- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.041
anaaaaaaaaaaaaaa masallah kız sanaaaaaaaaaa.nasıl yaptın neler yaptın anlatsana yaaa.hadı ne yontemler denedın ne yedın ne ıcdın bacııımm
Regli2.-10. gün arası günde 1 fincan adaçayı
Kafama göre başladım. Regl 5. gün Klomen 5 gün 2x1
dr.da yumyum kontrolü
15. gün çatlama iğnesi onuda kendim yaptım.
36 saat sonra tek seferlik ilişki.
Ateş takibi taa başından beri (bunu 1 yıldır yapıyorum)
BATa 2 gün kala önce idrarda öğrendim hemn aynı gün kanda 108 çıktı.
BAT günü 270 çıktı değerim
5+1de kese gördük
7+0da kalp atışı için gittim, bir kesede 2 bebeğin kalp atışını gördük.
Rabbim çoooooooook büyük
Hee 1de yumurta çatladıktan sonra ananas yemeye başladım...
kızlar,bişey sorucam ama es geçmeyin mahvederim
şimdi bu y ler hızlı ya;ne kadar hızlı...mesela şimdi başladık spermleri yarıştırmaya,aynı yerden start aldılar....y ler kaç saat ya da kaç dk. önce varıyor bitiş noktasına
çok aradım bunu nette günlerce ama net bilgi yok,sadece y ler daha hızlı diyolar....olmadı bi mikroskop alsakta yarıştırsak mı bunları...sehpanın bi ucundan ötekine kim önce varacak diye
Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.
iyiyım sızi ozledım ben bu ay adet oldum deneme yapmayı dusüyorum acaba erkenmı sızin fikrınızı alayım bana yardımcı olursunuz her seyı karıstı neyapacagımı bılemı yorum
kız olmamıbır deneme ıle hamıle kalan varmıydıki bızım grupta yahu.apranaks hadı sıra sende bu ay hamıle haberını beklıyoruz tatlım
kız ne şakası,sahi diyorum....bizim yöntemin ana maddesi bu zaten...y ler önce koşup yumurtayı döllüyo,arkadan gelen x ler öööle bakakalıyoBenc
e dölleme yarışında saliseler konuşur.
Hatta milisaliseler
Bilim konuştu he he
Şaka bir yana saatler dakikalar bana mantıksız geldi cnm ya.
Espri mi etmiştin yoksa
Nasılsınız bacılar çok özledim sizleri uzun zaman oldu girmeyeli. Yoklugum da neler oldu hamisler varmi geçmisi okumam lazim sanirim baya birikmis sayfalar :))
Bacim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Bisey sorucam canim çat ignesi hakkinda birazdaha genis bilgi verirmisin nerden aldin nasil bir igne nasik vuruluyorRegli2.-10. gün arası günde 1 fincan adaçayı
dr.da yumyum kontrolü
5+1de kese gördük
Rabbim çoooooooook büyük
valla kimyasal gebelikte bisey cikmamisti adeti gectikten 5 gun sonra sivilce oldu veeeee ben kimyasal gebelikle regl oldum :)Kızlr.. Sivilcemiz çıkarsa hamiş degiliz anlamina mı gelir
Regl gecikti ama kendi yaptıgım test negatif
Sivilceden tahmin yürüteyim bari napiyim..
cnm yumurtlama gununu biliyorsa 11. gun test yapabilirkızlar ılıskıden kacgun sonra hamıle kaldıgını ogrenır ınsan sızce.yanı kacgun sonra bellı olur.bızım gelın sanırım ılk geceden hamıle kalmak ıstedı.o sordu bana daha gecen hafta evlendıler.sanırım hemen ıstıyolar.sızce hamıleyse nekadar sure sonra bellı olur
bnde ayni bu ay yok yaaa 6 gun var adete bakalim yumurtlamaya 3 gun kala birakmistim iliskiyiyok acnım yaa benimki fakirin umudu iştebenim her ay çıkar bir iki sivilcem ve o zaman regl olurum...ondan sevindiydim...ama diğer gebeliklerimi hiç hatırlamıyorum malesef...
cnm iyi söküldümü reglin bekle derim zaten rahim hazirsa gebelige gebe kalirsinmeraba kızlar cok oldu gıremedım kaynanam öldü yasımız vardı eylül senın ıcınde üzüldüm hayırlısı buymuş bılırsın benimde bebegım kalbı durmustu ve kurdas olmuştum ekım 4 dusuk aralık 4 adet oldum deneme yapmayı dusunuyom kafam cok karıstı bana yardımcı olun apranak ve dıger arkadaslar
37 üstü cnmbende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok masAllahhhhhhApranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
kuzum yaaa giremedim kac gundur cok arada yazamadan bakip cikyiorumgurbet guzelı nerdesın canım kayboldun yıne yaaaa
Regli2.-10. gün arası günde 1 fincan adaçayı
dr.da yumyum kontrolü
5+1de kese gördük
Rabbim çoooooooook büyük
meraba kızlar cok oldu gıremedım kaynanam öldü yasımız vardı eylül senın ıcınde üzüldüm hayırlısı buymuş bılırsın benimde bebegım kalbı durmustu ve kurdas olmuştum ekım 4 dusuk aralık 4 adet oldum deneme yapmayı dusunuyom kafam cok karıstı bana yardımcı olun apranak ve dıger arkadaslar
bende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
sarı akıntı için gebelikte diyolarSat 7 kasımdı ve hala adet olmadım...
Ama sarı akıntım var.. enfeksiyon olabilir deniyor sarı akıntı için..
kaza olsun,oğluşun gelsin inşaAllaaaaaaaaaahhhhhhhhKizlar 28gune cikicakya siklusum taktim kafaya. Adet duzenleyici iciyorum Bu ay 4unde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim geçen ay 8inde olmustumniye boyle oldu şimdi acep yoksa yinemi kaza olduuu :s
canımsınnnama kargo ne kadar tutar yaban ellerden buraya :44: kaş yapalım derken gözden olmayalaım
bak toipklerde okudum bi çok kişinin bıçak gibi kesilmiş bulantıları..inşaAllah seninkide tez vakitte geçer...bide çok bulantıyla oğlan derler...sen kızlarında nasıldın
kızlar,bişey sorucam ama es geçmeyin mahvederim
şimdi bu y ler hızlı ya;ne kadar hızlı...mesela şimdi başladık spermleri yarıştırmaya,aynı yerden start aldılar....y ler kaç saat ya da kaç dk. önce varıyor bitiş noktasına
çok aradım bunu nette günlerce ama net bilgi yok,sadece y ler daha hızlı diyolar....olmadı bi mikroskop alsakta yarıştırsak mı bunları...sehpanın bi ucundan ötekine kim önce varacak diye
Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
sen tek deneme ıle hamıle kaldın ozaman.yanı bır seferdede oluyormus hamılelık degılmı.masallah canım allah tamamına erdırsın.peki siz cınsel perhız yaptınızmı yanı kac gun bekledı esın kac gun sonra deneme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?