- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.341
Benim iki oglum var ALLAHIM dualarimi kabul ederse birde kizim olsun cok istiyorum kardesimde yok bir kizim olsun bana kardes olsun istiyorum yazilanlari basindan itibaren okumaya calistim Allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin
anaaamm
oku oku bitmiyor vazgeçtim geçmiş okumaktan
kızlar hepinizi çok özledim
herkes iyi, mutludur umarım
Benim iki oglum var ALLAHIM dualarimi kabul ederse birde kizim olsun cok istiyorum kardesimde yok bir kizim olsun bana kardes olsun istiyorum yazilanlari basindan itibaren okumaya calistim Allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin
zeynil,hoşgeldin canım,Allah sana da gönlünden geçeni nasib etsin...
kızlar ne gezdim ne gezdim haftasonu,ev dandinigiyindik çıktık,giyindik çıktık...çok fenaaa :18:
ee sizde ne var ne yok bakemmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ne bereketli kadınlarsınız yaa maşallah maşallah maşallah...........
tebrikler canım benim hayırlı olsun
slm nasılsın sultan?benim baş dönmem başladı biraz onun dışında iyiyim
slm canim iyiyim. benim dün kasiklarima bi sanci girdi. ama oturunca gecti. bir sey daha farkettim. sag kasigimin asagisi sol tarafa göre biraz sis sanki. esime de gösterdim dogru ni ye öyle acaba dedi. dünden beri icim rahat degil dis gebelik mi acaba ? cuma günü keseyi görmeden icim rahat etmeyecek.
canım kafanı takma kardesımde hamişken öyleydi sağ salim doğum yaptı hiç sorunda olmadı içini ferah tut bak onun oglu oldu senın ogluş kendini belli etmiş bak..
slm canim iyiyim. benim dün kasiklarima bi sanci girdi. ama oturunca gecti. bir sey daha farkettim. sag kasigimin asagisi sol tarafa göre biraz sis sanki. esime de gösterdim dogru ni ye öyle acaba dedi. dünden beri icim rahat degil dis gebelik mi acaba ? cuma günü keseyi görmeden icim rahat etmeyecek.
ayy canim öyle mi diyosun. insallah yaa. ama yok cuma günü doktora gitmeden rahat olamam ben.eger her sey normalse zaten ben de doktordan sonra takvimimi yaparim.
Sicak karsilamaniz icin herkese tesekkur iki oglumda tek iliskide oldu yalniz benim enbuyuk sorunum esim ucuncuye hayir diyor yani onu katakuliye getirmem lazim :)))
canım Allah korusun...aklına kötü şeyler getirme...hamilelikte oluyo bazen böyle tuhaflıklar...bak eylül de demiş normal diye...cuma günü görsende rahatlasan yaa
canim bnm insAllah bisey olmaz yuregini ferah tut kasik agrilari normal guzelim
schahsultan cnm benim oğlumda öyleydi seninde oğlun olucak bak görsağdan yumurtlamışsın belli doktorada sor istersen bunu
geliyorum gidiyorum,kimsecikler yok
ya kapalısınız ya da farklı bölümlerdesiniz,tabi haklı olarak artık gebelik kısımlarına takılıyorsunuz
inşaAllah bu ay ben de gelirim sizinle
sagolun arkadaslar insallah öyledir. month doktora sor dedinde. evet aklimda doktora ne taraftan yumurtladigimi soracam. kizlaarrr baska ne sorayim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?