Süper Anneler - 2011

sizin gelin bile benden önce hamile kalırsa düşer bayılırım artık kız dur daha ne bebeği gezsin tozsun delirmesin...abowww yeni nesil çok hızlı anacım

de ki geline; bizim bi arkadaş var apranx de,yazık herkeks kaldı bi o kalamadı karalar bağladı de,eğer sende onu ezip geçersen çok üzülürmüş de beklesin beni

bu arada ilişkiden 8 gün sonra kanda,12 gün sonra idrarda çıkıyo %90...ha tabi yum gününde girdilerse halvete

Son düzenleme:
kıyamam canım sana yaa,az daha sabret arkadaşım,beterin beteri var ya hastanelik olsaydın Allah korusun...kolay mı cennet gelicek ayağının altına...çubuk kraker leblebi falan fayda etmiyomu?

Sabrediyorum canım doğru söylüyosun hastanelik olsam çok perişan olurduk hem çocuklar hem eşim.çok şükür akşamları yiyorum.sadece hiç mola vermeyen bulantı beni gıcık ediyo.birde burda kimsem yok size nazlanıyım azcık dediydim.

şimdi gördüm,çok geçmiş olsun.allah hayırlısından ,yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah.
teşşkür ederim canım ya.dualarınıza ihtiyacım çok
Adresleri verin ben burdan kargoyla yollayım.
ucuza bulamazsak olur canım allh razı olsun ama kargo ne kadr tuttarkı ?????

kız sen 27 sınde deneme yaptın ateş 28 ınde düştü öylemi.o zman 28 inde çatladı o peki 29 unda ateşin nasıldı?yum olacağı gün düşüş oluyor bacımmm ölçümleri yazsana sana zahmet

Son düzenleme:
meraba kızlar cok oldu gıremedım kaynanam öldü yasımız vardı eylül senın ıcınde üzüldüm hayırlısı buymuş bılırsın benimde bebegım kalbı durmustu ve kurdas olmuştum ekım 4 dusuk aralık 4 adet oldum deneme yapmayı dusunuyom kafam cok karıstı bana yardımcı olun apranak ve dıger arkadaslar

bende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..

hemde calısıyor kız memur.yanı bende anlamadım ne bu acele.hakıkaten bız aptalmısız demekkı.gezelım tozalım dıye yıllar gectı ıkıncıyı yapmadım.sonra yapayım dedım babam vefat ettı ve 7 sene ılac kullandım.belkıde bıran önce yapmalarıda ıyı olur.hayırlısı olsun yınede

basın saolsun canım allah rahmet eylesın.sen nasılsın ıyımısın bayagıdır gelemedın.

iyiyım sızi ozledım ben bu ay adet oldum deneme yapmayı dusüyorum acaba erkenmı sızin fikrınızı alayım bana yardımcı olursunuz her seyı karıstı neyapacagımı bılemı yorum

Postalama konusunda ciddiyim.
canımsınnn ama kargo ne kadar tutar yaban ellerden buraya :44: kaş yapalım derken gözden olmayalaım

bak toipklerde okudum bi çok kişinin bıçak gibi kesilmiş bulantıları..inşaAllah seninkide tez vakitte geçer...bide çok bulantıyla oğlan derler...sen kızlarında nasıldın

kız ucuza nerden bulucan,merdiven altıdır onlar,gülenyüz derkekn ağlayan yüz çıkarsa görürsün...
ben ateş ölçmedim kafadan attım,misal yani ölçseydim diye zaten düzenli bi ölçebilsem...

zeynepcim başın sağolsun,kafa karışcak bişey yok canım,eski sisteme göre devam...kaçıncı gün çatlıyorsa yumurtan,2 gün öncesi başla testleri yapmaya...buraya at biz yardımcı oluruz inşaAllah sana..

bende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
ateş işinden hiç anlamıyorum ama bak bunu biliyorum...kişiye göre değişiyormuş,mesela 36 ile hamile olan var,37 ile de...ben mesela yazın hep 37.5 larda regl oldum,şimdi reglken 36.2 civarı...sanki çok yardımcı olmuşum gibi bide cevap yazdım yahu

kızlar,bişey sorucam ama es geçmeyin mahvederim
şimdi bu y ler hızlı ya;ne kadar hızlı...mesela şimdi başladık spermleri yarıştırmaya,aynı yerden start aldılar....y ler kaç saat ya da kaç dk. önce varıyor bitiş noktasına

çok aradım bunu nette günlerce ama net bilgi yok,sadece y ler daha hızlı diyolar....olmadı bi mikroskop alsakta yarıştırsak mı bunları...sehpanın bi ucundan ötekine kim önce varacak diye

Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.

Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.

anaaaaaaaaaaaaaa masallah kız sanaaaaaaaaaa.nasıl yaptın neler yaptın anlatsana yaaa.hadı ne yontemler denedın ne yedın ne ıcdın bacııımm

bır deneme ıle hamıle kalan varmıydıki bızım grupta yahu.apranaks hadı sıra sende bu ay hamıle haberını beklıyoruz tatlım

iyiyım sızi ozledım ben bu ay adet oldum deneme yapmayı dusüyorum acaba erkenmı sızin fikrınızı alayım bana yardımcı olursunuz her seyı karıstı neyapacagımı bılemı yorum

hıc karısmasın kafan canım.kendını ıyı hıssettıgın an denemelere basla.hıc korkma.uzulme.ınsallah yıne hamıle kalacaksın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…