Süper Anneler - 2011

hayat cok garip herkesin kendine gore ufak tefek sikintilari var ve herkes moralini bozuyor herseyin hayirlisi olsun. gurbet guzelinin lekenmesi devam ediyor ve neden hala devam ediyor diye dusunuyor, sahsultanin yaninda su an kayinvalidesi var onunla ugrasiyor, guluzarin bulantilari var ve cocuguyla esiyle ilgilenemiyor, denizkao nub teorisine gore paralel gozukuyor diyor ve daha kesin bisey yok insallah gonlundeki olur. ben ikinci kiz geliyor diye uzuluyorum, apranxx spermlerden dolayi uzuluyor herkes kendince bu siralar mutsuz sanirim ama vardir sonunda bir hayir insallah.
apranxx dusundumde spermlerin boyle olmasi belki hayirli arkadasim neden diyeceksin benim eltiminde cocugu olmadi hemen ve esine keciboynuzu kuru yapti, evlerinden hic eksik olmadi ve sonunda cok sukur bir oglu oldu.senin esinde spermler normal olsaydi belki yine x ler kazanacak kiz olacakti simdi spermleri guclendireceksiniz be bence kurler ve cinko acayip ise yarayacak ve bu savasi Y ler kazanacak bence spermlerin guclu olmasi ozellikle y lerin cok onemli keske bende esime kurler yapsaydim diye dusundum, o zaman kim bilir belki y ler kazanakti.
bence spermler guclenecek ve insallah y ler kazanacak ve oglusunu kucagina alacaksin.

esimde duzesensiz uyku var
cok yoruluyor oda yetmezmi gibi astim oldu nefes acici kullaniyor bende keciboynuzu pekmezi kuru yapyirum iciyor nefesi acarmis bide spermler kaliteli olur insAllah belkide kayiplar ondan kaynakli ne bileyimmm yaa

daha buyuk dert keder vermesin Allahim cnm senin bebek dogana Kadar hicde bellli degil cinsiyet % 100

bende 6 ay uğraştım olmadı 7.ay bıldıgım hıc bırseyı uygulayamadan hamıs oldum benım uzuntumde bu canımmmm ((
rabbim hepimize sabır versin ve gönlümüzdekilere kavuşalım inşş

Son düzenleme:
bende 6 ay uğraştım olmadı 7.ay bıldıgım hıc bırseyı uygulayamadan hamıs oldum benım uzuntumde bu canımmmm ((

ah be kuzum birsey yapanin istedigimi oluyor hicee uzulme guzelim Allah ne dilerse o olur yada biz dua ederiz mutlaka Kabul eder ya burada yada ahirette
cok sukur oglumda var kizimda var kaybimda var halada yola deavm etmek istiyorum kayiplar bebek istegini kamciladi
yoksa 3 cocukla kalirdim ama simdi olmuyor yaa ;(

@apranxx en azindan sorunun ne oldugunu ogrendiniz. yoksa boyle her ay beklemek daha zor. arkadaslar yazmis zaten. keciboynuzu, findik, fistik, incir ve mutlaka zencefil kaynat onu 1 gun beklet. sonra icsin. vitamin olarak da e ve cinko basla.

Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum

@guluzar gecmis olsun. senin bahtina zor hamilelik dustu.

bu ne yahu!! erkek topiginden hep kzi cikiyor. kiz isteyenler bolumu varsa oraya gidecegim :))

kk de baska bir topikte anket vardi. kadinlarin 2. cocuklarinin cinsiyeti genelde ayni oluyormus, 3. farkliymis. onu okuyunca bende etrafimdakileri dusundum, dogru valla. geneli ya 2 kiz ya 2 erkek. 1 kiz 1 erkek daha az. bu baglamda dorti ve gurbet yirtilar pacayi.

Son düzenleme:

uzulme canim benim hayirlisi insallah gonlundeki olur, inanki hepinize dua ediyorum ben cok heveslendim ve sonunda uzuldum kimsenin benim yasadigimi yasamasini istemem insallah ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

kizlar ben yatayim artik kimse yok zaten gece saat 12 yi gecti burada sizin orada da sabah oluyordur bana iyi geceler sizlerede gunaydin :))))

rabbim bir kez daha yasatsın o güzel kokuyu duymanı canım ....
uzulme canim benim hayirlisi insallah gonlundeki olur, inanki hepinize dua ediyorum ben cok heveslendim ve sonunda uzuldum kimsenin benim yasadigimi yasamasini istemem insallah ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

amin canım inş...arkadan cekılende cok bellı olmuyor nub .11 haftada erken bence bıraz kızlar yanıltıcı olabılıyor demişlerdi hatırladığım kadarıyla .kalbını bozma dualarımdasın canımm...bir sonrakı randevunda güzel müjdelerle dönersin inşşş

Son düzenleme:

Yaw ben böyle olabildigini hiç bilmiyordum.
Erkekte sonradan kısırlaşma olabiliyor muki?
acaba baştan beri böyleydi de kızların şansınıza mı geldi.
Yaş geçiyor falan yazma bence çünkü senin yaşın gençç! Ama eşin içinse bilmem.

Benim ki niye olmuyo niye olmuyo dedikçe sorun sen de değil ben de diyorum yahu:-\
Onda da olabilir.:18:

Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum

Geçecek canım sabretcez başka yolu yok.önceki hamileliğinde de böylemiydin?

Ya canım daha erken demiş işte doktor.şimdiden yorum yapma bence birdahaki randevuda öğrenirsin.

Erkekte de kadında da sonradan kısırlaşma olabiliyor.

maralcım nasılsın tatlım.çoktandır gelmedın bebek nasıl ıyımı canım

canım şimdi gördüm.çok sık giremiyorum artık.kucak hep dolu.şimdi bile ortanca kızım masanın tepesinde üstüme atlıyor.ğşu yaştan sonra bebek hatta bebekler zor geliyor,çok yorucu.sen nasılsın,erzincana alıştın mı?

.

((((((((
Lekelenme yeni bitti Allahim bidaha yasarmiyim ki anneligi hamisligi
Kuzumun tekmelerini bidaha hissedermiyimmiki
Dogunca mis kokusunu icime cekermiyimki

heleni diğer topiklerden tanıyorum.3.kızı olduğunu bilmiyodum.kimbilir ne kadar spekülasyon olmuştur 3.kızdan sonra çevresinde ,.kendimden biliyom.

allah yardımcın olsun canım.bende ıyıyım çok sukur erzıncana alımaya calısıyorum.erzıncandan degılde bu kaldıgımız yerdekı sessızlık benı cok sıkıyor.burası cok sessız ben araba seslerıne ınsan seslerıne korna seslerıne alısıgım.burda tamamen bır sessızlık var.oyuzden cok sıkılıyorum.avm lerı ozledım ankarayı özledım.sanırım daha zamanı var alısmamızın.ama yuce rabbım saglıgımızı bozmasın yeterkı.saglık olduktan sonra hersey ıyı olur nasıl olsa.arada gelde sohbet ederız canım

kızlar nerdesınız apranaks sah sultan.guluzera kubra.ısmını unuttugum herkes.kızlar ne oldu buraya yaaa.nazarmı degdı.ne guzel gulup eglenıyorduk.şah sultan neden sarkı soylemıyosun artık.bıde hamıle kaldıktan sonra nıye gelen olmuyor buraya yaaaaa.apranaks özledık senı yaaa.kubrada yok guluzera nasıl oldu acaba.bır suru kız vardı yıne gelen gıden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…