Süper Anneler - 2011

bu ne biçim test yaaa,kafam çorba oldu...şimdi biz eşimle aynı yaştayız,ama ben ondan 2 ay büyüğüm ben ocak,o mart...

1.gebelik,20 yaşında haziranda,

2. gebelik,25 yaşında kasımda....

bu durumda hazirandan saymaya başlıyorum,ilk kimin ayını söylersem ona yakın oluyo, doğal olarak ocak önce geliyo yani kız,

2.sini kasımdan saymaya başlıyorum yine ocak geliyo yine kız...,

bu durumda 3. yü ocaktan sonra yapmalıyım öylemi

Burdayım hamile kaldığın yaşı 4 e bölüyosun eşinin yaşınıda 4 e bölüyosun kalan kimde fazlaysa cinsiyet ondan.bak bakalım yada d.tarihlerini yaz bakalım

benim 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 .mayıs 2013de hamile kaldım hesapla bakalım canım kızmı erkekmi.eylülle yazdıklarınızı okudum ama anlamadım aymı yılmı hesaplanıyo?

kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
aaaa canım seni tanımayan mı var aramızda.sizler bizim yol göstericilerimizsiniz geçmişi en az 3 kez okumuşumdur yani artık hepinizin kaç deneme yaptığını filan söylebilirim :))))) aramızda görmek çok mutlu etti beni ya arada gel canım olur mu.bu arada kızın olmuş dıye duymuştum allah bağışlasınnn
aman canım ya benım kanama hala durmadı o yüzden bu ay deneme imkansız bende bu ayy...hem dr ilk temiz reglyden sonra deneme olabilir demiş diğer arkadaşlara..benimde yarın öğleden sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek...çok korkuyorum apranax ya kürtaj derse diye ssz ssz ssz inş parça filan kalmamıştır içimde
benim 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 .mayıs 2013de hamile kaldım hesapla bakalım canım kızmı erkekmi.eylülle yazdıklarınızı okudum ama anlamadım aymı yılmı hesaplanıyo?
canım ya sultanım gelsin o hesaplar benim hesap yanlış oluyor sanırım

Son düzenleme:

Sen 33 yaşında 33:4=8 4*8=32 33-32=1 yani kalan 1 eşin 32 yaşında 32:4=8 kalan 0 bu durumda senin kalanın fazla oldugu için kız oluyo canım.ay ayrıntılı yazdım ama o topik sahibine ayıp olmasın

nasılsın sultanım ıyımısın.bulantılar gectımı.sen hamıle oldugunu adet gecıkmesınden sonramı anladın yoksa belırtıler varmıydı erkenden.

Canım geçmedi bulantılar.guluzar test yapmıştı pozitif çıkınca bende gaza geldım test yaptım öyle ögrendım hamıleliği.kız ne çabuk unutuyosunuz:-D

Kız takvimlere inanmadık da bu hesap biraz kafaya takılıyo.dogruluk %90 diyolar %10 yanılma payı olanlarda nötr çiftler yani kalanları aynı olanlar.hem bana niye kızıyon sabah lenarin dedi o topiğe bakın diye.sende dediydin

Kızlar yarın ögleden sonra 4 buçukta tr saati 5 buçukta dr kontrolüm var.dua edin herşey yolunda olsun.sonuçları yarın akşama yazarım çocuklardan zaman kaldığında.herkese iyi geceler.

Sen 33 yaşında 33:4=8 4*8=32 33-32=1 yani kalan 1 eşin 32 yaşında 32:4=8 kalan 0 bu durumda senin kalanın fazla oldugu için kız oluyo canım.ay ayrıntılı yazdım ama o topik sahibine ayıp olmasın

ama ben mayısta hamile kaldım temmuzda 33 doldurdum.e burda 32 denmi hesaplanıyo 33 denmi?????bende zorluyorum ama erkek çıksın diye, kendimide yırtsam olmayacak(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…