- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.281
ee hayır olsun olsun anlat hadı ruyanı.. yapalım yorum beklıyorum
pasakli ofisimden canli yayin size buyrun isler bni bekliyo ben kk mubdelasi ha bire yaziyorum
kız rüyamı anlatsam deli dersin bana
eşimin lacivert bi eşofman altı var,ikimiz aynı anda ona girmeye çalışıyoruz,cebelleştim durdum bütün geceeşimde "ayrı yattık ya aşkım ondan" diyo kız hasta diye o çocuk odasında yattı,ben kızla
hiç olmadı,dağınıklık yakışmadı sana,çabuk toparla ofisini,masaya bi çiçek falan koy,ben dantel örüvereyim sana
kızlar sezeryan oldum ve kızım yaklaşık 2 aylık oldu.çok zormuş sezeryan bu arada.hala kanamam geliyor.sanırım hormonal bir dengesizlik var.bu arada ben yokken baya bir hamiş haberi almışsınız.hepinizi tebrik ederim hamişler,allah tamamına erdirsin.çocuklarınız benimki gibi küçükse çok iyi korunun bacılar.benim ikibebek ,bir ilkokula başlayan kızla başım dertte.bu arada oğlanı bulana kadar devam mı edicen soruları çok geliyor sağdan soldan. ben ağzımın payını aldım çocuktan yana acısı geçmez bir 5-10 sene.çok öpüyorum hepinizi.
kızlar sezeryan oldum ve kızım yaklaşık 2 aylık oldu.çok zormuş sezeryan bu arada.hala kanamam geliyor.sanırım hormonal bir dengesizlik var.bu arada ben yokken baya bir hamiş haberi almışsınız.hepinizi tebrik ederim hamişler,allah tamamına erdirsin.çocuklarınız benimki gibi küçükse çok iyi korunun bacılar.benim ikibebek ,bir ilkokula başlayan kızla başım dertte.bu arada oğlanı bulana kadar devam mı edicen soruları çok geliyor sağdan soldan. ben ağzımın payını aldım çocuktan yana acısı geçmez bir 5-10 sene.çok öpüyorum hepinizi.
ne askmis sizinki yaaben bazen cocuklarin yaninda uyuyup kaliyom dogduklarindan beri zaten hasta olduklari günler hep onlarin yanindayim. yazik bizimki alisti ee yurtdisina gittigi zamanlar da var günlerdir.
biz çocuklar hasta olmadığı sürece ayrı yatamıyoruz canım ya,benim uyuyakalma alışkanlığım yoktur,eşim sağolsun tekli koltukta bile uyuyakalıyor...hemen sürükleye sürükleye götürüyorum yatak odasına,o anda çok söyleniyo ama sabah olunca hatırlamıyo...Allah ayırmasın,o ayaklarımız illa değicek birbirine,yoksa uyku tutmuyo
kız sultan,bi test daha yapaydın da gözümüz gönlümüz açılaydı,şööyle ennn koyusundan bi t çizgisi göreydik,iyiydi
sol tarafima yattim sabaha kadar sol kasigim agridi dönemedim agridan hayir olsun
aaa kız guluzar testi koyuydu bacım benımkı sılık ötesi sultanında siliktii..kız sultan,bi test daha yapaydın da gözümüz gönlümüz açılaydı,şööyle ennn koyusundan bi t çizgisi göreydik,iyiydi
canım hayırlı cumalar.hadı bakalım sendende bır mujde alalım ınsallah
hahaha canım benim kız 1 haftadır internet yoktu.bacım ben 25 günde bir 5 gün adet oluyorum.nette ovulasyon hesaplama programından hesapladım,20 mayıs adet tarihimdi 30 mayıs yum günü çıkıyodu.aklımca biraz daha geçsin diye 30u 31e bağlayan gece tek ilişki oldu ama şu akıntı olayını bilmiyodum.benim 30 mayıs akıntı vardı 31 mayıs sabah kupkuru ve öyleden sonrası tekrar akıntı ve hatırladığım kadarıyla kasık ağrısı vardı.bir ay kadar et ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım ve saka su ph yüksek diye içtik,limonlu soda ilişki öncesi kahve ve 5-6 gün cinsel perhiz,ilişkiden sonra sağ tarafa yattım ve 1 kaç gün hemde...vaj duşa gelince ben 2 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı karbonat koydum ve derinlemesine yıkamaya çalıştım....anlayacağın burda öğrendiklerimi hemenhemen yapmaya çalıştım ki akıntı takibini kaçırmışım:)))bunları 5-10 kez yazdım daha önce.söylemek gerekirse bacım bende bukadar şeye rağmen üstelik umreye bile gidip dualar etmeme rağmen neden erkek değilde kız oldu diye çok taktım ama kısmet işte.apranxx bacım sağolsun çok kızıyodu bana kız olacak diye üzülüyorum diye:)))ha bide hep belirtilerde erkek yahu bu doktorlar kör olmasın sakın:))bebek sağ tarafta ve babada benle kilo alıyo üstelik benden çok kilo aldı 72 den 78 e çıktı adam ve bebek kızımda olduğundan çok hareketli,üstelik aşağıda duruyo falan işte.neyse bacım varmı daha soracağın birşey?bukadar işte sen neyaparsan yap takdiriilahi...
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?