- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.181
Burdayım hamile kaldığın yaşı 4 e bölüyosun eşinin yaşınıda 4 e bölüyosun kalan kimde fazlaysa cinsiyet ondan.bak bakalım yada d.tarihlerini yaz bakalım
kubram nasılsın canım ıyımısın.merak ettım seni
aaaa canım seni tanımayan mı var aramızda.sizler bizim yol göstericilerimizsiniz geçmişi en az 3 kez okumuşumdur yani artık hepinizin kaç deneme yaptığını filan söylebilirim :))))) aramızda görmek çok mutlu etti beni ya arada gel canım olur mu.bu arada kızın olmuş dıye duymuştum allah bağışlasınnnkızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
aman canım ya benım kanama hala durmadı o yüzden bu ay deneme imkansız bende bu ayy...hem dr ilk temiz reglyden sonra deneme olabilir demiş diğer arkadaşlara..benimde yarın öğleden sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek...çok korkuyorum apranax ya kürtaj derse diye ssz ssz ssz inş parça filan kalmamıştır içimdeaman ben çıbıkları yakaladım da noldu,her ay aynı teranebi ay yumu kaçırırım,öbür ay erken denerim...
takvimlere inanmıycaktık hani
aynen yaa senin o ay erken olmuştu deneme,Allahtan tutmadı...sen bu ayı boşmu geçireceksin,yoksa çatlamayı yakalarsan deneme yapıcakmısın eylülüm,bak aralık ayı erkek bebek ayıymış
kübraaaaaavalla senin şu sıpa kendini bi gösterse sere serpe,göbek atıcam hee
şımarık seniiiiiunutmadık unutmadık
mimozaaaaaaaaa;
hayatım seni nasıl tanımayız,kız hülya avşarla konuşmuş kadar oldumefsanelerdensin sen...seni o kadar çok takip ettim ki,sen deneme yaptın,ben dedim aha kesin bu ay oldu bu iş,hadiii hop regl oldun,sonra üzücü günler yaşadın...ama sonra bi prensesin olmuş diye duydum...eee sen anlat azıcık neler yaptın?
ben garanti derken,hamile kalmaktan bahsetmedim canım,yumurtanın çatlama anını yakalamanın garantisi var diyorum,her gün gittiğin için gözünle göre göre yapıyosun denemeyi...ama takdir Allahın, ol derse olur...ben her ay testleri elime yüzüme bulaştırdığım için
canım ya sultanım gelsin o hesaplar benim hesap yanlış oluyor sanırımbenim 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 .mayıs 2013de hamile kaldım hesapla bakalım canım kızmı erkekmi.eylülle yazdıklarınızı okudum ama anlamadım aymı yılmı hesaplanıyo?
benim 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 .mayıs 2013de hamile kaldım hesapla bakalım canım kızmı erkekmi.eylülle yazdıklarınızı okudum ama anlamadım aymı yılmı hesaplanıyo?
nasılsın sultanım ıyımısın.bulantılar gectımı.sen hamıle oldugunu adet gecıkmesınden sonramı anladın yoksa belırtıler varmıydı erkenden.
kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
Canım eşimle benim doğum yıllarımız aynı, ama ay olarak eşim benden 7 ay büyük..Bu durumda nasıl oluyor?
bu ne biçim test yaaa,kafam çorba oldu...şimdi biz eşimle aynı yaştayız,ama ben ondan 2 ay büyüğümben ocak,o mart...
1.gebelik,20 yaşında haziranda,
2. gebelik,25 yaşında kasımda....
bu durumda hazirandan saymaya başlıyorum,ilk kimin ayını söylersem ona yakın oluyo, doğal olarak ocak önce geliyo yani kız,
2.sini kasımdan saymaya başlıyorum yine ocak geliyo yine kız...,
bu durumda 3. yü ocaktan sonra yapmalıyım öylemi
Kızlar yarın ögleden sonra 4 buçukta tr saati 5 buçukta dr kontrolüm var.dua edin herşey yolunda olsun.sonuçları yarın akşama yazarım çocuklardan zaman kaldığında.herkese iyi geceler.
Kızlar yarın ögleden sonra 4 buçukta tr saati 5 buçukta dr kontrolüm var.dua edin herşey yolunda olsun.sonuçları yarın akşama yazarım çocuklardan zaman kaldığında.herkese iyi geceler.
orkişim mesaj kutun yine dolu tatlım yavf...
bu nuru sordum bilen varmı..
eski kimsa yok
kızlar nerdesınız ya.ne oldu bızım gruba.yıne kımsecıkler yok yaaaaaaaaaaaaaa
Sen 33 yaşında 33:4=8 4*8=32 33-32=1 yani kalan 1 eşin 32 yaşında 32:4=8 kalan 0 bu durumda senin kalanın fazla oldugu için kız oluyo canım.ay ayrıntılı yazdım ama o topik sahibine ayıp olmasın
ama ben mayısta hamile kaldım temmuzda 33 doldurdum.e burda 32 denmi hesaplanıyo 33 denmi?????bende zorluyorum ama erkek çıksın diye, kendimide yırtsam olmayacak(((
evet bi gelseler biraz bişeyler öğreniriz..kimse olmayınca ben de okuyup çıkıyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?