- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.161
Evet kimde kalan fazlaysa cinsiyet onunkinden oluyo.sende kızında denesene
canım biz aynı yaştayız kalanlar eşit bizde bu durumda sanırım doğum ayı yakın olana bakılıyor eger öyleyse kızım doğru yani şöyleki ben eylül eşim nisan doğumlu kızıma ekimde hamile kaldım benim d.günüm yakın olduğu için kız :))
doğru mu hesap
sadece yıl hesabı yaptım canım ya ayları yapmadım kıİkinizde 30 yaşındasınız ama kızına ekimde hamile kalmışsın yani tam yaşını doldurup 1 ay sonra.ama eşin nisanda yaşını dolduruyo 6 ay var ekime.eşinde kalan fazla olmuyomu
mesela diyelim şubatta hamile olsam eşimin doğum gunu mu yakın oluyor??? ...benim doğum günüm eylülde olduğu için 5 ay geçmş oluyor üstünden eşimin d.gününe de 2 ay kalmış oluyor .:26::26::26::26::26:...
Hoşgeldin canım iyiyiz vallahi araştırma geliştirmeye devam :)) sen nasılsınkızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
İşte dediğim bu şubatt hamile olsan senin dogum gününe yeni yıl olarak 7 ay var ama eşine 2 ay var
Burdayım hamile kaldığın yaşı 4 e bölüyosun eşinin yaşınıda 4 e bölüyosun kalan kimde fazlaysa cinsiyet ondan.bak bakalım yada d.tarihlerini yaz bakalım
nasıl bakıyosun ben anlamadım.benim içinde baksan bakalım hala göremeyip kıza benziyo diyen doktorlar ki cumaya 4. doktora gidip rekor kırıcam:) doğrumu söylüyolar
Burdayım hamile kaldığın yaşı 4 e bölüyosun eşinin yaşınıda 4 e bölüyosun kalan kimde fazlaysa cinsiyet ondan.bak bakalım yada d.tarihlerini yaz bakalım
Mimoza beni tanırsın canım,Aydınkadındaki Umut gemisi,tekrar hoşgelldin,ben de seni sordum geçen gün Gurbete.kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
hoşgeldingülenyüz kullanmadım hiç,lenarin sağolsun yardımcı olmuş...erkek bebek için,yumurtanın çatlamış olması şart...eski sayfalarıda oku derim,o yıllarda gülenyüz kullanarak deneme yapan çok kişi olmuş...haklısın yumurta takibi insanı geriyor ama en garantili yöntem o bence
canım, acele etme,sen kürtaj oldun...rahim kendini toplasın,hemen hamile kalmak ister insan ama tekrar düşük yaşama riskin var...doktorlar genelde kürtajdan sonra 3-6 ay arası korunma verirler...en azından 1 regl daha bekle...ve kesinlikle doktoruna danış...
Canım inan yumurta takibi de garanti değil,ben temmuz ağustos iki ay üst üste yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım.doktor 12.gün yumurtmın 25 mm olduğunu söyledi benim siklusun 26 gündür bu arada ve çatlatma iğnesine gerek yok çatlamak üzeredir dedi ben garaNTİ OLSUN DİYE ÇATLATMA İĞNESİ DE YAPTIRDIM O GECE VE ERTESİ GECE OLDUama hamilelik olmadı.Ertasiş ay yumurta 12.gün 19 mm di hemen çatlatma iğnesi oldum 35-36.saat oldu yine hamileli,k olmadı yani maalesef garantisi yok.Bşir arkadaşım yumurta takibiyle beraber kullandı ovalüsyon testini tam yumurtanın çatladığı gün doktorun söylediği gün ovalüsyon testi iki koyu çizgiymiş.Demek ki ovalüsyon testleri de tespit ediyor yumurta çatlama zamanını.
erkek icin mi? onu yazsaydiniz keske. ben gulenyuz kullandim, dijital olanlarindan. adet dongunuze gore teste baslayin, icinde yaziyor hangi gun baslamaniz gerektigi. her sabah ayni saatte yataktan kalkinca ilk idrarinizla yapabilirsiniz veya daha sonra. eger daha sonra yapacaksaniz 4 saat boyunca sivi almamalisiniz. velhasil her gun ayni saatte yapmak cok cok onemli. gulen yuzu gordukten 24 saat sonra yurmtlama dongusune girmissiniz demek. iste ipin koptugu yer orasi. akinti, kasik agrisi vs takibiyle catlamaya en yakin saatte cinsel ilsikiyi deneyin. bu kiminde gulen yuzden 24 saat sonra kiminde 30 kiminde 36. herkes icin degisen bir durum
zeynep siz erkek icin mi? kusura bakmayin insan unutuyor. ovulasyon testi kullanmadan kafaniza gore yapmayin. misal ben cok duzneli adet oluyorum, ama nedense ovulasyon gunlerim hep degisiyor. siz cok yeni kurtaj olmussunuz. bence vaktiniz varsa 1-2 ay bekleyin, rahim toparlasin derim. eger yok yapacagim diyorsaniz dedigim gibi mutlaka takip edin.
