Süper Anneler - 2011

[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]

kızlaaarr ne buldum çok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz
inş oglusuna söylersin bacımm
gözlerim doldu benim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan
yaaaa bacım yapma ne olur bak hamiş hamiş ağlarım ben şimdi
kizlarrr, kimse yok mu yahu! bir turlu denk gelip 2 lafin belini kiramiyoruz (

aynen canım ya bu kızlar benım eve dönme vaktımde geliyor hep

aprannxxcim soylersin o ninniyi insallah, daha oncede yazmistim esinin ilaclarla y spermleri guclenecek insallah bu oglun olmasi icin vesile olmustur.
kizinin sinavinda da Allah yardimcisi olsun insallah cok guzel gecer.
canım Allah bin kere razı olsun,her duan için...

gözlerim doldu benim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan

ağlama valla içim cızz etti,paylaşırken tek düşüncem "benim asla bu ninniyi söyleyemeyecek olmamdı" 5 tane daha doğursam hep kız olur,içime öyle doğuyor,alnımda yok sanki ne bileyim o hislerle paylaştım...canım seni birebir takip ettim o günlerde ben...hep sakladı cadı kendini...hep bi umut gittin dr a Allahım nolur babymuck ve pozitifim bacılarıma hiç beklemedikleri anda bir oğlan gönder ya Rabbim,şok olsunlar bu ne ara oldu diye

inş oglusuna söylersin bacımm

yaaaa bacım yapma ne olur bak hamiş hamiş ağlarım ben şimdi

aynen canım ya bu kızlar benım eve dönme vaktımde geliyor hep
kız benim gecem gündüzüm karıştı,şu sınavı atlatsak hayırlsıyla hep burdayım

tek degilsin canim ninniyi dinlerken benimde gozlerim doldu hatta dolmadi agladim birazda hamileligin etkisi cok duygusalim, herseyin hayirlisi bizde kizlari atar tutar severiz.
ağlamayın uleyn ben çok üzülürüm sonra

hadi bakalıııımmm,yeni macera başlıyor...bugün reglimin 13. günü...dünden beri 4 saat arayla test yaptım en son dün gece 22:00 da bunun aynısı çıktı...ondan öncekiler silikti....bu sabah 7 de yaptığım bu bi öncekiyle aynı...akşam 22:00 dan başlıyorum saymaya dimi kızlar? an an gelişmeleri aktaracağım yine...amaaannn ben tutturamıyorum bari 1-2 sene sonra okuyanlar faydalansın

yani benim şu yumurtanın bi hali ötekini tutmuyo geçen ay 11. günde pat diye çatladı bu ay gidişata göre 14. gün çatlıycak

oh olsun kalırmısınız erkenden hamile, hepiniz benimle ilgileneceksiniz şimdi

tek degilsin canim ninniyi dinlerken benimde gozlerim doldu hatta dolmadi agladim birazda hamileligin etkisi cok duygusalim, herseyin hayirlisi bizde kizlari atar tutar severiz.

canım hıc sorun degıl ben senınle sabahlara kadar bekelrım yeterkı sende hamıs ol bu ay oğlusun gelsın artık..bacım ıkısı aynı koyulukta olunca mı saymaya başlasak bana bıraz acık gıbı geldı t cızgısı.

üffff aslında daha saymak için erken biliyorum da; bizim perhiz gene uzuyo bu salak yum yüzünden...sanki erken sayarsam erken çatlatabilirmişim gibi geliyo çarşamba test yaptırdık sıpoş testi,son ilişkide testten sonra aynı gün olmuştu...eğer yum yarın olursa 8 gün olacak...zaten sayısı az hızı az,aman yaa,ölmüşlerdir bile belki ama ilaçlar etki etmişmidir ki :44:

12 gibi bi test daha yapayım bakalım ne olacak
kıyamam yaa sabahlara kadar bekleme,oğluşunu yorma annesi

kızlar şimdi size gülüyo ya bu testler; çizgiler nasıl çıkıyo o zaman? benim son yaptığım test gibi olsaydı eğer,t c den biraz silik ya;bana da gülermiydi yoksa ikisi de aynı koyulukta olunca mı gülmeye başlıyor

ben kullandim ve guldurdum sonra test cubugunu cikardigimda hafif silikti t c den

erken bence canım ya saymayalım bence bugun pozıtıf olsa yarına pık olur gecede catlar bu durumda esın bozsa aslında perhzı 2 gun olur ama karar yıne sızın.ben beklerım gerçekten sen yeterkı yalnız hissetme kendını ve stres olma ben burdayım

