- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.821
en azından denemeyi yaptın bacım bosver..Bende moralın bozulmasın diye msjı düzeltmiştim
şahsultan;
çok geçmiş olsun bacım,başlamış bulantıların...Allah şifa versin
sagol canim sen de denemeyi yapmissin hayirlisi olsun insallah
yaptım :78: bu ayda olmazsa var yaaa,önümüzdeki ay vericem odunu ,vericem odunu
kızlar be kaçıyorum çookkk işim var bugün,perşembe ve cuma kızımın sınavı var gelemezsem merak etmeyin,dua edin noooluurrr
ay oğlan ayrı stres,kız ayrı stres,çok yoruyo bu çocuklar beni
kizlarrr kusma yok ama yine basim agriyo yaa noldu bana böyle
Sultan bacim zencefil cayini nasi yapiyosun sadece taze zencefili kaynatiyomusun icine bisey katiyomusun anlat neolurrr
Drdan geldim
Kizlara rahim perdesi amaliyati sonrasi
Rahim toparlamamis kendini ole olabir dedi dr
rahime tutunmadan
Embriyo adet kaniyla atilmistir dedi iki ay daha bekle iyice toparlansin dedi
Kayiplar oldugu icin riske etmeyelim dedi.
Ustelik bogazimda nodul var alinmasi lazim
Ocak sonuna karmakarisik oldum yas 37 af Allahim cikar yolu goster
Yumurtan var dedi kalitesi hakkinda birsey diyemem dedi
yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)canım sen yumurtlama gununden öncemı ılıskıye gırmıstın.yanı takıplemı olmustu senınkı yoksa bılmedenmi
ayy insallah cnm yaaa annemde diyo bende tiksinmiştim değişik oldu 2kızdan sonra erkeği bulmuşlar 3.de :)Cnm sen çaydan tiksindiğini yazmıştın. Ben kızlarıma hamileyken feci tiksinmiştim çaydan. Aslında çay çok sevdiğim halde
Bakalım senin bebişinde kız olabilir diyorum
bende yükliyim kızlar bi ara banada bakın bakalım ben baktım oğlumunkiylede karsılastırdım ama bişey anlamadımcanım ıyım şimdilik duygu durumumda fılan bır degısıklık yok ama bel ağrım var..
takvim var ya kız kucuk benımkı
bazen gecıkebılıyor bu testler adamı stres yapıyor canım sen testlare devam et.Birde bazı aylar yum olmayabılır yılda 2 kez fılan
bol sans bacım
bacım ya ne deyım......eşin gec kalmadan versın testını ona gore bır yol ızlersın olmadı dr geldıyse yıne takıbe gıt ilgiliydi ne güzel
bak ne güzel ıyı olacak hastanın ayağına dr gelmıs...kalp atışlarını da duymuşsun tebrık ederım bacım sag salım kucağına al ıns.
hissetmeyle olmuyor canım az kaldı senın zaten.dua et gonlundekı olur inş
guluzar ultrasonda bebek kesenın ıcınde saga mı sola mı yakın duruyor bacım ona bak yada resım ekle bıze cınsıyetı ıcın yorum yapıyordu kızlar ..dırek baktığında sola yakınsa erkek dıyorlardı
insallahhhhhalalar yanılmaz
bende 9+3 oldum hala devam ediyo bulantılar dişlerimi bile zor fırçalıyorum yaabenim bulantilarim basladi kizlar offf yaa kizima bile bakamiyorum bazen.. yikiyo beni su agri... anneme gidiyorum belki orda kalirim cagirdi en azindan cocukla ilgilenirler optum kizlar.. rabbim gecsin su bulantili gunler..
slm kızlar bakın az önce ne buldum
dr un bırı hastasına sunu söylemiş ; erkek bebekte hormonlardan dolayı göğüs çevresi 2, aydan itibaren koyulaşıyor...
