- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.741
inş oglusuna söylersin bacımm[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]
kızlaaarr ne buldumçok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz
yaaaa bacım yapma ne olur bak hamiş hamiş ağlarım ben şimdigözlerim doldubenim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan
kizlarrr, kimse yok mu yahu! bir turlu denk gelip 2 lafin belini kiramiyoruz(
gözlerim doldubenim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan
canım Allah bin kere razı olsun,her duan için...aprannxxcim soylersin o ninniyi insallah, daha oncede yazmistim esinin ilaclarla y spermleri guclenecek insallah bu oglun olmasi icin vesile olmustur.
kizinin sinavinda da Allah yardimcisi olsun insallah cok guzel gecer.
gözlerim doldubenim hiç olmayacak inan neyazacagımı bilemiyorum şuan
kız benim gecem gündüzüm karıştı,şu sınavı atlatsak hayırlsıyla hep burdayıminş oglusuna söylersin bacımm
yaaaa bacım yapma ne olur bak hamiş hamiş ağlarım ben şimdi
aynen canım ya bu kızlar benım eve dönme vaktımde geliyor hep
ağlamayın uleyntek degilsin canim ninniyi dinlerken benimde gozlerim doldu hatta dolmadi agladim birazda hamileligin etkisi cok duygusalim, herseyin hayirlisi bizde kizlari atar tutar severiz.
tek degilsin canim ninniyi dinlerken benimde gozlerim doldu hatta dolmadi agladim birazda hamileligin etkisi cok duygusalim, herseyin hayirlisi bizde kizlari atar tutar severiz.
Eki Görüntüle 873359
hadi bakalıııımmm,yeni macera başlıyor...bugün reglimin 13. günü...dünden beri 4 saat arayla test yaptım en son dün gece 22:00 da bunun aynısı çıktı...ondan öncekiler silikti....bu sabah 7 de yaptığım bu bi öncekiyle aynı...akşam 22:00 dan başlıyorum saymaya dimi kızlar? an an gelişmeleri aktaracağım yine...amaaannn ben tutturamıyorum bari 1-2 sene sonra okuyanlar faydalansın
yani benim şu yumurtanın bi hali ötekini tutmuyogeçen ay 11. günde pat diye çatladı bu ay gidişata göre 14. gün çatlıycak
oh olsun kalırmısınız erkenden hamile, hepiniz benimle ilgileneceksiniz şimdi
canım hıc sorun degıl ben senınle sabahlara kadar bekelrım yeterkı sende hamıs ol bu ay oğlusun gelsın artık..bacım ıkısı aynı koyulukta olunca mı saymaya başlasak bana bıraz acık gıbı geldı t cızgısı.
kızlar şimdi size gülüyo ya bu testler; çizgiler nasıl çıkıyo o zaman? benim son yaptığım test gibi olsaydı eğer,t c den biraz silik ya;bana da gülermiydiyoksa ikisi de aynı koyulukta olunca mı gülmeye başlıyor
erken bence canım ya saymayalım bence bugun pozıtıf olsa yarına pık olur gecede catlar bu durumda esın bozsa aslında perhzı 2 gun olur ama karar yıne sızın.ben beklerım gerçekten sen yeterkı yalnız hissetme kendını ve stres olma ben burdayımüffff aslında daha saymak için erken biliyorum da; bizim perhiz gene uzuyo bu salak yum yüzünden...sanki erken sayarsam erken çatlatabilirmişim gibi geliyoçarşamba test yaptırdık sıpoş testi,son ilişkide testten sonra aynı gün olmuştu...eğer yum yarın olursa 8 gün olacak...zaten sayısı az hızı az,aman yaa,ölmüşlerdir bile belki ama ilaçlar etki etmişmidir ki :44:
12 gibi bi test daha yapayım bakalım ne olacak
kıyamam yaa sabahlara kadar bekleme,oğluşunu yorma annesi
