- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.701
adetime az kaldı 30unda bakalım olacakmıyım bekliyorum cnm sen naptın
ikimizde 34 yaşındayız canım...ilk kızıma 2. ayda kaldım,küçüğe 7. ayda,düşüğün hemen arkasından...malesef kilo,stres gibi faktörler çok etkiliyormuş spermide yumurtayıda,Allahtan sigarayı bıraktı geçen sene...ilaçlar için çok umutlu konuşuyor kızlar,inşallah işe yarar...Yaw ben böyle olabildigini hiç bilmiyordum.
Erkekte sonradan kısırlaşma olabiliyor muki?
acaba baştan beri böyleydi de kızların şansınıza mı geldi.
Yaş geçiyor falan yazma bence çünkü senin yaşın gençç! Ama eşin içinse bilmem.
Benim ki niye olmuyo niye olmuyo dedikçe sorun sen de değil ben de diyorum yahu:-\
Onda da olabilir.:18:
((((((((
Lekelenme yeni bitti Allahim bidaha yasarmiyim ki anneligi hamisligi
Kuzumun tekmelerini bidaha hissedermiyimmiki
Dogunca mis kokusunu icime cekermiyimki
kızlar nerdesınız apranaks sah sultan.guluzera kubra.ısmını unuttugum herkes.kızlar ne oldu buraya yaaa.nazarmı degdı.ne guzel gulup eglenıyorduk.şah sultan neden sarkı soylemıyosun artık.bıde hamıle kaldıktan sonra nıye gelen olmuyor buraya yaaaaa.apranaks özledık senı yaaa.kubrada yok guluzera nasıl oldu acaba.bır suru kız vardı yıne gelen gıden yok.
ikimizde 34 yaşındayız canım...ilk kızıma 2. ayda kaldım,küçüğe 7. ayda,düşüğün hemen arkasından...malesef kilo,stres gibi faktörler çok etkiliyormuş spermide yumurtayıda,Allahtan sigarayı bıraktı geçen sene...ilaçlar için çok umutlu konuşuyor kızlar,inşallah işe yarar...
canımmmmmmtabiki Allah kısmet edicek yine yaşayacaksın hepsini ama vakti saati var,inşallah en tez zamanda olsun...
dortim yaa,buralardayım da günlerim çok yoğun,haftaya sbs var ve biz iananılmaz stresteyiz...şu 4444 kere okunan dua var ya ona başladım,gece gündüz okusam anca yetişir...dua edin arkadaşlarım noolur,özellikle hamişlerden dua istiyorum...
ikimizde 34 yaşındayız canım...ilk kızıma 2. ayda kaldım,küçüğe 7. ayda,düşüğün hemen arkasından...malesef kilo,stres gibi faktörler çok etkiliyormuş spermide yumurtayıda,Allahtan sigarayı bıraktı geçen sene...ilaçlar için çok umutlu konuşuyor kızlar,inşallah işe yarar...
canımmmmmmtabiki Allah kısmet edicek yine yaşayacaksın hepsini ama vakti saati var,inşallah en tez zamanda olsun...
dortim yaa,buralardayım da günlerim çok yoğun,haftaya sbs var ve biz iananılmaz stresteyiz...şu 4444 kere okunan dua var ya ona başladım,gece gündüz okusam anca yetişir...dua edin arkadaşlarım noolur,özellikle hamişlerden dua istiyorum...
Rabbim yardımcın olsun Apranax, dualrımdasın güzelim.
Bu arada yaşa çok takılma istersen sana örnek vereyim; ben 37 eşim 50
senın kacıncı cocugun olacak canım.hayırlı olsun.kac cocuk var.
aMA BEN BU AY DÜŞÜNMEYE BAŞLAYACAĞIM,2 YIL BEKLEMEM LAZIM ENİN TAKVİME GÖRE,YAŞ GEÇİYOR VE BENİM İÇN RİSKLİ OLUYOR BU DURUM.2 yıl nasıl beklenir?
kızlar nerdesınız apranaks sah sultan.guluzera kubra.ısmını unuttugum herkes.kızlar ne oldu buraya yaaa.nazarmı degdı.ne guzel gulup eglenıyorduk.şah sultan neden sarkı soylemıyosun artık.bıde hamıle kaldıktan sonra nıye gelen olmuyor buraya yaaaaa.apranaks özledık senı yaaa.kubrada yok guluzera nasıl oldu acaba.bır suru kız vardı yıne gelen gıden yok.
dortıcık hamıle olmakla ılgısı yok ben hafta sonları gıremıyorum cunku çalışıyorum ve her işim hafta sonuna kalıyor.onun dışında h.içi hergun varım ben ama cogunlukla bellı kısıler dışında kımse yoksultanında mısafırlerı var yarın gıdecekler bıldıgım kadarıyla zaten yazmıştı kız 1 hafta cok gıremem dıye guluzar desen mıde bulantısından kendıne hayrı yok su aralar 3 hamiş olarak durumumuz bu ...
ögretmenım ögretmenler gunun kutlu olsun
Rabbim yardımcın olsun Apranax, dualrımdasın güzelim.
Bu arada yaşa çok takılma istersen sana örnek vereyim; ben 37 eşim 50
apranax hiç takma kafana bak gör ilaç falan keçiboynuzu kürü ile sana oğlan gelir..belkide oğlan için rabbim bu sebebi yarattı
apranax hiç takma kafana bak gör ilaç falan keçiboynuzu kürü ile sana oğlan gelir..belkide oğlan için rabbim bu sebebi yarattı
günaydinnnnnnnnnnn ben geldimmmm.herkese benden bi kahvehamilelere süt, midesi bulanana zencefil cayi.. hadi icin garii. bugün keyfim yerinde özgürümmm
günaydinnnnnnnnnnn ben geldimmmm.herkese benden bi kahvehamilelere süt, midesi bulanana zencefil cayi.. hadi icin garii. bugün keyfim yerinde özgürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?