Süper Anneler - 2011

pasakli ofisimden canli yayin size buyrun isler bni bekliyo ben kk mubdelasi ha bire yaziyorum

Eklentiler

• $20131108_104355.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 26
ee hayır olsun olsun anlat hadı ruyanı.. yapalım yorum beklıyorum

kız rüyamı anlatsam deli dersin bana

eşimin lacivert bi eşofman altı var,ikimiz aynı anda ona girmeye çalışıyoruz,cebelleştim durdum bütün gece eşimde "ayrı yattık ya aşkım ondan" diyo kız hasta diye o çocuk odasında yattı,ben kızla

kızlar sezeryan oldum ve kızım yaklaşık 2 aylık oldu.çok zormuş sezeryan bu arada.hala kanamam geliyor.sanırım hormonal bir dengesizlik var.bu arada ben yokken baya bir hamiş haberi almışsınız.hepinizi tebrik ederim hamişler,allah tamamına erdirsin.çocuklarınız benimki gibi küçükse çok iyi korunun bacılar.benim ikibebek ,bir ilkokula başlayan kızla başım dertte.bu arada oğlanı bulana kadar devam mı edicen soruları çok geliyor sağdan soldan.ben ağzımın payını aldım çocuktan yanaacısı geçmez bir 5-10 sene.çok öpüyorum hepinizi.

ne askmis sizinki yaa ben bazen cocuklarin yaninda uyuyup kaliyom dogduklarindan beri zaten hasta olduklari günler hep onlarin yanindayim. yazik bizimki alisti ee yurtdisina gittigi zamanlar da var günlerdir.

canım güle güle büyüt kızçelerini....çok şekerlerdir eminim...hahah 9 senede kesin geçiyo ben bile bu saaten sonra istiyosam sen kesin 4.yü yaparsın
Allahım hayırlı evlatlar nasib etsin...bayram sofralarımız evlatlarımızla torunlarımızla dolu olsun inşallah

tebrik ederim Allah anali babali saglikli büyütsün.

ne askmis sizinki yaa ben bazen cocuklarin yaninda uyuyup kaliyom dogduklarindan beri zaten hasta olduklari günler hep onlarin yanindayim. yazik bizimki alisti ee yurtdisina gittigi zamanlar da var günlerdir.

biz çocuklar hasta olmadığı sürece ayrı yatamıyoruz canım ya,benim uyuyakalma alışkanlığım yoktur,eşim sağolsun tekli koltukta bile uyuyakalıyor...hemen sürükleye sürükleye götürüyorum yatak odasına,o anda çok söyleniyo ama sabah olunca hatırlamıyo...Allah ayırmasın,o ayaklarımız illa değicek birbirine,yoksa uyku tutmuyo

masallah Allah bozmasin canim cok güzel

kız sultan,bi test daha yapaydın da gözümüz gönlümüz açılaydı,şööyle ennn koyusundan bi t çizgisi göreydik,iyiydi

canım masallah buyumus prenses.allah analı babalı buyutsun canım.gelemedın sende coktandır ozledık vallahı.arada gel ugra tatlım.

kız sultan,bi test daha yapaydın da gözümüz gönlümüz açılaydı,şööyle ennn koyusundan bi t çizgisi göreydik,iyiydi
aaa kız guluzar testi koyuydu bacım benımkı sılık ötesi sultanında siliktii..

gözün aydın maral.saglıklı sıhhatlı uzun ömrü olsun yavrunun...

CNM ALLAH KOLAYLIK VERSIN
cnm kimseye bakma Allah kolaylik
versin kuzum

kubra her seyi sahane yapmissin da en onemli kismi ovulasyonu hesaplamayi atlamissin. keske ovulasyon testi alsaydin? internete ne guveniyorsun? tabii ki sunda haklisin, bu yaptiklarimiz %100 degil. sadece sansimizi artirmaya ugrasiyoruz. bi de takiyoruz tabii. neden herkesin oluyor da bizimki bir turlu olmuyor diye? bizim sulale anne tarafi hep kzi? resmen bilimsel deney yapiyoruz. herkes farkli erkeklerle evli, cinsiyeti erkek belirliyorsa nasil oluyorda benim anne tarafim hep kiz oluyor?

kizin icin de uzulme. simdi senin hala, belki erkek olur diye umudun var. bos yere kendini iyice uzme. bebegin bir dogsun, zaten gozun baska bir sey gormeyecek. millete de aldirma, biraz da bizler psikolijimizi bozuyor. sahane 2 kizin olacak, birbirlerine yoldaslik yapark buyuyecekler.

kizlarr ya ben az önce birsey yaptim inanamiyorum. evde yiyecek yokmus gibi bi kutu labne peyniri ketcap bir tabak da kücük aci biber tursusu hepsinden ekmege dürdüm dürdüm yedim.normalde hic aklima gelmez. ee o kadar aci biberden sonra mideme birsey olmasin yaaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…