- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.681
ben test sonucu okuyunca anladım..eşimde eylülde yapmıştı sperm testi.
ordan biliyom..onda bi sorun yoktu..anladığım kadarıyla iki çocuğunvar.dr dediğini aynen yazıyorum.....(eşim kabul etmedi sperm testi yapmayı dr götürdüm..benim bi çocuğum var dedi eşim.sorun varsa karımdan kaynaklanır diyince.. )
erkek spermleri çok hızlı bi şekilde düşer ve yine çok hızlı bi şekilde yükselir bu sters sigara(eşim içiyo )etkiler
beslenme alışkanlığını değiştirmesi bile etkiler..
yani bir ay içinde bile eşin spermi tavan yapar
keçiboynuzu kürü yap kabulederse eşin
hayat cok garip herkesin kendine gore ufak tefek sikintilari var ve herkes moralini bozuyor herseyin hayirlisi olsun. gurbet guzelinin lekenmesi devam ediyor ve neden hala devam ediyor diye dusunuyor, sahsultanin yaninda su an kayinvalidesi var onunla ugrasiyor, guluzarin bulantilari var ve cocuguyla esiyle ilgilenemiyor, denizkao nub teorisine gore paralel gozukuyor diyor ve daha kesin bisey yok insallah gonlundeki olur. ben ikinci kiz geliyor diye uzuluyorum, apranxx spermlerden dolayi uzuluyor herkes kendince bu siralar mutsuz sanirim ama vardir sonunda bir hayir insallah.
apranxx dusundumde spermlerin boyle olmasi belki hayirli arkadasim neden diyeceksin benim eltiminde cocugu olmadi hemen ve esine keciboynuzu kuru yapti, evlerinden hic eksik olmadi ve sonunda cok sukur bir oglu oldu.senin esinde spermler normal olsaydi belki yine x ler kazanacak kiz olacakti simdi spermleri guclendireceksiniz be bence kurler ve cinko acayip ise yarayacak ve bu savasi Y ler kazanacak bence spermlerin guclu olmasi ozellikle y lerin cok onemli keske bende esime kurler yapsaydim diye dusundum, o zaman kim bilir belki y ler kazanakti.
bence spermler guclenecek ve insallah y ler kazanacak ve oglusunu kucagina alacaksin.
bende 6 ay uğraştım olmadı 7.ay bıldıgım hıc bırseyı uygulayamadan hamıs oldum benım uzuntumde bu canımmmm((
rabbim hepimize sabır versin ve gönlümüzdekilere kavuşalım inşş
kızlar feci bozuk benim moralim
eczacı % 75 hareketsiz spermler dedi,bu sayı ve hızla hamile kalmak çok zor bu yaşta dedi...ee bide yaş faktörü var,benim yumurtalarda kız oğlan kız değiller hani,ay napiiimmm ben yaaaabugün 50 li ovu testi aldım sabah,sanki çatlamayı bulsak nolcaksa
Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum
Kızlar dün kontrolden geldim, 11+6 dıydık, cinsiyet tahmini yapamayız henüz çok küçük dedi doktorAma nub teorisi sayfasından öğrendiklerime göre ben kıza benzettim, bize verdiği çıktı tam bebeğin arkasından çekilmiş, omurgaları görünüyor, popo kısmında bariz yere paralel çıkıntı var, hayırlısı artık, sağlıklı olsun yeter diyorum, zaten başka da bişey gelmiyor elimizden
bende 6 ay uğraştım olmadı 7.ay bıldıgım hıc bırseyı uygulayamadan hamıs oldum benım uzuntumde bu canımmmm((
rabbim hepimize sabır versin ve gönlümüzdekilere kavuşalım inşş
rabbim bir kez daha yasatsın o güzel kokuyu duymanı canım ....ah be kuzum birsey yapanin istedigimi oluyor hicee uzulme guzelim Allah ne dilerse o olur yada biz dua ederiz mutlaka Kabul eder ya burada yada ahirette
cok sukur oglumda var kizimda var kaybimda var halada yola deavm etmek istiyorum kayiplar bebek istegini kamciladi
yoksa 3 cocukla kalirdim ama simdi olmuyor yaa ;(
uzulme canim benim hayirlisi insallah gonlundeki olur, inanki hepinize dua ediyorum ben cok heveslendim ve sonunda uzuldum kimsenin benim yasadigimi yasamasini istemem insallah ogullarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
pöfffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar hepinize teşekkür ederim,tek tek alıntı yapmak istemedi canım,buraya giresim bile gelmedi bugün,yatıp uyumak istiyorum....çok tarifsiz duygularım....takviyeler çoğunlukla işe yarıyormuş ama yoruldum artık
Dr gidiyorum tahlil falan vermisti devlet hastanesine. Dun cok kotuydum kustum. Iki gundur kendimde degilim ondan onceside ayniyim annemde kaliyorum hamile oldugumu cogumu esimi unuttum bu mideden dolayi. Dua edin sizleri seviyorum
Kızlar dün kontrolden geldim, 11+6 dıydık, cinsiyet tahmini yapamayız henüz çok küçük dedi doktorAma nub teorisi sayfasından öğrendiklerime göre ben kıza benzettim, bize verdiği çıktı tam bebeğin arkasından çekilmiş, omurgaları görünüyor, popo kısmında bariz yere paralel çıkıntı var, hayırlısı artık, sağlıklı olsun yeter diyorum, zaten başka da bişey gelmiyor elimizden
Yaw ben böyle olabildigini hiç bilmiyordum.
Erkekte sonradan kısırlaşma olabiliyor muki?
acaba baştan beri böyleydi de kızların şansınıza mı geldi.
Yaş geçiyor falan yazma bence çünkü senin yaşın gençç! Ama eşin içinse bilmem.
Benim ki niye olmuyo niye olmuyo dedikçe sorun sen de değil ben de diyorum yahu:-\
Onda da olabilir.:18:
maralcım nasılsın tatlım.çoktandır gelmedın bebek nasıl ıyımı canım
Hatirlamammi kuzum ya
Bazen kendkmi guzin abla gibi hissefiyorum
Sagol guzel dileklerin icin
Yatak dosek yatiyom usutmusum
Boylesi daha hayirliymis demekki uxulmefim en azindan korunma surem bitti
helenx 3. Kizjni kucahina aldi kazayla hamike kaldi ve baglatti 3 sezeryan olunca ailesinden cok tepki aldi uzuldu
((((((((
Lekelenme yeni bitti Allahim bidaha yasarmiyim ki anneligi hamisligi
Kuzumun tekmelerini bidaha hissedermiyimmiki
Dogunca mis kokusunu icime cekermiyimki
canım şimdi gördüm.çok sık giremiyorum artık.kucak hep dolu.şimdi bile ortanca kızım masanın tepesinde üstüme atlıyor.ğşu yaştan sonra bebek hatta bebekler zor geliyor,çok yorucu.sen nasılsın,erzincana alıştın mı?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?