Süper Anneler - 2011

gezın gezın gezgıncıler.nereye gıdıyosunuz kız.benıde goturun yaaaaaaaa

çocuklar büyüdükçe,programlarını kendileri yapıyolar canım,ikisinin de ayrı ayrı...ben şoförlük yapıcam onlara,ordan araya pinpon topu gibi gezicem...arada buluşup bi yemek yeriz,sonra sinemada yeni çizgi film varmış,ona gidelim diye tutturdular...gel kız valla,onlar filme girince biz de kahve içeriz seninle

sendemı yaaa cadılar benı kıskandırın burda.ben ankarayı cok özledıııııııııııııııııııımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım yaa kıyamam sende çık çocuklarla,gerçi orda hava nasıl bilmem ama,kapalı mekanlara gidin...çocuklar yarış atı gibi,hafta içi okul dersane, test çöz, ders yap...yazık onlara yaa,bizim çocukluğumuz böylemiydi...sokaklarda büyüdüm ben,bisiklet tepesinde,ağaçlarda...daha benim kızlarım hiç sokağa oynamaya çıkmadılar

Afffff anam yeni oturdun
Temizlik yaptim mutfagi sildim firini sildim buzdolabini sildim
Kapilari sildim camlari sildim oturma odasinin
Yemek yaptim
Cocuklari camiden aldim hizimi alamadim ihtiyaci olan gurbete
Muracat etsin iyi temizlik yaparim

herkes gezmede kımsecıkler yok offffff.canım sıkılıyor benımde.eşim mesaaıde.yarında nöbetcıymıs.ankarayı cok özledım beeeeeeeeeeeeeeeeennn:84::84::84::84::84::84:

kızlar uzayamı gıttını yaaaa.nerdesınız.kımsecıkler yok yıne.anam buhar oldu bunlar galıba..:88::122:

Son düzenleme:
Anacim benim midem arada kayniyo ee bide kizin burnu su gibi akiyo.. ee gezdir yedir temizlik misafirlik anca...sen nasilsin dortim nevar yokk..

Son düzenleme:
Benim iki oglum var ALLAHIM dualarimi kabul ederse birde kizim olsun cok istiyorum kardesimde yok bir kizim olsun bana kardes olsun istiyorum yazilanlari basindan itibaren okumaya calistim Allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin

zeynil,hoşgeldin canım,Allah sana da gönlünden geçeni nasib etsin...
kızlar ne gezdim ne gezdim haftasonu,ev dandini giyindik çıktık,giyindik çıktık...çok fenaaa :18:

ee sizde ne var ne yok bakemmm

Evettt galiba hamileyim yaaa...ayyy cok heyecanlandim ne yapicami sasirdim

geldınmı yavrum anneye... Allahım saglıklı ver hayırlı verde ne verırsen ver yarabbım... sukurler olsun sana....

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım senin için çook sevindim
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

bir süredir gelemiyordum başlığa
kaldığım yerden okuyarak inşallah sizlere yetişeceğim

günaydın kızlar mutlu bir hafta diliyorum herkese

zeyni aramıza hoş geldin

kernek nereye kayboldun sen yaa...bir hamişimiz daha var hadi bul onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…