Süper Anneler - 2011

kızlar be kaçıyorum çookkk işim var bugün,perşembe ve cuma kızımın sınavı var gelemezsem merak etmeyin,dua edin noooluurrr

ay oğlan ayrı stres,kız ayrı stres,çok yoruyo bu çocuklar beni

Drdan geldim
Kizlara rahim perdesi amaliyati sonrasi
Rahim toparlamamis kendini ole olabir dedi dr
rahime tutunmadan
Embriyo adet kaniyla atilmistir dedi iki ay daha bekle iyice toparlansin dedi
Kayiplar oldugu icin riske etmeyelim dedi.
Ustelik bogazimda nodul var alinmasi lazim
Ocak sonuna karmakarisik oldum yas 37 af Allahim cikar yolu goster
Yumurtan var dedi kalitesi hakkinda birsey diyemem dedi

Sultan bacim zencefil cayini nasi yapiyosun sadece taze zencefili kaynatiyomusun icine bisey katiyomusun anlat neolurrr

Kız bacım ben bu sefer kendim yapmıyom hazır sallama çay aldım limon aromalısından.ama kendin yapacaksan tozu değilde tazesi daha etkili.kabuklarını soyup ister kaynamış suya at 10 dk beklet ister tencereye at 10 dk kaynat.içimi zor gelirse limon sık bal at.yada bir poşet siyah sallama çayla beraber demleyebilirsin.günde 2 yada 3 fincan iç rahatlatır.

Son düzenleme:

Gurbetim dr iki ay bekleyelim demiş iki ay sonra ocak zaten.ocakta nodülünü aldırdıktan sonra bebek çalışmalarına başlaman daha sağlıklı sanki.hem rahimde toparlanır.yeni yıl belki yeni şanslar getirir.

canım sen yumurtlama gununden öncemı ılıskıye gırmıstın.yanı takıplemı olmustu senınkı yoksa bılmedenmi
yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)
Cnm sen çaydan tiksindiğini yazmıştın. Ben kızlarıma hamileyken feci tiksinmiştim çaydan. Aslında çay çok sevdiğim halde
Bakalım senin bebişinde kız olabilir diyorum
ayy insallah cnm yaaa annemde diyo bende tiksinmiştim değişik oldu 2kızdan sonra erkeği bulmuşlar 3.de :)
bende yükliyim kızlar bi ara banada bakın bakalım ben baktım oğlumunkiylede karsılastırdım ama bişey anlamadım bu ultrosonları hiç anlayamam zaten
halalar yanılmaz
insallahhhh
benim bulantilarim basladi kizlar offf yaa kizima bile bakamiyorum bazen.. yikiyo beni su agri... anneme gidiyorum belki orda kalirim cagirdi en azindan cocukla ilgilenirler optum kizlar.. rabbim gecsin su bulantili gunler..
bende 9+3 oldum hala devam ediyo bulantılar dişlerimi bile zor fırçalıyorum yaa(

doldu cnm evet yaaaa benimde karardı baya çok erkekmi acaba oğlumunkidede kararmıştı(

Son düzenleme:

37 çok geç bir yaş değil bacım paniğe kapılma.inşallah sağlığına kavuş,bebeğine de kavuşursun.

gurbetım ya ay sıkıntıların bitmedi rabbim yardımcın olsun..dr dediği sürede korun bence bak sonra düşünce üzülüyor insan.vücudun toparlansın bebişin seninle kalsınnn

ovudan bir gün öncesinde oğlanı bulunlar var canım ya ama in sen onlardan olmazsın prensesin olur..kararmada doğru mu bilmiyoruz ama deneyip tutan varmış.ultrasonuda ekle bakalım geç kalma merakta bırakma bizi

off moralim bozuluyo nedense bu siralar hicbirsey yapmak istemiyorum keyfim yok. kendimi yalniz hissediyorum.iyiki siz varsiniz. annem yanimda olsaydida azcik nazlansaydimmidem bulaniyo. cok sakin olan ben cabuk sinirleniyorum artik. halsizlikten cocuklarimla ilgilenemiyomusum gibi geliyo bana.

tamda beni anlatiyo iste bu sarki nerde benim gitarim

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece
Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa
Koynuna
Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık
Herşeye
Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan
Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış
Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan
İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır

Neden bu kadar umutsuz yazdınki? Çok mu 37 sanki? Sağlığın yerine geldikten sonra oğluşunu kucaklarsın inşallah

Sultancım bu çay neye iyi geliyor, aklımda olsun?

Canım bir oğlun daha olsun, gerçekten o kadar çok mu üzülürsün? Bak biz hepimiz bir oğlumuz olsun diye ne dualar ediyoruz, Allah gönlündekini versin inşallah

Sultancım sen mi ben mi çocuğuma oluyor olan, tahammülsüz, agresif biri olup çıktıp, ne zman geçer bu durumum, 3 ayım bitti?

kuzum 6 ayi bulur nodul alininca disardan hormon tedavisi alicam sürekli
tiroitin isini disaran aldigim takviye yapacak
su an degerler normal tiroit islevini görüyor
alindiktan sonra ilacla nasil olur ne olur basarirmiyim bilmiyorum ömür boyu ilac kullaniycam biliyorsunuz insan vucudu icin tiroit cok önemli
37 çok geç bir yaş değil bacım paniğe kapılma.inşallah sağlığına kavuş,bebeğine de kavuşursun.
ne bileyim be gulum kizim icin ciktim bi yola kayip olunca gönlume söz geciremiyorumda
vaz gec bu sevdadan diyorum
onca seyi bosunami yasadim ben
amaliyatlar sudur budur
vazgececektim o zaman bicak altina yatmasaydim

gurbetım ya ay sıkıntıların bitmedi rabbim yardımcın olsun..dr dediği sürede korun bence bak sonra düşünce üzülüyor insan.vücudun toparlansın bebişin seninle kalsınnn
eylulum ne bileyim yaa zaten bu ayda biterse 4 ay eder
nodul amaliyati ocak sonu dedi dr uzarmi bilmem

Neden bu kadar umutsuz yazdınki? Çok mu 37 sanki? Sağlığın yerine geldikten sonra oğluşunu kucaklarsın inşallah
denizim oglus degil kiz
kizima can yodasi istiyorum insAllah
ben cok istedikce uzayip gidiyor hayir olsun
ya vazgecicem bu sevdadan yada Rabbim sabrimin mukafatini verecek
biraz daha benden yalvarmami bekliyor
Rabbim buyuk

canım tiroiti kafana takma hamişkende içiliyor ilacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…