Süper Anneler - 2011

bacım ovulasyon testi ile çift çizgiyi yakalayıp 36 saat sonra ilişki oluyor.özet bu şekilde yani.
ayrıca sperm sayısı için keçboynuzu kürü yapabilirsin eşine.

Canım allah gönlüne göre versin....inşallah paşa yola çıkmıştır
Ama artık hamilesin ve herşey bitti....Sadece bebeğin şuan önemli olan
Nasibinde ne varsa o olacaktır zaten...İnşallah erkek bebek vardır nasipte...

canım hoşgeldin
doğru topictesin....burdaki bayanlar maşallahhhhhhhh bu işin profösörü oldular
herşey ilk sayfalarda yazıyor aslında zamanın varsa oku bacım

zamanlama çok önemli....birkaç ay vucudunu tan derim ben
ne zaman yumurtluyorsun onu tespit et...sende ne gibi değişimler oluyor onu gözlemle
arkadaşlar diyet yapıyorlar bana göre çok fazla etkisi yok ama sende deneyebilirsin
kürler uyguluyorlar eş ve kendin için....
veeee en önemli etken ...DUA...hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz
soracakların varsa sor, bilen arkadaşlar yanıtlar mutlaka
Allah gönlüne göre verir inşallah

tşkkür ederim canım allah isteyen herkese hayırlısını versin
cinsiyet minsiyet yok ortada dün öğrendim daha.. :))

hayırlı uğurşu olsun, 2. bebiş sanırsam, Allah ahyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, bugün bir yaşlı akrabamızı ziyarete gittik, söylediği sözler beni çok düşündürdü
kızım 1 tane çocuk size yeter artar, onu hayata düzgün hazırlayın, başka çocuğu napacaksınız, bak ben de 15 tane var, birinden de hayır görmedim dedi, evet katılmak mümkün değil sözlerine ama gelgelelim çok düşündürücü ....
bacım ovulasyon testi ile çift çizgiyi yakalayıp 36 saat sonra ilişki oluyor.özet bu şekilde yani.
ayrıca sperm sayısı için keçboynuzu kürü yapabilirsin eşine.

çok güzel özetlemişsin teşşekür ederim, şimdiden sizleri sorguya çeker gibi soruları ardı ardına sıralamak istemiyorum, sanırım zamanla bu ovulayon testi nedir, nasıl yapılır öğrenirim :))zaten ben de daha ocak ayından sonra planlıyorum bebişi, öğrenmek için bol bol vaktim var :))

hoşbulduk teşekkür ederim, ben aslında uzun uzun zamandır arıyordum bu topiği, bebek isimleri ve cinsiyetlerde gezip duduyordum ama bişey bulamıyordum, oraya pek kimse uğramıyor, meğerse asıl bilirkişiler burdaymışişte ben o ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum, nasıl anlayacağım?? bilmiyorum, elebetteki yer gök dua ile ayakta duruyor, duamızı yaparız ama rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

SELAM GULNEVAM,öncelikle topiğe hoşgeldin...ben gündüz okul,
akşam çocuklar derken buradaki sıcak sohbetlere katılamasam da
her gece mutlaka okuyorum,bağımlılık yapıyor galiba...senin bioritmine gelince şöyle:
24 kasım-5 aralık arası erkeğe yatkın ancak 30 kasım nötr,
17-23 aralık arası erkek,24-28 aralık arası erkeğe yatkın,
9-19 ocak arası erkek,4-12 şubat arası erkek günlerin-Yazan tarihlerde dahil-

Hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum,rabbim gönüllerindekine kavuşmayı nasip eylesin...SEVGİLER

Gunaydin kizlar!!!