Lenarin evet canım 3.5 yaşında bir kızım var Rabbimin emaneti,bir de sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum işallah.Gülenyüzün diğer ovalüsyon testlerine göre daha net olduğu söylendi bana bu sebeple sordum.o markanın sitesi var oradan sipariş etmeyi düşünüyorum,başka bir yerden de alınıyor mu tavsiyeniz var mı? Ben 20 lisini alacağım 7 lisi de var baktığımda siteye.ama ben erken yumurtluyorum 11-*12.günlerde yumurtlama gerçekleşiyor geneldde bu sebeple her ay 5 kit kullansam 4 ay gider diye düşündüm,işallah o kadar beklemem de,hayırlısı artık.Sitede 156 tl diyor 20 lisine.Monitör baya bir pahalı ama ömürlük kullanılıyor
Canım inan yumurta takibi de garanti değil,ben temmuz ağustos iki ay üst üste yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım.doktor 12.gün yumurtmın 25 mm olduğunu söyledi benim siklusun 26 gündür bu arada ve çatlatma iğnesine gerek yok çatlamak üzeredir dedi ben garaNTİ OLSUN DİYE ÇATLATMA İĞNESİ DE YAPTIRDIM O GECE VE ERTESİ GECE OLDUama hamilelik olmadı.Ertasiş ay yumurta 12.gün 19 mm di hemen çatlatma iğnesi oldum 35-36.saat oldu yine hamileli,k olmadı yani maalesef garantisi yok.Bşir arkadaşım yumurta takibiyle beraber kullandı ovalüsyon testini tam yumurtanın çatladığı gün doktorun söylediği gün ovalüsyon testi iki koyu çizgiymiş.Demek ki ovalüsyon testleri de tespit ediyor yumurta çatlama zamanını.
al bendende okadar iki ay dr kontrolunde yum takibi oldum yok hamilelim falan..
sen şimdi hamiş olmak için ne yapmayı düşüyon..
Kizlar gulenyuzu sabah ilk idrarla yapma dedi doktorum bana.
aman ben çıbıkları yakaladım da noldu,her ay aynı teranehttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-244.html
testi degistirmemek iyi bir fikir, daha onceden ekledigim ovulasyon gunuyle ilgili linke bakin derim. kimi pozitifi gordugu aksam, kimi ertesi gun, kimi hem ertesi gun hemde sonraki gun denemis ve erkek. biraz diger topiklere bakarsaniz misal ovulasyon gunuyle hamile kalanlar diye bir anket var orada da kiz ve erkek neredeyse esit.
apranxx bu mantik kafani karistirir. eger boyle gidersek gece uyuyorsun cift cibiga bakmiyorsun, ya catladiysa :))
ona takilma bildigin metotla devam et.
Baktım o siteye kız çıkıyo :-( ama çok ilginç d.tarihini bildiğim herkesin doğru çıkıyo.annemle babamın yaşına göre ben abim dogru.kaynanamgile baktım eşim kaynım kaynımın oğlu dogru.benim kızlarda dogru çıktı.seneye hamile kalsaydım erkek çıkıyo.
canım bu testin bana cazip gele yanı çizgilerle uğraşmamak biliyorsun bazı aylarda koyulaşmadan bile çatlama oluyor kaçırıyoruz bu en azından yakalar diye düşünüyorum.mesela ben ağustosta sabah pıkteydı cızgı aksama catlar dedık gece silikleşti deneme oldu sabah emin olalım diye test yaptım bır oncekı günden bıle koyuydu bu çizgiler sıktı beni anlayacağın.birde aylardır çizgili denedik olmadı gülücük şans getirir belki kız :)))
nasıl bakıyosun ben anlamadım.benim içinde baksan bakalım hala göremeyip kıza benziyo diyen doktorlar ki cumaya 4. doktora gidip rekor kırıcam:) doğrumu söylüyolar
şımarık seniiiiiHemen unutuldum ben ühüü :))
mimozaaaaaaaaa;kızlar selam beni tanıyanlardan varmı acaba burda.sayfalar üyeler çok değişmiş.uzun zamandır gelemiyordum.orkiş gurbet ve akllıma gelemeyenler nasılsınız kızlar
ben garanti derken,hamile kalmaktan bahsetmedim canım,yumurtanın çatlama anını yakalamanın garantisi var diyorum,her gün gittiğin için gözünle göre göre yapıyosun denemeyi...ama takdir Allahın, ol derse olur...ben her ay testleri elime yüzüme bulaştırdığım içinCanım inan yumurta takibi de garanti değil,ben temmuz ağustos iki ay üst üste yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım.doktor 12.gün yumurtmın 25 mm olduğunu söyledi benim siklusun 26 gündür bu arada ve çatlatma iğnesine gerek yok çatlamak üzeredir dedi ben garaNTİ OLSUN DİYE ÇATLATMA İĞNESİ DE YAPTIRDIM O GECE VE ERTESİ GECE OLDUama hamilelik olmadı.Ertasiş ay yumurta 12.gün 19 mm di hemen çatlatma iğnesi oldum 35-36.saat oldu yine hamileli,k olmadı yani maalesef garantisi yok.Bşir arkadaşım yumurta takibiyle beraber kullandı ovalüsyon testini tam yumurtanın çatladığı gün doktorun söylediği gün ovalüsyon testi iki koyu çizgiymiş.Demek ki ovalüsyon testleri de tespit ediyor yumurta çatlama zamanını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?