Süper Anneler - 2011

aksamkı daha koyuysa o zmn ılk pozıtıf o olabilir...
niye kız beni beğenmiyor musun
aşkolsun yaa beğenmezmiyim ama sultan cadısı nerelerde diye merak ettim,ayrıca gülüzarda okuyup okuyup çıkıyo

kız halvetmı var bu aksam laleeeeeeeeeeeeee

sanmam :26: daha pik bile yapmadı,yarın sabah olur bizim halvet...halvete gire gire hevesimde kaçtı iyi mi artık nevresim neyim değiştiresim yok,ne varsa o artık

seninki daha karışık bacım bee,diyelim ki dün sabah 10 da yaptın gülmedi,ertesi sabah 10 da güldü ya; dün 12 de gülmeye başladıysa arada 22 saat far var nasıl ekliycen 36 yı

seninki daha karışık bacım bee,diyelim ki dün sabah 10 da yaptın gülmedi,ertesi sabah 10 da güldü ya; dün 12 de gülmeye başladıysa arada 22 saat far var nasıl ekliycen 36 yı

12 de gulemez, anlatmaya calistigim o. cunku 24 saat oncesinden bu test bildiriyor. cift cizgide 36 saati en koyu oldugu yerden saymaya baslarsaniz yanilirsiniz. bence oyle yapmayin. cunku +12 degil + 24 saati vs bulmus olursunuz.

kactim kizlar, her gun topige bir nobetci birakalim.

operim hepinizi, herkesin gonlundeki olsun. pipili isteyenlerin pipi, kiz isteyenlerinde kutulu olsun. (cocukken kutu derdik seyimize:))

dorti bacim sen hatirlamiyon mu oglani nasil kaptigini?

arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???

arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???

var canım niye olmasın...Allah büyük...bizim teorimize ters ama mucizeler var,bizim yöntemle tutmayanlarda var tabi,dedim ya Allah büyük...inşallah hamişsindir ve oğluşun olur

ay bu testler kafayı yedirecek bana mantığa ters yahu,önce koyu sonra açık...bu geceeeeee uzun olacak besbelli biliyorum,sen benim canım sen karasevdalım hadi siz uyuyun yaa ben sabah anlatırım size

hayırlısı canım adetten hemen sonra hamile kalıp oğlu olanlarda var forumd okumuştum...ilk bebek çok da önemli değil ama..hoş daha belli bile değil hamile miyim baş dönmesi kramp var kaskta yarın adet günüm kısmet...ama sağlıklı hayırlı bir oğlum olursa çok sveinirim

Bacimm askolsun bazen okuyom ama hala kotuyum eve gectikk ama mutfaga girmeyeli iki hafta oldu iste getirenlerin yaptiklarini veriyom kuzularima. Napiyim sadece gaviskon biraz yanmayi aldi dr baska bisi vermiyo.. hepinuz aklimdasunuz butun arkadaslar.. kizina basarilar.. dua edicem senunde gazan mubarek olsun herseyin hayirlisi bacim.. suzde dua edin artik midem gecsin yacruma bakamaz hale geldim.. bide sahsultan dorti eylulungulu pozitifim lenarin ve ismi aklina gelmeyen duger arkadadlar hepinize tesekkur ederim.. kizimdada ayniydim bakalim bu ne olucak... optum sizi.. midem kudurmaya basladi

vallahı ben bılmeden hamıle kalmısım ozaman.yanı sözde eşim korunuyordu.hıc hamılelık hesapta yoktu bızım.dusunmuyorduk bıle.kısmet ıste rabbım nasıp etti.kızımda ısteyerek bılerek hamıle kaldım sık ılıskıyle.

ben adetten hemen sonra birlikte oldum o ay sadece birlikte olmuştum korunmasız eminim tek ilişkiydi daha öncesindede adet oldugum için ilişki olmadı tek ilişkiyle oğluma hamşile kaldım şunu merak ediyorum adetten hemen sonra hamile kaldıgımda erkek olduysa ben kızı nasıl yakalayacam

testlere 10. gün tek çizgiyle başladım....ilk silik çizgiden sonra 4 saat arayla devam ettim ve sonuç bu 4. foto düngece 21:00 da ,sonuncu test ise bu sabah 06:30 da.....inanamıyorum yine kaçtı yum

dün biraz sancım vardı kasıklarda,dedim gelişiyor ve çatlamaya hazırlık yapıyor...7 aydır ilk defa pik görmedim....bu ayda boşa gitti kızlar,Allahın takdiri bu...ne yapsam olmuyor,nasib olmadı yine...eşim 10:00 gibi gelicek,deneme olur ama ne kadar olur bilmiyorum artık....ne yazsam bilemiyorum artık

canım ya dun 15 de kı testın şaşırtmıştı beni acaba çatladı mı dedim...sen sakın üzülme canını sıkma bu ay zaten cok umudun yoktu .eşini iyice besle keçiboynuzu kürünü filan aksatma gelecek ay oğlusun göbişinde olur inş cnım...

2. foto hangi gün hangi saat ? galiba 2. testte yumurta catlamis iliski ikinci resimdeki testten sonra olsa iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…