Süper Anneler - 2011

anaaaaaaaaaaaaaa masallah kız sanaaaaaaaaaa.nasıl yaptın neler yaptın anlatsana yaaa.hadı ne yontemler denedın ne yedın ne ıcdın bacııımm

Regli2.-10. gün arası günde 1 fincan adaçayı
Kafama göre başladım. Regl 5. gün Klomen 5 gün 2x1
dr.da yumyum kontrolü
15. gün çatlama iğnesi onuda kendim yaptım.
36 saat sonra tek seferlik ilişki.
Ateş takibi taa başından beri (bunu 1 yıldır yapıyorum)
BATa 2 gün kala önce idrarda öğrendim hemn aynı gün kanda 108 çıktı.
BAT günü 270 çıktı değerim
5+1de kese gördük
7+0da kalp atışı için gittim, bir kesede 2 bebeğin kalp atışını gördük.
Rabbim çoooooooook büyük
Hee 1de yumurta çatladıktan sonra ananas yemeye başladım...

Son düzenleme:

sen tek deneme ıle hamıle kaldın ozaman.yanı bır seferdede oluyormus hamılelık degılmı.masallah canım allah tamamına erdırsın.peki siz cınsel perhız yaptınızmı yanı kac gun bekledı esın kac gun sonra deneme oldu

Bence dölleme yarışında saliseler konuşur.
Hatta milisaliseler
Bilim konuştu he he

Şaka bir yana saatler dakikalar bana mantıksız geldi cnm ya.
Espri mi etmiştin yoksa

Nasılsınız bacılar çok özledim sizleri uzun zaman oldu girmeyeli. Yoklugum da neler oldu hamisler varmi geçmisi okumam lazim sanirim baya birikmis sayfalar :))

Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.

kız nettin sennnnnn....tek atışla kaç kuş vurdun öyle çok güzel yaa,olacaksa tek yumurta ikizi olsun zaten....çok ama çok sevindim yelizcim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...anlat hele bacım adama neler yedirdin içirdin,sen neler ettinde yumoş bu kadar kaliteli oldu

iyiyım sızi ozledım ben bu ay adet oldum deneme yapmayı dusüyorum acaba erkenmı sızin fikrınızı alayım bana yardımcı olursunuz her seyı karıstı neyapacagımı bılemı yorum

doktorun bişey demedi mi korunma süresi için...sen kürtaj olduğun için beklemelisin 2-3 ay,ben öyle biliyorum...

bır deneme ıle hamıle kalan varmıydıki bızım grupta yahu.apranaks hadı sıra sende bu ay hamıle haberını beklıyoruz tatlım
kız olmamı gülüzar var,eylül vardı ayy bu ay olmasında aralıkta inşaAllah...bu ay kalırsam kız kucağımda demektir

Benc
e dölleme yarışında saliseler konuşur.
Hatta milisaliseler
Bilim konuştu he he

Şaka bir yana saatler dakikalar bana mantıksız geldi cnm ya.
Espri mi etmiştin yoksa
kız ne şakası,sahi diyorum....bizim yöntemin ana maddesi bu zaten...y ler önce koşup yumurtayı döllüyo,arkadan gelen x ler öööle bakakalıyo ama işte aralarındaki fark ne kadar,onu bileydik iyiydi...

Nasılsınız bacılar çok özledim sizleri uzun zaman oldu girmeyeli. Yoklugum da neler oldu hamisler varmi geçmisi okumam lazim sanirim baya birikmis sayfalar :))
çekicem kulaklarınızı,devamsızlık yok bundan sonraa...ben sizinle görüşmeyince eksik hissediyorum yaa neler oldu neler,sen iyisimi oku da gel

Sat 7 kasımdı ve hala adet olmadım...
Ama sarı akıntım var.. enfeksiyon olabilir deniyor sarı akıntı için..

yxlız hayırlı olsun saglıkla allah kucagına almayı nasip etsin. sıra sende apranak kız senınde ıkız oglun olsun insalah bu ay da yapılan dualar kabul oluyor hepimiz bırbirimze dua edelım hamıleler bızı untmayın

