Süper Anneler - 2011

Kizzz senin kizlar kac yasinda masallahh liseywmi hazirlaniyooo.... anammmm ben comez kaldim aranizda.. kizz ablami dwsem size ayip olurmu.. :)))

abla demeeeeee zaten yaşlandım diye dertleniyorum...3,yü gençleşmek için kullanıcam,ondan yapıyorum
büyük 14 küçük 9 yaşında canım,ellerinden öperler

mihlamami niyeki niye hem sadece sana yapiyo bu konuya bi aciklik istiyom

ya açıklarım ama olan gurbete olur facede yaptığı mıhlamayı paylaşmış,fotoyu yalamak istedim o derece ama şimdi sorun şu ki;burası hamiş dolu...fotoyu koyardım ama ilk aşermeniz benim yüzümden olsun istemem...ya gurbet yapıcak 1 tepsi mıhlama çağıracak hepimizi,ya da zavallı eşleriniz bütün gece mıhlama yapan bi yer arayacak

sultan bütün söylediklerimi unut canım,nasıl toparlıycam bilemiyorum,hamişlerden özür diliyorum :18:

yokk kizz icin rahat olsun. ben bu hamilelikte de asermiycem heralde canim birsey istemiyo.ben kusmayimda asermeyi istemiyom zaten.

yokk kizz icin rahat olsun. ben bu hamilelikte de asermiycem heralde canim birsey istemiyo.ben kusmayimda asermeyi istemiyom zaten.

olmadı peynir ekmek ye yaaa aynı şey sayılır toparlamaya çalıştıkça batıyorum tamam 9 ay boyunca yiyecek ismi vermek yasak

zeynepcim için çok üzüldüm.rabbim bidaha yaşatmasın.bildiğiniz gibi 3 aylıktan buyana kanamalarım var ve herseferinde birşey olacak diye korkuyorum,sürekli sırtüstü yatıp hareket ediyomu diye kendimi dinliyorum.
eylülcüm senin içinde sevindim.Allah hayırlısını versin.sen erkek bebek için bildiklerini denemişmiydin canım?
apranxcım çok geçmiş olsun kızların için,inş. sendende hamilelik haberi alırız.eylülün denemsinden haberin varmıydı bacım?yum takibi falan yaptımı ve diğerlerini?

sagol canım tskr edrım..Bir şey yapmadım bu ay...zaten sürpriz oldu bebeğim

hic belirti yasamayininiz oldumu:44:
ben hiç yaşamadım canımmm:26::26::26:
hadi gözün aydin canim.
sagol bacım sağ salim doğuralım inşşş
dün birkac doktor sectik bugün esim arayip randevu alacak
hakkında hayırlısı olsun inşş
şimdide büyük kızım hasta sabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
geçmiş olsun yaa yazık çocuklara
gördün müüüü kesin hamilesin Allah tamamına erdirsin canım benim sevinnnçççç

darısı sana güzel arkadaşımmm inşşş

canım döngüm 29 gün..benim ovulasyon 15 gun degılde 16 17 gun gerçekleşiyor muhtemel yum günü olabilir yani

cnm hamilemisin çok sevindim gözünaydın hayırlısı olsun insallah

sagol canım sen yine haziran annesi ben yine temmuz annnesi olacağım ve yine tek sayıda hamiş olduk bakalım ne olacak...

ŞOKKKK ŞOKKKKKKKKKKK, sen almanyada deil miydin? Valla burada laf atmayı bırak kesinlikle bakmıyorlar bile. bu bağlamda şahane bir ülke.

Kubra senden cevap almak atomu parcalamaktan daha zor, sekerim:)) ben neden kızın olduguna taktım. yumurta takibi vs gibi şeyler yaptın mı? :26:

bi de şu karbonat olayını açıklar mısınız? yani 1 bardağa misal ne kadar koycaz? çok korkuyorum ondan, enfeksiyon falan yok di mi kızlarrr? Deneyenler bir anlatsın bakemm:26:

gurbetim ne icten dilemissin. insallah canim gönlünden nasil geciyosa Allah öyle nasip etsin sana.

kizlar sagolunn sabir li birisi olaraktan Allahim nasip etsin isterimmm civil civil cocuk sesleri dolsun evimmmm insAllah amin
çok büyüksün Ya Rabbim...

kız dellenme ne üçüzü,6 tane eder o zaman zor olur,sonra bana mıhlama yapamazsın ikizde anlaşalım biz
hatunnnnnn yaparim yeterki yiyin siz kiz ben 10 cocukluda olsam hic biseyden geri kalam haberin olsun

Son düzenleme:
Gurbetim güzelim benim de çok kasık ağrım olmuştu. du bakalım bozma moralini. varsa elinde test attırevir bir tane daha.

ben karbonat olayini denedim nasil yaptigimi anlatayim. 1 litre suya bi yemek kasigi karbonat koydum karistirdim.siringayla uygulamaya calistim ama ne kadar yapabildim bilmiyorum fazla derine gittigini zannetmiyorum haaa tabi 1 litrenin hepsini uygulamadim tabiki

Son düzenleme:
Gurbetim güzelim benim de çok kasık ağrım olmuştu. du bakalım bozma moralini. varsa elinde test attırevir bir tane daha.

olmazmi varda telef olmasin diyom burda cok pahali meret yaa almanyadan almistim mullerden 3 euroya adet egcerse yapcam gelsin pazartesiiiii

ben karbonat olayini denedim nasil yaptigimi anlatayim. 1 litre suya bi yemek kasigi karbonat koydum karistirdim.siringayla uygulamaya calistim ama ne kadar yapabildim bilmiyorum fazla derine gittigini zannetmiyorum

agrı sızı enfeksiyon bir sey olmuyor di mi? amannn habire fikirlerim değişiyor bu ne beee? sankim yasak bir şey yapıyoruz, pek bir heyecanlanıyorum

kızlar, yurt dışında olanlar amazondan online alabilirsiniz, çok daha ucuz. aklınızda olsun.ben 100 adet ovulation testi 15 euroya aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…