şahane bir ülke.
Kubra senden cevap almak atomu parcalamaktan daha zor, sekerim:)) ben neden kızın olduguna taktım. yumurta takibi vs gibi şeyler yaptın mı? :26:
bi de şu karbonat olayını açıklar mısınız? yani 1 bardağa misal ne kadar koycaz? çok korkuyorum ondan, enfeksiyon falan yok di mi kızlarrr? Deneyenler bir anlatsın bakemm:26:
canım döngüm 29 gün..benim ovulasyon 15 gun degılde 16 17 gun gerçekleşiyor muhtemel yum günü olabilir yani
sagol canım sen yine haziran annesi ben yine temmuz annnesi olacağım ve yine tek sayıda hamiş olduk bakalım ne olacak...
süpriz oldu birşey yapmadım demişsin canımda 20 ekim dışında ilişki olmadımıki tarihi hatırlıyosun.hadi hadi yinede dikkat etmişsindir:))tek sayıda hamiş olduk nedir eylülcüm.çiftle farkı neki??
olmazmi varda telef olmasin diyom burda cok pahali meret yaa almanyadan almistim mullerden 3 euroya adet egcerse yapcam gelsin pazartesiiiii
Dun alinan kan tahlilim sonucu hcg 1000 cikti. Dr iyi dedi.. bende haftaya alicam randevuyu karar verdik gibi.. sahsultanim ben yogun olan doktordan kacarim ilkinden biliyorum yogunluktan hastayla okadar ilgilenemiyolar.. orta olsun ywter onemli olan dogumda iletisim bence... ben oyle arastiriyorum cunku eladan biliyorum dogumu zaten biz yapiyoruz yani ben normal d. Yaptim dr.un sadece moral vermesi dogum aninda cesaretlendirmesi ve hastane hijyeni bence bukadar olsa yeter... bu sefer cok lux hastaneye gitmicem zaten ben doguruyorum.. neyse canlarim yine girerim...
evet canim 6. haftam oluyo. bu dr cok tecrübeliymis sezeryandan sonra hastalari 5 saat sonra ayaga kalkiyomus hastalariyla cok ilgiliymis 3d 4 d ultrasonu da varmis. cok hastasi varmis ama bizimki randevu alabilmis ayyy sevindim valla.dr un muayenesinin ulasimi da kolay.
ŞOKKKK ŞOKKKKKKKKKKK, sen almanyada deil miydin? Valla burada laf atmayı bırak kesinlikle bakmıyorlar bile. bu bağlamda şahane bir ülke.
Kubra senden cevap almak atomu parcalamaktan daha zor, sekerim:)) ben neden kızın olduguna taktım. yumurta takibi vs gibi şeyler yaptın mı? :26:
bi de şu karbonat olayını açıklar mısınız? yani 1 bardağa misal ne kadar koycaz? çok korkuyorum ondan, enfeksiyon falan yok di mi kızlarrr? Deneyenler bir anlatsın bakemm:26:
kizlar sagolunn sabir li birisi olaraktan Allahim nasip etsin isterimmm civil civil cocuk sesleri dolsun evimmmm insAllah amin
hatunnnnnn yaparim yeterki yiyin siz kiz ben 10 cocukluda olsam hic biseyden geri kalam haberin olsun
gözün aydın sultanım,hadi bakalım ilk kese kimden gelicek hayırlısıyla..kizlarr istedigimiz doktordan esim randevu alabilmis haftaya cuma ayin 15 inde sabah
olmazmi varda telef olmasin diyom burda cok pahali meret yaa almanyadan almistim mullerden 3 euroya adet egcerse yapcam gelsin pazartesiiiii
kızlar, yurt dışında olanlar amazondan online alabilirsiniz, çok daha ucuz. aklınızda olsun.ben 100 adet ovulation testi 15 euroya aldım
valla bacım kızma bana,ben senin iyiliğin için söyledim hephahaha canım benim kız 1 haftadır internet yoktu.bacım ben 25 günde bir 5 gün adet oluyorum.nette ovulasyon hesaplama programından hesapladım,20 mayıs adet tarihimdi 30 mayıs yum günü çıkıyodu.aklımca biraz daha geçsin diye 30u 31e bağlayan gece tek ilişki oldu ama şu akıntı olayını bilmiyodum.benim 30 mayıs akıntı vardı 31 mayıs sabah kupkuru ve öyleden sonrası tekrar akıntı ve hatırladığım kadarıyla kasık ağrısı vardı.bir ay kadar et ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım ve saka su ph yüksek diye içtik,limonlu soda ilişki öncesi kahve ve 5-6 gün cinsel perhiz,ilişkiden sonra sağ tarafa yattım ve 1 kaç gün hemde...vaj duşa gelince ben 2 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı karbonat koydum ve derinlemesine yıkamaya çalıştım....anlayacağın burda öğrendiklerimi hemenhemen yapmaya çalıştım ki akıntı takibini kaçırmışım:)))bunları 5-10 kez yazdım daha önce.söylemek gerekirse bacım bende bukadar şeye rağmen üstelik umreye bile gidip dualar etmeme rağmen neden erkek değilde kız oldu diye çok taktım ama kısmet işte.apranxx bacım sağolsun çok kızıyodu bana kız olacak diye üzülüyorum diye:)))ha bide hep belirtilerde erkek yahu bu doktorlar kör olmasın sakın:))bebek sağ tarafta ve babada benle kilo alıyo üstelik benden çok kilo aldı 72 den 78 e çıktı adam ve bebek kızımda olduğundan çok hareketli,üstelik aşağıda duruyo falan işte.neyse bacım varmı daha soracağın birşey?bukadar işte sen neyaparsan yap takdiriilahi...
i
canımmmm cok sevdındım hayırlı olsun tekrar.sonucun cok ıyı masallah.gözunaydın tatlım
abla demeeeeeezaten yaşlandım diye dertleniyorum...3,yü gençleşmek için kullanıcam,ondan yapıyorum
büyük 14 küçük 9 yaşında canım,ellerinden öperler
SENIN ADINA SEVINDIM CANIM dedim yadr cok onemli bende ozel klinige gidicem insAllah hersey yeni model sigortada privat insAllah bu sefer hersey yolunda gider Allahim
Dun alinan kan tahlilim sonucu hcg 1000 cikti. Dr iyi dedi.. bende haftaya alicam randevuyu karar verdik gibi.. sahsultanim ben yogun olan doktordan kacarim ilkinden biliyorum yogunluktan hastayla okadar ilgilenemiyolar.. orta olsun ywter onemli olan dogumda iletisim bence... ben oyle arastiriyorum cunku eladan biliyorum dogumu zaten biz yapiyoruz yani ben normal d. Yaptim dr.un sadece moral vermesi dogum aninda cesaretlendirmesi ve hastane hijyeni bence bukadar olsa yeter... bu sefer cok lux hastaneye gitmicem zaten ben doguruyorum.. neyse canlarim yine girerim...
kız doktora gıderken ayakkabına apranaksın ısmınıde yaz unutma sakın.
şimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz..
Apranxxx ne bu yaa kizlarin biri bitmeden oburu basliyoo... cok gecmis olsun canim Insaallahh en kisa zamanda gecer sende cocukta rahat bi nefes alirsiniz
sagol canım benım.. telden yazınca uzun yazamıyorumsımdı pc deyım... sen nasılsın nasıl oldun arkadasım
herkese hayırlı cumalar kızlar.yuce rabbım dualarımızı ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?