month senın 2 ay dolmus olmalı kontrol et bacım
Drdan geldim
rahime tutunmadan
gurbetım ya ay sıkıntıların bitmedi rabbim yardımcın olsun..dr dediği sürede korun bence bak sonra düşünce üzülüyor insan.vücudun toparlansın bebişin seninle kalsınnnDrdan geldim
rahime tutunmadan
yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)
ayy insallah cnm yaaa annemde diyo bende tiksinmiştim değişik oldu 2kızdan sonra erkeği bulmuşlar 3.de :)
bende yükliyim kızlar bi ara banada bakın bakalım ben baktım oğlumunkiylede karsılastırdım ama bişey anlamadımbu ultrosonları hiç anlayamam zaten
insallahhhh
bende 9+3 oldum hala devam ediyo bulantılar dişlerimi bile zor fırçalıyorum yaa(
doldu cnm evet yaaaa benimde karardı baya çok erkekmi acaba oğlumunkidede kararmıştı(
Drdan geldim
rahime tutunmadan
Kız bacım ben bu sefer kendim yapmıyom hazır sallama çay aldım limon aromalısından.ama kendin yapacaksan tozu değilde tazesi daha etkili.kabuklarını soyup ister kaynamış suya at 10 dk beklet ister tencereye at 10 dk kaynat.içimi zor gelirse limon sık bal at.yada bir poşet siyah sallama çayla beraber demleyebilirsin.günde 2 yada 3 fincan iç rahatlatır.
yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)
ayy insallah cnm yaaa annemde diyo bende tiksinmiştim değişik oldu 2kızdan sonra erkeği bulmuşlar 3.de :)
bende yükliyim kızlar bi ara banada bakın bakalım ben baktım oğlumunkiylede karsılastırdım ama bişey anlamadımbu ultrosonları hiç anlayamam zaten
insallahhhh
bende 9+3 oldum hala devam ediyo bulantılar dişlerimi bile zor fırçalıyorum yaa(
bende fırçalarken zorlanıyorum
doldu cnm evet yaaaa benimde karardı baya çok erkekmi acaba oğlumunkidede kararmıştı(
off moralim bozuluyo nedense bu siralar hicbirsey yapmak istemiyorum keyfim yok.kendimi yalniz hissediyorum.iyiki siz varsiniz. annem yanimda olsaydida azcik nazlansaydim midem bulaniyo. cok sakin olan ben cabuk sinirleniyorum artik. halsizlikten cocuklarimla ilgilenemiyomusum gibi geliyo bana.
kuzum 6 ayi bulur nodul alininca disardan hormon tedavisi alicam sürekliGurbetim dr iki ay bekleyelim demiş iki ay sonra ocak zaten.ocakta nodülünü aldırdıktan sonra bebek çalışmalarına başlaman daha sağlıklı sanki.hem rahimde toparlanır.yeni yıl belki yeni şanslar getirir.
ne bileyim be gulum kizim icin ciktim bi yola kayip olunca gönlume söz geciremiyorumda37 çok geç bir yaş değil bacım paniğe kapılma.inşallah sağlığına kavuş,bebeğine de kavuşursun.
eylulum ne bileyim yaa zaten bu ayda biterse 4 ay edergurbetım ya ay sıkıntıların bitmedi rabbim yardımcın olsun..dr dediği sürede korun bence bak sonra düşünce üzülüyor insan.vücudun toparlansın bebişin seninle kalsınnn
denizim oglus degil kizNeden bu kadar umutsuz yazdınki? Çok mu 37 sanki? Sağlığın yerine geldikten sonra oğluşunu kucaklarsın inşallah
kuzum 6 ayi bulur nodul alininca disardan hormon tedavisi alicam sürekli
tiroitin isini disaran aldigim takviye yapacak
su an degerler normal tiroit islevini görüyor
alindiktan sonra ilacla nasil olur ne olur basarirmiyim bilmiyorum ömür boyu ilac kullaniycam biliyorsunuz insan vucudu icin tiroit cok önemli
ne bileyim be gulum kizim icin ciktim bi yola kayip olunca gönlume söz geciremiyorumda
vaz gec bu sevdadan diyorum
onca seyi bosunami yasadim ben
amaliyatlar sudur budur
vazgececektim o zaman bicak altina yatmasaydim
eylulum ne bileyim yaa zaten bu ayda biterse 4 ay eder
nodul amaliyati ocak sonu dedi dr uzarmi bilmem
denizim oglus degil kiz
kizima can yodasi istiyorum insAllah
ben cok istedikce uzayip gidiyor hayir olsun
ya vazgecicem bu sevdadan yada Rabbim sabrimin mukafatini verecek
biraz daha benden yalvarmami bekliyor
Rabbim buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?