- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.341
dimla sen hamilesin galiba anladığım akdarıyla, hayırlı uğurlu olsun, cinsiyeti belli mi peki ?
teravet sen bilionmu canım bi0rhty mı bana yrdımcı olurmusun
canm neden ocakta başlıyacktınn tedavinmi var
herkese merhaba hanımlar, dün merhaba demiştim ama herkesin gözünden kaçmış sanırım( selamımı kimse almamış,
ben de aranıza katılıp 2. bebiş için hazırlık yapmak istiyorum, bana da fikirlerinizi verip yardımcı olursanız çok sevinirim, dünya tatlısı bir kzıım var, 3 yaşında, şimdi 2. ebbeği istiyorum, Allah nasip ederse eğer erkek olması için şansımı denemk istiyorum, nereden başlamam gerek ?? hiç bir fikrim yok..
ya vajene yumurta akı bırakıyosun önce ph nı ölçtüm 9 un üstünde olmaması ve bi haftadan beri buzdolabında saklamaya dikkat ettim
ilişkiden yarım saat önce kullandım kötüydü ama napiyimm :))
bioritmde ilişki gününde duygusal yönde isen kız fiziksel yönde ise erkek diyolar
ama kızlar noolur dua edin bana çünkü hiç bir kıstas tutmadan kalkıştım bu işe cesaretim işte
şunu da düşündüm belki şartlar müsait olduğunda gebelik oluşmayabilir ol demeyince olmuyo işte
nebiliyim allahım sen en iyisini bilirsin
herkese merhaba hanımlar, dün merhaba demiştim ama herkesin gözünden kaçmış sanırım( selamımı kimse almamış,
ben de aranıza katılıp 2. bebiş için hazırlık yapmak istiyorum, bana da fikirlerinizi verip yardımcı olursanız çok sevinirim, dünya tatlısı bir kzıım var, 3 yaşında, şimdi 2. ebbeği istiyorum, Allah nasip ederse eğer erkek olması için şansımı denemk istiyorum, nereden başlamam gerek ?? hiç bir fikrim yok..
tşkkür ederim canım allah isteyen herkese hayırlısını versin
cinsiyet minsiyet yok ortada dün öğrendim daha.. :))
bacım ovulasyon testi ile çift çizgiyi yakalayıp 36 saat sonra ilişki oluyor.özet bu şekilde yani.
ayrıca sperm sayısı için keçboynuzu kürü yapabilirsin eşine.
hoşbulduk teşekkür ederim, ben aslında uzun uzun zamandır arıyordum bu topiği, bebek isimleri ve cinsiyetlerde gezip duduyordum ama bişey bulamıyordum, oraya pek kimse uğramıyor, meğerse asıl bilirkişilercanım hoşgeldin
doğru topictesin....burdaki bayanlar maşallahhhhhhhh bu işin profösörü oldular
herşey ilk sayfalarda yazıyor aslında zamanın varsa oku bacım
zamanlama çok önemli....birkaç ay vucudunu tan derim ben
ne zaman yumurtluyorsun onu tespit et...sende ne gibi değişimler oluyor onu gözlemle
arkadaşlar diyet yapıyorlar bana göre çok fazla etkisi yok ama sende deneyebilirsin
kürler uyguluyorlar eş ve kendin için....
veeee en önemli etken ...DUA...hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz
soracakların varsa sor, bilen arkadaşlar yanıtlar mutlaka
Allah gönlüne göre verir inşallah
inşallah rabbim gönlünden geceni versin bacımmmm..ama o biortimde anlamadım bana baksana bi zamanınvarsa doğum tarihim m13,08,1982,yumurtlama tarihim 22 kasım 2011 eşim doğum tarihi 22 nisan 1978 bakarsan sevinirim ben yorumlayamadım.
Gunaydin kizlar!!!
Teravet bugun Monitor ilk kez Test istedi,6.gunum...yaptim ama ikinci cizgi yok daha,gayet normal degilmi....yanlis yapmak istemiyorum....ebayden dun cok ucuza ovu Test aldim gulenyuz, biri 5 tanesi satiyordu 6 Europa geldi.zaten 10 tanesi 25 Euro Burda....sik sik bakiyim ucuza geldigi an aliyim gerekir nasil olsa....
nazcim sendemi gulen yuz aldin cnm ben videoyu izledim nasil kullanilacak diyede hani iki satt su falan icmiyorsun ole mi yapicaz benim test gecikecek benim is araliga kaldi sanirim bide su telasi atlatirim kafam da dinc olur o zaman
Gunaydin kizlar!!!
Teravet bugun Monitor ilk kez Test istedi,6.gunum...yaptim ama ikinci cizgi yok daha,gayet normal degilmi....yanlis yapmak istemiyorum....ebayden dun cok ucuza ovu Test aldim gulenyuz, biri 5 tanesi satiyordu 6 Europa geldi.zaten 10 tanesi 25 Euro Burda....sik sik bakiyim ucuza geldigi an aliyim gerekir nasil olsa....
evet tek çizgi normal. her sabah aynı saatte aç cihazı. senden test isteyecek. 3 çizgi çıkacak 2 gün. 2. gün yumurtlama günü.
gulnisam bana msj atmissin ma 100 msj olmadigi icin geri dönemiyorum.msn adresin var bende eski hala onumu kullaniyorsun?degistiyse yada msn ne zaman girmek istrsen saat ver görüselim ordan
sagol canim....ama 3 cizgi cikmasina daha var galiba bugün 6.günüm ya....
kizlar biri yazmis alman sayfasinda, bi cay varmis adida "gel bebegim cayi", kendin hazirliyorsun malzemeleri, o öylen hamile kalmis ve kizi olmus, tuzsuz yemis, magneziumlu su icmis, kalsium ve magnesium hapida kullanmis ve sik iliski....bana tarifini verdi cayin, netten ismarlamis...bende alicam günde 3-4 bardak icmis....
canım ya diyete çok fazla takılmayın bence
Herşeyde bir gıda vitamin var der atalarımız
Vücudun her vitamine ihtiyacı var
Bak hep diyordum ya arkadaşım var diye bugün bendeydi
bahsettim kendisi de dedi...ilk oğluma hamilelikten önce aşırı süt tüketirdim diye
hatta komşuları sormuş sizin bebeğiniz mi var bu kadar sütü kim içiyor diye
iki oğlan üst üste olmuş ve dediğim gibi zamanlamadan bahsettim arkadaşa
şimdi cennetgözlümü merak ediyorum eğer onun ki kız ise sadece zamanlama yaparak bence denenmeli her ikiside gerisi hepsi boş bence .
içimizde kalmasın diye yapmak isterseniz yapın ama aşırıya gitmeyin
Gelincikkkkkkkkkkkkk
ne var ne yok?
test yaptın mı bacım yaaaaaaaaa
merakta bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?