- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.761
yazdim o kadar hepsi cope gitti. kizlar eger akintidan emin degilseniz ph olcer kagitlardan alin, cok da ucuz. akintiyi olcun, catlama aninda 10 civari sonarsinda 12 saat boyunca 8-9 gibi ph. gayet basit ve kessin bir metot, ona gore iliskide bulunursunuz.
@eylul
ben -12 yi tutturdum ama kocisi tutturamadim. ikimizde calisiyorduk haliyle olmadi. ovulasyon testi arti ph ile olctum. tek iliski, kocisi besledim. findik fistik, zencefil, keciboynuzu pekmezi ve incir receli bolca et yedirdim. kocanin iyi beslenmesi spermlerin hizlanmasi gerektigine arti bir de zamanlamaya inaniyorum.
hadı bakalım sansın acık olsun.ben 6 ay uğraştım olmadı ...en son korunmasız ilşkiden hamiş oldum ve ilşkiden sonra ph yüksek akıntım geldi tunusol kâğıdı mavıye donuştu..Herseyı bılmeme rağmen uygulayamadım ama rabbım yazdıysa olacak dualarınızı eksik etmeyin aklınıza geldikçe..
catlamadan once olmus merak etme bence, erkek olma olasiligi yuksek.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/669612-gurursuz-onursuz-kadin-olmak.html
kavga vardi, ama silindi. sabah sabajh ne guzeldi :))
hadı bakalım sansın acık olsun.ben 6 ay uğraştım olmadı ...en son korunmasız ilşkiden hamiş oldum ve ilşkiden sonra ph yüksek akıntım geldi tunusol kâğıdı mavıye donuştu..Herseyı bılmeme rağmen uygulayamadım ama rabbım yazdıysa olacak dualarınızı eksik etmeyin aklınıza geldikçe..
turnusol kağıdının ne renge dönmesi gerek ph yüksek oldugunda birde nerden temin edebiliriz
ben kullandim ve guldurdum sonra test cubugunu cikardigimda hafif silikti t c den
erken bence canım ya saymayalım bence bugun pozıtıf olsa yarına pık olur gecede catlar bu durumda esın bozsa aslında perhzı 2 gun olur ama karar yıne sızın.ben beklerım gerçekten sen yeterkı yalnız hissetme kendını ve stres olma ben burdayım
canım face bak leyla nın vardı orda guldugunde bızımkının cızgısının nasıl olduğu
gulen yuzde cizgi cikmiyor. test cubugunu cikardiktan sonraki cizgiden bahsediyorsan o dikkate alinmiyor diye biliyorum. gulen yuzu gordugun an o donguye girmissin demek. hep ayni testi kullanmak gerek, buna karar verdim. ben hep clear blue kullaniyordum. onda gulen yuzu gordukten sonraki gun yani 24 saat sonra catlama oluyordu. bu ay kalktim cift cizgi aldim, isler arap sacina dondu. cift cizginin en yakin oldugu ani bulacam diye stres oldum.
@apranxx
sen az cok bu testten ne kadar sonra catlama oldugunu biliyorsundur. bence -12 yi yap. 36 saat yanlis bir degerlendirme. biz hep catlamadan sonraya kaliyoruz, bu da bence kiz olasiligini artiriyor. misal ustte yazdigim gibi ben gulen yuzu gordukten 12 saat sonra iliski olsa tam -12 ye denk gelecekti. ama cift cizgi olunca ph olcttum, vs vs..
ay tekrar okudum yine anlamadim bacim neyi kast ettin :)))))))))))))))
eger ikisi ayni anda cikiyor mu diye soruyorsan hayir. misal benim cift cizgi cikmisti, gulen yzu yoktu. ki cift cizgide esit degildi. gulen yuz tam donguye girdiginde, cift cizgiler donguye girmeden (24-36 saat) once yavasca esitlenmeye basliyor.
birde bu cift cizgileri 10 ile 8 arasi ve SIK SIK yapmamak lazimmis.
kız sende anlatsana neler yaptığını bak okurken meraklandım şimdi..
benım pıkten 12 saat degıl 24 saat sonra çatlıyor yum gercı ben hep açılma olunca yapmam rağmen tutturamadım her zman bu cızgılı testler bana uygun degıldı sanırım...
kizlar kosunnn diger topikte kavga varrrrrrrrrrrr, geri doncem size 5 dakkacik :))))))))
kizlar kosunnn diger topikte kavga varrrrrrrrrrrr, geri doncem size 5 dakkacik :))))))))
demek ki benim şu anda gülmesi gerekiyordu
yok yaa töbeler olsun bozmam perhizi bacımzaten sayımız azıcık,2 güne toparlayamam o kadar y yi biraraya
ben neden görmedim leylanın testini yaaaa :18:
kız -12 neeeee delirtecen sen beni...ben + 12 yi anca anladım bide eksi çıkardın başıma
üzülme bacım bende seni anlamadım
yani diyorum ki;gülen yüz ilk güldüğünde çubuğu çıkarıp bakıyosun ya çizgilere, nasıl oluyo t çizgisi...üstüne sayıcam da :44:
eylül sen bu ay hiç test yapmışmıydın ? lh testi
tüh beee kaçırdımmmmm
Eki Görüntüle 873632 Eki Görüntüle 873637 Eki Görüntüle 873647
bak canım bi önceki ayın başlangıç ve bitiş testi...3. resim gece 02:00 da...tam 33 saat sonra silinmiş...ilk testin bugünküyle aynı değil mi koyuluğu
ben gulen yuzu cikarip cizgilere bakmiyorum. bu test oyle calismiyor. o zaman o kadar para verip gulen yuz almanin anlami nedir? yine cift cizgi olayina kaldiysak.yani diyorum ki;gülen yüz ilk güldüğünde çubuğu çıkarıp bakıyosun ya çizgilere, nasıl oluyo t çizgisi...üstüne sayıcam da :44:
azcık silik gibi bu günkü ama akşam 22:00 daki bundan koyuydu...dur bakalım bi de pik yapsın hanfendi
şahsultannnnn nerdesin,geberticem
kız nerde kavga var hangı topık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?