Süper Anneler - 2011

geliyorum gidiyorum,kimsecikler yok

ya kapalısınız ya da farklı bölümlerdesiniz,tabi haklı olarak artık gebelik kısımlarına takılıyorsunuz

inşaAllah bu ay ben de gelirim sizinle

burdayız canım ben ara sıra temmuz annelerine bakıyorum ama yan sekmede acıyorum onu süper annlerım her daım acık ama aksamları giremiyorum son günlerde

bu dr lar hep farklı seyler soyluyor kımı pastorıze sut ıcın dıyor kımı mandıra sutu anacım kıme ınanacagımızı şaşırdık

tek ilişkı derken nasıl yanı.tam yumurtlama gunumu tek ılsıkı oldu yoksa bılmedenmı oldu canım.bıze bıraz anlatırmısın.

Benim yumurtlama gunum tek iliskiyle oldu ama simdi dusununce ben yaptiktan sonra hemen banyoya giderim iki oglumdada aklimda cocuk fikri yoktu ilk oglumda yasmin kullaniyordum hapi biraktim 7 ay olmadi sonraki ay hamile kaldim ikinci oglumdada yaz 24 kullaniyordum bacak agrisindan kutuyu yarim biraktim hemen hamile kaldim benim hikayem bu insallah yardimci olmusumdur :))

aslında bende pek sık giremedim kızlar,ara ara baktım...ablamın kızı evlenmişti mayısta,dışa gelin gitti...bu hafta o gelmiş,sülalecek toplandık...yarın leopar partimiz var partiye davetli olanlar leopar giymek zorunda o kadar kalabalıkız ki...büyük ablam,4 kızı,torunu,diğer ablam,onun kızı ve torunu,yengem ve 2 kızı,ben,kızlarım...sadece annem ve babamdan olanlar bu kadarcık bi toplanıyoruz,evlere şenlik....o zaman diyorum işte iyiki kız hepsi diye ben biraz tekne kazıntısıyım,ablamların torunları var

sonraaaa,kombimiz bozuk donuyoruzzzzzzzzzz.akşama tamirci gelicek ve temizlik şart bugün

eşimin ameliyat olma durumu var,burun kemiğinden ve dün tüm gün üni hastanesindeydik...ama kilosu var biraz,erteledik...önce kilo vericek...dr listesiyle,lahana çorbası kürüne başladık beraber...ben de 2-3 kilo versem iyi olacak

işte böyle kızlarrrrr...günler su gibi akıp gidiyor,aslında iyi oldu çünkü bata 3 gün kalmış ve ben farkında değilim

hamileyken de kullanilmazki yaa lustrala esdeger birsey bulmam lazim:44: off ne yapcam ben bir hafta yaa internete de giremem dogru dürüst

adaçayı iyi gelir bi de ama o da hamişken içilmezki anacım....papatya mı içsen ne?

ya da direk onların çayına at ilacı,onlar gülsün gülsün gezsinler saf gibi

kizz hakkaten ne yogunsun yaa ama ne güzel iste ben de bu gurbet ellere gelene kadar öyle kuzenlerle arkadaslarla falan dolu dolu gecerdi günler. simdi ise buarada leopar partisimi leopar apranxx diyelim artik sana esine de gecmis olsun .evet senin bat yaklasti hesap kitap olacak mi istersen beraber matematik derslerine girelim

sultan o lustral bana her hafta lazım bacım aynı sehırde olmamamıza rağmen her hafta yanımdalar hatta bugünde

ay bu ne yaaa,aynı şehirde yatılı kalmaya şiddetle karşıyım ortam oluştursam bizimde olacağımız o ama,aslaaaaaaaaa....herkes evinde kalsın yaa
ben kaynana olunca hiç kalmıcam öyle,anahtar yaptırırm kendime,onlar yokken gidip süpriz yaparım
ayrıca sigara içme hamiş hamiş

aslinda yatiliya karsi degilim de uzun sürünce bunaliyo insan. biz ayni sehirde degiliz.cocuklara dayanamiyorum cok seviyolar dedelerini dedeleri de Allah var onlara dayanamiyo.benim kayinbabayla bi sorunum yok da kaynananin muhabbeti beni pek acmiyo yaa
evet eylül niye hamis hamis sigara iciyosun

evet,herkes leopar giyecek,giymeyeni sokmayız giyilen leoparın durumuna göre,uygun foto çekersem eklerim

yok canım yaa,matematik dersi tırtttt...gitti 29 unda çatladı manyak yumurta....ama bu ay eşim test yaptırcak ve hemen arginin alıcam ona takviye...azıcık korkutursam içer lh testi alıcam birsürü...atei ölçücem bide...ateşim 36.6 bugün...sanırım düşüşe geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…