- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.221
hadi gozun aydin insallah bizlerde canli yayin yaparizMuayene bitti arabada yazıyorum.ultrason yapıldı bebek tam gününde gidiyomuş.dr herşey çok iyi dedi.randevu ögleden sonra oldugu için kızlar babamız ailecek gitmiştik.bebeğimiz bize el salladı dr da güldü.4 hafta sonra birdahaki randevu.işte böyle kızlar merak etmeyin diye size canlı yayın yaptım bugün.
canım geldim kürtaj olmadım.iyiyim cok şkür
cok sevındım haberıne canım sahsultan hayırlısıyla dogumunuda canlı yayınverırsın pasanın lenarın evet bende erkek ıstıyorum 3 kızım var 4defa tek deneme kılomen ıgne yaptım hamıle kalmadım son deneme 13 15 ci gunde oldu hamıle ve 7hafta 5gunken kap atısı olmadıgı ıcın kurdas doktor korun dıye bırsey demedı
aycaaaaaaaaaaaaa
diye arkadas temmuz topigindeydi sipiralle hamile kalmisti ve dusuk olmustu ilk adeti beklemedi veeeeeee simdi hamile agustos ayinda anne olacak insallah
apranaks senı merak ettım canım varmı hamılelık supesı kız
hadi gozun aydin insallah bizlerde canli yayin yapariz
cok sevındım haberıne canım sahsultan hayırlısıyla dogumunuda canlı yayınverırsın pasanın lenarın evet bende erkek ıstıyorum 3 kızım var 4defa tek deneme kılomen ıgne yaptım hamıle kalmadım son deneme 13 15 ci gunde oldu hamıle ve 7hafta 5gunken kap atısı olmadıgı ıcın kurdas doktor korun dıye bırsey demedı
Kızlar gece gece yazıyorum ama,yarın tüm gün okuldayım gelince de akşam misafirlerim var belki giremeyebilirim.Ben gülenyüzü bugün sipariş ettim.Gülenyüz digital olan kalmamış,çift hormon göstergeli gülenyüz testi sipariş ettim,yumurtlamadan önceki 2 elverişli günü ve yumurtlama gününü gösteriyor.Lenarin sana bu konuda sorularım olacak canım,bilgi sahibisin ya o sebeple...Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin.Sizlerle sohbet etmek iyi geliyor,şahım sultanım gözün aydın güzel haberler getirmişsin,Eylülcüm Rabbim tez vakitte göbüşünü doldursun,hepinize selamlar kızlar öpüyorummm.
apranaks ne oldu gecıkme varmı son durum ne
masallah canım.allah tamaına erdırsın ne guzel
sultannnnkocaman olmuş buuuuu,maşallah Allah nazarlardan saklasın...daa niye ters bu kuzu
sagol canim.ters mi? babasina cekmistir
valla kız tepede duruyo gibi,demek ki bu bir erkek,çünkü kız olsa dümdüz hanım hanımcık dururdu....çılgın gibi ultrason fotoları inceliyorum,tahmin yapmak için ama çok küçük daha,12 hafta olaydı iyiydi...16 da zaten dr da söyler...2 hafta sonra sancı bahanesiyle gitsen bi foto alsan
kimse yok derken ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?