kızlar şimdi size gülüyo ya bu testler; çizgiler nasıl çıkıyo o zaman? benim son yaptığım test gibi olsaydı eğer,t c den biraz silik ya;bana da gülermiydiyoksa ikisi de aynı koyulukta olunca mı gülmeye başlıyor
üffff aslında daha saymak için erken biliyorum da; bizim perhiz gene uzuyo bu salak yum yüzünden...sanki erken sayarsam erken çatlatabilirmişim gibi geliyoçarşamba test yaptırdık sıpoş testi,son ilişkide testten sonra aynı gün olmuştu...eğer yum yarın olursa 8 gün olacak...zaten sayısı az hızı az,aman yaa,ölmüşlerdir bile belki ama ilaçlar etki etmişmidir ki :44:
12 gibi bi test daha yapayım bakalım ne olacak
kıyamam yaa sabahlara kadar bekleme,oğluşunu yorma annesi
kızlar bişey soracam yumurtlama öncesi yumurta akı kıvamında mukus geliyor ya işte o yumurtlamadan kaç gün önce gelmeye başlıyor bende cumartesi az az geldi bugün çok yogun sizce bugünmü yumurtlama oluyor
simdi soyle o dedigin herkes de degisiyor. misal bende adet sonrasi 2 gun kadar o akintidan oluyor, sonra kesiliyor. akintiyi iyi ayirt etmen gerek. asagidaki linkte fot. anlatimi var. elinle akintiyi cekeceksin uzayacak ayrica bayagi yogun olacak. vajinani kontrol ettiginde. son bir sey akinti tek basina olcu degil. yumrtlama gunune ve kasik agrinada bak.
ahanda yimirtlamadaki akintilar
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter
yumurtlama akıntısı oldugunu sanıyorum çünkü uzuyor 16 sında adet oldum 10-11 gün yumurtlama oluyor tahmini sadece hangi gün oldugunu tam anlamaya çalışıyorum ve bu akıntı yumurtamadan 3-4 gün önce başlarmöısimdi soyle o dedigin herkes de degisiyor. misal bende adet sonrasi 2 gun kadar o akintidan oluyor, sonra kesiliyor. akintiyi iyi ayirt etmen gerek. asagidaki linkte fot. anlatimi var. elinle akintiyi cekeceksin uzayacak ayrica bayagi yogun olacak. vajinani kontrol ettiginde. son bir sey akinti tek basina olcu degil. yumrtlama gunune ve kasik agrinada bak.
ahanda yimirtlamadaki akintilar
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter
kız valla bende yok bu akıntı..adetim bittiğini anlayacak kadar gelir evet yapışkan uzayan ama adet bitiminde yum. işine:26::26::26::26:
ben anlamıyom anlamıyom:84::84::84::84::84::84::84:bu akıntıyı yum çatlamasını..offfff offff
ha kasık ağrısı tamam oluyo
yum olgunlasırkende gelebılıyor buna benzer akıntı ama yınde arasında fark olabılıyor mesela rengı tam acık değildır onun.bırde bu yum kıvamı akıntı bazılarında yumdan bır gun once geliyor canım....yumurtlama akıntısı oldugunu sanıyorum çünkü uzuyor 16 sında adet oldum 10-11 gün yumurtlama oluyor tahmini sadece hangi gün oldugunu tam anlamaya çalışıyorum ve bu akıntı yumurtamadan 3-4 gün önce başlarmöı
kız sende anlatsana neler yaptığını bak okurken meraklandım şimdi..
benım pıkten 12 saat degıl 24 saat sonra çatlıyor yum gercı ben hep açılma olunca yapmam rağmen tutturamadım her zman bu cızgılı testler bana uygun degıldı sanırım...
yumurtlama akıntısı oldugunu sanıyorum çünkü uzuyor 16 sında adet oldum 10-11 gün yumurtlama oluyor tahmini sadece hangi gün oldugunu tam anlamaya çalışıyorum ve bu akıntı yumurtamadan 3-4 gün önce başlarmöı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?