Süper Anneler - 2011

Benim kızım da 6 haftalıkken başladı bulantılarım.hiç kusmadım ama kokulara karsi cok hassastim yemek yaparken zorlaniyodum. Bulantilardan illallah etmistim dördüncü ayin sonunda bicak gibi kesildi. Canim meyve istiyodu portakal suyu icince kendime geliyodum ozellikle ilk 3 ayda omrümde yemedigim meyveyi yemisimdir:)

Hehehe ben bugün buz yedim ne alakaysa .normalde çok soğuk yada çok sıcak yememde içmemdeportakal suyu bende içtim bu hafta.

Kızzzz dorti sen bu tek denemeyi çok sordun bugünlerde.yoksa kazamı oldu tek bi kere.birşeylermi var bu sıralar sende.yada bu ay tek denemeyle başlamayamı karar verdin?

yok bacım ben o konuyu kapattaım artık.benden gectı yani.ben bızım gelının sorularını yanıtlamaya calısıyorum sızler daha bılgılısnız ben pek anlamıyorum oyuzden soruyorum.ben dusunmuyorum artık.ne bıleyım bıraz daha beklemek ıstıyorum.kılom cok bıraz zayıflasam ıyı olacak

apranaks sen yıne tek denemeı yaptın bacım.hadı hayırlısıyla test yapsana yarın.belkı mujde verırısın tatlım :114:

kızlar nerelerı okuyosunuz suan acaba.herkes baska yerlerde sanırım suanda.neyse bende dızxımı ızlemeye devam edeyım.atvde huzur sokagını ızlıyorum bayılıyorum o dızıye.herkese ıyı geceler.allaha emanet olun

kız ağlatıcan beni kocam diyoki sanal arkadaş mı olurmuş...aha görsün oluyomuşmu? gerçek hayatta kimse kimseye günahını vermezken canımsınnnn,Allahım kucağını bi paşayla doldursun inşaAllah...eğer bu ay iğne yaptırısam ve yine tutmazsa,öbür ay yardım isteyebilirm canım arkadaşım...
yeni yıl hediyesi oğullarımız olsun Allahım nolur

Ayy apranxx okuyunca biran sesli gülmüşüm.sehpa mikroskop ve yarış hehehe

aslında insafsızca oldu farkındayım,onları sehpada yarıştırmak,bi insanı dünya koşusuna çıkarmak gibi olur...çay kaşığında yarıştırıcam ben onları

ne geçmesi kız deliiiii aramızda kaç yaş var ki ? millet 43 lerde kalıyo...kilo da umrumda değil artık,eşimden izni kaptım,bebek doğunca o bakıcak sabahları ben spora gidicem :124: aslında diyet ve yürüyüşle de verirsin ama bende o azim yok...birileri beni mecbur tutmalı

apranaks sen yıne tek denemeı yaptın bacım.hadı hayırlısıyla test yapsana yarın.belkı mujde verırısın tatlım :114:
hıı hı tek deneme

ben aynı anda hem huzur sokağını izliyorm ( bilalin karısı hamile ama üzüldüm...) bi yazndan size cevap yetişitriyorum,bi yandan telle konuşuyorum

Canım seninde benim gibi düşündüğünü bildiğim için yaparım işe yararsam ne mutlu bana.
Bende az önce ekşisözlükten aşerme okuyodum çok komik.

size bişey diyeyim mi; şiddetle hamiş hissediyorum kendimi

regle 5 gün var...bacaklarımın üst kısmı ağrıyo,ön tarafları,kasık desem tam değil,daha çok bacak kısımları...ara ara geceleri midem bulanıyo...belim ağrıyo...bugün 3 saat öğle uykusu uyumama rağmen şu anda deli gibi uykum var....ne diyim yaaa hayırlısı Allahtan

Sen niye istemiyosun bu ay hamile kalmayı zamanlamadan dolayımı sadece?

spermlerde tam anlamıyla güçlenmemişti daha 1 hafta kullandık ilaçları,e bide kasım ayı kız çin takviminde...kimsede tutmuyo bu takvim ama benim kızlarda tutan tek bu...deneme yapmayacaktım bu ay aslında ama eşim kızıyo artık boş geçince

Benim kızlarda tutan takvime göre buda kız.takvime inanmayalım bence.

Benim kızlarda tutan takvime göre buda kız.takvime inanmayalım bence.

bence de inanmayalım testlere değil zaten sancı ve uzayan akıntıya göre diyorum 12 saat sonra oldu diye...ya bi yanım da diyo ki,veren Allah böyle de verir...alnımda erkek çocuk yoksa çatlarken yapsam da olmaz...aman ne bileyim dengesizim ben bi diyorum ne güzel olur hamile kalsam kız erkek farketmez,kız olursa süsler giydirir gezerim,zaten alışkınım...diğer tarafım da saçmalama onca ay uğraştın,tam zamanlama yaptın son ay eline yüzüne bulaştırsın,beceriksiz diyo
içimde kavga eden iki ben var napimmm bu gece ikincisi konuşuyo sizinle

iyi geceler kızlarrrrrr,uyku vaktim geldi...iyi geceler,bulantısız geceler, tatlı rüyalar,Allaha emanet olun

Tam ben yazacaktım veren Allah ne zaman vereceği belli olmaz.ama haklısın herşeyi tam yapsanda kafamızı rahatlatamıyoruz birtürlü.galiba bu cinsiyeti öğrenene kadar gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…