- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.801
aşkolsun yaa beğenmezmiyimama sultan cadısı nerelerde diye merak ettim,ayrıca gülüzarda okuyup okuyup çıkıyo
canim beni merak etmissin. dün yatak dösek yattim kolumu kaldiramadim. cocuklari nasil krese götürüp getirdim bilmiyorum.sabahtan basagrisi bulanti halsizlik basladi. aksama basagrisi dayanilmayacak kadar siddetlendi sonra kustum parasetamol ictim sabaha kadar yattim. sabah kalktim tekrar kustum. basagrisi kesildi ama sersemlik ve bulanti varcay icecem simdi.rahatlik bana yaramadi.
geçmiş olsun sultan....kızlar ılık şekerli suyun mide bulantısına iyi geleceğini yazmıştı dene istersen..
canim beni merak etmissin. dün yatak dösek yattim kolumu kaldiramadim. cocuklari nasil krese götürüp getirdim bilmiyorum.sabahtan basagrisi bulanti halsizlik basladi. aksama basagrisi dayanilmayacak kadar siddetlendi sonra kustum parasetamol ictim sabaha kadar yattim. sabah kalktim tekrar kustum. basagrisi kesildi ama sersemlik ve bulanti varcay icecem simdi.rahatlik bana yaramadi.
sagol canim zencefil cayi iciyorum iyi geliyo.senin varmi bulanti kusma ? ben ne güzel seviniyodum bu haftaya kadar lusmadim artik olmaz diye.cünkü öncekilerde erkenden kusmaya baslamistim.
DORTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII askim bugun dradaydim bagoazimdaki nodül icin
agustostan buya buyumus
ve dr bendeki degisiklikleri sordu
benim bogazimin sag tarafinda nodül ve omzum geriliyor
bide kuran okurken yuksek sesle sesim bogazim etkileniyor
bide yorgunluk uyusma ayaklarda oluyor bacim
ocak sonu subat basi amalyiat dedi
ben bide korunmuyorum bakalim ne olacak ögleden sonra da jinekologda randevum var onunlada konusucaz
amaliyat olunca ömür boyu ilac kullaniycam vucudun hormonunu dengelesin diye
bebege engel degilmis hormonlar 4 haftada bir ölcülüp bakilacakmis daha zamanim var simdilik pek bi zarari yok
geçmiş olsun canımm
2. foto hangi gün hangi saat ? galiba 2. testte yumurta catlamis iliski ikinci resimdeki testten sonra olsa iyi olurdu.
2. foto yani en koyu çıkan dün 13:00 da canım...ama ilginç olan pik yapmadan açılması ve inanılmaz hızı....ilk yükselme ilk resim ve önceki gece 22:00 da...24 saat içinde koyulaşmaya çalıştı ve silindine diyeyim ya bundada vardır bi hayır ama herşey üstüme üstüme geliyo artık...50 li test aldım bu sefer,4 saat arayla yaptım,gece bile kalkıp yaptım ama kaçırdım,Allah kısmet etmeyince olmuyo işte
eylülcüm;
geldim bacım
elektrikler sabah 7 de bi kesildi şimdi geldi,şaka gibi herşey
deneme sabah 10:00 da oldu,Allaha emanet artık...
Eki Görüntüle 875046
sabah 9:00 daki test
Eki Görüntüle 875049
bu da denemden sonra 13:00 da
denemen hayırlı olsun çıkmadık candan umut kesilmezmiş belkide hiç ummadığımız şekilde bu ay gelir
ahh bu yumlar adamı deli ediyor hatırlrmısın haziranda ben ne cekmıstım 10.gün agrı ıle koyu çıkan test 19.. güne kadar silik çıkmıştı.Dediğin gibi rabbim ol demeyince olmuyor.testlerin hala cok silik değil bacım ya senın önceki aylarda hemen silikleşiyordu diye hatırlıyorum..
aynen eylülcüm yaa,ne silik ne koyubende hiç bişey anlamadım...test yapmaya devam edicem,eğer yum çatlamadıysa eyvahlar olsun kız geliyooooo
yok canım ya oyle düşünme aylardır denedik tutmadı bu ay tutacağı ne malum bırde ona canını sıkma
sanki tuttuda kız geliyo dimihayırlısı canım,yapıcak bişey yok...boş geçmesi daha sinir bozucu...
DORTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII askim bugun dradaydim bagoazimdaki nodül icin
agustostan buya buyumus
ve dr bendeki degisiklikleri sordu
benim bogazimin sag tarafinda nodül ve omzum geriliyor
bide kuran okurken yuksek sesle sesim bogazim etkileniyor
bide yorgunluk uyusma ayaklarda oluyor bacim
ocak sonu subat basi amalyiat dedi
ben bide korunmuyorum bakalim ne olacak ögleden sonra da jinekologda randevum var onunlada konusucaz
amaliyat olunca ömür boyu ilac kullaniycam vucudun hormonunu dengelesin diye
bebege engel degilmis hormonlar 4 haftada bir ölcülüp bakilacakmis daha zamanim var simdilik pek bi zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?