- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.381
aslinda yatiliya karsi degilim de uzun sürünce bunaliyo insan. biz ayni sehirde degiliz.cocuklara dayanamiyorum cok seviyolar dedelerini dedeleri de Allah var onlara dayanamiyo.benim kayinbabayla bi sorunum yok da kaynananin muhabbeti beni pek acmiyo yaa
evet eylül niye hamis hamis sigara iciyosun
evet,herkes leopar giyecek,giymeyeni sokmayızgiyilen leoparın durumuna göre,uygun foto çekersem eklerim
yok canım yaa,matematik dersi tırtttt...gitti 29 unda çatladı manyak yumurta....ama bu ay eşim test yaptırcak ve hemen arginin alıcam ona takviye...azıcık korkutursam içerlh testi alıcam birsürü...atei ölçücem bide...ateşim 36.6 bugün...sanırım düşüşe geçti
Benim yumurtlama gunum tek iliskiyle oldu ama simdi dusununce ben yaptiktan sonra hemen banyoya giderim iki oglumdada aklimda cocuk fikri yoktu ilk oglumda yasmin kullaniyordum hapi biraktim 7 ay olmadi sonraki ay hamile kaldim ikinci oglumdada yaz 24 kullaniyordum bacak agrisindan kutuyu yarim biraktim hemen hamile kaldim benim hikayem bu insallah yardimci olmusumdur :))
bu ay bende hiç beklemeden banyoya giedim,nasılsa yum mum kalmadı diyeAllahım çok büyüksün,böyle mi gönderceksin oğluşumu bana
zeynilcim, yasmin erkek bebek şansını arttırıyormuş ama hiç beklemeden banyoya gidip hamile kalman da ilginç...işte Allahım verdi mi veriyor çok büyük....biz saatlerce bekliyoruz ama vakti saati var inşaAllah...
sen başladın mı kız için diyetler falan
eşine geçmiş olsun bacım.gununuze de bayıldım yanı...aslında bende pek sık giremedim kızlar,ara ara baktım...ablamın kızı evlenmişti mayısta,dışa gelin gitti...bu hafta o gelmiş,sülalecek toplandık...yarın leopar partimiz varpartiye davetli olanlar leopar giymek zorunda o kadar kalabalıkız ki...büyük ablam,4 kızı,torunu,diğer ablam,onun kızı ve torunu,yengem ve 2 kızı,ben,kızlarım...sadece annem ve babamdan olanlar bu kadarcık bi toplanıyoruz,evlere şenlik....o zaman diyorum işte iyiki kız hepsi diye ben biraz tekne kazıntısıyım,ablamların torunları var
sonraaaa,kombimiz bozuk donuyoruzzzzzzzzzz.akşama tamirci gelicek ve temizlik şart bugün
eşimin ameliyat olma durumu var,burun kemiğinden ve dün tüm gün üni hastanesindeydik...ama kilosu var biraz,erteledik...önce kilo vericek...dr listesiyle,lahana çorbası kürüne başladık beraber...ben de 2-3 kilo versem iyi olacak
işte böyle kızlarrrrr...günler su gibi akıp gidiyor,aslında iyi oldu çünkü bata 3 gün kalmış ve ben farkında değilim
ay bu ne yaaa,aynı şehirde yatılı kalmaya şiddetle karşıyımortam oluştursam bizimde olacağımız o ama,aslaaaaaaaaa....herkes evinde kalsın yaa
ben kaynana olunca hiç kalmıcam öyle,anahtar yaptırırm kendime,onlar yokken gidip süpriz yaparım
ayrıca sigara içme hamiş hamiş
schahsultan cnm benim oğlumda öyleydi seninde oğlun olucak bak görsağdan yumurtlamışsın belli doktorada sor istersen bunu
ne yemen lazim onlari falan sor nari bi dr hamile iken kesinlikle yasaklamis mesela naneyi falan yasak etmis
ben nari sevmem zaten ama dün zorla yemistim:18::18::18:
canım ben bayramda grip olmuştum baya bi nane çayı içtim.nane neden yasak
apranxx bitmedi mi sporun.kizz bak fazla spor yapma belki hamissindir oglusunu yorma
apranx gecmis olsun esimde olmustu burun amaliyati zor geciyor Allah kolaylik versin gulum
1 haftadir mide kalmadi bende.. sadece yaniyooo mahvoldum.. bu kari nerde diyen yokk anasini satayimm... napicam ben... midem eksiyo aci su geliyo agzima... agzima si.c. alar benim... cek simdi kizim ceeekkkkk
Hamislik tiripi atanlarrr varr
9 ay nazini cekeceyuk olsun be yaee
Gurbetim yandimm ben bittim ben... kiza zor bakiyorum zorla yiyip iciyorum napicam ya durmadan gegiriyorum yanm hazimsizlik hepsi var...napicam ne kullanicam bilmiyorum... ilk 3 ay vitamin bile almak iyi degil organ gelisimi oldugu icin. Sasirdim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?