Süper Anneler - 2011

Evet kimde kalan fazlaysa cinsiyet onunkinden oluyo.sende kızında denesene

canım biz aynı yaştayız kalanlar eşit bizde bu durumda sanırım doğum ayı yakın olana bakılıyor eger öyleyse kızım doğru yani şöyleki ben eylül eşim nisan doğumlu kızıma ekimde hamile kaldım benim d.günüm yakın olduğu için kız :))
doğru mu hesap

mesela diyelim şubatta hamile olsam eşimin doğum gunu mu yakın oluyor??? ...benim doğum günüm eylülde olduğu için 5 ay geçmş oluyor üstünden eşimin d.gününe de 2 ay kalmış oluyor .:26::26::26::26::26:...

İkinizde 30 yaşındasınız ama kızına ekimde hamile kalmışsın yani tam yaşını doldurup 1 ay sonra.ama eşin nisanda yaşını dolduruyo 6 ay var ekime.eşinde kalan fazla olmuyomu

İşte dediğim bu şubatt hamile olsan senin dogum gününe yeni yıl olarak 7 ay var ama eşine 2 ay var

kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar

kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar

ben varım mımoza hatırladınmı benı.ben demırbaslardanben senı bılıyorum canım nasılsın

Burdayım hamile kaldığın yaşı 4 e bölüyosun eşinin yaşınıda 4 e bölüyosun kalan kimde fazlaysa cinsiyet ondan.bak bakalım yada d.tarihlerini yaz bakalım

Canım eşimle benim doğum yıllarımız aynı, ama ay olarak eşim benden 7 ay büyük..Bu durumda nasıl oluyor?

Mimoza beni tanırsın canım,Aydınkadındaki Umut gemisi,tekrar hoşgelldin,ben de seni sordum geçen gün Gurbete.

Canım inan yumurta takibi de garanti değil,ben temmuz ağustos iki ay üst üste yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım.doktor 12.gün yumurtmın 25 mm olduğunu söyledi benim siklusun 26 gündür bu arada ve çatlatma iğnesine gerek yok çatlamak üzeredir dedi ben garaNTİ OLSUN DİYE ÇATLATMA İĞNESİ DE YAPTIRDIM O GECE VE ERTESİ GECE OLDU ama hamilelik olmadı.Ertasiş ay yumurta 12.gün 19 mm di hemen çatlatma iğnesi oldum 35-36.saat oldu yine hamileli,k olmadı yani maalesef garantisi yok.Bşir arkadaşım yumurta takibiyle beraber kullandı ovalüsyon testini tam yumurtanın çatladığı gün doktorun söylediği gün ovalüsyon testi iki koyu çizgiymiş.Demek ki ovalüsyon testleri de tespit ediyor yumurta çatlama zamanını.

al bendende okadar iki ay dr kontrolunde yum takibi oldum yok hamilelim falan..
sen şimdi hamiş olmak için ne yapmayı düşüyon..

Lenarin evet canım 3.5 yaşında bir kızım var Rabbimin emaneti,bir de sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum işallah.Gülenyüzün diğer ovalüsyon testlerine göre daha net olduğu söylendi bana bu sebeple sordum.o markanın sitesi var oradan sipariş etmeyi düşünüyorum,başka bir yerden de alınıyor mu tavsiyeniz var mı? Ben 20 lisini alacağım 7 lisi de var baktığımda siteye.ama ben erken yumurtluyorum 11-*12.günlerde yumurtlama gerçekleşiyor geneldde bu sebeple her ay 5 kit kullansam 4 ay gider diye düşündüm,işallah o kadar beklemem de,hayırlısı artık.Sitede 156 tl diyor 20 lisine.Monitör baya bir pahalı ama ömürlük kullanılıyor

Ama şimdilik gülenyüz kullanmayı düşünüyorum,verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım .Aldığım zaman yine kafama takılan şeyler olursa sorabilir miyim?

ben yurtdisindayim, burada diger ovulasyon kitlerine gore pahali olsa bile alinabilecek bir fiyatta, turkiyede gercekten cok pahaliymis. Sanirsam gittigidiyor.comdan veya hepsiburada.comdan aliyorlar. ama cok emin degilim. monitore ihtiyaciniz yok, o regl problemlerinde gerekli.

her gun ayni saatte olmasi cok onemli. bunu ciddiye alin, cunku 24 saat onceden bildiriyor. her gun ayni saatte yapmazsaniz 24 saatlik donguyu kacirirsiniz. bu da catlamayi hesaplarken problem olur.

baska soracaginiz olursa elbetteki yardimci olurum. Gulen yuz profesoru oldum :)))

maalesef boyle bir problem hep var. yoksa hayat pek guzel olurdu. sonucta milyon tane spermden biri yumurtayi dolleyecek ama yapamiyor, hayatin ironisi. kendinize belli bir za,man taniyin. tek atisla devam. sonra olmazsa ovulasyonda 2 kez cinsel iliskiyi dusunursunuz. ben oyle yapiyorum.

al bendende okadar iki ay dr kontrolunde yum takibi oldum yok hamilelim falan..
sen şimdi hamiş olmak için ne yapmayı düşüyon..

egemen sen hamile degil miydin? karistirdim mi yine?

Kizlar gulenyuzu sabah ilk idrarla yapma dedi doktorum bana.

doktor genel olarak ovulasyon testleri hakkinda bilgi vermis. clear bluenin kullaniminda yaziyor. sabah ilk idrarinizla yapin veya 4 saat sivi almadan yapin. 4 saat uzun bir sure oldugu icin ben aylardir ilk idrarla yapiyordum. bu da rahatlik sagliyor, yoksa neden para verip bu kadar pahalilisini alalim. siz testin icinde yazana uyun. dr degil.

aman ben çıbıkları yakaladım da noldu,her ay aynı terane bi ay yumu kaçırırım,öbür ay erken denerim...

takvimlere inanmıycaktık hani

aynen yaa senin o ay erken olmuştu deneme,Allahtan tutmadı...sen bu ayı boşmu geçireceksin,yoksa çatlamayı yakalarsan deneme yapıcakmısın eylülüm,bak aralık ayı erkek bebek ayıymış
nasıl bakıyosun ben anlamadım.benim içinde baksan bakalım hala göremeyip kıza benziyo diyen doktorlar ki cumaya 4. doktora gidip rekor kırıcam:) doğrumu söylüyolar

kübraaaaaa valla senin şu sıpa kendini bi gösterse sere serpe,göbek atıcam hee
Hemen unutuldum ben ühüü :))
şımarık seniiiii unutmadık unutmadık

mimozaaaaaaaaa;
hayatım seni nasıl tanımayız,kız hülya avşarla konuşmuş kadar oldum efsanelerdensin sen...seni o kadar çok takip ettim ki,sen deneme yaptın,ben dedim aha kesin bu ay oldu bu iş,hadiii hop regl oldun,sonra üzücü günler yaşadın...ama sonra bi prensesin olmuş diye duydum...eee sen anlat azıcık neler yaptın?

ben garanti derken,hamile kalmaktan bahsetmedim canım,yumurtanın çatlama anını yakalamanın garantisi var diyorum,her gün gittiğin için gözünle göre göre yapıyosun denemeyi...ama takdir Allahın, ol derse olur...ben her ay testleri elime yüzüme bulaştırdığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…