Süper Anneler - 2011

ben 1 güne de karşıyım sabahlar olmuyo valla aynen benimde kayınpederle sorunum yok ama valide sultanın muhabbeti :120:

senin elindeki neeeeeeeeeee,çabuk söndür onu

Son düzenleme:

hamis degilsen adet olursan bi gün matematik dersine gireriz

zeynilcim, yasmin erkek bebek şansını arttırıyormuş ama hiç beklemeden banyoya gidip hamile kalman da ilginç...işte Allahım verdi mi veriyor çok büyük....biz saatlerce bekliyoruz ama vakti saati var inşaAllah...

sen başladın mı kız için diyetler falan

bu ay bende hiç beklemeden banyoya giedim,nasılsa yum mum kalmadı diye Allahım çok büyüksün,böyle mi gönderceksin oğluşumu bana

Yok baslamadim zaten cok yemekle aram yokta kahve cok iciyorum.ne kadar dogru soyledin vakti zamani gelince oluyor iste otesi yok.aslinda benim esim et obur buarada et yemezse doymaz bide iki erkek kardes eltiminde iki oglu var bizimkisi kacinilmaz son gibi :))

eşine geçmiş olsun bacım.gununuze de bayıldım yanı...

kız başka sehırdeyızde cok yakın ama 1 saat kadarcık
aman anacım bosver ben senın su cay işini sevdim lustralı caylarına atsam dırek olmamı

apranx gecmis olsun esimde olmustu burun amaliyati zor geciyor Allah kolaylik versin gulum

apranxx bitmedi mi sporun.kizz bak fazla spor yapma belki hamissindir oglusunu yorma

kız spor bitti de,aman spor dediğim 30 dk yürüyüş kombiciler gelicek diye dip bucak temizlik yaptım...her yere giriyo mübarekler..
hahahaa artık gülüyorum yaaa,acaba hamişmiyim demekten yoruldum..yok değilimdir kesinnn,testte yapmıcam zaten...çok istiyosa gelsin sıpa napimm

apranx gecmis olsun esimde olmustu burun amaliyati zor geciyor Allah kolaylik versin gulum

Allah razı olsun canım...iş ciddiye binince korktu,kıyamam yaa,çocuk gibi...dr önce biraz kilo ver dedi,birazcık tombişte ama kaçınılmaz son bizimkisi,gece uyurken nefes almıyo 10-15 sn kadar,ödüm patlıyo o zaman,Allahım korusun...

1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk

1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk

Hamislik tiripi atanlarrr varr
9 ay nazini cekeceyuk olsun be yaee

Hamislik tiripi atanlarrr varr
9 ay nazini cekeceyuk olsun be yaee

Gurbetim yandimm ben bittim ben... kiza zor bakiyorum zorla yiyip iciyorum napicam ya durmadan gegiriyorum yanm hazimsizlik hepsi var...napicam ne kullanicam bilmiyorum... ilk 3 ay vitamin bile almak iyi degil organ gelisimi oldugu icin. Sasirdim valla..

Kiyamam bn sana kuzum
Sonucu guzel olacak dayan bn neler vermezdim
Neler ahtim var asla sikayet etmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…