Süper Anneler - 2011

hadı bakalım sansın acık olsun.ben 6 ay uğraştım olmadı ...en son korunmasız ilşkiden hamiş oldum ve ilşkiden sonra ph yüksek akıntım geldi tunusol kâğıdı mavıye donuştu..Herseyı bılmeme rağmen uygulayamadım ama rabbım yazdıysa olacak dualarınızı eksik etmeyin aklınıza geldikçe..

catlamadan once olmus merak etme bence, erkek olma olasiligi yuksek.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/669612-gurursuz-onursuz-kadin-olmak.html

kavga vardi, ama silindi. sabah sabajh ne guzeldi :))

turnusol kağıdının ne renge dönmesi gerek ph yüksek oldugunda birde nerden temin edebiliriz

turnusol kağıdının ne renge dönmesi gerek ph yüksek oldugunda birde nerden temin edebiliriz

canım tıbbı malzeme satılan bır yerden aldım ben..ıkı renk turnusol var bırısı turuncu kırmızı arası bır renk bu aşıt halde ph artıkka rengı mavılesmeye başlıyor..diğeride bazık ph düştükçe rengı değişiyor hangısını rahat kullanırsan onu alabılırısn..ben 100 tanesine 9 tl vermıstım

ben kullandim ve guldurdum sonra test cubugunu cikardigimda hafif silikti t c den

demek ki benim şu anda gülmesi gerekiyordu

yok yaa töbeler olsun bozmam perhizi bacım zaten sayımız azıcık,2 güne toparlayamam o kadar y yi biraraya
ben neden görmedim leylanın testini yaaaa :18:

kız -12 neeeee delirtecen sen beni...ben + 12 yi anca anladım bide eksi çıkardın başıma

üzülme bacım bende seni anlamadım
yani diyorum ki;gülen yüz ilk güldüğünde çubuğu çıkarıp bakıyosun ya çizgilere, nasıl oluyo t çizgisi...üstüne sayıcam da :44:

eylül sen bu ay hiç test yapmışmıydın ? lh testi

kizlar kosunnn diger topikte kavga varrrrrrrrrrrr, geri doncem size 5 dakkacik :))))))))

tüh beee kaçırdımmmmm

bak canım bi önceki ayın başlangıç ve bitiş testi...3. resim gece 02:00 da...tam 33 saat sonra silinmiş...ilk testin bugünküyle aynı değil mi koyuluğu

yok canım bu testtın ılkı bıraz daha koyu bence cunku bugun 7 dedkı cızgı hafıf kesıntılı bence...

bacım leyla ana sayfaya eklemıstı bıraz gerı gıdıp bakman lazım yada soyle yap grubun resımlerıne bak orda gülen yuz laboquıck ve diğeri vardı ya o üçü bır arada var... bulamzsan ben gıdınce gonderrım sana

yani diyorum ki;gülen yüz ilk güldüğünde çubuğu çıkarıp bakıyosun ya çizgilere, nasıl oluyo t çizgisi...üstüne sayıcam da :44:

ben gulen yuzu cikarip cizgilere bakmiyorum. bu test oyle calismiyor. o zaman o kadar para verip gulen yuz almanin anlami nedir? yine cift cizgi olayina kaldiysak.

ben soyle yapiyordum. iste gecen ay pintilik yaptim cift cizgi aldim mahvoldum, pek zormus.

misal dun sabah yaptim gulen yuz yok, bu sabah yaptim (ki her gun ayni saatte yapiyoruz) gulen yuz var. bu demektir ki donguye girdik. cunku bu test 24-36 saat onceyi tespit ediyor. 1 gun once ayni saatte yapmistim, demekki henuz donguye girmemistim. bu sabahtan itibaren sayiyorsun. ben genelde gulen yuzu gordukten 24 saat sonra catlama oluyor. simdiye kadar oyle oldu.

iste bu ay testi degistirince ve gun icinde de yapmaya baslayinca pek karisti. yok koyulasti yok koyulasmadi, psikopat oldum valla.
sabah ilk idrarinla clear blue testini yap. o gun bir sey cikmadiysa ertesi gun yine ayni saatte yap. her gun ayni saatte ayni markayla yapmak onemli diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…