Süper Anneler - 2011

geçmiş olsunnn özgürlüğün tadını çıkar

apranaxx hafta sonu gezmecisi nereleri gezdin bakalım

valla gezmedim bu hafta,sadece dün akşam yemeğe çıktık...kızım lise sınavına hazırlanıyoya fecii stres var evde...hamişler kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin nolur...bütün hafta sonu kuran okudum,namaz kıldım dua ettim...laptop kızımdaydı,konu tekrarı yaptı hep...bende kedi onu rahatsız etmeden dua ettim

aaa doğru onu unutmuştum canım allh yardımcısı olsun melekler her daım kızınla olsun inşş....çok stres yapmasın bu ılk sınav olacağı ıcın ben kolay olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
hayirli sabahlar fistiklar lkenelenme bnm bitmedi daha yaa carsamba randevum var bakalim dr teyze ne diyecek

:26:allah tüm sınava gireceklerin yardımcısı olsun arkadaşlar zor bir süreç tabii ama en önemlisi sonuç ne olursa olsun her zman çocuğunuzun yanında olduğunuzu hissettirin ona çünki bu güç verecektir

insallah kizin hayirlisiyla atlatir sinavi. Allah yardimcisi olsun

canım sen erkek bebek için birşeyler uygulamışmıydın?yoksa kazaramı hamile kalmıştın?geçmişi okumak uzun sürecek bi hatırlatsan.bide ikili test yaptırdınmı?bthcg 10 lu rakam olursa bide NT değeri erkek bebeklerde daha yüksek oluyomuş bunlarada bak bakalım dicem ama gerçi benimki tutmadı.

ah canım benim yine 2-3 gündür kanamam oluyo bu yüzden kalkamıyorum.oy Allahım 27 haftayı doldurduk çok şükür,bikaç hafta daha geçsede biraz daha büyüseydi.şuan çok küçük.doktora gitmeye bile korkuyorum bacım Alalım sezeryanla der diye.dua et benim için olurmu(

Benim hem yollarım hem sözlerim hem de konuşan gözlerim var
Hürüm
Özel olduğumdan değil çekip gittimden değil dedim ya ben özgürüm

yelizcim Allah razı olsun canım benim...Allah sanada gönlünün muradını versin

ohhh beeeee canlarım sızı boyle burada neşeli gormek ne guzel.özledım hepınızı.fıstıklarııım tatlişkolarımmm.

allah kabul etsın canım.ınsallah kazanır sınavı kızın.bende duacıyım canım

cnm gecmis olsun Allahima emanetsiniz

oylemii hayırlı olsun canım.bende 37 yasındayım.bendede ıkı tane var canım.bulantılar falan nasıl ıyımısın peki.

Bulantım başlamadı kuzum, 5+4 olduk bugün. Çooook uyku ve yorgunluk hali var. Dayanmaya çalışıyom...

nasılsınız bakimmmm.yahu hala dogurma konusunda ısrarcımısınız rahatınızı bozmayın yaaa .ben eve tıkıldım kaldım.havalarda soguk hiçbiryere gtmiyorum kızlar bebek üşütür diye.

[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]

kızlaaarr ne buldum çok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz

aprannxxcim soylersin o ninniyi insallah, daha oncede yazmistim esinin ilaclarla y spermleri guclenecek insallah bu oglun olmasi icin vesile olmustur.
kizinin sinavinda da Allah yardimcisi olsun insallah cok guzel gecer.

[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]

kızlaaarr ne buldum çok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz

gözlerim doldu benim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…