- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.021
kızlar ılıskıden kacgun sonra hamıle kaldıgını ogrenır ınsan sızce.yanı kacgun sonra bellı olur.bızım gelın sanırım ılk geceden hamıle kalmak ıstedı.o sordu bana daha gecen hafta evlendıler.sanırım hemen ıstıyolar.sızce hamıleyse nekadar sure sonra bellı olur
burda niye bu kadar pahalı yaaa,dr a gider takip ederim daha iyi
kıyamam canım sana yaa,az daha sabret arkadaşım,beterin beteri var ya hastanelik olsaydın Allah korusun...kolay mı cennet gelicek ayağının altına...çubuk kraker leblebi falan fayda etmiyomu?
teşşkür ederim canım ya.dualarınıza ihtiyacım çokşimdi gördüm,çok geçmiş olsun.allah hayırlısından ,yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah.
ucuza bulamazsak olur canım allh razı olsun ama kargo ne kadr tuttarkı ?????Adresleri verin ben burdan kargoyla yollayım.
ben ateş topiğindekilerden tırsıyorum valla...en küçük şeyi anlama,adamı anasından doğduğuna pişman ediyolar,vay niye okumadın vay niye görmedin1-2 kişi hariç diyeyimde politik olsun
ateş takibi yumurtlama anını bulamazzzzzzzzz,ancak bulduğunu sandığın yumurtlama GÜNÜNÜ teyit eder...misal ben; 27 kasım sabahında deneme oldu,akşam testlere akıntıya ve sancıya bakaraktan yumurtlama oldu...28 kasımda ateşim düştü...e şimdi koskoca 27 kasımda hangi saatte çatladı onu nasıl vericek ateş....zaten erken yaptım bu ayyani ateşin bize faydası yok,cinsiyeti takmayanlara faydalı o icat
bu ay denedım 9 subatta.26 ocakda son adet tarıhımdı.hesaplara gore 9 subat yumurtlama gunumdu.oyuzden erkek bebek sansı yuksek dıye duydum 9 subatta ılıskıoldu
teşşkür ederim canım ya.dualarınıza ihtiyacım çok
ucuza bulamazsak olur canım allh razı olsun ama kargo ne kadr tuttarkı ?????
kız sen 27 sınde deneme yaptın ateş 28 ınde düştü öylemi.o zman 28 inde çatladı o peki 29 unda ateşin nasıldı?yum olacağı gün düşüş oluyor bacımmm ölçümleri yazsana sana zahmet
sizin gelin bile benden önce hamile kalırsa düşer bayılırım artıkkız dur daha ne bebeği gezsin tozsun delirmesin...abowww yeni nesil çok hızlı anacım
de ki geline; bizim bi arkadaş var apranx de,yazık herkeks kaldı bi o kalamadı karalar bağladı de,eğer sende onu ezip geçersen çok üzülürmüş de beklesin beni
bu arada ilişkiden 8 gün sonra kanda,12 gün sonra idrarda çıkıyo %90...ha tabi yum gününde girdilerse halvete
al bacım senın için kopyaladım
meraba kızlar cok oldu gıremedım kaynanam öldü yasımız vardı eylül senın ıcınde üzüldüm hayırlısı buymuş bılırsın benimde bebegım kalbı durmustu ve kurdas olmuştum ekım 4 dusuk aralık 4 adet oldum deneme yapmayı dusunuyom kafam cok karıstı bana yardımcı olun apranak ve dıger arkadaslar
canımsınnnPostalama konusunda ciddiyim.
Sabrediyorum canım doğru söylüyosun hastanelik olsam çok perişan olurduk hem çocuklar hem eşim.çok şükür akşamları yiyorum.sadece hiç mola vermeyen bulantı beni gıcık ediyo.birde burda kimsem yok size nazlanıyım azcık dediydim.
teşşkür ederim canım ya.dualarınıza ihtiyacım çok
ucuza bulamazsak olur canım allh razı olsun ama kargo ne kadr tuttarkı ?????
kız sen 27 sınde deneme yaptın ateş 28 ınde düştü öylemi.o zman 28 inde çatladı o peki 29 unda ateşin nasıldı?yum olacağı gün düşüş oluyor bacımmm ölçümleri yazsana sana zahmet
meraba kızlar cok oldu gıremedım kaynanam öldü yasımız vardı eylül senın ıcınde üzüldüm hayırlısı buymuş bılırsın benimde bebegım kalbı durmustu ve kurdas olmuştum ekım 4 dusuk aralık 4 adet oldum deneme yapmayı dusunuyom kafam cok karıstı bana yardımcı olun apranak ve dıger arkadaslar
ateş işinden hiç anlamıyorum ama bak bunu biliyorum...kişiye göre değişiyormuş,mesela 36 ile hamile olan var,37 ile de...ben mesela yazın hep 37.5 larda regl oldum,şimdi reglken 36.2 civarı...sanki çok yardımcı olmuşum gibi bide cevap yazdım yahubende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
kızlar,bişey sorucam ama es geçmeyin mahvederim
şimdi bu y ler hızlı ya;ne kadar hızlı...mesela şimdi başladık spermleri yarıştırmaya,aynı yerden start aldılar....y ler kaç saat ya da kaç dk. önce varıyor bitiş noktasına
çok aradım bunu nette günlerce ama net bilgi yok,sadece y ler daha hızlı diyolar....olmadı bi mikroskop alsakta yarıştırsak mı bunları...sehpanın bi ucundan ötekine kim önce varacak diye
Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.
iyiyım sızi ozledım ben bu ay adet oldum deneme yapmayı dusüyorum acaba erkenmı sızin fikrınızı alayım bana yardımcı olursunuz her seyı karıstı neyapacagımı bılemı yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?