Süper Anneler - 2011

Benim iki oglum var ALLAHIM dualarimi kabul ederse birde kizim olsun cok istiyorum kardesimde yok bir kizim olsun bana kardes olsun istiyorum yazilanlari basindan itibaren okumaya calistim Allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin

@zeynil hayat iste!! sen kiz icin ugrasiyorsun bizler erkek. bolca sey et canim :)), bu sayede y spermeleri oluyor. ovulasyon gununden ozellikle kacin.

anaaamm
oku oku bitmiyor vazgeçtim geçmiş okumaktan
kızlar hepinizi çok özledim
herkes iyi, mutludur umarım

@kernek sen gittiginde buralar çöldü, şimdi yeşillendi.

kizlar bebegime hiperaktif tanisi koyuldu, moralim sifir. hani turkiyede bunun geyigini yapariz, isteriz. benim cocugum cok hareketli, hiperaktif diye. ama oyle degil. dr neler neler soyledi. bilmiyorum bakalim, bi turkiye ye gideyim de bebegimi tekrar gostereyim. sizlerde olan var mi? forumu bi didikleyeyim bakayim, kesin vardir.

Benim iki oglum var ALLAHIM dualarimi kabul ederse birde kizim olsun cok istiyorum kardesimde yok bir kizim olsun bana kardes olsun istiyorum yazilanlari basindan itibaren okumaya calistim Allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin

hosgeldinn.insallah gönlündeki olur canim. oglanlarda bi yöntem uyguladin mi yoksa tesadüf mü oldu ?

slm nasılsın sultan?benim baş dönmem başladı biraz onun dışında iyiyim

slm canim iyiyim. benim dün kasiklarima bi sanci girdi. ama oturunca gecti. bir sey daha farkettim. sag kasigimin asagisi sol tarafa göre biraz sis sanki. esime de gösterdim dogru ni ye öyle acaba dedi. dünden beri icim rahat degil dis gebelik mi acaba ? cuma günü keseyi görmeden icim rahat etmeyecek.

Son düzenleme:
Sicak karsilamaniz icin herkese tesekkur iki oglumda tek iliskide oldu yalniz benim enbuyuk sorunum esim ucuncuye hayir diyor yani onu katakuliye getirmem lazim :)))

canım kafanı takma kardesımde hamişken öyleydi sağ salim doğum yaptı hiç sorunda olmadı içini ferah tut bak onun oglu oldu senın ogluş kendini belli etmiş bak..

canım kafanı takma kardesımde hamişken öyleydi sağ salim doğum yaptı hiç sorunda olmadı içini ferah tut bak onun oglu oldu senın ogluş kendini belli etmiş bak..

ayy canim öyle mi diyosun. insallah yaa. ama yok cuma günü doktora gitmeden rahat olamam ben.eger her sey normalse zaten ben de doktordan sonra takvimimi yaparim.

canım Allah korusun...aklına kötü şeyler getirme...hamilelikte oluyo bazen böyle tuhaflıklar...bak eylül de demiş normal diye...cuma günü görsende rahatlasan yaa

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendimi temizlige verdimmmmmm yarim gun calistim ofiste ciktim yukari ver elini temizlik
kilolari bole vercem iyi olcekkkk

Sicak karsilamaniz icin herkese tesekkur iki oglumda tek iliskide oldu yalniz benim enbuyuk sorunum esim ucuncuye hayir diyor yani onu katakuliye getirmem lazim :)))

tek ilişkı derken nasıl yanı.tam yumurtlama gunumu tek ılsıkı oldu yoksa bılmedenmı oldu canım.bıze bıraz anlatırmısın.

geliyorum gidiyorum,kimsecikler yok

ya kapalısınız ya da farklı bölümlerdesiniz,tabi haklı olarak artık gebelik kısımlarına takılıyorsunuz

inşaAllah bu ay ben de gelirim sizinle

canım Allah korusun...aklına kötü şeyler getirme...hamilelikte oluyo bazen böyle tuhaflıklar...bak eylül de demiş normal diye...cuma günü görsende rahatlasan yaa

canim bnm insAllah bisey olmaz yuregini ferah tut kasik agrilari normal guzelim

schahsultan cnm benim oğlumda öyleydi seninde oğlun olucak bak gör sağdan yumurtlamışsın belli doktorada sor istersen bunu

sagolun arkadaslar insallah öyledir. month doktora sor dedinde. evet aklimda doktora ne taraftan yumurtladigimi soracam. kizlaarrr baska ne sorayim yaaa

geliyorum gidiyorum,kimsecikler yok

ya kapalısınız ya da farklı bölümlerdesiniz,tabi haklı olarak artık gebelik kısımlarına takılıyorsunuz

inşaAllah bu ay ben de gelirim sizinle

kizz dün sen pek yoktun evi toparliyosun diye düsündüm. ben bi bu topikteyim baska topiklere birsey yazmadim daha. hem ben buraya alistim ya baska topige gitmek istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…