Süper Anneler - 2011

ikimizde 34 yaşındayız canım...ilk kızıma 2. ayda kaldım,küçüğe 7. ayda,düşüğün hemen arkasından...malesef kilo,stres gibi faktörler çok etkiliyormuş spermide yumurtayıda,Allahtan sigarayı bıraktı geçen sene...ilaçlar için çok umutlu konuşuyor kızlar,inşallah işe yarar...
((((((((
Lekelenme yeni bitti Allahim bidaha yasarmiyim ki anneligi hamisligi
Kuzumun tekmelerini bidaha hissedermiyimmiki
Dogunca mis kokusunu icime cekermiyimki

canımmmmmm tabiki Allah kısmet edicek yine yaşayacaksın hepsini ama vakti saati var,inşallah en tez zamanda olsun...

dortim yaa,buralardayım da günlerim çok yoğun,haftaya sbs var ve biz iananılmaz stresteyiz...şu 4444 kere okunan dua var ya ona başladım,gece gündüz okusam anca yetişir...dua edin arkadaşlarım noolur,özellikle hamişlerden dua istiyorum...

Rabbim yardımcın olsun Apranax, dualrımdasın güzelim.
Bu arada yaşa çok takılma istersen sana örnek vereyim; ben 37 eşim 50

bu topiğn özelliği ne acaba çok merak ettim...
her girdiğimde bir kullanıcı 8 misafir...
yada 4 üye 16 misafir..
neye bakıyolar

apranax hiç takma kafana bak gör ilaç falan keçiboynuzu kürü ile sana oğlan gelir..belkide oğlan için rabbim bu sebebi yarattı

en baştaki listeye beni de eklemişsiniz hoşuma gitti . o kadar problemliyim ki giremedim allah yardımcımız olsun 15 haftalık oldu bebek. cinsiyetini öğrenmedik henüz açıkçası sormadım bile 3.5 aydır çektiğimi bi allah bilir çok zor günler geçiriyorum

dortıcık hamıle olmakla ılgısı yok ben hafta sonları gıremıyorum cunku çalışıyorum ve her işim hafta sonuna kalıyor.onun dışında h.içi hergun varım ben ama cogunlukla bellı kısıler dışında kımse yoksultanında mısafırlerı var yarın gıdecekler bıldıgım kadarıyla zaten yazmıştı kız 1 hafta cok gıremem dıye guluzar desen mıde bulantısından kendıne hayrı yok su aralar 3 hamiş olarak durumumuz bu ...

ögretmenım ögretmenler gunun kutlu olsun

günaydinnnnnnnnnnn ben geldimmmm.herkese benden bi kahve hamilelere süt, midesi bulanana zencefil cayi.. hadi icin garii. bugün keyfim yerinde özgürümmm

apranax hiç takma kafana bak gör ilaç falan keçiboynuzu kürü ile sana oğlan gelir..belkide oğlan için rabbim bu sebebi yarattı

kız ne diyosunnnnnn ağzından bal damlıyor...hiç bu tarafından düşünmemiştim :44: eşim asla takviye kullanmayı kabul etmiyordu,şimdi kuzu kuzu içiyo ilaçlarını hiç aksatmadan...ıyy o prooxed iğrenç kokuyo ama onu bile içiyo

kız ne diyosunnnnnn ağzından bal damlıyor...hiç bu tarafından düşünmemiştim :44: eşim asla takviye kullanmayı kabul etmiyordu,şimdi kuzu kuzu içiyo ilaçlarını hiç aksatmadan...ıyy o prooxed iğrenç kokuyo ama onu bile içiyo oh olsun içmezmi benim mis gibi hazırladığım keçiboynuzlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…