- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.361
geliyorum gidiyorum,kimsecikler yok
ya kapalısınız ya da farklı bölümlerdesiniz,tabi haklı olarak artık gebelik kısımlarına takılıyorsunuz
inşaAllah bu ay ben de gelirim sizinle
ne yemen lazim onlari falan sor nari bi dr hamile iken kesinlikle yasaklamis mesela naneyi falan yasak etmis
canim adet sökturucu ozelligi var narin dikkatneee nar yasakmiymis dün esim bi tabak zorla yedirdi bana
bu dr lar hep farklı seyler soyluyor kımı pastorıze sut ıcın dıyor kımı mandıra sutu anacım kıme ınanacagımızı şaşırdık
canim adet sökturucu ozelligi var narin dikkat
apranxx kizz nerdesin bana cumartesi lustral lazim 1 haftalik
sultan o lustral bana her hafta lazım bacım aynı sehırde olmamamıza rağmen her hafta yanımdalar hatta bugünde
tek ilişkı derken nasıl yanı.tam yumurtlama gunumu tek ılsıkı oldu yoksa bılmedenmı oldu canım.bıze bıraz anlatırmısın.
apranxx kizz nerdesin bana cumartesi lustral lazim 1 haftalik
sultan o lustral bana her hafta lazım bacım aynı sehırde olmamamıza rağmen her hafta yanımdalar hatta bugünde
hahahhaha gönderiyorum hemen ikinizede 1 er koli
hamileyken de kullanilmazki yaa lustrala esdeger birsey bulmam lazim:44: off ne yapcam ben bir hafta yaa internete de giremem dogru dürüst
aslında bende pek sık giremedim kızlar,ara ara baktım...ablamın kızı evlenmişti mayısta,dışa gelin gitti...bu hafta o gelmiş,sülalecek toplandık...yarın leopar partimiz varpartiye davetli olanlar leopar giymek zorunda o kadar kalabalıkız ki...büyük ablam,4 kızı,torunu,diğer ablam,onun kızı ve torunu,yengem ve 2 kızı,ben,kızlarım...sadece annem ve babamdan olanlar bu kadarcık bi toplanıyoruz,evlere şenlik....o zaman diyorum işte iyiki kız hepsi diye ben biraz tekne kazıntısıyım,ablamların torunları var
sonraaaa,kombimiz bozuk donuyoruzzzzzzzzzz.akşama tamirci gelicek ve temizlik şart bugün
eşimin ameliyat olma durumu var,burun kemiğinden ve dün tüm gün üni hastanesindeydik...ama kilosu var biraz,erteledik...önce kilo vericek...dr listesiyle,lahana çorbası kürüne başladık beraber...ben de 2-3 kilo versem iyi olacak
işte böyle kızlarrrrr...günler su gibi akıp gidiyor,aslında iyi oldu çünkü bata 3 gün kalmış ve ben farkında değilim
adaçayı iyi gelir bi de ama o da hamişken içilmezki anacım....papatya mı içsen ne?
ya da direk onların çayına at ilacı,onlar gülsün gülsün gezsinler saf gibi
ay bu ne yaaa,aynı şehirde yatılı kalmaya şiddetle karşıyımortam oluştursam bizimde olacağımız o ama,aslaaaaaaaaa....herkes evinde kalsın yaa
ben kaynana olunca hiç kalmıcam öyle,anahtar yaptırırm kendime,onlar yokken gidip süpriz yaparım
ayrıca sigara içme hamiş hamiş
kizz hakkaten ne yogunsun yaa ama ne güzel iste ben de bu gurbet ellere gelene kadar öyle kuzenlerle arkadaslarla falan dolu dolu gecerdi günler. simdi isebuarada leopar partisimi leopar apranxx diyelim artik sana esine de gecmis olsun .evet senin bat yaklasti hesap kitap olacak mi istersen beraber matematik derslerine girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?