Teravet bugun Monitor ilk kez Test istedi,6.gunum...yaptim ama ikinci cizgi yok daha,gayet normal degilmi....yanlis yapmak istemiyorum....ebayden dun cok ucuza ovu Test aldim gulenyuz, biri 5 tanesi satiyordu 6 Europa geldi.zaten 10 tanesi 25 Euro Burda....sik sik bakiyim ucuza geldigi an aliyim gerekir nasil olsa....

nazcim sendemi gulen yuz aldin cnm ben videoyu izledim nasil kullanilacak diyede hani iki satt su falan icmiyorsun ole mi yapicaz benim test gecikecek benim is araliga kaldi sanirim bide su telasi atlatirim kafam da dinc olur o zaman

nazcim sendemi gulen yuz aldin cnm ben videoyu izledim nasil kullanilacak diyede hani iki satt su falan icmiyorsun ole mi yapicaz benim test gecikecek benim is araliga kaldi sanirim bide su telasi atlatirim kafam da dinc olur o zaman

gülen yüz gecen aydan öncede kullanmistim ama cok pahali ya, bu kezde ebayden aldim...bu ay bide ilk monitoru kullandim bakalim gülenyüzlen aynimi göstercek...

evet tek çizgi normal. her sabah aynı saatte aç cihazı. senden test isteyecek. 3 çizgi çıkacak 2 gün. 2. gün yumurtlama günü.

gulnisam bana msj atmissin ma 100 msj olmadigi icin geri dönemiyorum.msn adresin var bende eski hala onumu kullaniyorsun?degistiyse yada msn ne zaman girmek istrsen saat ver görüselim ordan

evet tek çizgi normal. her sabah aynı saatte aç cihazı. senden test isteyecek. 3 çizgi çıkacak 2 gün. 2. gün yumurtlama günü.

sagol canim....ama 3 cizgi cikmasina daha var galiba bugün 6.günüm ya....

kizlar biri yazmis alman sayfasinda, bi cay varmis adida "gel bebegim cayi", kendin hazirliyorsun malzemeleri, o öylen hamile kalmis ve kizi olmus, tuzsuz yemis, magneziumlu su icmis, kalsium ve magnesium hapida kullanmis ve sik iliski....bana tarifini verdi cayin, netten ismarlamis...bende alicam günde 3-4 bardak icmis....

gulnisam bana msj atmissin ma 100 msj olmadigi icin geri dönemiyorum.msn adresin var bende eski hala onumu kullaniyorsun?degistiyse yada msn ne zaman girmek istrsen saat ver görüselim ordan

canım Gülnisa buralarda mı?
Ne yazmış sana....çok merak ediyorum ben....
Lütfen bilgi alan varsa yazsın...

canım ya diyete çok fazla takılmayın bence
Herşeyde bir gıda vitamin var der atalarımız
Vücudun her vitamine ihtiyacı var
Bak hep diyordum ya arkadaşım var diye bugün bendeydi
bahsettim kendisi de dedi...ilk oğluma hamilelikten önce aşırı süt tüketirdim diye
hatta komşuları sormuş sizin bebeğiniz mi var bu kadar sütü kim içiyor diye
iki oğlan üst üste olmuş ve dediğim gibi zamanlamadan bahsettim arkadaşa
şimdi cennetgözlümü merak ediyorum eğer onun ki kız ise sadece zamanlama yaparak bence denenmeli her ikiside gerisi hepsi boş bence .
içimizde kalmasın diye yapmak isterseniz yapın ama aşırıya gitmeyin

kızlar keçiboynuzu pekmezi kürü nasıl olyor.....???
günde ne kadar kaç kez ???
bugün eşime başlatmak istiyorum da...
acill

Son düzenleme:

benim de görümcemin 3 oğlu var. karılı kocalı süt yoğurt ayran full içerler.

Son düzenleme:
Gelincikkkkkkkkkkkkk

ne var ne yok?
test yaptın mı bacım yaaaaaaaaa

merakta bırakma bizi

bernur hala gelmedı adetım ateşim yükseklerde seyrediyor ogünden sonra bidaha test yapmadım yarın sabah yıne yapayım dur bakalım :44:
aslında geçen ay dün adet olmuştum yarın sabah yapar haber ederım bernurcum bende meraktan ölüyorum diyetı bırakmıyom haa hala
olurda tutmadıysa dıyom adet sonrası yıne devam ederım dıyede işi garantiliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…