- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.781
oooo saat olmus kac?? ben sabah 9 dan beri topige dikildim sen kacirdin her seyi dorti hanimcigim.
ahanda bu topik. pek heyecanliydi, erken kestiler. bennn avrupaliyim diyen kisi hem irkekk hem de mahalle karisi cikti.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/669612-gurursuz-onursuz-kadin-olmak.html
azcık silik gibi bu günkü ama akşam 22:00 daki bundan koyuydu...dur bakalım bi de pik yapsın hanfendi
şahsultannnnn nerdesin,geberticem
aşkolsun yaa beğenmezmiyimaksamkı daha koyuysa o zmn ılk pozıtıf o olabilir...
niye kız beni beğenmiyor musun
kız halvetmı var bu aksam laleeeeeeeeeeeeee
ben gulen yuzu cikarip cizgilere bakmiyorum. bu test oyle calismiyor. o zaman o kadar para verip gulen yuz almanin anlami nedir? yine cift cizgi olayina kaldiysak.
ben soyle yapiyordum. iste gecen ay pintilik yaptim cift cizgi aldim mahvoldum, pek zormus.
misal dun sabah yaptim gulen yuz yok, bu sabah yaptim (ki her gun ayni saatte yapiyoruz) gulen yuz var. bu demektir ki donguye girdik. cunku bu test 24-36 saat onceyi tespit ediyor. 1 gun once ayni saatte yapmistim, demekki henuz donguye girmemistim. bu sabahtan itibaren sayiyorsun. ben genelde gulen yuzu gordukten 24 saat sonra catlama oluyor. simdiye kadar oyle oldu.
iste bu ay testi degistirince ve gun icinde de yapmaya baslayinca pek karisti. yok koyulasti yok koyulasmadi, psikopat oldum valla.
sabah ilk idrarinla clear blue testini yap. o gun bir sey cikmadiysa ertesi gun yine ayni saatte yap. her gun ayni saatte ayni markayla yapmak onemli diye dusunuyorum.
seninki daha karışık bacım bee,diyelim ki dün sabah 10 da yaptın gülmedi,ertesi sabah 10 da güldü ya; dün 12 de gülmeye başladıysa arada 22 saat far var nasıl ekliycen 36 yı
arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???
Eki Görüntüle 874084
ay bu testler kafayı yedirecek banamantığa ters yahu,önce koyu sonra açık...bu geceeeeee uzun olacak besbelli biliyorum,sen benim canım sen karasevdalım hadi siz uyuyun yaa ben sabah anlatırım size
Eki Görüntüle 874084
ay bu testler kafayı yedirecek banamantığa ters yahu,önce koyu sonra açık...bu geceeeeee uzun olacak besbelli biliyorum,sen benim canım sen karasevdalım hadi siz uyuyun yaa ben sabah anlatırım size
kactim kizlar, her gun topige bir nobetci birakalim.
operim hepinizi, herkesin gonlundeki olsun. pipili isteyenlerin pipi, kiz isteyenlerinde kutulu olsun. (cocukken kutu derdik seyimize:))
dorti bacim sen hatirlamiyon mu oglani nasil kaptigini?
arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???
ben adetten hemen sonra birlikte oldum o ay sadece birlikte olmuştum korunmasız eminim tek ilişkiydi daha öncesindede adet oldugum için ilişki olmadı tek ilişkiyle oğluma hamşile kaldım şunu merak ediyorum adetten hemen sonra hamile kaldıgımda erkek olduysa ben kızı nasıl yakalayacam[/QUOTE
benimde çok planlı olmadı adet ve öncesind uzun bi aradan sonra 7. ve 8. günde ardadra ilişki oldu...hamile olduğumu düşünüyorum daha kan testi yapmadım ama kısmet tabi...bir de özellikle bende aşırı istek vardı msafirlikte olmamıza rağmen acaba yumurtlama dönemim miydi hiç bilmiyorumbakalım ne olacak..bazı yerlerde adetten sonra 5 gün içindeyse örneğin 5 gün adet 10. güne kadar ilişki olursa erkek olabiliyomuş ve yumurtlama sonrası gene 13-14.günler aradakiler kızmış diyenler var??
Eki Görüntüle 874671 Eki Görüntüle 874672 Eki Görüntüle 874673 Eki Görüntüle 874674 Eki Görüntüle 874675
testlere 10. gün tek çizgiyle başladım....ilk silik çizgiden sonra 4 saat arayla devam ettim ve sonuç bu4. foto düngece 21:00 da ,sonuncu test ise bu sabah 06:30 da.....inanamıyorum yine kaçtı yum
dün biraz sancım vardı kasıklarda,dedim gelişiyor ve çatlamaya hazırlık yapıyor...7 aydır ilk defa pik görmedim....bu ayda boşa gitti kızlar,Allahın takdiri bu...ne yapsam olmuyor,nasib olmadı yine...eşim 10:00 gibi gelicek,deneme olur ama ne kadar olur bilmiyorum artık....ne yazsam bilemiyorum artık
[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]
kızlaaarr ne buldumçok beğendim ben bu ninniyi...eğer kısmet olurda oğluşlarımız olursa söyleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?