canım face bak leyla nın vardı orda guldugunde bızımkının cızgısının nasıl olduğu

gulen yuzde cizgi cikmiyor. test cubugunu cikardiktan sonraki cizgiden bahsediyorsan o dikkate alinmiyor diye biliyorum. gulen yuzu gordugun an o donguye girmissin demek. hep ayni testi kullanmak gerek, buna karar verdim. ben hep clear blue kullaniyordum. onda gulen yuzu gordukten sonraki gun yani 24 saat sonra catlama oluyordu. bu ay kalktim cift cizgi aldim, isler arap sacina dondu. cift cizginin en yakin oldugu ani bulacam diye stres oldum.

@apranxx

sen az cok bu testten ne kadar sonra catlama oldugunu biliyorsundur. bence -12 yi yap. 36 saat yanlis bir degerlendirme. biz hep catlamadan sonraya kaliyoruz, bu da bence kiz olasiligini artiriyor. misal ustte yazdigim gibi ben gulen yuzu gordukten 12 saat sonra iliski olsa tam -12 ye denk gelecekti. ama cift cizgi olunca ph olcttum, vs vs..

kızlar bişey soracam yumurtlama öncesi yumurta akı kıvamında mukus geliyor ya işte o yumurtlamadan kaç gün önce gelmeye başlıyor bende cumartesi az az geldi bugün çok yogun sizce bugünmü yumurtlama oluyor

ay tekrar okudum yine anlamadim bacim neyi kast ettin :)))))))))))))))

eger ikisi ayni anda cikiyor mu diye soruyorsan hayir. misal benim cift cizgi cikmisti, gulen yzu yoktu. ki cift cizgide esit degildi. gulen yuz tam donguye girdiginde, cift cizgiler donguye girmeden (24-36 saat) once yavasca esitlenmeye basliyor.

birde bu cift cizgileri 10 ile 8 arasi ve SIK SIK yapmamak lazimmis.

simdi soyle o dedigin herkes de degisiyor. misal bende adet sonrasi 2 gun kadar o akintidan oluyor, sonra kesiliyor. akintiyi iyi ayirt etmen gerek. asagidaki linkte fot. anlatimi var. elinle akintiyi cekeceksin uzayacak ayrica bayagi yogun olacak. vajinani kontrol ettiginde. son bir sey akinti tek basina olcu degil. yumrtlama gunune ve kasik agrinada bak.

ahanda yimirtlamadaki akintilar

What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter

kız sende anlatsana neler yaptığını bak okurken meraklandım şimdi..
benım pıkten 12 saat degıl 24 saat sonra çatlıyor yum gercı ben hep açılma olunca yapmam rağmen tutturamadım her zman bu cızgılı testler bana uygun degıldı sanırım...

kız valla bende yok bu akıntı..adetim bittiğini anlayacak kadar gelir evet yapışkan uzayan ama adet bitiminde yum. işine:26::26::26::26:
ben anlamıyom anlamıyom:84::84::84::84::84::84::84:bu akıntıyı yum çatlamasını..offfff offff
ha kasık ağrısı tamam oluyo

yumurtlama akıntısı oldugunu sanıyorum çünkü uzuyor 16 sında adet oldum 10-11 gün yumurtlama oluyor tahmini sadece hangi gün oldugunu tam anlamaya çalışıyorum ve bu akıntı yumurtamadan 3-4 gün önce başlarmöı

yum olgunlasırkende gelebılıyor buna benzer akıntı ama yınde arasında fark olabılıyor mesela rengı tam acık değildır onun.bırde bu yum kıvamı akıntı bazılarında yumdan bır gun once geliyor canım....

Son düzenleme:

yazdim o kadar hepsi cope gitti. kizlar eger akintidan emin degilseniz ph olcer kagitlardan alin, cok da ucuz. akintiyi olcun, catlama aninda 10 civari sonarsinda 12 saat boyunca 8-9 gibi ph. gayet basit ve kessin bir metot, ona gore iliskide bulunursunuz.

@eylul
ben -12 yi tutturdum ama kocisi tutturamadim. ikimizde calisiyorduk haliyle olmadi. ovulasyon testi arti ph ile olctum. tek iliski, kocisi besledim. findik fistik, zencefil, keciboynuzu pekmezi ve incir receli bolca et yedirdim. kocanin iyi beslenmesi spermlerin hizlanmasi gerektigine arti bir de zamanlamaya inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…