- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.221
Kizzz senin kizlar kac yasinda masallahh liseywmi hazirlaniyooo.... anammmm ben comez kaldim aranizda.. kizz ablami dwsem size ayip olurmu.. :)))
çok büyüksün Ya Rabbim...
kız dellenme ne üçüzü,6 tane eder o zamanzor olur,sonra bana mıhlama yapamazsın ikizde anlaşalım biz
mihlamami niyekiniye hem sadece sana yapiyo bu konuya bi aciklik istiyom
ya açıklarım ama olan gurbete olurfacede yaptığı mıhlamayı paylaşmış,fotoyu yalamak istedim o derece ama şimdi sorun şu ki;burası hamiş dolu...fotoyu koyardım ama ilk aşermeniz benim yüzümden olsun istemem...ya gurbet yapıcak 1 tepsi mıhlama çağıracak hepimizi,ya da zavallı eşleriniz bütün gece mıhlama yapan bi yer arayacak
sultan bütün söylediklerimi unut canım,nasıl toparlıycam bilemiyorum,hamişlerden özür diliyorum :18:
yokk kizz icin rahat olsun. ben bu hamilelikte de asermiycem heralde canim birsey istemiyo.ben kusmayimda asermeyi istemiyom zaten.
olmadı peynir ekmek ye yaaa aynı şey sayılırtoparlamaya çalıştıkça batıyorum tamam 9 ay boyunca yiyecek ismi vermek yasak
zeynepcim için çok üzüldüm.rabbim bidaha yaşatmasın.bildiğiniz gibi 3 aylıktan buyana kanamalarım var ve herseferinde birşey olacak diye korkuyorum,sürekli sırtüstü yatıp hareket ediyomu diye kendimi dinliyorum.
eylülcüm senin içinde sevindim.Allah hayırlısını versin.sen erkek bebek için bildiklerini denemişmiydin canım?
apranxcım çok geçmiş olsun kızların için,inş. sendende hamilelik haberi alırız.eylülün denemsinden haberin varmıydı bacım?yum takibi falan yaptımı ve diğerlerini?
ben hiç yaşamadım canımmm:26::26::26:hic belirti yasamayininiz oldumu:44:
sagol bacım sağ salim doğuralım inşşşhadi gözün aydin canim.
hakkında hayırlısı olsun inşşdün birkac doktor sectik bugün esim arayip randevu alacak
geçmiş olsun yaa yazık çocuklaraşimdide büyük kızım hastasabaha kadar istifra etti...hiç uyumadık desem yalan olmaz...
gördün müüüü kesin hamilesinAllah tamamına erdirsin canım benim sevinnnçççç
Canimmm hadi gozun aydin bakk kesinlesti de... ohhh cok sevindim degerlerinde super... bakalim bende yarin sabah alicam sonucunu.neolacak.. yaa eylul bende bi gaz var ayiptir soylemesi.. sendede varmi.. ilj zamanlarda oluyomuss... offf mahvetti beni iki gundur kesiyo sanki karnimi... bide senin iliski gunun tam yum gunumuydu.. kac gunde bi adet oluyodun..
cnm hamilemisin çok sevindim gözünaydın hayırlısı olsun insallah
kizlarrr bugün basima birsey geldi. biraz gezmeye cikayim dedim giyindim kusandim birazda sportif takildim. yürüyüs yaptim dönüste biri bana laf attidöndüm baktim paralayacaktim daha cocuk yas 17- 18 belki de.ters ters baktim cocuk utandi gitti. eve geldim birtaraftan güldüm demekki daha yasimi göstermiyom yani simdilik göbek sisince isler degisir. .
zeynepcim için çok üzüldüm.rabbim bidaha yaşatmasın.bildiğiniz gibi 3 aylıktan buyana kanamalarım var ve herseferinde birşey olacak diye korkuyorum,sürekli sırtüstü yatıp hareket ediyomu diye kendimi dinliyorum.
eylülcüm senin içinde sevindim.Allah hayırlısını versin.sen erkek bebek için bildiklerini denemişmiydin canım?
apranxcım çok geçmiş olsun kızların için,inş. sendende hamilelik haberi alırız.eylülün denemsinden haberin varmıydı bacım?yum takibi falan yaptımı ve diğerlerini?
gurbetim ne icten dilemissin. insallah canim gönlünden nasil geciyosa Allah öyle nasip etsin sana.
kizlar sagolunn sabir li birisi olaraktan Allahim nasip etsin isterimmm civil civil cocuk sesleri dolsun evimmmm insAllah aminGeçmiş olsun canım, ne çektiniz be yavrum şu hastalıktan
Kasık ağrılarım olmuştu, bat'tan önce tahmin ediyordum gebe olduğumu
Amin canım, öyle içten söylemişsinki, ya tutarsa, çok zor olmaz mı üçüz?
hatunnnnnn yaparim yeterki yiyin siz kiz ben 10 cocukluda olsam hic biseyden geri kalam haberin olsunçok büyüksün Ya Rabbim...
kız dellenme ne üçüzü,6 tane eder o zamanzor olur,sonra bana mıhlama yapamazsın ikizde anlaşalım biz
ŞOKKKK ŞOKKKKKKKKKKK, sen almanyada deil miydin? Valla burada laf atmayı bırak kesinlikle bakmıyorlar bile. bu bağlamda şahane bir ülke.
Kubra senden cevap almak atomu parcalamaktan daha zor, sekerim:)) ben neden kızın olduguna taktım. yumurta takibi vs gibi şeyler yaptın mı? :26:
bi de şu karbonat olayını açıklar mısınız? yani 1 bardağa misal ne kadar koycaz? çok korkuyorum ondan, enfeksiyon falan yok di mi kızlarrr? Deneyenler bir anlatsın bakemm:26:
Gurbetim güzelim benim de çok kasık ağrım olmuştu. du bakalım bozma moralini. varsa elinde test attırevir bir tane daha.
ben karbonat olayini denedim nasil yaptigimi anlatayim. 1 litre suya bi yemek kasigi karbonat koydum karistirdim.siringayla uygulamaya calistim ama ne kadar yapabildim bilmiyorum fazla derine gittigini zannetmiyorum
kizlarr istedigimiz doktordan esim randevu alabilmis haftaya cuma ayin 15 inde sabah
6. haftada oluyon sanirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?