- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.721
geçmiş olsunnn özgürlüğün tadını çıkar
apranaxx hafta sonu gezmecisi nereleri gezdin bakalım
valla gezmedim bu hafta,sadece dün akşam yemeğe çıktık...kızım lise sınavına hazırlanıyoya fecii stres var evde...hamişler kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin nolur...bütün hafta sonu kuran okudum,namaz kıldım dua ettim...laptop kızımdaydı,konu tekrarı yaptı hep...bende kedi onu rahatsız etmeden dua ettim
kız bu ne neşe sabah sabahgitti mi kayınanan
geçmiş olsunnn özgürlüğün tadını çıkar
apranaxx hafta sonu gezmecisi nereleri gezdin bakalım
valla gezmedim bu hafta,sadece dün akşam yemeğe çıktık...kızım lise sınavına hazırlanıyoya fecii stres var evde...hamişler kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin nolur...bütün hafta sonu kuran okudum,namaz kıldım dua ettim...laptop kızımdaydı,konu tekrarı yaptı hep...bende kedi onu rahatsız etmeden dua ettim
hayirli sabahlar fistiklar lkenelenme bnm bitmedi daha yaa carsamba randevum var bakalim dr teyze ne diyecek
Kızlar dün kontrolden geldim, 11+6 dıydık, cinsiyet tahmini yapamayız henüz çok küçük dedi doktorAma nub teorisi sayfasından öğrendiklerime göre ben kıza benzettim, bize verdiği çıktı tam bebeğin arkasından çekilmiş, omurgaları görünüyor, popo kısmında bariz yere paralel çıkıntı var, hayırlısı artık, sağlıklı olsun yeter diyorum, zaten başka da bişey gelmiyor elimizden
kızlar nerdesınız apranaks sah sultan.guluzera kubra.ısmını unuttugum herkes.kızlar ne oldu buraya yaaa.nazarmı degdı.ne guzel gulup eglenıyorduk.şah sultan neden sarkı soylemıyosun artık.bıde hamıle kaldıktan sonra nıye gelen olmuyor buraya yaaaaa.apranaks özledık senı yaaa.kubrada yok guluzera nasıl oldu acaba.bır suru kız vardı yıne gelen gıden yok.
Benim hem yollarım hem sözlerim hem de konuşan gözlerim var
Hürüm
Özel olduğumdan değil çekip gittimden değil dedim ya ben özgürüm
yelizcimAllah razı olsun canım benim...Allah sanada gönlünün muradını versin
ah canım benim yine 2-3 gündür kanamam oluyo bu yüzden kalkamıyorum.oy Allahım 27 haftayı doldurduk çok şükür,bikaç hafta daha geçsede biraz daha büyüseydi.şuan çok küçük.doktora gitmeye bile korkuyorum bacım Alalım sezeryanla der diye.dua et benim için olurmu(
gurbetim nasilsin ?
ah canım benim yine 2-3 gündür kanamam oluyo bu yüzden kalkamıyorum.oy Allahım 27 haftayı doldurduk çok şükür,bikaç hafta daha geçsede biraz daha büyüseydi.şuan çok küçük.doktora gitmeye bile korkuyorum bacım Alalım sezeryanla der diye.dua et benim için olurmu(
oylemii hayırlı olsun canım.bende 37 yasındayım.bendede ıkı tane var canım.bulantılar falan nasıl ıyımısın peki.
hayat cok garip herkesin kendine gore ufak tefek sikintilari var ve herkes moralini bozuyor herseyin hayirlisi olsun. gurbet guzelinin lekenmesi devam ediyor ve neden hala devam ediyor diye dusunuyor, sahsultanin yaninda su an kayinvalidesi var onunla ugrasiyor, guluzarin bulantilari var ve cocuguyla esiyle ilgilenemiyor, denizkao nub teorisine gore paralel gozukuyor diyor ve daha kesin bisey yok insallah gonlundeki olur. ben ikinci kiz geliyor diye uzuluyorum, apranxx spermlerden dolayi uzuluyor herkes kendince bu siralar mutsuz sanirim ama vardir sonunda bir hayir insallah.
apranxx dusundumde spermlerin boyle olmasi belki hayirli arkadasim neden diyeceksin benim eltiminde cocugu olmadi hemen ve esine keciboynuzu kuru yapti, evlerinden hic eksik olmadi ve sonunda cok sukur bir oglu oldu.senin esinde spermler normal olsaydi belki yine x ler kazanacak kiz olacakti simdi spermleri guclendireceksiniz be bence kurler ve cinko acayip ise yarayacak ve bu savasi Y ler kazanacak bence spermlerin guclu olmasi ozellikle y lerin cok onemli keske bende esime kurler yapsaydim diye dusundum, o zaman kim bilir belki y ler kazanakti.
bence spermler guclenecek ve insallah y ler kazanacak ve oglusunu kucagina alacaksin.
[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]
kızlaaarr ne buldumçok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?