Süper Anneler - 2011

hadi gozun aydin insallah bizlerde canli yayin yapariz

canım geldim kürtaj olmadım.iyiyim cok şkür

cok sevındım haberıne canım sahsultan hayırlısıyla dogumunuda canlı yayınverırsın pasanın lenarın evet bende erkek ıstıyorum 3 kızım var 4defa tek deneme kılomen ıgne yaptım hamıle kalmadım son deneme 13 15 ci gunde oldu hamıle ve 7hafta 5gunken kap atısı olmadıgı ıcın kurdas doktor korun dıye bırsey demedı

aycaaaaaaaaaaaaa
diye arkadas temmuz topigindeydi sipiralle hamile kalmisti ve dusuk olmustu ilk adeti beklemedi veeeeeee simdi hamile agustos ayinda anne olacak insallah

Kızlar gece gece yazıyorum ama,yarın tüm gün okuldayım gelince de akşam misafirlerim var belki giremeyebilirim.Ben gülenyüzü bugün sipariş ettim.Gülenyüz digital olan kalmamış,çift hormon göstergeli gülenyüz testi sipariş ettim,yumurtlamadan önceki 2 elverişli günü ve yumurtlama gününü gösteriyor.Lenarin sana bu konuda sorularım olacak canım,bilgi sahibisin ya o sebeple...Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin.Sizlerle sohbet etmek iyi geliyor,şahım sultanım gözün aydın güzel haberler getirmişsin,Eylülcüm Rabbim tez vakitte göbüşünü doldursun,hepinize selamlar kızlar öpüyorummm.

hadi gozun aydin insallah bizlerde canli yayin yapariz

tesekkür ederim arkadaslar.darisi size olsun insallah.

sultannnn kocaman olmuş buuuuu,maşallah Allah nazarlardan saklasın...daa niye ters bu kuzu

apranaks ne oldu gecıkme varmı son durum ne

gecikme yok bacım yaa bat bugün işte,bekliyorum yumurtlamadan 14 gün geçti bugün itibariyle,ama gebelik testi yaptım dün negatifti...kız hamile olsam bangır bangır yazarım buraya....

sagol canim.ters mi? babasina cekmistir

valla kız tepede duruyo gibi,demek ki bu bir erkek,çünkü kız olsa dümdüz hanım hanımcık dururdu....çılgın gibi ultrason fotoları inceliyorum,tahmin yapmak için ama çok küçük daha,12 hafta olaydı iyiydi...16 da zaten dr da söyler...2 hafta sonra sancı bahanesiyle gitsen bi foto alsan

Canım 2 hafta sonra burda 2 haftalık noel tatili başlıyo kimseyi bulamazsın burda dogru dürüst.7 ocak randevuyu bekliycez artık.

arranaxx

bu gün benimde batım ama daha adet olmadım olunca dr gidecem yum takibi..klomen+ çatlatma iğnesi olacammm..geçen ayda yaptık bebiş olmadı..bu ayda deniyecz..siz erkek bebek için yum çatladıkdan kaç saat sonra ilşki olsun dersin..dr.36 saat ve gün aşırı dedi tabi hamiş olmama için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…