Kizlar 28gune cikicakya siklusum taktim kafaya. Adet duzenleyici iciyorum Bu ay 4unde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim geçen ay 8inde olmustum niye boyle oldu şimdi acep yoksa yinemi kaza olduuu :s

Bacim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Bisey sorucam canim çat ignesi hakkinda birazdaha genis bilgi verirmisin nerden aldin nasil bir igne nasik vuruluyor

Kızlr.. Sivilcemiz çıkarsa hamiş degiliz anlamina mı gelir
Regl gecikti ama kendi yaptıgım test negatif
Sivilceden tahmin yürüteyim bari napiyim..
valla kimyasal gebelikte bisey cikmamisti adeti gectikten 5 gun sonra sivilce oldu veeeee ben kimyasal gebelikle regl oldum :)
cnm yumurtlama gununu biliyorsa 11. gun test yapabilir
yok acnım yaa benimki fakirin umudu işte benim her ay çıkar bir iki sivilcem ve o zaman regl olurum...ondan sevindiydim...ama diğer gebeliklerimi hiç hatırlamıyorum malesef...
bnde ayni bu ay yok yaaa 6 gun var adete bakalim yumurtlamaya 3 gun kala birakmistim iliskiyi
cnm iyi söküldümü reglin bekle derim zaten rahim hazirsa gebelige gebe kalirsin

bende tam ateş ölçme topiğine sormuştumki sizi buldum..
hamilelikte ateş kaça çıkar..bilen varmı..
37 üstü cnm
Apranaaaaaaaaaaaaaaaax
Xi Yyi bilmiyomda kuzum, dün ben kalp atışı duymaya gittim. 1 kesede 2 bebek gördük.
Ev hala bayram yeri, tek yumurta ikizlerim olcak caaaaaaan.
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok masAllahhhhhh
gurbet guzelı nerdesın canım kayboldun yıne yaaaa
kuzum yaaa giremedim kac gundur cok arada yazamadan bakip cikyiorum

süpersin gulummmm yaaaaaaa
ya iki oglun yada iki kizin olur ve tam benzerler birbirlerine Allahim bana da nasip eder insAllah

Başınız sağolsun.kürtaj ve düşükten sonra 2-3 ay beklemeyi öneriyolar galiba.imkan varsa dr.a kontrole gitsen .

Sat 7 kasımdı ve hala adet olmadım...
Ama sarı akıntım var.. enfeksiyon olabilir deniyor sarı akıntı için..
sarı akıntı için gebelikte diyolar

Kizlar 28gune cikicakya siklusum taktim kafaya. Adet duzenleyici iciyorum Bu ay 4unde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim geçen ay 8inde olmustum niye boyle oldu şimdi acep yoksa yinemi kaza olduuu :s
kaza olsun,oğluşun gelsin inşaAllaaaaaaaaaahhhhhhhh

canım yaa,koca ay nasıl geçmiş,çok şükür yeni umutlar yeşermiş,hadi bakalım hayırlısı...benim de 5 gün var regle

Ne kadar tuttuğunu düşünme yılbaşı hediyem olur.önemli olan testler yumurtlamaya yetişsin.
Benim bulantılarda bıçak gibi kesilir inşallah.ben ilk kızımda5.- 6.hafta başlamıştı bulantı kusmalar çok kustum onda kusmaktan kasıklarım ağrıyodu.mutfağa bile girmedim.bulantı böyle sürekli değildi.bulanıp hoop kusuyodum.3 aylıkken geçti.ikinci kızımdada 5.-6.hafta başlamıştı bulantı kusma.ilk hamilelikle ikincisi aynıydı kusma açısından.tek fark ikinci kızımda daha erken kesildi bulantı kusma 3.aydan önceydi.
Bu hamilelikte 7.haftanın sonuda tam olarak bulantılar başladı.fazla kusmadım ama bulantı devamlı.
İşte hamileliklerim böyle.

Ayy apranxx okuyunca biran sesli gülmüşüm.sehpa mikroskop ve yarış hehehe

Kızzzz dorti sen bu tek denemeyi çok sordun bugünlerde.yoksa kazamı oldu tek bi kere.birşeylermi var bu sıralar sende.yada bu ay tek denemeyle başlamayamı karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…